Tilfeldige møter er best.

 • 30.11.2014 - kl.23:11

Lettere kaos i huset i dag. En trassig unge og småstressede foreldre. Det er alltid slik med oss, at når vi planlegger noe hyggelig, så ender det i stress og kaos. Det var så mye trass i dag at vi nesten droppet julegateåpningen...

Men så roet situasjonen seg og vi dro allikevel. Og jeg er glad for det, for da vi kom til Drøbak møtte vi tilfeldig masse familiemedlemmer, stemningen lettet, Mini fikk leke med tremenningen sin og vi ble bedt på grøt og kaffebesøk.

Tror nesten at vi må slutte å planlegge ting, da det stort sett blir stress, også får vi bli flinkere til å ta ting på sparket. Det blir ofte de hyggeligste opplevelsene og besøkene.

Alt i alt en god dag og en totaltsett super helg som fløy så alt for fort av sted. I morgen venter hverdagen...

 • Kommentarer: 2
 • 30.11.2014 kl.23:11 | Kategori:Blogg

Viktigheten av å dele.

 • 30.11.2014 - kl.13:20

I dag skal vi på julegateåpning i Drøbak og der skal Frelsesarmeen ta imot gaver til barn som ikke har så mye og ikke får gaver til jul, fordi de ikke har råd. Jeg har pakket ned en del leker som Mini aldri har lekt med før, og tenker nå at noen andre kan få glede av det istedetfor. Jeg satte meg ned å fortalte Mini at han er heldig som har så mange fine leker. Noen barn har ingenting. Når man har mye, og så mye at man til og med ikke får brukt alt, så er det viktig å dele med andre. Da blir andre barn veldig glade og dette sa han seg enig i. Så i dag skal vi dele, og fattige barn skal få en god jul.

H#shtags: #jul #glede #julegaver #frelsesarmeen

Lørdagskos og kjærestetid.

 • 29.11.2014 - kl.22:07

Når guttungen har lagt seg, da nyter mor og far husfred, godteri og gode tvfavoritter. Happy lørdag.

I morgen skal søndagen nytes med legolek og lang frokost, før vi skal på julegateåpning og tenning av julegranen i Drøbak. Vi var der i fjor også, men da var det så kaldt at vi ikke orket vente på at nissen skulle komme. Vi prøver igjen i år, med litt mer ulltøy og varme votter på...!

Hva er dine helgeplaner?

H#shtag: #helg

 • Kommentarer: 3
 • 29.11.2014 kl.22:07 | Kategori:Blogg

Blond, dum og deilig igjen!

 • 29.11.2014 - kl.13:35

Jeg har farget håret. Stripet det igjen, og nå er det mye lysere. Blondine igjen! Ordentlig lys, men med spill, denne gangen. Tenkte å vise dere forskjellen på før og nå, men det syntes ikke noe særlig på bilder. Var jo brunette for noen måneder siden og har stripet håret lysere i flere omganger. La inn ekstra mange foliestriper med bleking denne gangen og har fått bort mesteparten av oransje skjæret nå. Endelig blond, dum (?) og deilig igjen.

Can you dig it?

H#shtags: #hår #skjønnhet #stil #farge

 • Kommentarer: 3
 • 29.11.2014 kl.13:35 | Kategori:Skjønnhet

Fremtidsplaner, julegaver og god samvttighet.

 • 29.11.2014 - kl.12:08STØTT <DYREVERNALLIANSEN- DYREVERN> & <NOAH- FOR DYRS RETTIGHETER> 

WHO´s WITH ME?

Handle julegavene over nett i år. Nyt julen med god samvittighet. Støtt en god sak, kos deg med god vin og unn deg lange pauser på sofaen. 

H#shtags: #julegaver #julehandel #dyrevern

Julebord ala Kongsvik.

 • 29.11.2014 - kl.00:06

Julebord (igjen) i dag. Fest to helger på rad, med de flotteste menneskene. De beste kollegaer fra legesenteret møttes på Latter til Kongsvik forestillingen 110% lykkelig. Moro! Kvelden ble avsluttet med vin og deilig middag på Aker brygge. Fantastisk følelse å bli kjemt bort slik. Alle pikers drøm med slik oppvartning innimellom.

Takk for koselig aften, som alltid. Elsker jobben min og har veldige gode kollegaer og sjefer.

H#shtag: #julebord

 • Kommentarer: 4
 • 29.11.2014 kl.00:06 | Kategori:Blogg

Endelig er det her!

 • 27.11.2014 - kl.09:11

Jeg har ventet i flere uker allerede. Mini har ventet i flere måneder! Helt siden sommeren har han sittet på rattkjelken sin og lekt, ventende på snøen slik at kjelken kan tas ordentlig i bruk. I dag er en gledes dag her i huset- det snør! Endelig. Håper nå bare at snøen legger seg og blir værende en stund. Elsker å gå tur inn til Vangen skistue på vinteren, sette seg ved peisen og nyte en kanelbolle før man går hjemover igjen. I fjor trillet jeg vogn, men i år håpet jeg på å kunne trekke Mini innover på kjelken. Vinteren har sin sjarm. Jeg elsker å bo i Norge, et land som byr på skiftende vær og flotte omgivelser.

H#shtags: #snø #vær #vinter #norge #iloveit

 • Kommentarer: 1
 • 27.11.2014 kl.09:11 | Kategori:Blogg

Jeg feiler! Lavkarbo suger.

 • 27.11.2014 - kl.09:01

Jeg har aldri vært mer sugen på karbohydrater- pasta og brødmat, som etter at jeg bestemte meg for å spise lavkarbo. Jeg feiler hardt med dietten min, da hele familien er karboelskere og det ofte er pasta eller potet til middagene. Jeg klarer faktisk ikke å dy meg. Bare må smake litt, og bare MÅ ha ferskt brød! Hvilket svakt menneske jeg er... Men jeg vet ikke om lavkarbo er helt tingen for meg?! Nå har jeg ikke lest meg opp så mye angående reaksjoner på en slik diett, men merker at jeg får syre og magesmerter ved høyt inntak av melkeprodukter, yoghurt, frukt og bær. Det føles ikke helt bra det heller. Blir enda en negativ ting å ta innover seg om dagen og ytterligere et stresselement.

I dag har jeg sykemeldingsdag og jeg har god tid til å nyte frokosten min. Kjørte på med et par brødblingser. Er jo så godt! Lavkarbo er også kjempegodt... innimellom. Ikke slavisk og ikke på tvungen diett. Diett har aldri vært tingen for meg altså. Tenker uansett ikke å gå på diett for å slanke meg, men mer for å pushes til å spise lite, ofte og riktig. Det skal jeg vel kunne klare å fortsette med selv med litt karbo i kosten.

Tenkte først at lavkarbo ville være gunstig for å oppnå mer energi, men når jeg tenker meg om (og som en unnskyldning for min karboelsk!) syntes jeg jo å huske at jeg lærte noe på balletthøyskole om viktigheten med grove korn, gryn, proteiner, grøt og brød til frokost for energi som varer lenge.

Spis på. Få energi. Er jeg inne på noe? Eller er jeg bare full av unnskyldninger..?

H#shtags: #kosthold #diett #lavkarbo #karbohydrater

 • Kommentarer: 4
 • 27.11.2014 kl.09:01 | Kategori:Blogg

Spar penger på julegavehandelen.

 • 26.11.2014 - kl.21:31

(Reklame)

Er du en person som ikke orker lange køer og trang plass på kjøpesenteret? Så gjør unna julegaveshoppingen på nett, hjemmefra i din egen sofa! Klikk deg rundt og plukk opp dine favoritter. I tillegg til tidsbesparelse, bensin- og parkeringsutgifter, kan du faktisk spare ekstra penger via gode rabatter og KickBack.

Logger du deg inn med <KickBack konto> får du penger tilbakebetalt på kontoen din etter å ha handlet på nett. KickBack samarbeider med flere hundre butikker og jeg har selv shoppet masse julegaver der (i tillegg til et par bonusgaver til meg selv...)

 Nå på fredag er det Black Friday, den offisielle julehandel dagen og årets største tilbudsdag- også på KickBack. 

Logg inn på KickBack HER!H#shtags: #kickback #julegaveshopping #julegaver #netthandel #shopping #tilbud

 • Kommentarer: 3
 • 26.11.2014 kl.21:31 | Kategori:Blogg

Konsultasjon: neseoperasjon.

 • 26.11.2014 - kl.20:49

Siden jeg var fjorten år har jeg snakket om og ønsket å operere nesen min. I en periode prøvde jeg å elske meg for den jeg var, med den spisse nesen min og alt, men så opererte moren min nesen sin. Vi har alltid hatt helt like neser og det føltes først litt kjipt at hun opererte seg. Jeg følte hun da formidlet at nesen min var stygg også. Akkurat da bestemte jeg meg i trass for å ikke operere min.

Nå, flere år senere, er ønsket om å fikse på nesen min stadig til stedet. Min mor er ikke avgjørende for min beslutning. Jeg ønsker ikke dette fordi hun har gjort det. Det ligger i min egen bevissthet, et syn på meg selv som er litt negativt. Jeg misliker mitt speilbilde og alle bilder tatt av meg. Nesen min er spiss, usymmetrisk og sjev. Jeg ønsker dette for selvtillitsøkning og forbedring av min naturlige skjønnhet. Kan man si det sånn? Syntes jo ikke at jeg er direkte stygg, men vil bare pynte ytterligere på det som har forbedringspotensiale. En kosmetisk neseopereasjon koster mye og er smertefullt, men etter så mange års vurdering har jeg nå endt opp med konklusjonen på at jeg tror det blir verdt det. For å styrke meg som person og bygge opp mitt selvbilde.

I dag var jeg på en konsultasjon hos Teres Nobel klinikk på Ryen. Her snakket vi om mulige kosmetiske inngrep og forandringer. Vi tok noen bilder av meg, manipulerte og lekte med de. Tror vi kom frem til et mulig resultat. I love it! Hva syntes du?

1.Før operasjon/ 2.Nedsliping av nesevegg/ 3.Nedsliping av nesevegg og oppløft av nesetipp

Ingen operasjonstid er bestilt enda. Det hele må planlegges nøye, sette opp ferie for restitusjonstid og ikke minst må pengene spares opp. Jeg skal gi meg tenke- og planleggingstid over julen og nyttår, og ble i dag enig med klinikken om å kontakte de igjen på nyåret.

Det føltes litt sårt å være på konsultasjon i dag, da alle ens feil og mangler blir veldig synlige, men samtidig har jeg aldri kjent en større glede. Det er jo en fryd for øye å se det flotte resultatet jeg kan ende opp med. Jeg er absolutt for kosmetiske operasjoner. Hvorfor gå ulykkelig resten av livet, mistrives i sin kropp eller bli mobbet for sitt utseende, når det er så enkelt å gjøre noe med?

H#shtags: #skjønnhet #selvtillitt #selvbilde #kropp #operasjon #kosmetiskoperasjon #nosejob

 • Kommentarer: 2
 • 26.11.2014 kl.20:49 | Kategori:Skjønnhet

Energihat. Blogglyst. Prioriteringsvalg.

 • 25.11.2014 - kl.18:38

Det er mange viktige og interressante blogginnlegg som burde prioriteres, som gir meg flere lesere og penger i kassen, men helsen og lysten prioriteres viktigere enn skrivelysten om dagen. Skrivelysten er satt litt i skyggen av å sove, late seg og prøve å bli frisk.

I dag var min første fridag i den graderte sykemeldingen min. Planen var å sove ut, men Mini var energiløs i dag han også og vi sov begge til kl 10.00 i dag. Etter dette har jeg dessverre ikke fått ha fullt fokus på meg og min helse, som planlagt var, da Mini krever sitt. Vi har prøvd å holde oss mer eller mindre rolig i dag og gjort avslappende inneaktiviteter som ipad, lego, perler og den nye hamrematten han fikk av meg da jeg var i Riga. Snart planlegges verdens enkleste middag i form av en pose pytt i panne og egg. Full dag på jobb igjen i morgen, så vi får ta tidlig kvelden her i huset.

I morgen skal jeg på en spennende konsultasjon jeg ønsker å dele med dere etterhvert. Jeg har et bildedryss fra Køben og jeg skal kjøre i gang med en julekalender snart. Lover å finne igjen bloggenergien og jeg håper dere følger meg frem til jul og tar del i de spennende konkurransene som kommer. <Lik meg gjerne på Facebook> for de nyeste oppdateringene.

 • Kommentarer: 5
 • 25.11.2014 kl.18:38 | Kategori:Blogg

Typisk mandag.

 • 24.11.2014 - kl.15:03

Just adding a #coffee !

 • Kommentarer: 1
 • 24.11.2014 kl.15:03 | Kategori:Blogg

Countdown for Køben.

 • 21.11.2014 - kl.08:00

Teller ned noen få arbeidstimer bare, så skal vi på et jobbmøte på Danskebåten i Oslo´s havn. Herfra skal vi krysse havet og vi skal bli på båten hele helgen. Vi reiser på julebordcruise med jobben- til København for litt shopping og champagne. Det er visst julemarked der nede nå og jeg ser frem til julepyntede gater og Tivoli. Det føles lenge å skulle sove borte fra mann og barn en hel helg, men skal tross alt dele båtlugar med ei flott jente fra jobben, så jeg ser for meg både latter og sang.Ha en god helg alle sammen. Spørs hvor mye blogging det blir fra meg underveis, da dekningen på båten ikke akkurat er noe å skryte av dessverre.

H#shtags: #julebord #danskebåten #shopping #fest #københavn #danmark #tivoli

 • Kommentarer: 5
 • 21.11.2014 kl.08:00 | Kategori:Blogg

My to- do list for today.

 • 21.11.2014 - kl.07:21

I sooo need to just breathe a little...

H#shtags: #helse #velvære #sykdom #antistress

Status: utbrent.

 • 20.11.2014 - kl.18:20

Dislike. Tommel ned. Surt fjes.

Diagnose: utbrent. Status fra og med neste uke: sykemeldt 50%.

Hater å bli en byrde for andre, noe jeg føler jeg fort blir når jeg trer ut av arbeid og det kan falle ekstra jobb på de andre. Tror jeg og sjefen har klart å legge opp arbeidsdagene mine effektivt da, det vil si at jeg jobber de dagene hvor jeg får unna mest mulig papairarbeid, slik at de minst effektive dagene faller bort til sykemeldingsdagene. Om det der i det hele tatt ga mening for dere..?!! Jeg jobber tre dager og får to dager fri neste uke, hvor planen og "medisinen" min skal være søvn, søvn og mer søvn. Også må jeg få lagd meg en slagplan videre for hvordan øke energinivået, spise sunnere, orke å trene og ikke minst få hverdagskabalen til å gå opp.

 • Kommentarer: 5
 • 20.11.2014 kl.18:20 | Kategori:Blogg

Restylane- juletilbud.

 • 19.11.2014 - kl.19:47

(Reklame)

Nå er det en stund siden jeg fylte leppene sist og det er vel på tiden med en ny runde før jul. Fint med flotte og fyldige lepper når den røde juleleppestiften skal på. Jeg ser frustrasjonsrynken i pannen min har blitt støre den siste tiden også... Kan ha mye med stress og sykdom å gjøre. Kanskje søteste Frode på <Vanitas> kan rette det hele opp med litt Botox? Har ikke behov for å se sinna ut i julen, da julen skal være en gledes tid.Jeg sliter fortsatt med huden min, tross dyre kremer og kurer, bytte fra hormonspiral til p- piller og sterke, medisinske preparater... you name it. Det tar virkelig lang tid for huden å fornyes, og hele denne prosessen har satt min tålmodighet på spill. Jeg pleier huden godt og prøver å spise riktig, men likevel blir huden tørr nå på vinterstid og jeg føler huden kunne trenge en skikkelig vitaminboost. Jeg har skrevet om Skinbooster tidligere og vurderer å utføre dette for å gjøre huden min klar for ytterligere påkjenninger når minusgradene straks setter i for fullt. Les mer om denne behandlingen <HER>


JULETILBUD! Nå får alle som utfører behandlinger hos <Vanitas> i Drøbak 
med seg en fin julegave på kjøpet.

KONKURRANSE! Det blir også loddtrekninger av behandlinger verdt flere tusen. 


-Because beauty counts-

H#shtags: #vanitas #restylane #botox #skjønnhet #egenpleie 

 • Kommentarer: 3
 • 19.11.2014 kl.19:47 | Kategori:Skjønnhet

Slik smelter du mitt hjerte.

 • 19.11.2014 - kl.16:45

For å smelte mitt hjerte er det ikke verre enn å overraske meg med blomster og dessert. Jeg kom over noen bilder på nett som jeg likte, så vil du virkelig slå på stortromma, sørg for å overraske meg i Hello Kitty- style! Jeg elsker den katten og jeg kan fort komme til å elske deg også da ;)

H#shtags: #hellokitty #blomster #donut #søtt #sjarmerende

 • Kommentarer: 3
 • 19.11.2014 kl.16:45 | Kategori:Blogg

Ingenting på løpende bånd...

 • 18.11.2014 - kl.20:58

Bloggingen er en stor del av livet mitt. Jeg elsker det og ønsker å vie det all tid og energi. Bare så synd at det skorter på det sistnevnte.

Jeg har et brennende ønske om å skrive lange og spennende artikler, jeg ønsker å ikle meg den nyeste moten og flashe bilder av meg selv i finstasen, jeg ønsker å dele treningstips og sunne oppskrifter. Bare så synd at jeg faktisk må orke å utføre disse tingene for å kunne ta bilder av de..!

Denne energimangelen tapper meg for godt humør og vilje. Jeg skriver fordi jeg må nå. Jeg vil ikke miste mine gode lesere. Jeg håper dere titter innom fremover selv om jeg ikke spyr ut med morsomme innlegg. Det kommer ikke akkurat på løpende bånd om dagen, men det ligger mye i bloggarkivet. Det trengs bare gjennomlesing og korrektur før utgivelse, og slikt tar dessverre litt ekstra tid om dagen. Jeg jobber med saken. Jeg skal komme sterkere tilbake. Lover! For dere, men mest av alt for egen del. Love you all!

H#shtags: #helse #kropp #følelser #velvære #blogg #fritid

 • Kommentarer: 3
 • 18.11.2014 kl.20:58 | Kategori:Blogg

Gode vitamindrikker.

 • 17.11.2014 - kl.21:19

Jeg har fått dilla på vann med smak! Ovenfor deler jeg bilder av noen av mine friske vannfavoritter.

Jeg skal legge om mitt kosthold og trappe ned på karbohydrater fremover. For å få i meg nok vitaminer og øke energinivå tenker jeg å nyte noen gode juicer og smoothies fremover. Jeg fant noen oppfriskende oppskrifter på Instagram. Ser gode ut, ikke sant?

H#shtags: #kosthold #helse #juice #vitaminer

 • Kommentarer: 11
 • 17.11.2014 kl.21:19 | Kategori:Mat

Fakkeltog for Joshua French.

 • 15.11.2014 - kl.18:27

Bondevik var et av flere kjente fjes som møtte opp og Joshua's flotte søster. 

Toget gikk fra Oslo S og opp hele Karl Johans gate. Flere følelsesladde apeller, operasang og diktopplesning ble servert foran Stortinget. Pressen var der og vi håper det hele kan vekke oppmerksomhet tilbake på temaet, at politikerne jobber for menneskerett og menneskeverd og at Joshua får komme hjem til Norge snart.

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits