Vær så god, rabatter hos kolonial.no

 • 02.02.2017 - kl.22:33

I dag har det både regnet og snødd her på Østlandet. Veiene har vært superglatte. Da var det ekstra deilig å få matvarene levert på døra.

Jeg handlet varer for ca 700,- men betalte bare 500,- Jeg fikk 200,- rabatt på min første bestilling, samt tre gratis leveringer. Vil du ha det samme? < Følg denne linken for rabatt >  Kjapt, enkelt og en veldig morsom måte å handle på.

På kolonial.no har de et stort utvalg matvarer. De har også mange gode oppskrifter å la seg inspirere av og man kan ved et enkelt tastetrykk legge alle varene man trenger for å lage retten rett i handlekurven. Selv klikket jeg hjem masse deilige oster, kjeks og annet snacks til jentekveld som jeg skal ha i helgen. Party made easy!

 

Visste du: nordmenn bruker ca en hel time hver uke i butikken, mellom trange reoler for å samle varer. Det er for mye. En handel bør gå raskt, og det skal være inspirerende. Kolonial.no har til og med egen app, så du kan feks gjøre ukens storhandel mens du sitter på bussen eller toget på vei hjem fra jobb. Smart! Jeg får ikke betalt for å gi god omtale. Jeg er bare en veldig fornøyd kunde! Jeg er nå fast kunde. Blir du?

 

 • Kommentarer: 0
 • 02.02.2017 kl.22:33 | Kategori:Mat

Den smarteste morgenkaffen.

 • 07.09.2016 - kl.11:13


 

(Sponset produkt)

Jeg elsker kaffe! Det er bare noe jeg MÅ ha hver morgen og hva er vel bedre enn å starte emd en kaffe som gjør meg slankere? En kopp Coffee Zero om morgenen hindre søtsuget mitt utover dagen, og gjør det lettere for meg å leve en sunnere livsstil. 

Coffee Zero er en norskutviklet kaffe som inneholder et ekstrakt utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner. Gjennom produksjonen er det tatt vare på det kraftige virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe. Coffee Zero inneholder også krom som bidrar til omsetning av makronæringsstoffer og normalt blodsukkernivå.


 

For 4 år siden, etter jeg fikk mitt første barn, brukte jeg Coffee Zero i en periode og gikk raskt ned til min idealvekt (vekten jeg hadde før graviditet). Jeg spiste sunt og trillet ofte lange turer. Nå har jeg født igjen og jeg sitter igjen med ca 8 kg gravidvekt som jeg ønsker å gå ned igjen, og gjerne raskt. Jeg har begynt å trene og det føles godt for kroppen. Ulempen er at etter trening er jeg ofte veldig sulten og det første jeg fyser på er noe søtt. Jeg håper nå at Coffee zero igjen kan hjelpe meg å roe søtsugene, slik at jeg lettere sverger til sunn mat og en riktig vektnedgang.

 

Innhold i Coffee Zero:

KLOROGENSYRE

Klorogensyre er kjent for å kunne bidra til økt forbrenning av kalorier. Siden klorogensyre har den egenskapen at det kan redusere blodsukkeret effektivt, vil det kunne påvirke vekten. Det spesielle grønne kaffebønnekstraktet i Coffee Zero har vist seg å kunne stabilisere blodsukkernivået og dermed redusere lagring av fett i fettcellene.


KROM (ORGANISK)

Coffee Zero inneholder organisk krom, som har best opptak i kroppen. Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner), og er i tillegg en faktor for vedlikehold av et normalt blodsukkernivå.

KOFFEIN

Koffeininnholdet i Coffee Zero naturlig, og bevart i sin opprinnelige form. Koffein kan virke sentralstimulerende og nedrugelerer kroppens sultfølelse og matlyst, noe som er gunstig ved vektreduksjon.

SYNERGIEFFEKT

Med Coffee Zero kan du øke sjansene dine for å gå ned i vekt på en svært effektiv og ikke minst enkel måte. Alt du trenger å gjøre er å erstatte en av de daglige kaffekoppene dine med Coffee Zero. Eller du kan velge å drikke Coffee Zero i tillegg.

Klorogensyren i Coffee Zero kan stabilisere blodsukkernivået og samtidig øke kroppens forbrenningsevne. Krom har en dokumentert virkning, og er et veldig viktig stoff for kroppen, spesielt ved vektreduksjon. Krom bidrar til omsetningen av makronæringsstoffer og er i tillegg en faktor for vedlikehold av et normalt blodsukkernivå. Et regelmessig inntak av Coffee Zero kan dermed bidra til din vektreduksjon. Skal du forsøke?

<Les mer om Coffee Zero på hjemmesiden deres her>

Her kan du også lese flere kundehistorier, og bestille din egen pakke.


 

 • Kommentarer: 5
 • 07.09.2016 kl.11:13 | Kategori:Mat

Just Joost! NYHET

 • 30.04.2016 - kl.16:43

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forever har kommet med en vitaminnyhet - og jeg elsker den!

 

Joost kommer i 2 forfriskende smaker:

Lekker, vitaminrik smaksetter med smak av blåbær og acai og en oppfriskende touch av sitron og med tropisk smak av ananas, kokos og ingefær.

Joost frisker opp smaken på vanlig vann, din daglige Aloe vera-shot eller annen drikke. 1 forpakning rekker til hele 7,2 liter ferdig drikke. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En god start på dagen med vitamin C, vitamin B6, vitamin B12 og folsyre.

Det høres ut som den perfekte kombinasjonen nå som jeg er gravid blant annet, for folsyre anbefales det å ta ekstra tilskudd av for å sikre fosterets utvikling. Kroppen vår trenger folat, vitamin B6 og B12 for å danne metylforbindelser. Metylforbindelser brukes utstrakt i hele kroppen og de kan beskrives som små, men svært viktige byggestener ved produksjon av andre stoffer, ikke minst i hjernen. Vitamin C er en antioksidant.

Det beste med Joost er at den smaker fantastisk! Jeg har alltid hatt tablettvegring og sliter med å svelge vitaminer i pilleform, derfor er Joost perfek for meg- jeg får i meg vitaminer raskt, enkelt og smakfullt. 

 

Akkurat nå har jeg bestilt opp et par flasker til lageret- så her er det førstemann til mølla! Nyheter selges ut raskt. Send meg en melding om du er interressert i å kjøpe Joost nå, eller om du ønsker å sette deg opp på bestillingslisten.

Nettside: myaloevera.no/forevercarina

 

 

 • Kommentarer: 0
 • 30.04.2016 kl.16:43 | Kategori:Mat

Smooth love!

 • 08.03.2016 - kl.14:47

Hjemme. Forskjøla. Syntes synd på meg selv... Unner meg noe godt.

 

Smooth love:

6 bringebær/ supplert med litt skogsbærmiks

Et shotteglass aloe vera juice/ gel

Litt eplejuice

Litt appelsinjuice

En liten vaniljeyoghurt

 • Kommentarer: 6
 • 08.03.2016 kl.14:47 | Kategori:Mat

Sweet lunchtime!

 • 09.02.2016 - kl.12:18

Noen sier at frokosten er dagens viktigste måltid, men lunsjen må være den koseligste. Selv er jeg mye mer sulten til lunsj og liker å unne meg noe ekstra mettende, men også sunt og godt. I tillegg nyter jeg ofte noe søtt som en slags bonus! I dag gikk jeg for Forever bee honey. Den er like god på brødskiven, i teen, i yoghurten som den er på havregrynet.

I dag nyter jeg lunsjen inne på kontoret mitt, lukker døren så jeg får stillhet i 30 minutter og bruker tiden til å lese et blad. I dag leste jeg Forever FIT magazine- et inspirasjonsmagasin med kosthold og treningstips. Jeg legger det til ved alle kundebestillinger av pakker i Forever FIT programmet. Jeg har selv gjennomført steg 1, kalt C9. Les mer om mine resultater HER!

Ha en super dag videre alle sammen. Nyt lunsjen!

 • Kommentarer: 4
 • 09.02.2016 kl.12:18 | Kategori:Mat

Sweet honey// kveldskos.

 • 11.01.2016 - kl.21:56

Min favoritt, og totale hang up, til kvelds:

Tyrkisk yoghurt

Frosne (bringe)bær

Toppet med søt Forever bee honning-

YAMMY!


 • Kommentarer: 4
 • 11.01.2016 kl.21:56 | Kategori:Mat

Sjokolade- og ølsmaking med kjæresten.

 • 24.09.2015 - kl.23:31

Vi startet helgen tidlig og dro på sjokolade- og ølsmaking på en torsdag. Det var et gratis arrangement sponset av Ski Storsenters kundeklubb og i regi av Ølakademiet. Vi lærte mye om ølets historie, brygging, lagring og ikke minst om nettopp det vi var det for- smaken. Vi fikk prøve flere ulike øltyper i kombinasjon med ulike typer sjokolade. Det var både godt og interressant. Jeg fant flere nye ølfavoritter og ble overasket over at jeg likte ganske så mørkt øl. Og de jeg trodde var mørke og "skumle" viste seg å være søte og gode. Og jeg liker visst litt spesiell øl! Jeg fikk smake øl jeg aldri ellers ville funnet på å kjøpe- som sjokolade og kirsebærøl, men den overasket meg positivt.

 

Vil du prøve noen nye øltyper i helgen kan jeg anbefale de nedenfor, og gjør som oss- Følg S'ene ved smakingen:

Sjenk. Skjenk ølen.

Skum. Tapp alltid ølet med skum. Hold glasset i 45 grader helling når du heller.

Se. Se på ølen. Analyser tykkelse, grums, farge.

Snurr. Snurr på glasset slik at ølen røres og sprer aroma i glasset.

Sniff. Lukt. Hva lukter du?

Smak! Smaker den slik du trodde ut i fra lukten?

Lukter på humle.

Til sødmefullt øl spiser vi sødmefylt mat, ble det anbefalt. Foreksempel fikk vi i dag en god Bayer sammen med kokosbolle. Mmm...

"Når ølet går inn går vettet ut! Men den som fortettet å drikke øl vil få vettet sitt tilbake".

Temperaturtips:

Lyst øl skal drikkes med en temperatur 5-6 grader. Ølet bør drikkes av stettglass slik at man kan holde i stetten for å unngå å avgi for mye varme fra hånden over til ølen.

Ipa er best med en temperatur på 8-10 grader. Bruk gjerne et glass innsnevret på toppen for mest mulig aroma.

Porter og Stout skal nytes på ca 15 grader. Fyll opp glasset rikelig og drikk som om det var cognac i et ekstra stort stettglass. Hold som du ville gjort med cognacglass, godt rundt stetten og oppunder. Varm glasset med hånden din for å oppnå ønsket temperatur på ølet.

 

#øl & #sjokolade

 • Kommentarer: 4
 • 24.09.2015 kl.23:31 | Kategori:Mat

Let's get cookin´!

 • 23.09.2015 - kl.23:31

/Reklame/

Dette er min beste venn på kjøkkenet. Den har alt! Og det finnes ikke en ting den ikke kan fikse for meg >>>

 • 900 watts effekt og 6,7 liters kapasitet. Elektronisk hastighetskontroll og pulsfunksjon.
 • Hastighetsuttak (høy og lav) og bolletilbehørsutta. Laget av presstøpt aluminium og plastikk. Praktisk og allsidig bolle i polert rustfritt stål.
 • Deigkrok, K-spade og ballongvisp medfølger som standard. Inkludert tilbehørspakke med kjøttkvern og hurtigmikser/blender.

 

Jeg fikk denne kjøkkenmaskinen i gave av min mor, kjøpt hos Expert, og jeg kan med hånden på hjertet si at det er den mest praktiske gaven jeg noen gang har fått.

KLIKK HER for å lese mer om maskinen og andre kjøkkenmaskiner- som alle ønsker stå klare for å hjelpe deg med suksessen på kjøkkenet!

 

 

Jeg var veldig glad i skolekjøkkensfaget da jeg gikk på ungdomsskolen. Så mistet jeg dessverre interessen sakte, men sikkert. Ble vel for opptatt av gutter i stedet..! Jeg er ikke oppvokst med eksotisk mat, spennende kaker og dekorative toppinger. Jeg har ikke matblogg- og det er en grunn til det for å si det sånn. Jeg er ikke flink til å lage cupcakes eller orientalske retter, mye fordi jeg ikke har interessen for det. Allikevel syntes jeg det er veldig viktig å få Mini interesser i matlaging, og gjerne i tidlig alder. Det er stort fokus på kosthold i media og blant det norske folk for tiden og jeg tenker det ville være smart for guttungen å lære seg å lage sunne muffins, matmuffins, knekkebrød og grove rundstykker foreksempel. Noe som er enkelt å lage både for meg og for han. Samtidig som det er sunt og godt. Ekstra stas er det nok å ha med noe i matboksen som han har bakt helt selv. 

 

 

Her hjelper Mini Bessa med å lage muffins. 

Jeg er ingen kløpper på kjøkkenet. For å være ærlig er jeg en klums og ei skikkelig kløne. Allikevel er det noen enkle oppskrifter jeg fikser, som boller, rundstykker og muffins blant annet. Jeg får nok til vanskeligere oppskrifter også, om jeg bare vil- for denne kjøkkenmaskinen lager deigen/ røra akkurat som jeg ønsker og som anbefalt i oppskriftene. Så lenge jeg følger oppskriften fra punkt til prikke da vel og merke, og det er ofte der jeg slurver! Så da kan jeg jo bare takke meg selv... Jeg skal i hvertfall ikke skylde på kjøkkenmaskinen. For den kan jo både kverne, blande, blende, mikse og vispe. Et multitalent av en maskin! Og jeg elsker at den alltid blander uten å lage klumper. Noe jeg alltid får når jeg rører for hånd. Jeg simpelthen elsker å ha en kjøkkenmaskin å stole på. En kjøkkenmaskin som kan brukes til alt- og som fikser alt.

 

Tidlig krøkes en god baker skal bli. • Kommentarer: 3
 • 23.09.2015 kl.23:31 | Kategori:Mat

Godteri på nett.

 • 12.09.2015 - kl.08:30

/Reklame/

Ja, her kommer det et reklameinnlegg, men jeg bare MÅ fortelle dere om en helt fantastisk nyhet! Man kan kjøpe alt på nettet - nå også godteri. Som godtemoms er jeg veldig, veldig glad for at jeg nå kan få billig godis rett hjem i postkassa, samt at jeg får kickback på det. Billig, billig, billig- som i Sverige!

MaxGodis.se er en svensk nettbutikk som har spesialisert seg på å selge godteri til nordmenn. Hos MaxGodis kan man kjøpe godteri, både innpakket og i løsvekt til svært lave priser. Maxgodis har alle de kjente og kjære produktene fra Haribo, KitKat, M&Ms, Malaco, Toms, Freia/Marabou og samtidig et stort utvalg av godteri i løsvekt. Man kan handle godis for opptil NOK 320,- uten å måtte betale ekstra toll og moms i Norge, og Maxgodis gir penger tilbake (hele 6% cashback!) på alle godkjente bestillinger. Hurra- la helgen komme sier nå jeg, for jeg vil invitere til godisfest! :D :D :D

XoXo frk slikkmunnVi du også handle billig godteri til helgen? Skaff deg Kickback her >>> • Kommentarer: 1
 • 12.09.2015 kl.08:30 | Kategori:Mat

God morgen god-magen!

 • 07.09.2015 - kl.08:00

/Reklame/

Forever´s bestselgende Aloe vera-drikke består av håndplukket, økologisk dyrket Aloe vera. Millioner av mennesker over hele verden drikker den hver dag- og jeg er en av dem. Hver dag tar jeg min daglige dose aloe vera. Det holder magen min i gang.  

Min favoritt er Aloe Berry Nectar. Den har et søt smak i forhold til den original, gule dunken som er ren aloe vera. Den bruker jeg gjerne i smoothies eller for å blande med kosttilskuddet Fiber.

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. Fordi Forever eier hele produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kan foretaket kontrollere og garantere høyeste kvalitet.
 
Å leve aktivt og ta vare på seg selv er, og blir, stadig mer populært. Flere og flere er interesserte i naturlige alternativer som gir de både kvalitet og resultat. Forever er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen kosttilskudd og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. 

 

HANDLE DIN ALOE VERA DUNK HER >>> myaloevera.no/forevercarina

 

#foreverliving #aloevera #helse #velvære #kosthold #mat

 • Kommentarer: 2
 • 07.09.2015 kl.08:00 | Kategori:Mat

Kosthold etter C9.

 • 18.08.2015 - kl.07:30

/Inneholder annonselinker/

Etter endt C9 detox program med gode resultater er det nå ønskelig for meg å beholde de gode matvanene jeg fikk under programmet og ikke minst vedlikeholde en sunn kropp og vekt.

 

Nå tar jeg Forever Lean kosttilskuddet før en Ultra shake til frokost.

Jeg unner meg en kopp sort kaffe før jeg knasker frukt som mellommåltid sammen med Forever Fiber kosttilskudd.

Til lunsj prøver jeg å lage meg en salat hver dag, alternativt andre lette måltider uten innhold av hvitt mel eller for mye sukker.

Jeg fortsetter å spise en liten mengde middag (6-700 kcal), men sørger for at den er sunn og inneholder masse vitaminer og grønnsaker. Jeg minsker gjerne på sausen og steker maten i Coscoa eller olje.

Jeg liker å avslutte dagen med en shot Aloe vera Gel. Den holder magen min i gang og sørger for at jeg føler meg klar for en god natts søvn, etterfulgt av en ny og hektisk dag på jobb. 

 

C9 programmet satte vekkere i meg og jeg har innsett at det er kun jeg selv som kan styre min helse, mitt utseende og min selvfølelse. Og første steg mot en tilfredstilt Carina er å styre kostholdet- jeg må spise sunn mat og rikelig med vitaminer som gir meg overskudd. Overskudd til å takle hverdagen som mor, samboer, fulltidsarbeidende, samt husmor..!

 

Les også: C9 resultatene mine

#foreverliving #foreverlivinglifestyle #c9 #kosthold #mat #helse #vevære

 • Kommentarer: 2
 • 18.08.2015 kl.07:30 | Kategori:Mat

Fredagkos/ på C9 programmet.

 • 07.08.2015 - kl.21:02

Jeg er på de siste dagene av C9 programmet. Helgegodt som potetgull og smågodt uteblir da det ikke er lov med sukker i løpet av de 9 dagene som programmet varer. Bær, frukt og fruktsukker er derimot lov og jeg har unnet meg en liten smoothie de siste kveldene. I dag er det fredag og jeg tenkte prøve meg på noe nytt og godt. Jeg gikk for jordbær i kokosmelk toppet med saftige kokosflak. Yammy! GOD HELG!

Les også: C9 smoothie / Forfriskende!

#c9 #foreverliving #mat #kosthold

 • Kommentarer: 1
 • 07.08.2015 kl.21:02 | Kategori:Mat

C9 smoothie.

 • 04.08.2015 - kl.20:44

Smoothies er lov å drikke når man går på C9 programmet til Forever, så lenge ingrediensene er det som står oppført på frukt/ grønt listen. For kveldskosen i dag har jeg brukt:

5 jordbær, 5 bringebær, 5 blåbær, kokosmelk og 3 isbiter. Yammy!

 

Så innmari godt. Nesten som godteri og cola, om man bare lukker øynene og drømmer veldig hardt. Hehe, jeg craver virkelig på alt jeg ikke kan få om dagen, men virkelig- denne smoothien er kjempegod og forfriskende. Anbefales! #c9 #foreverliving #smoothie #sunt #godt #helse #kosthold

 • Kommentarer: 4
 • 04.08.2015 kl.20:44 | Kategori:Mat

Teapigs.

 • 27.07.2015 - kl.20:00Jeg elsker mintte. Det er friskt og gir en oppløsede følelse ved sår hals. Det er den beste teen jeg kan få.

Fant denne godsaken på nordlandsferie og den fikk absolutt være med hjemover. Naturlig, koffeinfri peppermint te. Perfekt for sofakos på kvelden.#mat #te #kveldskos

 • Kommentarer: 2
 • 27.07.2015 kl.20:00 | Kategori:Mat

Snack on this! // Nutrilett.

 • 12.06.2015 - kl.07:30

Jeg er en snackser. Jeg MÅ ha skokolade hver dag! Ok, jeg må vel ikke, men det er jo så innmari godt så hvem vil vel ikke spise det hver dag om de kan?!

Jeg er ikke noe frokostmenneske, da jeg ikke orker masse mat tidlig på morgenen. Jeg snackser heller på en Nutrilett bar før lunsjtid og gjerne til en kopp kaffe. De er også kjempesmarte å ha med seg i vesken om man er på farten og blir småsulten. Nedenfor ser dere mine absolutte Nutrilett favoritter. Chunky peanøtter med den herlige blandingen av søtt og salt. Kokosen er rett og slett søt og frisk og det hender jeg nyter den som dessert også.

Få 20% på alle barer <<HER>>

Hva er din favoritt?

(Inneholder reklame) #nutrilett #mat #kosthold #helse

 • Kommentarer: 6
 • 12.06.2015 kl.07:30 | Kategori:Mat

Chilisnacks og bloggpause.

 • 04.06.2015 - kl.20:07

I dag har jeg knipset masse bilder til bloggen. Jeg har flere spennende innlegg på avvent. Kan jo ikke slippe alle godbitene på samme dag..!

Nå har jeg satt kamera til lading og bildeoverføring mens jeg tar meg en liten pause. Jeg nyter bloggerne på tv mens jeg koser meg med soyasnacks fra Dietimeal/ Nutrikost. Dietsnacks med lavt kaloriinnhold, herlig knas og chili/ barbequekrydder. Yammy!

 

// Minner også om at du fortsatt får 30% på ditt kjøp (ved kjøp av Dietimeal produkter. Gjelder ikke NOKA produkter).

Varer frem til 15. juni. Bruk koden: BK05 //

(Sponset av Nutrikost) #kosthold #mat #helse

 • Kommentarer: 5
 • 04.06.2015 kl.20:07 | Kategori:Mat

That's smooth!

 • 02.06.2015 - kl.12:08Prøv den fantastiske RTD smoothie!

Smoothie smaker godt rett fra kjøleskapet og er et fantastisk alternativ når du er på farten eller på jobb for å øke daglig protein inntak. RTD protein smoothie gir 15g protein per flaske som bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Deffinitivt en av mine hverdagsfavoritter! Got to have on the go!

Kjøpes her: http://www.nutrikost.no/

 

 

// Minner også om at du fortsatt får 30% på ditt kjøp (ved kjøp av Dietimeal produkter. Gjelder ikke NOKA produkter).
Varer frem til 15. juni. Bruk koden: BK05 //

 

 (Reklame) #nutrikost #helse #mat #kosthold

 • Kommentarer: 6
 • 02.06.2015 kl.12:08 | Kategori:Mat

Salty//sweet.

 • 23.05.2015 - kl.11:25

Dette SKAL jeg teste ut i helgen! Fikk vann i munnen da jeg kom over dette helt fantastiske snacks trikset. Salt og søtt er kjempegod sammen, og det er jo superenkelt å lage. Nam nam!

 

- Sett ovnen på ca. 175 grader.

- Legg kjeks på en stekeplate og legg en sjokolade oppå hver kjeks.

- Sett stekeplaten i ovnen i 3-5 minutter til sjokoladen har blitt myk (den skal ikke smelte!).

- Ta platen ut av ovnen og legg en ny kjeks oppå hver sjokolade og press sjokoladen ned.

- Avkjøl kjeksene og legg dem i en lufttett boks. Hvis du klarer å la være å spise opp alle!

//Flere smarte tips og kreative ideer til DIY finner du HER//

 

#diy #ide #tips #triks #mat

 • Kommentarer: 8
 • 23.05.2015 kl.11:25 | Kategori:Mat

HER får du rabatt på DIETImeal produktene.

 • 13.05.2015 - kl.09:00De som følger bloggen min har nok sett at jeg er en aktiv kvinne, mye på farten. Dagene flyr unna, så for å i det hele tatt rekke en god frokost på morgenen må den være rask å lage. I slike tilfeller lager jeg meg ofte en shake eller en rask DIETImeal. Jeg blir sponset med smakfulle produkter fra Nutrikost, og nå ønsker de også å dele produktene sine meg deg! De har gitt meg en rabattkode som jeg får lov til å dele med dere søte leserne mine.

Legg inn koden BK05 i kassen så får du 30% rabatt ved kjøp av alle DIETImeal produkter (ikke NOKA produkter).

Rabatten gjelder frem til 15.juni.

 

<<NUTRIKOST>>

Lever du en travel hverdag, ønsker du å gå ned i vekt, eller ønsker du å vedlikeholde den vekten du har? Da det DIETImeal noe for deg. Gode tips til kombinasjoner av mat og tilberedning av den kan du få ved å sende Nutrikost en mail. De er kjempe hjelpsomme og serviceinnstilte. De ønsker at sine kunder skal føle de har gjort en god handel, de ønsker at kundene skal komme tilbake og ikke minst skal måltidene smake!

Bon apetite'!
(Sponsede produkter)

 • Kommentarer: 2
 • 13.05.2015 kl.09:00 | Kategori:Mat

Klin kokos.

 • 08.05.2015 - kl.20:29

OMG! Så denne reklamen her om dagen og bestemte meg sporenstraks for at DEN skal jeg smake til helgen! I dag ble den kjøpt inn, sammen med noen kokosboller, og jeg skal ete meg klin kokos i dag! Yammy! Premium Fylt Kokos har masse kokosfyll og en fyldig smak. Den er ganske mektig og i tillegg er den trukket med mørk sjokolade, så det holder med en liten knekk for kosens skyld. Denne plata har jeg nok helgen ut. Helt fantastisk! Hørte jeg sjokolade til frokostkaffen i morgen?!

#kokos #sjokolade #iloveit ! #helgekos

 • Kommentarer: 8
 • 08.05.2015 kl.20:29 | Kategori:Mat

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits