Å besøke graven hennes gir meg ingenting.

 • 26.11.2015 - kl.23:57

Å besøke graven til mamma gir meg ingenting...

Gravplassen er en fredelig plass. Lysene er alltid tent. Blomster, kranser og søte figurer omringer korset. Her kommer jeg for å besøke mamma. Det er en fin gravplass, og det føles forsåvidt bra å komme hit. Som om man gjør det riktige. Jeg får dårlig samvittighet når det går over en uke siden jeg var innom, men dessverre er det slik at hverdagen flyr så alt for fort, med mann, barn, hus og full jobb. Det tar med lang tid å kjøre til gravplassen og det er alltid mørkt ute innen jeg får kommet meg dit. Noe som gjør det mindre trivelig å være der dessverre.

Når jeg stå ved graven og snakker med mamma, så føler jeg meg helt tom. Selv om det føles riktig på et vis å være der, gir det meg absolutt ingenting annet enn tristhet og savn. Jeg føler at mamma er med meg hele tiden. Jeg føler hun våker over meg og mine hver dag, i bilen, på jobb, i fritiden. Mammas energi er med meg. Ikke ved gravplassen. Hvorfor skulle sjelen hennes vandre der? Der har den ikke noen minner eller tilhørighet fra tidligere. Livet til mamma besto av oss nærmeste, og å passe på og hjelpe oss, som den fantastiske mamma, bestemor, kone, søster og venn hun var. 

Skal jeg snakke med mamma gjør jeg det helst alle andre steder enn på graven. Det er ikke der jeg får svar. Jeg føler faktisk mer fravær der enn noe annet sted. Som om hun ikke ønsker bli med inn dit. Men hjemme hos pappa, i huset der hun bodde i 31 år og hvor hun stille sovnet inn, ja der skal jeg love dere at hun fortsatt er.

 • Kommentarer: 1
 • 26.11.2015 kl.23:57 | Kategori:Blogg

The Magic of Kiel.

 • 25.11.2015 - kl.22:02

I helgen var vi på kjærestetur til Kiel med Color Line Magic. 2 dager og 2 netter på båten med kvalitetstid, underholdning, god mat og drikke, samt 4 timer til shopping i Kiel. Barnefri helg og full sensur i lugaren! En koselig helg med kjæresten på fin båt- noe som absolutt kan bli en årlig tradisjon.

Veske: Michael Kors/ Kamera: Olympus Pen / Kjole og sko: H&M

 • Kommentarer: 1
 • 25.11.2015 kl.22:02 | Kategori:Blogg

Before/ after cover up tattoo.

 • 19.11.2015 - kl.19:33

Yup, endelig er den ferdig! Og jeg er så fornøyd! Takk til Caroline på Studio16tattoo i Jessheim.

 

Hva syntes du om resultatet?

 • Kommentarer: 6
 • 19.11.2015 kl.19:33 | Kategori:Skjønnhet

Det er noe rart...

 • 17.11.2015 - kl.07:30

Jeg har egentlig avsluttet bloggen min på disse sidene, men allikevel- her er jeg! Den siste tiden ha det vært sporadiske innlegg og mye Snapchatbilder. Likevel har lesertallet mitt vært relativt høyt. Tror på mange måter at bloggen min er mer synlig her enn på den nye plattformen, tross det er veldig mange flere brukere her på blogg.no, så man skulle tror jeg ble ganske usynlig i mengden. Likevel- her er du altså og leser innleggene mine! Takk.

De siste månedene har vært veldig spesielle og surrealistiske for meg. Hele min verden har blitt satt på hodet og bloggingen har dessverre fått lide for det. Les mer på carinachanel.no. Jeg har hatt en del dystre innnlegg på den nye bloggen og etter at jeg bestemte meg for å snu om på min hverdag har jeg blogget smått om mote og lignende igjen. Likevel er det noe som mangler føler jeg. Jeg startet ny blogg for å få en ny start. Jeg skulle lage en blogg som var egendefinert og typisk meg, men jaggu har jeg falt inn i gode, gamle bloggmønster uten spesifikt tema igjen. Jeg skriver om alt som interresserer meg- hverdag, mote, hjertesaker med mer. Jeg har fortsatt ikke helt funnet min nisje, men en ting vet jeg med sikkerhet, jeg er ingen moteblogger. Så trendy er jeg ikke! Forhåpentligvis kan bloggen spore mer inn på mammablogg og interiør i fremtiden. Mye har som sagt endret seg i livet mitt den siste tiden og det blir spennende å blogge om fortsettelsen.

Det kan være jeg kopierer over noen av blogginnleggene mine fra den nye bloggen inn hit, for det er noe rart med blogg.no sine sider- jeg klarer liksom aldri holde meg heeelt unna. Har jo en god leserskare her også, og jeg liker å lese deres blogger som dukker opp i vennefeden min. Ville være synd å gi slipp på dere helt.

Love you guys! Blogges.

  • Kommentarer: 4
 • 17.11.2015 kl.07:30 | Kategori:Blogg

Mandagen kommer alt for fort.

 • 09.11.2015 - kl.14:55

Hva er greia med at helgen bare flyr forbi, mens to vanlige ukedager virker eviglange?!! Har ligget rett ut i helgen med sykdom...


Mandag igjen i dag. Og jeg sover meg gjennom arbeidsdagen. Har sinnsykt tunge øyelokk i dag. Klarer nesten ikke holde de oppe..! Sover så dårlig om nettene nå...

Er ikke så alt for lenge til endt arbeidsdag nå da, og jeg skal kjøre en repeat av gårdsdagen- med høy benføring, bamsetøfler, tv, sofakos og traktekaffe i kveld. 

GOD MANDAG!

 • Kommentarer: 4
 • 09.11.2015 kl.14:55 | Kategori:Blogg

Countdown.

 • 06.11.2015 - kl.00:18

Snart tilbake for mere blekk! Jeg gleder meg. Med begravelsen og sørgetiden rundt mamma, så har stort sett alle planer vært lagt på is. Også tatoveringen min. Vi kom halvveis på den sist, men nå skal jeg snart tilbake for å fullføre. Kan ikke gå med en halv tatovering i korsryggen..! Gleder meg virkelig til å vise dere resultatet. Tror det blir en rå coverup!

Følg meg gjerne på Snapchat: carinachanel

 

 • Kommentarer: 4
 • 06.11.2015 kl.00:18 | Kategori:Skjønnhet

Jeg henger med Kathrine Sørland.

 • 04.11.2015 - kl.23:05

Jeg og Kathrine Sørland henger sammen litt sånn i ny og ne. Det er meg og modellene vøtt! Neida. Eller jo da. Eller... >>

I forrige uke var jeg på Damenes aften i regi av Bohus. Dette har blitt en årlig greie jeg drar på fordi jeg syntes det er sosialt, lærerikt og ikke minst- for å få rabatter på masse flott interiør!

De siste gangene har jeg vært på Damenes aften med min venninne Sonja, og det håper jeg vi kan fortsette å ha som en tradisjon. Det er så innmari kos å få tilbringe kvalitetstid med henne. Hun er ei venninne god som gull og vi har like stor sans for interiør, og ikke minst shopping!

 

På Damenes aften blir man kjent med høstens trender og stiler gjennom foredrag. Kathrine Sørland, Halvor Bakke, Lisbeth Larsen eller Finn Schjøll var de som samarbeidet med Bohus i år, og på Vinterbro var det Kathrine Sørland som kom innom. Og for ei likandes dame! Hun byr på seg selv, er faglig orientert, men samtidig morsom og underholdende. 

På toppen av trappen fikk vi servert eple- sprudle- cider og søt fingermat. Det var et spennende foredrag, noen selfies-pauser og vi fikk 20 % på alt av møbler og interiør i varehuset samt at det var loddtrekning av fine premier. Har du ikke vært på Damenes aften før, anbefaler jeg deg å sjekke opp mulighetene for det der du bor. 

Meld deg på her

 

Oi da! Typisk trendkjøkken fra rundt 70 tallet... 

Noen som kjenner seg igjen og husker kjøkkenet de hadde som unge?

 

Cathrine spør: Hva var egentlig greia med tørkede blomster? Overalt!!! Og de drøss jo overalt bare man gikk forbi de. 

Noen flere som husker disse?

 

Slik vil vi ha det i dag! Stilmiks og personlig preg. Bland ulike teksturer og kombiner gammelt med nytt.

 

​Skal ikke fortelle dere hvor mye penger jeg blåste denne kvelden...! Eller hvor mange makroner jeg klarte å stappe i meg! Anyway- I had a blast! 

Til neste år... See ya!

 

 • Kommentarer: 1
 • 04.11.2015 kl.23:05 | Kategori:Interiør

Snapchat lately.

 • 03.11.2015 - kl.11:03Jeg er Carina Chanel. Alltid. Overalt. Hele tiden.

Legg meg til på Snapchat, Instagram og blogg >> carinachanel.no Skaffet meg eget domene nå vøtt! • Kommentarer: 4
 • 03.11.2015 kl.11:03 | Kategori:Blogg

Vinn gavekort fra kjolebutikken Sofia Moore.

 • 01.11.2015 - kl.09:55

Jul og nyttår nærmer seg med stormskritt, og det er tid igjen for en skikkelig fest. Kanskje du skal på skoleball, et vinterbryllup, julebord eller nyttårsfest snart- uansett hva slags arrangement er en kjole fra Sofia Moore et opplagt valg. En ting å huske på er hva slags kleskode som har blitt spesifisert for arrangementet. Noen ganger kan det være bra å gå i en kjole med knelengde, andre ganger må det være ankellengde. Uansett er det viktigste at du drar til festen og tenker ?- Wow, jeg ser fantastisk ut!?.

Hos Sofia Moore lager de kjoler med en følelse av tidløs eleganse og som viser frem dine beste sider. De har et bredt utvalg av modeller for alle type arrangementer og alle kjoler kan kjøpes i tilpasset lengde. Designene er mange. Noen av kjolene er enskuldret og det finnes også kjolemodeller med åpen rygg.

Se alle ballkjolene på sofiamoore.no

Jeg syntes dette firmaet virker både proffesjonelle og flinke. Jeg har klikket meg rundt etter favorittkjoler å vise dere, men når sant skal sies elsker jeg alle! Jeg skal på hele fire julebord i år, så skal ikke se bort i fra at jeg kjøper mer enn bare en av disse nydelige kjolene! Heldigvis har jeg fått til et samarbeid med Sofia Moore og ikke nok med å få egne rabatter, så får jeg lov til å gi en heldig bloggleser et gavekort på 400,- også. Hurra! Det var deres side ønskelig med en Instagramkonkurranse. Reglene er enkle.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

KONKURRANSE: Instagram

Vinn et gavekort på 400,- fra Sofia Moore

Regler:

Ta et bilde av din favorittkjole fra Sofia Moore. Del det på din Instagramkonto.

Tag bildet med @carinachanel og @sofiamooreltd #sofiamoore

Vinneren trekkes søndag 8.november, så rekker du å bestille og motta kjolen før jul.

Lykke til!

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits