2016 > 2017

 • 30.12.2016 - kl.00:10

Å jul med din glede! Og snart et nytt år.

Tiden flyr og et år har raskt gått forbi. Jeg har gått gravid, rukket føde og er nå den lykkelige mor til verdens to vakreste gutter. 2016 har vært et tøft år med tanke på savnet etter min mamma, men samtidig et av de beste årene i mitt liv på grunn av at jeg ble mor for andre gang. Snart venter 2017 med nye muligheter og jeg skal gå inn i det nye året med planen om å gjøre dette året til et av de aller beste, i kjærlighet, trening og økonomi.

Må dere få en fantstisk nyttårsfeiring! Selv skal vi feire med familien her hjemme. Jeg teller ned timer til høy champagneføring, pakkelek og deilig kalkunmiddag disket opp av kjæresten. Hva er dine planer for nyttårsaften?

 • Kommentarer: 0
 • 30.12.2016 kl.00:10 | Kategori:Blogg

Let the sunshine in (sponset video)

 • 13.12.2016 - kl.14:09

Jeg elsker å bo i Norge. Vi får oppleve alle de fire årstidene. Den deilige våren med fuglekvitter og snø som smelter. Sommer med sol og lange utekvelder. Høsten med fargerike blader og innekos foran peisen, og vinteren med snødekte vinterfjell og koselig førjulstid. Som nå. Det er bare litt over en uke til jul, og bare en halv måned til nyttår. Snøen har ikke kommet her på Østlandet enda, men jeg krysser fingrene for at den kommer til jul. Jeg ønsker å bygge snømann og ake med barna i romjulen, og når nyåret kommer, våren smelter snøen igjen og den blir liggende møkkete, da stikker vi til syden!

Jeg nærmer meg halvveis ut i mammapermisjonen, og i barselgruppen har vi snakket om å rømme fra gubbe og hus og ta oss en hopp- på- tur til syden en uke i begynnelsen av 2017. Som en julegave til oss selv fra oss selv, for det sosiale med gode venninner og for lek og moro med babyene. Mammapermisjon er et privilegiet, men det blir faktisk litt kjedelig å gå hjemme hver dag i lengden, så et avbrekk fra hverdag, hus- og klesvask hadde vært deilig. På tide å slippe litt solskinn inn i hverdagen. På tide med en sydentur!

 

Jeg har reist en del i løpet av livet mitt og alltid vært fornøyd med reisene bestilt via Star Tour, både reisemålene og hotellene. Nå har Star Tour skiftet navn til TUI, for verden står ikke stille. Det gjør ikke de heller. Nå har de nytt navn og tilbyr også nye spennende reisemål, nye moderne hotellkonsept og smarte digitale løsninger. Gjør som meg, drøm deg bort i denne videoen, og bli med på en tur i vinter. Unn deg tropisk klima, palmerike strender og turkist hav. 

/sponset video/

 • Kommentarer: 0
 • 13.12.2016 kl.14:09 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits