Godt nytt år alle sammen.

 • 31.12.2014 - kl.17:54

Godt nytt år ønskes alle mine blogglesere. Vi har akkurat sett barnefyrverkeriet over Drøbak og nå sitter vi å venter på at fuglen skal bli ferdig stekt. Håper dere alle får en videre fin kveld, så snakkes vi neste år..!

H#shtags: #nyttårsaften #nyttår #feiring #fest #fyrverkeri

 • Kommentarer: 4
 • 31.12.2014 kl.17:54 | Kategori:Blogg

Shit, 2015 er rett rundt hjørnet...

 • 30.12.2014 - kl.13:51

.. og det er vel på tide å dele av seg med sine nyttårsforsetter?!

Det føles nå som om juger dere rett opp i trynet, for nyttårsforsetter holdes vel aldri?! Jeg er ihvertfall av typen som setter meg ønsker og store mål hvert eneste år og allerede i februar innser jeg at jeg har tapt..! Selvdisiplin sucks! Så derfor er coach og veiledning en del av mine forsetter for 2015. Jeg skal begynne gå til en coach, veileder eller psykolog (kall det hva du måtte ønske!) for å snakke ut om alle tingene i livet mitt som opptar meg, irriterer meg eller som jeg ønsker å rette opp i. Jeg håper en coach kan hjelpe med med å styre tankene og handlingene mine i riktig retning. 

Jeg gjentar meg selv år etter år, men jeg må begynne å trene oftere. Dette året har jeg vært utbrent, mye syk og samboeren har jobbet mye ekstravakter slik at jeg har hatt store deler av ansvaret for Mini. I 2015 derimot skal jeg begynne på jobb tidligere, noe som resulterer i at jeg rekker å trene etter jobben før jeg henter Mini i barnehagen. Jeg kan ikke bruke unnskyldningen om at tiden ikke strekker til lenger! Samboeren har fått ny stilling på jobben med endrede arbeidstider som gjør det lettere å få aktivitetskabalen vår til å gå opp. Hurra! Bikinikroppen 2015 her kommer jeg.

Apropo bikinikroppen- kroppsbildet mitt må endres (kanskje dette også er noe coachen kan hjelpe meg med?!). Som blogger sammenligner man seg gjerne med andre bloggere og jeg føler meg ganske litta, stygg og feit i forhold til mange av toppbloggerene, men Hallo Carina!!! Wake up call- de fleste toppbloggerene er 20 år gamle, og du pusher 30! I tillegg har du født et barn. Ting skjer med kroppen underveis i livet. Sofie Elise, Krisssy, TCMN... og andre ungpikebloggere får alle vike som idealer. Komikerfrue derimot er mer eller mindre jevngammel, har født barn og ser absolutt smashing ut. Hun er et sunt ideal og forbilde.

 

Konklusjonen er vel rett og slett å endre holdninger til meg selv og livet mitt. Jeg ønsker mer kvalitet og positivitet i livet. Jeg skal åpne øynene, fokusere, se mine egne behov, men også andres. Jeg skal planlegge hver dag og sørge for at de blir fylt med opplevelser og glede. Jeg skal gjøre rollene mine i livet og jobbene min riktig - pliktoppfyllende, ivrig og jeg skal dele av med min kjærlighet til de jeg elsker aller mest. Målet for 2015 er å være den beste versjonen av meg selv. 


H#shtags: #nyttår #løfter #nyttårsforsetter #hverdag #helse #selvdisiplin

 • Kommentarer: 5
 • 30.12.2014 kl.13:51 | Kategori:Blogg

IKEA gjør meg nesten suicidal!

 • 30.12.2014 - kl.01:25

I dag startet jeg dagen med støv på hjernen. Jeg ryddet hele huset, tok en svipptur til Ikea for å kjøpe ny hylle til Mini så det også blir ryddigere i lekene på rommet hans, men etter Ikea har jeg igjen lagd rot i hele huset for å pakke til vår avreise til sjøs i morgen. Ser ikke ut her nå..!

Vi var nok en smule gale som dro på Ikea midt i verste rushtid. Enhver normal person (som meg!) kan bikke over til den suicidale siden etter et Ikea besøk, spesielt i romjulen hvor folk har fri og alle befinner seg på Ikea samtidig..! Det var overfylte ganger, knuffing, dytting og lange køer. Selve turen til Ikea var forholdsvis koselig den. Vi lekte litt i barneavdelingen og fikk med oss det vi skulle ha. Jeg reiste med folk med sterke meninger og vilje, så det kunne gått hardt om hardt, men turen gikk smertefritt og fri for diskusjoner den... helt til bilturen hjem. Da var vi vel slitne og trøtte og lunta var kort hos oss alle.

Når en omsider kom seg hjem, fikk guttungen badet og lagt seg og jeg og han far i huset skrudde sammen hylla jeg hadde kjøpt. Den så helt lik ut som Lack hyllene vi har fra før, men tror du ikke f*** at den var mye lavere enn fjorårets modell?! Tror du ikke at den hadde skiftet navn også?! Og dette så jeg først etter at det hele var skrudd sammen. Den så jo klin lik ut ellers da! Jeg bannet høyt, for guttungen sov og ingen kunne be meg putte en femmer på banneglasset nå. Jeg så for meg nye timer på overfylte Ikea, ekstra utgifter og mer jobb, i tillegg til en hylle ekstra som jeg overhodet ikke har bruk for. Heldigvis etter litt facebook- statusoppdateringer og rop om hjelp ble det ordnet slik at jeg får bytte hylle med min svigerinne som har den gamle hylletypen. Etter dårlige tider kommer det noen gode, sies det visst, og jammen meg- takk for at jeg kan ha flaks noen ganger oppi alt uhell også. Takk til reddende engler som deg Marthe! Du sparer meg en ny nærdøden opplevelse på Ikea.

Alt i alt har store deler av denne dagen sugd balle... Men det har selvsagt vært glimt av god stemning også. Det blir det blant annet alltid med en softis, så avslutningsvis deler jeg av meg med noen bilder fra i dag mens stemningen vår og motet enda var på topp.

Ha en god natt. XxX Carina Chanel

H#shtags: #fritid #ferie #ikea #kaos #stress # shopping #suicidal !

 • Kommentarer: 4
 • 30.12.2014 kl.01:25 | Kategori:Blogg

A gentlemans willy care kit.

 • 28.12.2014 - kl.22:18

Jeg bare må dele dette bilde med dere. Samboeren min fikk nemlig tidenes julegave av sin svigerfar..! Haha, jeg kan ikke klage på at han er dårlig frissert nedentil noen gang i fremtiden hvertfall :P OMG! Fikk du noen tullegaver til jul???

H#shtags: #julegave #humor #skjønnhet

 

 • Kommentarer: 5
 • 28.12.2014 kl.22:18 | Kategori:Blogg

Jeg tok litt Botox- for naturlige resultater.

 • 28.12.2014 - kl.09:00

(Sponset behandling)

Hvem vil vel ha slike rynker? Ikke nok med at de er grove og store, de er jo skjeve..! Hele symmetrien i ansiktet mitt faller bort. Jeg er en person som bruker mye mimikk når jeg kommunikserer, og det har tydelig satt sine spor. I tillegg til rynker jeg selv har fremprovosert skal det sies at jeg nå nærmer meg 30 år og det blir nå verre og verre å bli kvitt dem. Hvis ikke man jukser bitte litte gran...

Før juletider var jeg hos Vanitas og fikk 4 små stikk med Azzalure (tidligere kalt Botox) injesert i pannen. Dette for å redusere rynkene mine, glatte ut huden og tilføre huden næring slik at den forynges. Det var fort gjort og på ingen måte vondt. 

Hvor lenge varer Azzalure (tidligere Botox) ?
Den første effekten av en botuliniumtoksin-behandling begynner normalt å synes innen 2 til 3 dager, og full effekt etter 1 til 2 uker. Effekten av injeksjonene er alltid midlertidig. Den varer vanligvis i omtrent 3-5 måneder.

Hva er Medisinsk rynkebehandling ?
Botuliniumtoksin A, mest kjent som Botox, er et protein som forekommer i naturen. I kosmetisk øyemed benyttes botuliniumtoksin A til å glatte ut rynker. Små doser av dette medikamentet injiseres rett under huden med en tynn nål, i muskelen som behandles for å redusere rynkene. 

Botulinumtoksinet (tidligere Botox) blokkerer nerveimpulsen spesifikt, slik at musklene som er ansvarlige for sammentrekningene som forårsaker rynkene, slapper av. Andre nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, påvirkes ikke. 
Bilder tatt ca 3 uker etter behandling.

Venstre: normalt ansiktsuttrykk Høyre: hevede øyenbryn, som tidligere fremprovoserte de store rynkene i pannen. Nå er de helt borte! <3

Dette er starten på en større behandling jeg skal utføre på nyåret, men da med Restylane som injiseres opptil flere steder i ansiktet. Jeg skal utføre dette for å øke fuktighet og redusere rynker. Dette som et forsøk på å bedre huden min som etter graviditet har vist store endringer som er vanskelige å redusere ved bruk av kun kremer. Jeg skal forsøke å minske kviseutbruddene ved å jobbe innenifra denne gangen.

Jeg har utført flere behandlinger med Restylane tidligere, men alltid med diskré og naurlige resultater. Jeg mener det må være lov å jukse litt for å føle seg bedre. Det viktige er å finne en sertifisert og god behandler som forstår dine behov og ønsker. Selv går jeg til Vanitas klinikken i Drøbak og får alle mine behandlinger utført av Frode, en mann med lang erfaring og gode kunnskaper og med et ønske om at kundene skal reise derifra med naturlig, flotte resultater. Noe jeg mener han presterer å få til også. Takk Frode!

 

H#shtags: #vanitas #botox #restylane #skjønnhet

 • Kommentarer: 9
 • 28.12.2014 kl.09:00 | Kategori:Skjønnhet

Daniel Wellington med rabatt.

 • 27.12.2014 - kl.23:22

Til jul fikk jeg ny reim til Daniel Wellington klokken min. Jeg elsker denne stilrene og enkle klokken. Den matcher alt og den er så innmari flott fordi man enkelt kan skifte reim for å tilpasse antrekk og stil. Jeg kjøpte den i sommer med maritim, blå og hvit reim. Til jul fikk jeg den sorte skinnreimen av min kjære og jeg elsker den!

Fikk du ikke klokke til jul kan du kjøpe den på KickBack sine nettsider og få 6% rabatt. En flott nyttårsgave til deg selv..?


H#shtags: #mote #accessories #tilbehør #klokke #danielwellington #kickback #tilbud

 • Kommentarer: 6
 • 27.12.2014 kl.23:22 | Kategori:Mote

Så var julen over, så alt for fort.

 • 27.12.2014 - kl.20:18Julen går så alt for fort. Jeg elsker akedager, bakedager, juleverksted og gaveinnkjøp. Jeg føler at jeg bruker mye tid og har stor glede av dette, men når julaften endelig er her syntes jeg dagen går så alt for fort. Nå sitter jeg igjen med blandede følelser for hele julaften. Jeg føler egentlig at jeg ikke kjøpte bra nok julegaver i år og jeg er redd jeg glemte noen. Jeg føler meg velsignet med så mye flotte ting og fine mennesker, men føler at jeg ikke klarer helt å gjengjelde det. Neste år skal jeg nok begynne planleggingen enda tidligere. På denne måten kan jeg tidlig forhøre meg om hva folk ønsker seg og investere i akkurat dette til dem istedet for å kjøpe noe bare for å kjøpe.

Jobb, barn og juleforberedelser står stort sett på timeplanen hele desember måned og jeg føler at bloggen har fått lide for det i år. Tiden strekker ikke til på alle plan og noen hobbyer må vike. Det føles veldig feil. Neste år ønsker jeg å kunne kombinere blogg, fotografering og juleforberedelsene bedre. Det krever bare en bedre struktur tenker jeg. Jeg ønsker å huske på alle og at alle skal få noe fint. Jeg ønsker å invitere til lutefisk lag blant annet, for jeg ønsker virkelig å lære med å kokkelere bedre. Jeg ønsker å invitere gode venner og deres barn på juleverksted. Jeg syntes desember måneden flyr så alt for fort, da alle aktiviteter stort sett faller til helgene, og jeg føler ikke jeg rekker over alle mine kjente og kjære før julaften. Jeg gjentar meg selv med å si at planleggingen begynner enda tidligere neste år ved å starte innkjøp og aktiviteter tidligere, og jeg håper virkelig at jeg klarer å holde det og huske på alle <3Julaften var absolutt fantastisk i år, og jeg fikk mye jeg ønsket meg med mer. I dag rydder jeg huset for ting man ender opp dobbelt med slik at man kan gi noe videre til de som trenger det (blant annet fattige, loppemarkeder og Fretex).

Nå teller jeg også ned dagene til vi skal på fjorden for å feire nyttår. Der skal vi fiske, gå turer, leke ute og nyte det å være mer eller mindre alene på en øy utenfor Drøbak. Svigerfamilien samles da svigermor har bursdag på selve nyttårsaften, og vi skal tilbringe nesten en hel uke sammen. De neste dagene står altså rydding av huset, vasking av klær og pakking på agendaen før vi nyter resten av juleferien til sjøs. Hva er dine nyttårsplaner?Avslutningsvis vil jeg minne dere på den siste julekonkurransen min hvor du kan vinne vippeextensions fra Home of Beauty i Oslo. Meld deg på HER. Vinneren trekkes på nyttårsaften. Lykke til. Spre ordet.

 

H#shtags: #jul #nyttår #familie #feiring #konkurranse #giveaway #vippeextensions

 • Kommentarer: 5
 • 27.12.2014 kl.20:18 | Kategori:Blogg

Første dags julestemning.

 • 26.12.2014 - kl.11:39

I tradisjon tro var det julelunsj og fest hos min samboer's tante Lena i går. Stemningen blir bedre med årene og maten fantastisk. Første dag jul feires hvert år med samboer's familie og andre dag jul med min familie.

 I skrivende stund sitter vi å ser filmen Jul i Flåklypa, drikker kaffe og nyter sjokolade cookies. Herregud som jeg elsker juleferie og det faktum av å late seg i pysjen halve dagen. Det er andre dag jul i dag og svært lite stress. Det blir ferdig servert middag hos min betemor i ettermiddag og alt før og alt etter skal bare nytes i slow motion ferie- tempo.

Hvordan feirer du julen? Har dere familietradisjoner og felles middager som oss?

H#shtags: #julestemning #familiekos

 • Kommentarer: 1
 • 26.12.2014 kl.11:39 | Kategori:Blogg

God jul.

 • 24.12.2014 - kl.21:20

God jul ønskes dere alle fra oss. Her i hus er det dessverre sykdom og feber. Stemningen er rolig, men absolutt god. Flere bilder kommer. I kveld skal dagen nytes med familie og venner, og det håper jeg du skal også. Ha en fantastisk julaften og måtte du få alt du ønsker deg (for du har vel vært snill i år!?)

 • Kommentarer: 1
 • 24.12.2014 kl.21:20 | Kategori:Blogg

Juleneglene dekoreres enkelt i år.

 • 23.12.2014 - kl.11:04

(sponsede produkter fra Tone Lise i samarbeid med Likenshare)

Jeg var så heldig å få tilsendt to flotte neglelakker fra Tone Lise akademiet her om dagen. Store planer hadde jeg om å dekorere neglene med rødt, hvitt og glitter i år, stolt over å ha sluttet å bite neglene. Rett etter at disse bildene ble tatt knakk tommelneglen min langt inn. Jeg mener laaangt inn, som i AU, den ble veeeldig kort :( Så i år tyr jeg til veldig enkelt design med fransk manikyr. Det er ikke så fint med fancy design på korte neglstubber dessverre... Satser på at neglene vokser seg sterke og friske til nyttår, så kan jeg heller vise dere et flott negldesign da.

Skal du designe neglene i julefarger i år?

H#shtags: #negler #neglelakk #negldesign #toneliseakademiet

 • Kommentarer: 5
 • 23.12.2014 kl.11:04 | Kategori:Skjønnhet

New in: Marc Jacobs øredobber.

 • 23.12.2014 - kl.00:08

Endelig fikk jeg somla meg til å kjøpe dem- de flotte øredobbene jeg så alt for lenge har siklet etter. Jeg hadde bestemt meg for å bruke de på julaften, så i dag måtte jeg kjøpe de. De vil matche flott til den sorte skinnreimen jeg får til Daniel Wellington klokken min til jul. Gleder meg som en unge til julaften nå. Må innrømme at jeg er en sucker for merkeklær, accessories og dilldall ;) Gleder meg til å vise dere flere bilder etter julaften.

I morgen er det lille julaften allerede. Desemberdagene bare flyr avsted. Heldigvis har jeg fått det som bestilt- endelig er det snø på Østlandet! Får prøve å skvise inn en akedag eller to i jula. Men aller først skal jeg nå sove litt. Du også kanskje..? Er jobb på dagen i morgen for meg ihvertfall. Natti natt. Vi blogges!


H#shtags: #marcjacobs #mote #accessories #øredobber #tilbehør

 • Kommentarer: 4
 • 23.12.2014 kl.00:08 | Kategori:Mote

Shitty shitty bang bang..!

 • 22.12.2014 - kl.12:00

Yup, har blogget dette bildet før, men det beskriver virkelig en frustrert kvinnes følelser... Og i dag er en slik dag. Når jeg endelig trodde jeg hadde fått orden på livet og organisert meg riktig for fremtiden, ja, som kom det et hull i veien. Graver meg litt ned og tar en hvil nedi hølet nå før jeg klatrer opp igjen senere i dag. Føler meg shitty nå, men vet at etter jobb i dag skal jeg shoppe julegaver til meg selv fra Nissen, og det føles egentlig helt greit! Ugg's, Daniel Wellington, Marc Jacobs og et deilig cafe' besøk, here I come! I'm in need of some pampering today <3 • Kommentarer: 1
 • 22.12.2014 kl.12:00 | Kategori:Blogg

Bollekos i julestresset.

 • 21.12.2014 - kl.23:44

Vi tok oss en bolle på cafe' i dag og roet ned oppi alt julestresset. Mye folk på senteret i dag, tross at det er søndag og så nærme jul. Er mange som impulsshopper eller haste shopper tror jeg... Vi skulle heldigvis bare spise bolle og kose oss.

Smil sa jeg til den lille luringen, og dette var hva jeg fikk..! Hehe. Lille skøyer'n vår.

 • Kommentarer: 1
 • 21.12.2014 kl.23:44 | Kategori:Blogg

Takk og lov for støttespillere.

 • 20.12.2014 - kl.23:36

En bakedag går mer eller mindre smertefritt når mor får lov å ligge febersyk på sofaen mens snille tanter, onkler og besteforeldre hjelper Mini med all bakingen. Ikke så ille å være syk når man får være testkanin for alle kakene og kaffen. Mini storkoste seg med familien. Selv er jeg fortsatt syk med feber og hoste. Jeg hoster så jeg ikke får sove om natten, og i dag måtte jeg på nytt robbe Apoteket for varer for flere hundre kroner. Nå er vel alle pastiller, piller og hostesafter utprøvd uten suksess... Men julekakene gledet meg ihvertfall for en liten stund da, og de søte kyssene Mini bruker å plassere i pannen min med jevne mellomrom.

H#shtags: #familie #bakedag #jul

 • Kommentarer: 4
 • 20.12.2014 kl.23:36 | Kategori:Blogg

KONKURRANSE /Vinn vippeextensions fra Home of Beauty/.

 • 20.12.2014 - kl.08:00

 Konkuransen er avsluttet. Vinneren ble Jenny Skraastad Montenegro. Gratulerer.

 

Vinn et sett med vippeextensions fra Home og Beauty


Vil du starte nyåret med flotte Bambi vipper? Jeg har vært så heldig å få til et samarbeid med søteste Lene på Home og Beauty, som gir meg muligheten til å dele ut et sett med vippeextensions til en heldig bloggleser (premien har en verdi på 1900,-) Reglene er enkle, og vinneren trekkes tilfeldig blant de som har rett svar på spørsmålet nedenfor.

Konkurranseregler:

 • Hva koster refill av vippe extensions hos Home of Beauty? (Svaret finner du på nettsiden HER).
 • Legg igjen svaret i en kommentar nedenfor. Husk navn og e-post adresse.

... ... ... ... 

 • Lik gjerne facebooksiden til Home of Beauty HER
 • Lik og del denne konkurransen på Facebook

 

Vinneren trekkes julaften morgen. Snakk om flott julegave! Lykke til.

Konkurransen forlenges (da jeg syntes det var litt for få påmeldte..!) Vinneren trekes på nyttårsaften! Lykke til. Spre ordet.H#shtags: #homeofbeauty #skjønnhet #giveaway #konkurranse #vippeextensions

SMS GLEDE.

 • 19.12.2014 - kl.10:31

Hvert år sender jeg SMS GLEDE til 2490 og gir bort to middager til de fattige. I år er intet unntak. Har du gitt til en god sak i år?


 

H#shtags: #kirkensbymisjon #hjelp #hjertesak

Tips til jule- og nyttårssminken.

 • 18.12.2014 - kl.21:37

(Reklame)

Ønsker du noen tips til jule- eller nyttårssminken så kan jeg fortelle at Yves Rocher har mange flotte tips- og- triks videoer på You Tube. Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter som jeg ønkser å dele med dere. All sminken kan kjøpes på nettsidene deres selvsagt. 

 Selv skal jeg bruke resten av kvelden på å legge fransk manikyr på neglene mine.... selvsagt med Yves Rocher´s franske manikyrsett. Det gjør det så enkelt å legge flott manikyr på egenhånd da det følger med selvklebende remser som gir deg mulighet for å mestre den hvite kanten uten å skumpe og den hvite lakken har en skråklipt børste som gjør den lett å legge rett og uten å søle. Nå kan du få 100,- i avslag (om du handler for mer enn 500,-) Gjelder tom. 22/12. Sjekk ut nettbutikken HER. (Ingen produkter er testet på dyr).

Alle som handler i nettbutikken får også en flott gratisgave, og jo mer du handler for jo flere spennende gaver kan du plukke deg ut. Du kan også velge bort gavene, og sørge for at Yves Rocher planter tre trær i stedet. Les mer nedenfor.

"I mer enn femti år har vi produsert skjønnhetsprodukter som er basert på ingredienser fra planteriket. Så vi kan takke naturen for alt! Derfor har vi på Yves Rocher Norden bestemt oss for å plante 5 millioner trær til vårt prosjekt Plant for the Planet - for å gi tilbake til naturen og bidra til balansen for planeten vår. Du kan også gjøre en forskjell! Velg å plante tre trær i stedet for en premie, og vær med å bidra til vår felles grønne fremtid. Les mer om vårt prosjekt på 5millionertrær.no"

 

 

 H#shtags: #skjønnhet #sminke #tips #triks #shopping #tilbud

 • Kommentarer: 0
 • 18.12.2014 kl.21:37 | Kategori:Skjønnhet

Juledekorerte negler.

 • 18.12.2014 - kl.12:16

Nå er det ikke mange dagene igjen til julaften, og det er på tide å planlegge juleantrekket og tilbehøret. Nå som jeg endeig har klart sltte bite negler føles det moro å kunne tenke på negldesign også. På nedbitte negler ville ikke juledekor vært særlig fint, men i år tenker jeg muligens trå til med litt ekstra farger og mønster. Bruker du designe neglene etter årstidene?

H#shtags: #mote #negldesign #neglelakk #dekor #skjønnhet

 • Kommentarer: 8
 • 18.12.2014 kl.12:16 | Kategori:Skjønnhet

Jeg går uten bh!

 • 17.12.2014 - kl.21:30

Er det noe jeg ALDRI gjør så er det å gå uten bh. Jeg hater det. Jeg føler behov for støtten den gir, og det ser jo absolutt bedre ut med et løft. I dag derimot har jeg kastet bhen. Dette fordi jeg er syk. Feberen har slått til for fullt, jeg hoster til jeg brekker meg og alle muskler, ledd og hud føles sår og øm. Orket ikke at bh stroppene skulle gnage i dag så kastet av meg hele dritten. Det er virkelig et tegn på at jeg syk altså! I dag har jeg ligget henslengt på sofaen, bhløs og sexy med feberfett hår og tett nese..! I går robbet jeg omtrent hele Apoteket for hostesaft, pastiller og andre forskjølelsespreparater. På ingen måte fan av sykdom og basiller. Måtte dette gå fort over, så jeg er tilbake på jobb igjen fortest mulig.

Litt godt for helsens skyld...

og litt bare fordi jeg fortjener det!

H#shtags: #sykdom #helse #velvære #godteri !

 • Kommentarer: 9
 • 17.12.2014 kl.21:30 | Kategori:Blogg

KONKURRANSE /Vinn sjokolade fra Sjokolademakeriet/

 • 17.12.2014 - kl.13:38

Konkurransen er avsluttet. Vinneren ble Isabel.

 

Vinn en valgfri sjokoladepose fra Sjokolademakeriet i Drøbak

 • Lik Sjokolademakeriet på Facebook <HER> for å få med deg alle de fristende nyhetene
 • Lik og del dette blogginnlegget på Facebook
 • Legg igjen en kommentar nedenfor med navn og e-post adresse

 

Vinneren trekkes lørdag 20. desember

 • Lik gjerne min Facebookside <HER> for å få med deg alle konkurranser og bloggnyheter


Da jeg først ble kjent med Mona på Sjokolademakeriet i Drøbak ble jeg imponert over hennes utadvendte og herlige personlighet og ikke minst hennes pågangsmot. Uten noen særlig erfaring i bransjet startet hun skolering for å bli sjokolademaker og startet egen bedrift i Drøbak. Hun gjør det godt og det på grunn av hennes mangfold av kreative sjokoladekreasjoner og smaker. Jeg var solgt med en gang. Jeg fikk vann i munnen bare jeg kom inn døren til butikken, og ikke mindre da jeg fikk ta del i sjokoladelagingen og smake på de nylagde herlighetene. Som den sjokolholiker jeg er ble jeg overlykkelig over å få til et bloggsamarbeid med Mona og ikke mindre glad er jeg nå da jeg kan få dele denne supergode sjokoladen med dere lesere.

Om du blir den heldige vinneren må du selv reise til Drøbak og besøke Sjolkolademakeriet hvor du får velge deg ut en valfri sjokoladepose. Flott å servere gjestene til nyttår.H#shtags: #konkurranse #giveaway #sjokolade

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits