hits

Vær så god, rabatter hos kolonial.no

 • 02.02.2017 - kl.22:33

I dag har det både regnet og snødd her på Østlandet. Veiene har vært superglatte. Da var det ekstra deilig å få matvarene levert på døra.

Jeg handlet varer for ca 700,- men betalte bare 500,- Jeg fikk 200,- rabatt på min første bestilling, samt tre gratis leveringer. Vil du ha det samme? < Følg denne linken for rabatt >  Kjapt, enkelt og en veldig morsom måte å handle på.

På kolonial.no har de et stort utvalg matvarer. De har også mange gode oppskrifter å la seg inspirere av og man kan ved et enkelt tastetrykk legge alle varene man trenger for å lage retten rett i handlekurven. Selv klikket jeg hjem masse deilige oster, kjeks og annet snacks til jentekveld som jeg skal ha i helgen. Party made easy!

 

Visste du: nordmenn bruker ca en hel time hver uke i butikken, mellom trange reoler for å samle varer. Det er for mye. En handel bør gå raskt, og det skal være inspirerende. Kolonial.no har til og med egen app, så du kan feks gjøre ukens storhandel mens du sitter på bussen eller toget på vei hjem fra jobb. Smart! Jeg får ikke betalt for å gi god omtale. Jeg er bare en veldig fornøyd kunde! Jeg er nå fast kunde. Blir du?

 

 • Kommentarer: 0
 • 02.02.2017 kl.22:33 | Kategori:Mat

Den smarteste morgenkaffen.

 • 07.09.2016 - kl.11:13


 

(Sponset produkt)

Jeg elsker kaffe! Det er bare noe jeg MÅ ha hver morgen og hva er vel bedre enn å starte emd en kaffe som gjør meg slankere? En kopp Coffee Zero om morgenen hindre søtsuget mitt utover dagen, og gjør det lettere for meg å leve en sunnere livsstil. 

Coffee Zero er en norskutviklet kaffe som inneholder et ekstrakt utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner. Gjennom produksjonen er det tatt vare på det kraftige virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe. Coffee Zero inneholder også krom som bidrar til omsetning av makronæringsstoffer og normalt blodsukkernivå.


 

For 4 år siden, etter jeg fikk mitt første barn, brukte jeg Coffee Zero i en periode og gikk raskt ned til min idealvekt (vekten jeg hadde før graviditet). Jeg spiste sunt og trillet ofte lange turer. Nå har jeg født igjen og jeg sitter igjen med ca 8 kg gravidvekt som jeg ønsker å gå ned igjen, og gjerne raskt. Jeg har begynt å trene og det føles godt for kroppen. Ulempen er at etter trening er jeg ofte veldig sulten og det første jeg fyser på er noe søtt. Jeg håper nå at Coffee zero igjen kan hjelpe meg å roe søtsugene, slik at jeg lettere sverger til sunn mat og en riktig vektnedgang.

 

Innhold i Coffee Zero:

KLOROGENSYRE

Klorogensyre er kjent for å kunne bidra til økt forbrenning av kalorier. Siden klorogensyre har den egenskapen at det kan redusere blodsukkeret effektivt, vil det kunne påvirke vekten. Det spesielle grønne kaffebønnekstraktet i Coffee Zero har vist seg å kunne stabilisere blodsukkernivået og dermed redusere lagring av fett i fettcellene.


KROM (ORGANISK)

Coffee Zero inneholder organisk krom, som har best opptak i kroppen. Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner), og er i tillegg en faktor for vedlikehold av et normalt blodsukkernivå.

KOFFEIN

Koffeininnholdet i Coffee Zero naturlig, og bevart i sin opprinnelige form. Koffein kan virke sentralstimulerende og nedrugelerer kroppens sultfølelse og matlyst, noe som er gunstig ved vektreduksjon.

SYNERGIEFFEKT

Med Coffee Zero kan du øke sjansene dine for å gå ned i vekt på en svært effektiv og ikke minst enkel måte. Alt du trenger å gjøre er å erstatte en av de daglige kaffekoppene dine med Coffee Zero. Eller du kan velge å drikke Coffee Zero i tillegg.

Klorogensyren i Coffee Zero kan stabilisere blodsukkernivået og samtidig øke kroppens forbrenningsevne. Krom har en dokumentert virkning, og er et veldig viktig stoff for kroppen, spesielt ved vektreduksjon. Krom bidrar til omsetningen av makronæringsstoffer og er i tillegg en faktor for vedlikehold av et normalt blodsukkernivå. Et regelmessig inntak av Coffee Zero kan dermed bidra til din vektreduksjon. Skal du forsøke?

<Les mer om Coffee Zero på hjemmesiden deres her>

Her kan du også lese flere kundehistorier, og bestille din egen pakke.


 

 • Kommentarer: 5
 • 07.09.2016 kl.11:13 | Kategori:Mat

Sweet honey// kveldskos.

 • 11.01.2016 - kl.21:56

Min favoritt, og totale hang up, til kvelds:

Tyrkisk yoghurt

Frosne (bringe)bær

Toppet med søt Forever bee honning-

YAMMY!


 • Kommentarer: 4
 • 11.01.2016 kl.21:56 | Kategori:Mat

Sjokolade- og ølsmaking med kjæresten.

 • 24.09.2015 - kl.23:31

Vi startet helgen tidlig og dro på sjokolade- og ølsmaking på en torsdag. Det var et gratis arrangement sponset av Ski Storsenters kundeklubb og i regi av Ølakademiet. Vi lærte mye om ølets historie, brygging, lagring og ikke minst om nettopp det vi var det for- smaken. Vi fikk prøve flere ulike øltyper i kombinasjon med ulike typer sjokolade. Det var både godt og interressant. Jeg fant flere nye ølfavoritter og ble overasket over at jeg likte ganske så mørkt øl. Og de jeg trodde var mørke og "skumle" viste seg å være søte og gode. Og jeg liker visst litt spesiell øl! Jeg fikk smake øl jeg aldri ellers ville funnet på å kjøpe- som sjokolade og kirsebærøl, men den overasket meg positivt.

 

Vil du prøve noen nye øltyper i helgen kan jeg anbefale de nedenfor, og gjør som oss- Følg S'ene ved smakingen:

Sjenk. Skjenk ølen.

Skum. Tapp alltid ølet med skum. Hold glasset i 45 grader helling når du heller.

Se. Se på ølen. Analyser tykkelse, grums, farge.

Snurr. Snurr på glasset slik at ølen røres og sprer aroma i glasset.

Sniff. Lukt. Hva lukter du?

Smak! Smaker den slik du trodde ut i fra lukten?

Lukter på humle.

Til sødmefullt øl spiser vi sødmefylt mat, ble det anbefalt. Foreksempel fikk vi i dag en god Bayer sammen med kokosbolle. Mmm...

"Når ølet går inn går vettet ut! Men den som fortettet å drikke øl vil få vettet sitt tilbake".

Temperaturtips:

Lyst øl skal drikkes med en temperatur 5-6 grader. Ølet bør drikkes av stettglass slik at man kan holde i stetten for å unngå å avgi for mye varme fra hånden over til ølen.

Ipa er best med en temperatur på 8-10 grader. Bruk gjerne et glass innsnevret på toppen for mest mulig aroma.

Porter og Stout skal nytes på ca 15 grader. Fyll opp glasset rikelig og drikk som om det var cognac i et ekstra stort stettglass. Hold som du ville gjort med cognacglass, godt rundt stetten og oppunder. Varm glasset med hånden din for å oppnå ønsket temperatur på ølet.

 

#øl & #sjokolade

 • Kommentarer: 4
 • 24.09.2015 kl.23:31 | Kategori:Mat

God morgen god-magen!

 • 07.09.2015 - kl.08:00

/Reklame/

Forever´s bestselgende Aloe vera-drikke består av håndplukket, økologisk dyrket Aloe vera. Millioner av mennesker over hele verden drikker den hver dag- og jeg er en av dem. Hver dag tar jeg min daglige dose aloe vera. Det holder magen min i gang.  

Min favoritt er Aloe Berry Nectar. Den har et søt smak i forhold til den original, gule dunken som er ren aloe vera. Den bruker jeg gjerne i smoothies eller for å blande med kosttilskuddet Fiber.

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. Fordi Forever eier hele produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kan foretaket kontrollere og garantere høyeste kvalitet.
 
Å leve aktivt og ta vare på seg selv er, og blir, stadig mer populært. Flere og flere er interesserte i naturlige alternativer som gir de både kvalitet og resultat. Forever er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen kosttilskudd og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. 

 

HANDLE DIN ALOE VERA DUNK HER >>> myaloevera.no/forevercarina

 

#foreverliving #aloevera #helse #velvære #kosthold #mat

 • Kommentarer: 2
 • 07.09.2015 kl.08:00 | Kategori:Mat

Snack on this! // Nutrilett.

 • 12.06.2015 - kl.07:30

Jeg er en snackser. Jeg MÅ ha skokolade hver dag! Ok, jeg må vel ikke, men det er jo så innmari godt så hvem vil vel ikke spise det hver dag om de kan?!

Jeg er ikke noe frokostmenneske, da jeg ikke orker masse mat tidlig på morgenen. Jeg snackser heller på en Nutrilett bar før lunsjtid og gjerne til en kopp kaffe. De er også kjempesmarte å ha med seg i vesken om man er på farten og blir småsulten. Nedenfor ser dere mine absolutte Nutrilett favoritter. Chunky peanøtter med den herlige blandingen av søtt og salt. Kokosen er rett og slett søt og frisk og det hender jeg nyter den som dessert også.

Få 20% på alle barer <<HER>>

Hva er din favoritt?

(Inneholder reklame) #nutrilett #mat #kosthold #helse

 • Kommentarer: 6
 • 12.06.2015 kl.07:30 | Kategori:Mat

Salty//sweet.

 • 23.05.2015 - kl.11:25

Dette SKAL jeg teste ut i helgen! Fikk vann i munnen da jeg kom over dette helt fantastiske snacks trikset. Salt og søtt er kjempegod sammen, og det er jo superenkelt å lage. Nam nam!

 

- Sett ovnen på ca. 175 grader.

- Legg kjeks på en stekeplate og legg en sjokolade oppå hver kjeks.

- Sett stekeplaten i ovnen i 3-5 minutter til sjokoladen har blitt myk (den skal ikke smelte!).

- Ta platen ut av ovnen og legg en ny kjeks oppå hver sjokolade og press sjokoladen ned.

- Avkjøl kjeksene og legg dem i en lufttett boks. Hvis du klarer å la være å spise opp alle!

//Flere smarte tips og kreative ideer til DIY finner du HER//

 

#diy #ide #tips #triks #mat

 • Kommentarer: 8
 • 23.05.2015 kl.11:25 | Kategori:Mat

HER får du rabatt på DIETImeal produktene.

 • 13.05.2015 - kl.09:00De som følger bloggen min har nok sett at jeg er en aktiv kvinne, mye på farten. Dagene flyr unna, så for å i det hele tatt rekke en god frokost på morgenen må den være rask å lage. I slike tilfeller lager jeg meg ofte en shake eller en rask DIETImeal. Jeg blir sponset med smakfulle produkter fra Nutrikost, og nå ønsker de også å dele produktene sine meg deg! De har gitt meg en rabattkode som jeg får lov til å dele med dere søte leserne mine.

Legg inn koden BK05 i kassen så får du 30% rabatt ved kjøp av alle DIETImeal produkter (ikke NOKA produkter).

Rabatten gjelder frem til 15.juni.

 

<<NUTRIKOST>>

Lever du en travel hverdag, ønsker du å gå ned i vekt, eller ønsker du å vedlikeholde den vekten du har? Da det DIETImeal noe for deg. Gode tips til kombinasjoner av mat og tilberedning av den kan du få ved å sende Nutrikost en mail. De er kjempe hjelpsomme og serviceinnstilte. De ønsker at sine kunder skal føle de har gjort en god handel, de ønsker at kundene skal komme tilbake og ikke minst skal måltidene smake!

Bon apetite'!
(Sponsede produkter)

 • Kommentarer: 2
 • 13.05.2015 kl.09:00 | Kategori:Mat

Klin kokos.

 • 08.05.2015 - kl.20:29

OMG! Så denne reklamen her om dagen og bestemte meg sporenstraks for at DEN skal jeg smake til helgen! I dag ble den kjøpt inn, sammen med noen kokosboller, og jeg skal ete meg klin kokos i dag! Yammy! Premium Fylt Kokos har masse kokosfyll og en fyldig smak. Den er ganske mektig og i tillegg er den trukket med mørk sjokolade, så det holder med en liten knekk for kosens skyld. Denne plata har jeg nok helgen ut. Helt fantastisk! Hørte jeg sjokolade til frokostkaffen i morgen?!

#kokos #sjokolade #iloveit ! #helgekos

 • Kommentarer: 8
 • 08.05.2015 kl.20:29 | Kategori:Mat

Iced cappuccino/ mandag morgen nytelse/.

 • 20.04.2015 - kl.09:06

Good monday morning! Byttet ut den vanlige kaffen min i dag med en iskald cappuccino. Supergod! Denne skal definitivt prøves flere ganger, og jeg skal teste den ut i sommervarmen med kalde isbiter oppi. Det er sikkert helt fantastisk og forfriskende. Og kjempeenkelt å lage, ikke minst!

Jeg lærte meg å drikke kaffe ved å lage meg iskaffe hjemme. jeg trappet opp til sort kaffe. Så lærte jeg meg å like latte' og cappuccino. Nå er jeg mer eller mindre kaffoholiker! I love it! Jeg må i hvert fall starte hver dag med en kopp kaffe, uansett kaffesort og type.

Nutrikost produkter er basert på høy kvalitet uten palmeolje, aspartam eller MSG! De selger blant annet shaker, smoothies, mellommåltider, middager, lett snacks og barer. Jeg slanker meg ikke, men jeg ønsker å vedlikeholde vekten min og ha den under kontroll. Jeg prøver derfor å bytte ut noen måltider med Noka eller DIETImeal produkter. Tar meg gjerne Noka shake til frokost, men DIETImeals etter trening eller til lunsj. DIETImeal produktene inneholder mer protein og gir meg mer energi.

Nutrikost selger unike produkter for optimal vektkontroll. Les mer om Nutrikost HER.

(Sponset produkt/ rekame) #kaffe #cappuccino #dietimeal #nutrikost #helse #kosthold

 • Kommentarer: 2
 • 20.04.2015 kl.09:06 | Kategori:Mat

Ny sponsor /kosthold/.

 • 15.04.2015 - kl.17:43

Jeg har fått ny sponsor! Jeg plukket opp en stor pakke på Posten i dag, sendt meg ifra Nutrikost. Pakken inneholdt masse deilig mat. Jeg hadde aldri hørt om DIETImeal før jeg ble forespørt om å teste ut noen produkter nå. Nutrikost selger ulike måltider, shakes, smoothies og snacks som kan lette hverdagen for folk i farten, for de som ønsker gå ned i vekt eller for de som ønsker å vedlikeholde den. Jeg ser frem til å teste de nye måltidene, og ikke minst smoothien som så fantastisk ut! Stay tuned for vurderinger og oppskrifter.

#nutrikost #dietimeal #kosthold #helse

 • Kommentarer: 4
 • 15.04.2015 kl.17:43 | Kategori:Mat

All them boys in my yard!

 • 13.04.2015 - kl.20:04

Mandag i dag. Ny uke og mulighet for en ny start. Etter alle bilder og blogginnlegg rundt om fra Oslo Grand Prix 2015 ble jeg inspirert til å trene mer. Jeg mener VIRKELIG komme igang denne gangen! Jeg lar meg imponere av bloggeren Anette som på bare 3 måneder raste ned mange kilo og fikk en definert og synlig sterkt kropp. Hun ser helt fantastisk ut! Jeg har på ingen måte planer om å stille i bikini fitness, men en strammere og mer markert kropp er uansett finere enn den slappe, late kroppen jeg føler jeg har nå.

Jeg var så innmari flink å holdt meg unna sukker i en periode også var jeg så dum å begynne spise litt av det igjen... Også mye mer i påsken... Og nå føler jeg sukkerbehov hele tiden! Shit, får bare tuppe meg selv i baken og begynne trene hardere igjen og nyte sukkerfritt godteri og mat. Når lønna mi kommer inn på konto om noen dager skal jeg rett på sunn- snack- og mat shopping! I mens nyter jeg noen gode Noka shakes for å få i meg vitaminer og rask frokost. I dag prøvde jeg den nye Sportshaken til Noka for første gang. Denne gangen testet jeg ut vaniljesmaken. Vanilje er favoritten min av alle Noka shaker, og Sporstshake var også ganske god. Noe mer syntetisk i smaken kanskje, men muligens fordi den inneholder proteiner som gjør den mer egnet før/ etter trening. Jeg kjørte min første treningsøkt på lenge i dag og tenker stå opp før solen i morgen for å få med meg en yoga time kl 06.00. Wish me luck!

Jeg er igang! Nå jobbes det mot sommer (/helårs)kroppen 2015, og med smashing body, iført kun hotpants og treningstopp og med en shaker i hånden regner jeg med å dra en Kelis å fylle hagen min med heite gutter..! My milkshake brings all the boys to the yard!

 

(Sponsede produkter) #nokadietten #nokashake #sportshake #trening #helse #kosthold

 • Kommentarer: 1
 • 13.04.2015 kl.20:04 | Kategori:Mat

Mat for folk i farta.

 • 09.04.2015 - kl.20:44


Kyllingklubber, grønnsaker og grønnsaksgryte fra Noka. Sunt, mettende og enkelt. Så enkelt at det nesten lager seg selv slik at jeg i tillegg kan holde et øye med Mini som leker alene ute i hagen. Med nydelig vær i dag og 16 varmegrader var det et must for utelek. Hva har du gjort i dag?

(Inneholder reklame/sponsede produkter) #nokadietten #kosthold #mat

 • Kommentarer: 3
 • 09.04.2015 kl.20:44 | Kategori:Mat

I dag er det suppevær.

 • 30.03.2015 - kl.10:38

Det regner ute. Det er surt og kaldt. Det er det perfekte vær for å kose seg inne med en deilig, varm suppe. Nyter en Noka creamy chicken soup som sen frokost i dag. Enda bedre er den med grillede kyllingbiter oppi. Kanskje til middag en dag snart..?

(Sponset produkt) #nokadietten #suppe #noka #mat #kosthold

 • Kommentarer: 9
 • 30.03.2015 kl.10:38 | Kategori:Mat

Den store vaffeldagen.

 • 25.03.2015 - kl.22:15

Svenskene har satt mange navn på dagen hvor de hyller sitt folkekjære bakverk. For selv om vi betrakter vaflene nærmest som et urnorsk nasjonalsymbol, - er det ?søta bror? som står for opphavet til den store Vaffeldagen når den feires rundt i Europa.

Datoen markerer skillet mellom de to årstidene og er blitt stående som selve symbolet på våren.Forklaringen på at datoen er satt til den 25. mars, er at det hører naturlig sammen med at hønene før i tiden begynte å legge egg igjen etter vinteren og mørket. Dermed ble det igjen stor tilgang på egg. 

Personlig feirer jeg vaffeldagen fordi vaffel er godt! Og det er en god unnskyldning for å kose seg med noe godt midt i uka. Etter middagen da selvsagt... Stor stas og kos var det ihvertfall for liten og stor her i heimen. 

La deg inspirere av en haug av gode vaffeloppskrifter. Selv kjørte vi en mer eller mindre standardoppskrift på våre vafler i dag i dag, og gode var de, men jeg har også lyst til å prøve ut cornflakesvafler,  pizzavafler, sjokoladevafler og  grove vafler  (Linket til Matprat)

 

Spiste du vaffel i dag?

Følg gjerne bloggen min på Facebook HER.

#vaffeldagen #mat #kosthold

 • Kommentarer: 3
 • 25.03.2015 kl.22:15 | Kategori:Mat

Smaken av barndomsminner /sponset video/.

 • 10.03.2015 - kl.12:19

Jeg har gode barndomsminner med Trøndefår pålegget. Da jeg gikk på barneskolen var vi mye ute med båten vår om sommeren og jeg husker at vi hadde lange dager på fjorden. Vi badet fra båten, spilte brettspill, solte oss og nøt deilig lunsj. Stort sett hadde mamma laget store matpakker til oss og det beste jeg kunne få var brødskive med Trøndefår på. Kombinasjonen av sol, sjøluft og salt spekemat har vært et herlig barndomsminne siden.

Nå har Trøndefår kommet i ny forpakning. Den har fortsatt samme gode smak, men kommer i lett skrupakning, noe som gjør at den holder seg god lenger.  Les mer om Grilstad produktene HER. På nettsidene finnes blant annet deilige oppskrifter, og da også med Trøndefår. En av mine favoritter er Risotto med trøndefår. Godt å kunne nyte barndomsminnene med en mer moderne vri ;)

(Bilde lånt fra Grilstad sine nettsider)

Slik lager du risotto med trøndefår (eller annen spekepølse):

 • hakk løk og hvitløk. Skjær champigon i skiver.
 • stekes i kjele til det blir blankt.
 • tilsett ris og spe på med kyllingkraft etterhvert som det tykner.
 • når risen er ferdig tilsett smør, reven parmasanost og basilikum (eller annet krydder du måtte ønske).
 • NYT!

 

"Trønderfår har vært en del av nordmenns matvaner tilbake til 1962. En mild og smakfull fårepølse som er elsket av både små og store. Like perfekt på brødskiva som i middagen! Førsteklasses råvarer og en god produksjonsprosess sikrer den samme gode kvaliteten år etter år".

 

(Sponset innlegg) #trøndefår #mat #kosthold #oppskrift #grilstad

 • Kommentarer: 0
 • 10.03.2015 kl.12:19 | Kategori:Mat

Bling Blink.

 • 07.03.2015 - kl.09:36

De som kjenner meg vet at jeg elsker alt som skinner- glitter og diamanter. Det kunne ikke passet meg bedre å få tyggis tilsendt som i tillegg til å smake godt, ser stilige ut, har morsomt design og ikke minst en skinnende diamant på! I love bling. I love Blink!

 • Spearmint: Min absolutte favorittsmak på tyggis av alle smaker i hele verden! Frisk, men med litt sødme. Deilig i mellom måltider for å holde en ren munn og god ånde. Blink score 5.

 

 • Peppermint: Gir en frisk smak i munnen og en følelse av nypussede tenner. Blink score 5

 

 • Strawberry: Dessverre noe syntetisk i smaken. Ikke min favoritt, men absolutt søt og god. Blink score 4.

 

Blink Gum gir god smak som varer lenge, gir frisk pust, lukter godt, er sukkerfi og har et stilig design. Totalt sett gir jeg produktet en god 5ér, noe som er det beste blink score man kan gi! Dette ga meg absolutt mersmak og jeg vil til stadighet ha en slik herlighet i vesken.

Har du smakt disse?

Følg bloggen min på Facebook HER.

(Sponset produkt) #blink #blinkscore #tyggis #mat

 • Kommentarer: 4
 • 07.03.2015 kl.09:36 | Kategori:Mat

Nytt fra Noka.

 • 06.03.2015 - kl.21:38

I dag fikk jeg en ny månedsrasjon med deilige retter fra Noka. Denne måneden fikk jeg selv plukke ut mine favorittretter som blant annet er grønnsaksretten, sopprisottoen og kyllingsuppen. I tillegg unnet jeg meg noen deilige dessertbarer til helgene fremover samt at jeg ønsket å prøve ut den siste nyheten som er Sports shake. Jeg er veldig glad i Noka shakene. De kommer i så mange varianter og deilige smaker. De er mettende og inneholder de vitaminene jeg trenger for å få en god start på dagen. Herlig som frokost i farten.

Følg med på bloggen min fremover for en kommende konkurranse hvor du kan vinne smaksprøver på noen av Nokas herlige shaker. Jeg har posjonspakninger på frisk blåbærshake og herlig caramel og cappucino shakes. De kan bli dine om du følger meg på Fabook HER. Mer info kommer.

(sponsede produkter) #nokadietten #shakes #sjokoladebar #diett #helse #kosthold

 • Kommentarer: 5
 • 06.03.2015 kl.21:38 | Kategori:Mat

Strawberrylove.

 • 03.03.2015 - kl.15:00

En følelse av sommer: Sol i vinduskarmen som reflekterer på mitt skinn og gjør meg varm, og herlige jordbær. Snøen smelter ute nå, jeg ser bar bakke og flere av mine bekjente har lagt ut bilder av blomster som spirer ute. Jeg blir så glad til sinns. Sol og varme gjør noe med meg. Jeg får ekstra med energi og glede og har lettere for å smile til folk rundt meg.

Jordbærdilla for tiden! Dyprøde, friske jordbær inneholder store mengder næringsstoffer kalt fenoler. Fenoler er blant de kraftigste av de kjente antioksidantene, og har i en rekke forsøk vist seg å beskytte kroppens cellestrukturer mot skader av såkalte frie radikaler. Jordbærets unike innhold av fenoler har vist seg nyttige for å beskytte hjertet og det beskytter mot betennelser. Forøvrig er jordbær kalorifattig og inneholder jern og kalsium. Jordbær inneholder mye C-vitaminer og noe A- vitaminer. (//KILDE)

 • Kommentarer: 5
 • 03.03.2015 kl.15:00 | Kategori:Mat

Den internasjonale pannekakedagen.

 • 17.02.2015 - kl.18:54

I dag er det visst den internasjonale pannekakedagen leste jeg, og da måtte vi selvsagt ha pannekaker til middag i dag. Nam nam!

"Tirsdag etter fastelavn er den internasjonale pannekakedagen, også kalt «fetetirsdag» eller «hvitetirsdag». Fra gammelt av er dette dagen før fastetiden begynte, hvor man skulle spise opp alt av ferske råvarer man hadde i hus før 40 dager med faste satte inn. Det som måtte spises opp var gjerne varer som egg, melk og smør, som er ingrediensene i nettopp pannekaker. Derav nettopp navnet «pannekakedagen»".

H#shtags: #mat #middag #pannekaker #internasjonalpannekakedag !

 • Kommentarer: 7
 • 17.02.2015 kl.18:54 | Kategori:Mat