Hello gorgeous!

 • 16.12.2015 - kl.17:07

Kropp- ikke så halvgæli den jeg har fått utdelt?! Jeg er bare 162 høy, men har en normalvektig kropp og ikke minst en velfungerende en. Jeg er greit fornøyd med hva foreldrene mine klarte skape og jeg klarer meg fint slik jeg er. Jeg har aldri blitt mobbet på grunn av vekten min- rett og slett fordi jeg er ganske normal. Jeg tror jeg har en kropp flere kjenner seg igjen i og kan være fornøyd med.

Det kommer selvsagt dager hvor jeg også føler meg feit og oppblåst og det er ofte jeg ønsker å gjøre endringer med den. Jeg har for eksempel brukt både Restylane og Botox flere ganger, spist meg opp og ned i vekt, tatovert meg, brukt extensions, falske vipper og negler, drømt om silikon og neseoperasjoner. Og nå skjer det snart noe som vil endre meg. Ganske spennende, men jeg kan ikke røpe noe enda..!

Hva tenker du om å endre på eget utseende? Det finnes så mange alternativer nå om dagen. Og jeg tenker det er bra, om det gjør at en føler seg tryggere og bedre med seg selv. Jeg mener derimot at aldersgrenser bør være høye og reglene strenge. Det skal alltid vurderes grunnlag av en proff og det bør alltid ligge reelle grunner til for å skulle legge seg under kniven ihvertfall. Hva mener du? Er det noe spesielt du ønsker å endre på?

 

 Les også: Konsultasjon: neseopersjon

 

 • Kommentarer: 2
 • 16.12.2015 kl.17:07 | Kategori:Skjønnhet

VINN gavekort på 500,- før jul.

 • 14.12.2015 - kl.12:01

Denne konkurransen har jeg hatt gående en stund, og vinneren skulle trekkes når jeg fikk 500 følgere på min Facebook side, men det ser jo ikke ut som om folk henger på Facebook lenger, for ihvertfall så har disse følgerne lenge latt seg lengte etter..!

Jeg har nå fått tillatelse av Gavehimmel til å gi bort gavekortet til en av mine faste følgere på Facebook før jul- uansett om ikke det ønskede totalantallet følgere er oppnådd enda. Dette fordi jeg vil vise min takknemmelighet ovenfor de som faktisk er faste lesere og følgere, og som lenge har vært det. En av dere fortjener virkelig å vinne!

MEN det er ikke for sent å melde seg på. Regelen er veeeldig enkel: LIK facebooksiden min her og en tilfeldig vinner trekkes lille julaften! Lykke til og god førjul!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

 Jeg tror sjelene vandrer.

 • 12.12.2015 - kl.09:00

Jeg har så innmari mange spørsmål, og spesielt kommer de til meg om natten når jeg ligger i sengen og har funnet en ro i sjelen. Spørsmålet jeg stiller meg selv hver kveld er nå: hva skjer etter døden? Det irriterer meg så grenseløst at det ikke finnes et fasitsvar på dette. Det finnes mange ulike svar, men jeg vil ha fasiten!

Selv liker jeg å tro at sjelen finner bosted i det vi kaller himmelen, på en slags måte, men allikevel vet jeg at det er mer for trøstens skyld og som en enkel forklaring ovenfor guttungen. Det jeg virkelig tror på er reinkarnasjon. At sjelen vår blir gjenfødt i noe annet. Jeg tenker at vi vet mye om DNA og at ulike x- er og Y- er danner kjønn og person, men personligheten vår, den er ganske unik. Det finnes ikke så mange utforskede og beviste resultater på hvorfor den er slik den er. Personlig tror Jeg at sjeler er energi og at den vandrer fra kropp til kropp, endrer seg og tilpasser seg ut i fra det utgangspunktet den nye kroppen har.

Jeg lurer så fælt på hvor mamma er akkurat nå. Hva hun tenker og hva hun gjør. Det er snart jul og jeg håper hun er gjenfødt et sted med koselig julefeiring, kjærlighet og trygghet. Eller så håper jeg at energien hennes svever litt til, så hun kan gjenfødes i et nyfødt barn i nær familie. Ønsker så innmari å ha henne nær...


Mamma, jeg håper vi ses igjen snart. Om du så finnes i en annen kropp, håper jeg at vi kan bli bestevenner på nytt.

 

Les også: Alle tingen vi ikke rakk å gjøre sammen...

Savner deg sånn... Og tenker på deg hele tiden.

Forrige helg hadde jeg og Mini noen late dager med mye kos og gode filmer. Vi så Gutten og jernkjempen 2 ganger! Fordi Mini likte den så godt. Kjempen blir i filmen lei seg da de er vitne til at et rådyr ble skutt og drept. Gutten forklarer kjempen om døden, han sier at alt dør. Det er en del av livet. Gutten forklarer at han selv vil dø en dag. Kjempen lurer på om han kan dø. Gutten er usikker, fordi kjempen er jo lagd av metall, men han har også følelser og reflekterer over ting, så gutten mener absolutt at han har en sjel. Sjel er noe som finnes i alle gode og den varer evig, selv etter at man dør.

Til og med på barnetv og filmer forklares det om sjelen på samme måte som jeg selv tror på, så det må vel være en viss sannhet i det?! Jeg tror deffinitivt på sjelevandring. Jeg har ei beskjent som ble fortalt at hennes egen datter hadde vært hennes mor i et tidligere liv! Spennende. Jeg tror det absolutt kan ligge noe i det. Hva tror du?

 

 • Kommentarer: 3
 • 12.12.2015 kl.09:00 | Kategori:Blogg

Film fra min cover- up tattoo.

 • 11.12.2015 - kl.09:04Se videoen HER

Så var man i avisen igjen, og denne gangen i både trykk og på film. Ovenfor kan du se filmen. Den er kort og konsis om det å covre tatoveringer.

Nedefor kan du lese utdrag fra intervjuet.

 

Les også: Intervju i Romerike blad ( ang alle tatoveringene mine)


​FØR: tramp stamp!

 

Carina angrer tribal tatoveringen hun tok som 19- åring. Nå bytter hun den ut med en hodeskalle.

Det durer og går i tatoveringsnålen. På benken ligger Carina. Den gamle tribaltatoveringen skal snart trylles om til noe annet.

- Jeg skal dekke over den gamle tatoveringen med en annen tatovering. Jeg drar helt til Studio16tattoo i Jessheim fordi jeg vet Caroline er flink til å covre, sier Carina.

- Jeg gjør en cover- up om dagen, sier Caroline. Det har blitt populært. Laserbehandling er dyrt og gjør vondt. Det er mange som vil lage noe nytt og fint over det gamle.

 Carina lukker øynene et sekund. Nålen treffer med opptill 190 nålestikk i sekundet. Den gamle tatoveringen skal bort.

- Jeg var ung og tenkte ikke så mye over at jeg skulle ha den resten av livet. Det var veldig populært med sånne tatoveringer da.

 

ETTER: cover up resultatet- hva syntes du???

 

Carina har vært inne hos Caroline to ganger tidligere og tatoveringen har allerede begynt å ta form. En hodeskalle og noen roser lyser rødt fra korsryggen hennes.

- Det er mange som kommer inn for å dekke til eksens navn eller tatoveringer de har tatt i syden, sier Caroline.

Studioet hennes har klare regler, og 18 års grense. Carina smiler.

- Jeg syntes egentlig aldersgrensen burde vært enda høyere. Det er jo en grunn til at jeg er her i dag.

 

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits