Et program for effektiv hjemmetrening.

 • 13.10.2016 - kl.15:28

Hjemmetrening er helt supert i en ellers så aktiv hverdag. Om ikke jeg rekker å trene på treningssenteret etter å ha levert i barnehagen på morgenen, så tar jeg meg gjerne en effektiv halvtimes trening på kveldstid etter at ungene er lagt, men før man setter seg ned i sofaen og slapper av.

Her er et enkelt, men heldekkende program som man enkelt får til å gjøre hjemme:

 

Oppvarming

5-10 minutter cardio (dans, jogg, rask gange eks. puls 110-120)

 

12 backward lunges (begge sider)

12 forward lunges (begge sider)

30 bicycle kicks

15 squats

20 side sit- ups (begge sider)

20 push ups

20 sec side plank (begge sider)

20 upright rows

20 crunches

Gjenta 3 ganger

 

60 sekunders hvile

Tøye ut

  

 • Kommentarer: 5
 • 13.10.2016 kl.15:28 | Kategori:Trening

Jeg kjenner at jeg lever!

 • 15.09.2016 - kl.15:49

De siste ukene har jeg kommet ordentlig i gang med trening igjen etter svangerskapet. Jeg triller lange turer enten alene eller sammen med noen i barselgruppen flere ganger i uken. Jeg trener også styrke flere ganger i uken sammen med en venninne, samt mor- og barn trening en dag i uken hvor jeg løfter rundt på guttungen. Jeg kjenner meg stiv og støl i muskler jeg ikke visste jeg hadde en gang. Jeg kjenner virkelig at jeg lever! Og det føles godt.

Denne lille fyren er en fantastisk treningspartner! I dag var han med meg som ekstra vekt på mor- og barn timen. Ellers når jeg trener styrke bruker han å sove søtt i bilstolen eller vognen sin. Jeg takker han for å være så snill, og som gir meg muligheten til å komme raskt i form igjen.

 • Kommentarer: 2
 • 15.09.2016 kl.15:49 | Kategori:Trening

Støl, men det føles godt.

 • 04.09.2016 - kl.08:34

Jeg har vært sinnsykt støl denne helgen. Jeg begynte å trene igjen på torsdagen, 1. september, og dagen etter trente jeg med en venninne. Hun pushet meg hardt med oppvarming på romaskinen samt tunge styrkeøvelser i Red Cord slynge blant annet. Man kan si jeg kjente det godt i den slappe mammakroppen min. Jeg er så støl at den minste bevegelse gjør vondt, og jeg slet med å komme meg opp av senga i dag. Allikevel føles det godt, fordi jeg vet at kroppen min har bra av å komme i form igjen, og jeg gleder meg allerede til uka skal starte og jeg skal trene igjen.

 

 

Målet mitt er å komme inn i alle mine gamle bukser igjen før jul. Jeg skal kutte ned på alt usunt og også hive meg på C9 fra Forever igjen om et par uker. Sist jeg gikk på den var for ca et år siden og den ga meg gode resultater. Jeg gikk ned flere cm rundt både midje og lår og jeg satser på det samme denne gangen. Jeg velger C9 som en kickstart på sunnere livsstil med kostholdsplan, faste treningsdager og en sunn vei tilbake til normalkroppen.

Se mine forrige C9 resultater HER.

 

 • Kommentarer: 4
 • 04.09.2016 kl.08:34 | Kategori:Trening

Time to get FIT!

 • 12.08.2016 - kl.09:01

De siste ukene har det striregnet og trilleturer har ikke fristet, men i går derimot skinte solen og jeg bestemte meg for å gå med Lillebror på vår første lange trilletur. Litt overivrig bestemte jeg meg for å gå hele veien til butikken. Det var varmt og langt, og jeg hadde både melkesyre og melkespreng på veien hjem!

3 uker har gått siden fødselen, men det sies at man har en renselsestid og treningskarantene i ca 6 uker etterpå, men jeg føler meg treningsklar nå. Den første langturen er tatt og jeg håper det blir flere. Sensommeren er her, og jeg må bare innse at litt regn vil det være fremover, så jeg får bare finne frem jakke og regntrekk for nå er det på tide å bli FIT igjen!

Abbonementet mitt på treningssenteret er fryst i august, men fra og med september sparker jeg igang med styrketrening og mor- barntrening. Og jeg gleder meg. Jeg har fortsatt ca 8 kg gravidvekt igjen å gå ned og målet er å gå det ned før jul. Det blir ca 2 kg i måneden. Det bør jeg klare!

Vil du følge meg på veien tilbake til normalkroppen, legg meg gjerne til på Snapchat også: carinachanel. Der vil jeg daglig dele bilder fra treningen, samt kostholds og helsetips.

 • Kommentarer: 3
 • 12.08.2016 kl.09:01 | Kategori:Trening

Hard workout treningsprogram.

 • 08.07.2016 - kl.11:15

(Inneholder annonselinker)

Bevegelse og mosjon forbedrer blodsirkulasjonen, noe som igjen reduserer hevelsen i kroppen, risikoen for åreknuter og andre komplikasjoner. Ryggen blir sterkere, noe som trengs nå som den skal bære en stadig tyngre mage på den andre siden av ryggraden. Hvis man er sterk og i god form, vil dessuten kroppen  tåle fødsel bedre. Jeg har prøvd å være i aktivitet under graviditeten, men den siste tiden har bekkenet smertet og babyen ligger langt ned, klar for å komme ut hvert øyeblikk. Det jeg derimot gleder meg masse til akkurat nå er å komme i gang med den effektive treningen etter fødsel.


Hardworkout.no tilbyr skreddersydde personlige treningsprogram. Et strålende alternativ til den som syns PT-timer på treningsstudioet blir for dyrt, eller for oss som som ønsker å trene litt hjemme, men trenger mål og motivasjon. Brukeren av Hardworkout.no får blant annet nye økter hver 6. uke, tilgang til en online treningsapp, øvelsesguide og videoforklaring, treningslogg som måler fremgang, og en egen personlige coach som følger deg opp! 

Få et knalltilbud på et skreddersydd treningsprogram 

Enten du er nybegynner eller har trent i mange år, vil Hardworkout.no kunne gi varierte og meningsfylte treningsøkter. Kanskje du tror du yter maksimalt når du trener? Jeg er i hvertfall ofte sånn, og kan vel fort ende med å sluntre litt unna de kjipe eller ekstra tunge øvelsene, men med et skreddersydd treningsprogram og periodeplan oppdager jeg nok fort at jeg har mer «på lager», og at resultatene vil bli både bedre og komme raskere. Denne mammakroppen vil tilbake til normalformen, og gjerne også enda slankere og sterkere enn det jeg tidligere har vært.

Alle har sine grunner til å trene, men de fleste har et ønske om å bli en bedre utgave av seg selv. Noen drømmer om å konkurrere i fitness, mens andre er mer opptatt av helsen og holde seg i form og nå trivselsvekten. Hvem av typene er du? Uansett hvilket mål du har, så kan Hardworkout.no hjelpe til med å nå det! Jeg syntes i hvertfall dette opplegget høres helt genialt ut. Treningsprogrammet er tilgjengelig på mobil, nettbrett og pc via deres treningsapp. Appen har også mange andre funksjoner som lar deg logge egne treningsøkter, planlegge neste økte, se fremdrift og Kcal forbrent! Alle øvelsene har en video som viser riktig utførelse og teknikk og man får tilgang på treningsprogrammet som pdf og er perfekt for utskrift. Billig og bra- og deffinitivt noe jeg tror jeg må teste ut etter fødselen!

Få personlig treningsprogram - Fra kun 249,- pr. måned!

Alle som bestiller personlig treningsprogram i kampanjeperioden er med i trekningen av en Apple Watch til en verdi av 3.890,-

 

Let´s do this!

 

 • Kommentarer: 0
 • 08.07.2016 kl.11:15 | Kategori:Trening

Finn balansen i livet ditt.

 • 25.02.2016 - kl.22:58

Jeg har i et tidligere innlegg nevnt at det er viktig å skaffe seg Powerfriends. Det er venner som gir deg energi og lysten til å gi alt i ditt arbeid. Allikevel er det også viktig å ha venner som kan bringe en ned igjen, til ro og harmoni. Hvis ikke man klarer å balansere mellom aktivitet og hvile kan man fort bli stresset og anspent.

 

Jeg har følt mye på anspenthet den siste tiden, og i dag var jeg på mitt første avspenningskurs i Ski. Jeg nøt en time egentid og total avslapping. Med kroppen i hvilestilling på en matte på gulvet, med lukkede øyne og med dempet belysning begynte instruktøren å tale. Med sin bedøvende stemme ba hun oss fokusere på hver enkelt kroppsdel før vi skulle kjenne at den slappet helt av.  Etter en god bodyscan ble kroppen som lammet og jeg duppet faktisk av i noen minutter. I fosterstilling våknet jeg igjen av en lyd langt vekk i det fjerne, virket det som ihvertfall. Jeg måtte søke etter lyden for å lokaliser den, våknet igjen underveis og følte til slutt at jeg var i nærheten av den. Det var lyden av stemmen til Vilde. Hun ba oss sakte, men sikkert begynne å røre på armer og ben igjen og kjenne at vi vekte liv i kroppene våres igjen. 

 

Jeg kunne gå hjem fra timen rolig og avslappet. Tankene mine streifet rotet som ventet meg hjemme, men jeg lot meg ikke lenger stresse av de sure sokkene som burde vært en runde i vaska, dagens middagstallerkner som fortsatt sto på benken eller lekene som var stødd utover stuegulvet. Det var ingenting som skulle få stresse meg nå. Det var ikke en ting som hastet.

I skrivende stund sitter jeg i stuen å ser på dette rotet, men jeg velger å la det ligge til i morgen. ALT trenger ikke skje NÅ, akkurat i dag! Jeg har jobbet, hatt kvalitetstid med guttungen og unnet meg egentid i dag, men i morgen kan prioriteringene være annerledes. Det handler om å finne balansen i livet, og la kroppen få være med på å styre handlinger og aktivitetsnivå. Ikke la handlingene styre deg og la deg stresse. I dag trengte jeg ro. Det var det kroppen min fortalte meg.

 

Prøv det selv!

Jeg tror absolutt alle mennesker har godt av avspenning og egentid. Man kan avspenne hjemme også. Last ned avspenningsmusikk, sørg for dempet belysning og ha beroligende duftoljer (adlink) i rommet. Lukk øynene dine og bare føl på kroppens tilstand. Er du sliten? I så fall hvor? Kjenn at du scanner kroppen for stress eller smerter og føl så på at du klarer å slippe anspentheten og kjenn så kroppsdelen synke ned mot underlaget.

 

Er det vanskelig å finne roen i eget hjem? Er det for mange ulyder rundt deg eller stadig noen som avbryter deg? Da vil jeg anbefale deg å komme deg ut av huset. Finn egnede lokaler eller gjør som meg, test ut avspenning med instruktør. Follo helhetsterapi (reklame) tilbyr både gruppetimer og en-til-en timer. Prisene er gode og følelsen man sitter igjen med etter timen er enda bedre! Det er verdt å legge tid i egen helse.


 

/Bilde lånt av Vilde Valli, Follo helhetsterapi/

 • Kommentarer: 5
 • 25.02.2016 kl.22:58 | Kategori:Trening

Kom i gang!// Dag 5 på C9.

 • 06.08.2015 - kl.07:30

/Inneholder annonselinker/

Jeg er midt i C9 programmet. Jeg skal følge programmet i 9 dager for å oppnå en slankere, sunnere meg. Etter endt C9 er planen å følge opp den sunne livsstilen med minimum 30 minutters daglig aktivitet og sunt kosthold, men noen dager skriker kroppen min: jeg vil jo bare ligge på sofaen og spise chips! Det blir da desto viktigere å tuppe meg sjøl i ræva! Selv syntes jeg det er vanskelig å trene etter jobb, for jeg er ofte sliten og fullt opptatt med middag, lek, legging av Mini og vasking av hus. Jeg har konkludert med at jeg trener best tidlig på morgenen. Det er også tøft å tuppe seg på hue og ræva ut av senga så tidlig, men vil man nå et mål, må man jobbe for det. For min del består det av å trene 30 minutter effektivt på morgenen før jobb. 

 

Les: Min første dag på C9/ Et bedre meg med C9

 
Kom deg ut og lek!


Åsa Nyvall er samtalecoach utdannet etter psykosyntesens modell, en mulighetsorientert metode som fokuserer på hvert menneskets potensioale. Hun mener at hemmeligheten ligger i forarbeidet, for hva er det som gjør at noen lykkes med å komme seg videre med treningen mens andre faller tilbake til dårlige vaner? Det første man må gjøre er å spørre seg selv: Hvorfor vil jeg dette?

 

HVORFOR?

Et eksempel er fordi man vil orke mer, men HVOROR vil man orke mer? Finn et svar som berører deg personlig.

 

FINN DIN STRATEGI

Mål er viktig, men veien til målet er enda viktigere. Hvilke unnskyldninger bruker du ofte for å slippe unna treningen? Ta et ark og del det opp i to kolonner. I den venstre skriver du ned dine hindre og unnskyldinger. I den høyre skriver du hva du skal gjøre for å overvinne de. Her har du din strategi- og er det vanskelig be venner om hjelp.

 

ØNSK SVAKHETENE VELKOMMEN

Det kan være spennende å utforske egne reaksjoner. Hvorfor vil vi ikke trene akkurat nå? Har man sine strategier klare blir det enklere å jobbe seg ut av svakhetene.

 

GJØR DET LIKEVEL!

Når du havner i samme situasjon som meg: Jeg vil bare ligge på sofaen og spise chips!- gå å tren likevel. Man vet hvor godt det føles etterpå. Og hvor stolt du vil være av deg selv.

 

HUSK å nominer meg til Wixen Blog Awards <<HER>> 

Velg nominasjonskatergori: livsstilsblogger. Mitt bloggnavn er : Carina Chanel og nettadressen er: www.carinachanel.blogg.no 

Det ville vært en drøm som gikk i oppfyllelse å bli nominert og det ville absolutt gitt en boost til det å blogge enda mer. Takk!

 

#helse #skjønnhet #trening #kosthold #c9 #foreverliving 

 • Kommentarer: 3
 • 06.08.2015 kl.07:30 | Kategori:Trening

Throwback thuesday/ Helårskroppen/

 • 02.07.2015 - kl.08:10

Har du en kropp?

Har du en bikini?

Ta på deg bikinien, så har du bikinikropp!

 

Kropper er ulike og ulike fasonger er fint. Vi kler ulike kroppsfasonger, ut fra den personlighet og type menneske vi er. Så lenge man ikke har en kropp som er så tynn eller stor slik at man får komplikasjoner eller sykdom, så vil jeg si at man har en brukbar helårskropp, men det er et helårsprosjekt som absolutt bør holdes vedlikeholdes. Vedlikehold med tanke på sunt og variert kosthold og minimum anbefalt daglig aktivitet, om ikke tøffere trening flere ganger i uken for å holde kroppen sterk og hindre den i fra å utvikle smerter.   

 

Slik vedlikeholder du helårskroppen:

 • Hvis du ønsker en forandring i helse eller livsstil hjelper det ikke å si at du skal starte i morgen. Da bare utsetter du det og det blir mest sannsynligvis aldri noe av. Start i det små. Gjør noen steg hver dag som f.eks å ta et ekstra glass med vann i løpet av dagen, spis en lett salat til lunch, ta trappene istedet for heisen, gå eller sykle til butikk og jobb.

 

 • Få med deg vennene dine. Å få en motivasjonsgjeng rundt seg, som alle ønsker å oppnå det samme, er et stort pluss. Dere pusher hverandre når det trengs.

 

 • Beveg deg så mye som mulig i hverdagen. Du trenger ikke bare å trene på et treningsstudio. Gå en tur, gjør husarbeid, lek ute med barna eller som nevnt ovenfor, bytt ut bil med sykkel. 

 

 • Det er mye lettere å velge sunn mat i hverdagen om den planlegges. Sjekk ut sunne middagsoppskrifter på nettet og lag handleliste for en uke. Det er lettere å spise sunt om du har frukt og grønnsaker tilgjengelig hjemme og gjerne ferdig oppskåret i porsjonspakninger i kjøleskapet. Gå aldri i butikken sulten. Da blir man deffinitivt fristet av alt det usunne..!

 

 • Ikke la dårlig skyldfølelsen knekke deg. Brøt du dine egne mål, spiste du for mye godteri en lørdag eller hoppet du over en trening så er det ikke verdens undergang. Begynn på ny frisk neste dag. Trenger du motivasjon- snakk med motivasjonsgjengen din!

 

 • Smil til deg selv i speilet hver morgen og gi deg selv et kompliment. Du ser fantastisk ut!

 

 • Kommentarer: 2
 • 02.07.2015 kl.08:10 | Kategori:Trening

Håndstående yoga. I can do this!

 • 14.04.2015 - kl.12:34

 

Klokka ringte 04:45 i dag. Tror jeg slo den av tre ganger (minst!) før jeg klarte stå opp. Kjørte kanskje litt fortere enn jeg burde... Men rakk ihvertfall morgen treningen. Heia heia flinke meg! Man må gjøre noe minst 8 ganger før det bli en rutine har jeg hørt. Har trua på at dette kan bli en god morgenrutine. Føltes godt med yoga, strekk og styrke tidlig på morgenen og etter gårdsdagens tøffere trening.

 

Jeg elsker å søke etter yogabilder på Instagram og lar meg inspirere av spreke positurer og håndstående. Har satt meg som mål å klare stå på henda til sommeren og nå søker jeg etter videre inspirasjon til spenstige yogavarianter av håndstående. Tror du jeg setter litt høye mål..?! Uansett moro å la seg imponere av de som faktisk får det til. De har heftig core og selvdisiplin. Noe jeg også ønsker meg... Den som gir seg er en dritt! I can do this! Go, go, go! ;)
#yoga #trening #styrke #helse #kroppsbeherskelse

 • Kommentarer: 5
 • 14.04.2015 kl.12:34 | Kategori:Trening

Sprek som en galoppe!

 • 18.03.2015 - kl.07:51

Sprek som en galoppe, sa svigermor en gang. Hun skulle nok si at hun var sprek som en gaselle, men tenke på en greshoppe... så ble det galoppe. Så hva slags dyr er da egentlig en galoppe? En sprek gresshoppe kanskje?! Jeg lo godt og har siden brukt uttrykket selv. Jeg var selv sprek som en galoppe i dag og spratt ut av sengen kl 05.00, heiv på meg treningsklær, luftet hundene og dra på Fresh. Der møter jeg selvsagt en kollaga som får med seg hvor dårlig form jeg er i..! Og hvor alt for trøtt jeg er på morningen, og ikke minst FØR kaffe! Og dette skal bli en vane? Har jeg liksom bestemt meg for..! Har hørt at man må hjøre en ting 8 ganger før det blir en vane og rutine. Så da var dette... Dag 1!

Sitter på jobb med kaffe nå. Lykkelig som fy! Innså først i dag hvor mange trapper det er opp til kontoret mitt, da lårene mine nærmest streiket halvveis. Enda jeg trente lite og lett i dag. Sier litt om denne galoppa..! Skal shake meg en Noka frokost og nyte massasje puten vi har fått på jobben. På tide å vekke liv i skrotten. God morgen til dere alle sammen. Ha en super dag!

Følg gjerne bloggen min på Facebook HER.

(Sponsede produkter) #noka #trening #helse #velvære #rutiner #godevaner #mat #kosthold

 • Kommentarer: 11
 • 18.03.2015 kl.07:51 | Kategori:Trening

30 dagers magemuskel challenge- er du med meg?

 • 20.01.2015 - kl.16:14

Jeg husker at solen tittet frem tidlig i fjor og jeg gikk i shorts allerde i april måned. På tide å tuppe seg i stussen nå og få startet på sommerkroppen 2015. Det vil si- jeg er ikke misfornøyd slik jeg er nå, jeg kunne bare vært litt fastere i fisken. Det er lenge siden jeg har trent sånn ordentlig nå blant annet på grunn av sykdom og et presset tidsskjema. Nå tror jeg tidsklemma løser seg noe fremover og jeg har mulighet til å trene kondis tidlg på morgenene.

Hadde tenkt å ha min første treningsøkt på evigheter i dag, men pga mange av mine spenninger i rygg og nakke som ble knekt og massert opp i går har jeg i dag ekstrem hodepine og sår nakke. Hater når slikt kommer i veien for treningen, men jeg får nå bare avvente en dag eller to å se an formen. Ikke noe poeng og overanstrenge seg allerede på første treningsøkt, da er alt håp videre kjørt tenker jeg. Jeg får starte rolig (blæ!).

 

Jeg bladde gjennom gamle mailer og kom over denne AB challengen jeg fikk tilsendt i fjor en gang. Den fikk aldri sett dagens lys den gang, men nå tenkte jeg henge den opp på tavlen og sette kryss for hver overståtte dag. Starter fra og med 1. februar.

Om dette opplegget fungerer greit, kanskje man til og med skulle vært ekstra flink å holdt det vedlike og kjørt challenge annen hver måned ut dette året..? Hvem er med meg? Det er lettere å komme i gang med treningen igjen om vi er flere som kan motivere hverandre.

Skal man se noen forandring på kun 30 dager må man måle midje og ta noen før/ etter bilder. Etter julens gode kaker og fete sauser gleder jeg meg ikke akkurat til å vise dere bikinikroppen min igjen... har vel stort sett satt seg ett sted på kroppen min og det er magen. Jeg har nok godt av denne challengen. Jeg utfordrer meg selv til å bli en bedre versjon av meg selv, akkurat slik nyttårsforsettet mitt var ;)

Wish me luck! Håper å høre fra deg i kommentarfeltet. Legg gjerne igjen link til din blogg om du ønsker å være med, dele før/ etter bilder av deg selv eller har noen gode motivasjonstips til meg.

H#shtags: #trening #helse #challenge

 • Kommentarer: 9
 • 20.01.2015 kl.16:14 | Kategori:Trening

Veldig blå nedentil.

 • 05.09.2014 - kl.11:53

Overskriften fikk deg kanskje til å lure? Jeg referer altså til en haug av små blåmerker jeg har fått etter poledancen. I tillegg har jeg fått et par sår på føttene og en hoven hæl. Godt at sommersesongen er på hell slik at jeg kan ikle meg bukser. Ikke videre flott med slike ben i fine skjørt og kjoler, men det er SÅ verdt det.

Poledance er veldig morsom trening og man glemmer litt at man har vondt fordi man vil så gjerne få til alle triksene. Som du ser på bildet under blir det mye latter, knall og fall, tull og tøys underveis, så det er ikke rart man får litt nye farger på huden.

Har du prøvd poledance før?

 • Kommentarer: 8
 • 05.09.2014 kl.11:53 | Kategori:Trening

Svinger meg i stanga på trening.

 • 04.09.2014 - kl.22:32

Ny dag på trening. Nye triks og nye blåmerker. Finnes vel ikke et ledd jeg ikke har vondt i og ikke en muskel som ikke er støl. Like vel smiler jeg og ønsker mer!

I dag var det egentrening og dessverre kom ingen av de jentene jeg går på nybegynner kurset sammen med. Heldigvis for meg var det to andre jenter der med mer kunnskap og jeg fikk sniklært meg noen nye triks. Godt med et forsprang til mandagenstreningen.

H#shtags: #trening #poledance #thepoleroom

 • Kommentarer: 6
 • 04.09.2014 kl.22:32 | Kategori:Trening

Poleroom party.

 • 01.09.2014 - kl.21:15

Karret meg gjennom arbeidsdagen i dag. Så vanvittig tett i pappen og forskjølelsen har gitt meg groggy stemme. Bonusen for å ha karret seg gjennom en arbeidsdag syk er at man da innbiller seg at man klarer karre seg gjennom en treningsøkt også. Kastet innpå noen paracet og litt middag før jeg spant til Ski på min første poledance klasse.

Jeg delte danserommet med 8 flotte jenter som alle kastet seg ut i det. Iført hot pants spant vi alle sammen rundt stengene i en blanding av redsel, småflau lattermildhet og stor danseglede. Mye latter og jeg gleder meg til neste time.

Brannmann.

Korketrekker´n.

H#shtags: #thepoleroom #poledance #trening

 • Kommentarer: 1
 • 01.09.2014 kl.21:15 | Kategori:Trening

In the heat of it all.

 • 19.08.2014 - kl.22:13

(Inneholder reklame)

I dag var jeg på trening på første gang på nesten 2 måneder. Sommeren føltes lang når jeg tok mine første vektløft i dag. Alle tidligere opparbeidede muskler har mer eller mindre svunnet hen i sommervarmen, med den gode maten og all øldrikkingen på bryggekanten.

Min Aloe heat lotion svikter derimot aldri! En varmende krem for såre og ømme muskler. Jeg har vannvittig mye spenninger i skuldre og nakke om dagen. Jeg går til behandling og jeg har blitt bedt om å styrke musklene der. For å komme gjennom dagens treningsøkt smurte jeg på et godt lag med krem. Det fikk trekke inn og jobbe med muskelaturen min mens jeg trente. Fordelen med varmen er at musklene slapper bedre av og jeg får trent uten å føle smerte og ubehag. Heat lotion er også god på støle muskler etter trening.

Kan kjøpes i min nettbutikk <HER>

H#shtags: #trening #helse #velvære #aloevera #foreverliving #shopping 

 • Kommentarer: 4
 • 19.08.2014 kl.22:13 | Kategori:Trening

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits