Sånn går no dagan... Og dem bare flyr!

 • 28.10.2016 - kl.23:09

Det har vært lite blogging den siste tiden og det er fordi dagene bare flyr fra meg! Det har vært ulike familiære årsaker til at jeg ikke har sittet så mye foran mac'en, men det nye familiemedlemmet er egentlig grunn nok i seg selv også. Jeg elsker å bruke tiden min med han og på kveldstid, som vanligvis er bloggtid, da er han veldig våken, leken og skravlesjuk.

Den siste tiden har også gått med til mye trening. Jeg trener styrke stort sett hver morgen med en venninne, samt at jeg på torsdager går på mor/ barntime og når det er solskinnsdager går jeg ofte lange trilleturer også med venninner eller barselgruppen. Så ja, dagene flyr. Har stort sett fulle dager på lik linje med gubben som jobber, og jeg er ikke hjemme før i tretiden etter å ha hentet eldstemann i barnehagen, og da er det kun tid for middag, nattstell, bok på sengekanten og babykos.

I morgen skal vi ha navnfest for minstemann, så dagen i dag har gått til trening og baking. Jeg har også hentet eldstemann i dag etter at han har vært hos besteforeldrene sine i tre dager. Gud som jeg har savnet han. Man er jo tross alt vant med å ha en person hakk i hæl hele dagen. En som spør og graver om alt, en som leker brannmann og uler konstant, en trøtt kosegutt på kveldene og det var godt å få han hjem igjen nå.

I kveld har jeg testet Toning kitet fra Forever. En krem som varmer og strammer opp. Jeg smurte inn hele magen og satt en time i sofaen innsurret i plastfolie. Får prøve dette noen kvelder fremover nå, så håper jeg på slankere midje mot jul, med hjelp av tonerkremen og styrkende mageøvelser. Jeg har fått skikkelig treningsglede nå og har begynt å like styrketrening. Før var jeg mer glad i saltimer, men nå er jeg motivert for å bygge opp kroppen. Drømmen er vel en bikinifitnesskropp, bare uten å skulle stille den ut. Et greit mål det!

Om du syntes det blir lenge mellom bloggoppdateringene mine så skal det sies at jeg er enda mer aktiv på Snapchat, hvor bildene ovenfor er fra. Legg meg gjerne til og følg meg der: carinachanel Jeg følger tilbake.

 • Kommentarer: 1
 • 28.10.2016 kl.23:09 | Kategori:Blogg

Guttas ønskeliste: ELLOS

 • 16.10.2016 - kl.20:30

Julen sniker seg innpå oss med stormskritt, men altså, jeg kan skryte på meg å være ferdig med julegavene allerede! Bortsett fra til samboeren og et par ekstra ting til gutta mine. Igjen klikker jeg meg rundt på Ellos sine nettsider da vet du. Elsker den siden! Og der fant jeg masse fint til gutta. Det er SALG hos Ellos nå, så det er vel ikke noe poeng å sitte på ventebenken, men heller kaste seg ut i shoppingen og bli ferdig med det. Det er så deilig å være tidlig ferdig med julegavene. Så kan jeg bruker desember måned på andre ting, som rydding, pynting og baking. Samt at handler jeg på salg nå kan jeg bruke desemberlønnen, som at på til har halv skatt, på meg selv! Kanskje jeg titter innom Ellos sine vårnyheter og shopper noe fint til meg selv da..?

 

(inneholder annonselinker) Black & Decker Verktøybelte / Løpesykkel Star / Ted In Tub- Hav, Oppbevaringsnett / Løve på hjul / Tiger på hjul / Stabletårn Blå / Gyngehest Elefant Blå / Bondegård, Stor Hestegård / Stor traktor med tilhenger / Star Knaggrekke Blå / Pop Bil Lime / Babygym Blå
 
 
 • Kommentarer: 1
 • 16.10.2016 kl.20:30 | Kategori:Interiør

Ansiktsmaske og sitronolje- hva det er bra for.

 • 16.10.2016 - kl.10:51

Hver måned presenterer Forever Living et produkt med større fokus og nå i oktober måned er fokuset på egenpleie og produktet er den fantastiske Marine mask. Forever Marine Mask rengjør i dybden samtidig som den gjenoppretter hudens balanse. Dette skjer ved hjelp av naturlige havsmineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene til Aloe vera, honning og agurk. Den inneholder dessuten rosmarin, som virker både rensende og stimulerende på huden, og naturlig E-vitamin, som er en antioksidant. Masken er lett å påføre og gjør at huden føles frisk og smidig.

Månedens tilbud er rett og slett en supergod deal,

når du kjøper Marine mask får du med en GRATIS sitronolje (oljen kan også kjøpes separat).  

Hørt om sitron og sitronolje: 
Det trengs ca 3000 kg sitroner for å lage 1 kg eterisk olje. 

Sitron er oppløftende og oppfriskende. Ha olje i en skål med vann og sett i rommet (oljen kan IKKE drikkes).

Sitronolje må ikke brukes i sol, og alle sitrusoljer har en levetid på ca 6 måneder (hvis den skal på huden, til andre ting kan du bruke den lengre) 

Sitron(olje) blandes godt sammen med lavendel (olje)

Sitronolje er fin for fet hud, og mot munnsår (da ville jeg tatt 1-2 dråpe i ss vann og dyppet såret m q-tips)

Sitron sies å blekne fregner om man bruker det daglig over en periode, men husk å lage en svak blanding. Denne oljen kan gi hudirritasjoner og forbrenninger hvis den er for konsentrert!

Ved herpessår, bihulebetennelse eller halsbetennelse kan det forsøkes å puste inn som damp eller smøre på hals 1-2 dråper sammen med 1ss matolje, helst oliven olje.

Sitronolje er fin å bruke i søppeldunken, støvsugeren og når man vasker kjøkken (2-5 dråper olje på kluten når jeg skal vaske inni stekeovnen. Den blir skinnende blank), på hvite malte vegger (der har jeg 2-4 dråper på en fuktig klut og vips!) Ellers er den super mot skolukt, spesielt hvis du blander den med peppermynte(olje).

Sitronolje kan forsøkes mot kvalme og reisesyke (en dråpe på papirlommetørkle og vifte foran ansiktet av og til eller heng det bortpå aircondition anlegget).

 

 • Kommentarer: 1
 • 16.10.2016 kl.10:51 | Kategori:Skjønnhet

Et program for effektiv hjemmetrening.

 • 13.10.2016 - kl.15:28

Hjemmetrening er helt supert i en ellers så aktiv hverdag. Om ikke jeg rekker å trene på treningssenteret etter å ha levert i barnehagen på morgenen, så tar jeg meg gjerne en effektiv halvtimes trening på kveldstid etter at ungene er lagt, men før man setter seg ned i sofaen og slapper av.

Her er et enkelt, men heldekkende program som man enkelt får til å gjøre hjemme:

 

Oppvarming

5-10 minutter cardio (dans, jogg, rask gange eks. puls 110-120)

 

12 backward lunges (begge sider)

12 forward lunges (begge sider)

30 bicycle kicks

15 squats

20 side sit- ups (begge sider)

20 push ups

20 sec side plank (begge sider)

20 upright rows

20 crunches

Gjenta 3 ganger

 

60 sekunders hvile

Tøye ut

  

 • Kommentarer: 5
 • 13.10.2016 kl.15:28 | Kategori:Trening

Slik planlegger jeg navnfesten.

 • 13.10.2016 - kl.07:30

Vi holdt en navnfest for Storebror da han bare var noen måneder gammel. Nå tenker vi gjøre det samme for Lillebror, i slutten av oktober. Det skal bare være en enkel samling med nærmeste familie. Det skal serveres snitter og kake. Det skal være et gavebord, og kun noen få ord vil bli sagt fra oss. Vi ønsker ingen lange taler eller bordsanger. Vi tilbyr helt enkelt en mulighet for hele familien til å samles, for å hilse på hverandre og det nyeste medlemmet i familien, vår lille Theo.

 

Tankene er klare og forholdsvis enkle, men det er alltid litt som må planlegges allikevel. Slik planlegger jeg navnfesten:

1. Velg en dag for feiringen. Litt frem i tid slik at folk ikke legger andre planer, men også såpass kjapt at det ikke kræsjer med folks juleplaner og julebordhelger.

2. Finn budsjett for navnfesten. Vi ønsker gjøre det enkelt, så 2-4000 kr ca.

3. Hvem skal inviteres? Kun nærmeste familie. Det vil si de vi oftest sosialiseres med (men skal vi ha egen fest for venner av oss dagen etter med restemat og kaker?)

4. Hvor skal navnedagen være? Siden vi ønsker å gjøre det billig har vi det hjemme. Det blir trangt om plassen, men da sørger vi for enkel mat, så folk eventuelt kan stå å spise. Folk får mingle og bytte plasser underveis i løpet av dagen.

5. Lag og send invitasjoner. Jeg sendte sms til alle. Billig og enkelt. De eldste i familien tar jeg en oppfølgingstelefon til, bare for å sjekke opp om de har fått opp meldigen og fått lest den.

6. Finn klær til barnet. Jeg tenker en søt bukse og en skjortebody. Kanskje kjøper jeg noen søte sko til, for syns skyld.

7. Planlegg mat og drikke til festen. Pappa ordner snitter til en billig penge/ eventuelt gjør en byttehandel med bakeren vi kjenner. Jeg ber tantene mine bake en kake hver, for jeg kan absolutt ikke bake! Samt at en bekjent tilbød seg å bake muffins og pizzasnurrer til barna som kommer. Jeg kjøper inn kaffe, brus, saft og lager en enkel salat med dressing til.

8. Planlegg pynt. Vi kjører papp! Enkelt å handle inn, enkelt å bruke, enkelt å kaste, og det gir med andre ord mindre å vaske etter festen. Ellers tenker jeg ballonger, girlander eller vimpler i taket samt litt glitterpynt på bordene. Litt usikker enda på om jeg ønsker nøytalt tema med gull og sølv eller om jeg skal kjøre på med blå guttedetaljer. Men nedenfor har jeg ihvertfall funnet masse fint fra Lagerhaus.

/reklame/

 

/ Glitterkonfetti/ Papptallerken silver/ Ballonger hurra/ Papptallerken sparkle/ Bordkort/ Girlander tassels/ adlinks

 

9. Ting til meg selv. Hva skal jeg ha på meg? Vi har skrevet at det er lite formelt, så jeg er litt usikker på om jeg skal ha en enkel kjole eller en pen buksedress. Og jeg må huske å ta med kamera på navnfesten så jeg får tatt bilder til babyalbumet.

10. I etterkant av navnfesten bør takkekort sendes ut. Skal jeg bruke bilder av barnet tatt på festen eller skal vi ta noen i forkant/ etterkant? Man kan lage takkekort selv, men jeg tenker det er lettere å bestille. Det koster ikke så mye, og med tanke på at vi bruker såpass lite penger på resten av festen så kan vi ta oss råd til det.

♥ HURRA FOR MINSTEMANN ♥ 

Bli fit med FIT.

 • 12.10.2016 - kl.14:09

En 9 dagers kickstart på kostholdsprogram har gitt meg både vektnedgang og hjulpet meg komme inn i klær som tidligere var for trange. Nå fortsetter jeg å jobbe meg mot mitt mål om å komme ned til en størrelsen jeg var før jeg ble gravid, eller kanskje til og med en størrelse mindre. C9 var programmet som fikk meg igang. Nå har jeg gått rett videre på FIT 1 programmet.

Les også: Mine C9 resultater

 

Forever FIT 1 lærer en å endre syn på mat og trening, og gir ny kunnskap og motivasjon som hjelper en å få ny inspirasjon og forandre kroppen til det bedre! Med FIT 1 får jeg medvind på min vektreise. Med riktig trening kombinert med riktig kosthold oppnår jeg raskere mine mål, og Forever FIT 1 programmet hjelper meg på veien. Jeg blir ihvertfall mer motivert av å følge et program og av å dele mine resultater på sosiale medier. Det gjør det ikke like lett å sluntre unna heller...

TIPS: Mmmm, må bare dele et mattips med dere.

Varm Forever Pro X2 proteinbar med cinnamonsmak ca 30 sekunder i mikroen før du deler den opp og smører peanøttsmør på. Sunt, kjempegodt og mettende, som et mellommåltid eller en rask dessert.

 

Les mer om Forever C9 og FIT programmet på nettsiden min: myaloevera.no/forevercarina

 • Kommentarer: 3
 • 12.10.2016 kl.14:09 | Kategori:Skjønnhet

Party season starts now.

 • 12.10.2016 - kl.07:30

På fredag skal jeg på årets første julebord. Tidlig ja, men det er så mange fester frem mot jul, både privat og med jobb, så det er greit å starte tidlig for å få med seg mest mulig av moroa. Denne julen er jeg ikke gravid, hurra, for det betyr kjoleshopping! Jeg elsker kjoler, å pynte meg, glitter og strass, og nå skal jeg unne meg en ny, fin kjole til årets party sesong.

/Vivelvetine dress/ adlink

Shine bright like a goddess i blå metalliske toner, drømmende lurex og fløyel på høstens fester. La statement-stylesene ta plass og gå med strass-chokers, naglebrodert skinn og dype utringninger. Sats på tilbehør som oser glam og femme fatale. Den fargede pelsen er en must-have.

 

BE THE SHOWSTOPPER/Turtle neck curve dress/ adlink

 

- Bruk denne lenken for å få 15% rabatt på ditt første kjøp hos Nelly! -

 

/Wrap over velvet dress/ adlink 

 • Kommentarer: 1
 • 12.10.2016 kl.07:30 | Kategori:Mote

Mine C9 resultater.

 • 11.10.2016 - kl.18:42

Nå skal jeg ut av komfortsonen atter en gang, for her kommer resultatene dere sikkert har ventet på. Har jo allerede vært såpass tøff å dele FØR bildene av egen kropp, så nå skal dere få ETTER bildene også. 

Les også: Bråbestemte meg for en C9 kickstart.

 

Dag 3-8: Noen dager var jeg mer sulten enn andre, og da kjente jeg at jeg gledet meg til middagen, som var det eneste ordentlige måltidet jeg spiste hver dag. Ellers i løpet av dagen småspiste jeg frusk og bær, drakk smoothies og proteinshake. Det var veiedag dag 3 og dag 6 og vekten viste stadig nedgang, sakte, men sikkert.

Dag 9, siste dagen: Ned 2,7 kg og -8 cm i midjen. Fornøyd med det, med tanke på at det ble mindre trening enn ønsket disse 9 dagene (pga egen sykdom og barns sykdom). Men jeg er kjempefornøyd med mindre midje og å ha fått en kickstart på sunnere livsstil og suget etter søtsaker er faktisk helt borte!

 

Bildene er ikke de beste, for resultatet kommer ikke så godt frem som jeg hadde ønsket, men det jeg prøver å vise frem på bildet nederst til høyre er at buksene mine faktisk har gått fra å være stramme til å bli vide i livet på bare 9 dager. DET er mye mer givende enn tallet som står på vekten.
 

Kroppsdel Dag 1 Dag 3 Dag 6 Dag 9
Bryst 94 92 92 89
Arm 27 26 26 26
Midje 92 91 86 84
Hofte 103 102 98 98
Lår 62 61 61 61
Legger 39 39 39 39
Vekt 66,2 65,2 63,7 63,5

 

Men hvorfor stoppe etter C9? I dag gikk jeg rett videre på FIT 1. Det neste skrittet for å føle meg bedre og se bedre ut. Forever FIT 1 lærer en å endre syn på mat og trening, og gir ny kunnskap og motivasjon som hjelper en å få ny inspirasjon og forandre kroppen til det bedre! Med FIT 1 får jeg medvind på min vektreise. Jeg veide 60 kg før jeg ble gravid og jeg skal ihvertfall ned til det igjen. Det er minstemålet. Men underveis må jeg også huske på at muskler veier mer enn fett, så om vekttallet ikke minsker raskt, så kan det være at jeg ihvertfall kommer meg inn i de gamle klærne før jul.

 

Les mer om C9 og FIT serien på nettsiden min ♥ ForeverCarina ♥

 

 • Kommentarer: 0
 • 11.10.2016 kl.18:42 | Kategori:Skjønnhet

A mothers hug...

 • 11.10.2016 - kl.14:11

I dag har det gått 1 år. Jeg savner deg like mye nå som da. Om ikke mer. Jeg kunne ønske du fikk mere tid med barnebarna. At du kunne være der under graviditeten og få hilse på Lillebror. Vi kommer alle sammen å besøker deg i himmelen en dag. Storebror har nemlig sagt at han skal lage en gul rakett til oss så vi kan fly opp og ta en kaffe med deg og Gud (som visstnok er sjefen i himmelen!)

 

Elsker deg mamma!

 • Kommentarer: 0
 • 11.10.2016 kl.14:11 | Kategori:Blogg

Denne klokken overgår alt!

 • 10.10.2016 - kl.08:00

/reklame/

Jeg må få skryte av min absolutte favorittklokke, nemlig min Daniel Wellington ♥ Jeg har brukt den mer eller mindre hver dag siden jeg kjøpte den for snart to år siden, og jeg har enda ikke måttet skifte batteri. Her om dagen glemte jeg rett og slett at jeg hadde den på og dyppet hele hånda ned i badekaret for å dra ut proppen etter at guttungen hadde badet. Hele armen, med klokka på, forsvant under vann! Brått innså jeg hvilken dum ting jeg hadde gjort, fikk røsket armen fort opp og reiv av meg klokka. Den hadde sluttet å gå (trodde jeg) og jeg fikk panikk og kjappet meg å putte den i en bolle med ris i håp om at det skulle trekke vannet ut av den. Etter en stund så jeg på klokken igjen og da lo jeg for meg selv, for jeg innså jo at klokken ikke hadde sekundvisere, så hvordan kunne jeg ha sett at den ikke virket tidligere? Den hadde faktisk fungert hele tiden, og på ingen måte tatt skade av å være i vannet. Jeg elsker virkelig den klokka! 

 • Kommentarer: 2
 • 10.10.2016 kl.08:00 | Kategori:Mote

Learn how to get shit done!

 • 09.10.2016 - kl.23:35

Denne måneden har jeg fullt opp med nettkurs, og jeg elsker det. Hver dag får jeg en kort videosnutt med enkle tips til hvordan jeg kan gjøre hverdagen min lettere, mer positiv og effektiv både i business og privat. I Forever har vi virkelig de beste foredragsholderne fra verden over. Dette er jobben hvor jeg har fått mest opplæring og kursing og jeg har deffinitivt vokst masse som person nettopp på grunn av dette. Jeg har lært strategier jeg har sett andre bruke for å oppnå suksess, som jeg selv har higet etter å kunne, og nå kan jeg dem. Og i slutten av denne måneden kan jeg den alle sammen!

Selvutvikling er virkelig morsomt og jeg simpelthen elsker å lære nye ting. Hver kveld, når ungene har lagt seg, koser jeg meg en times tid foran laptopen. Dette er min egentid, og jeg kombinerer gjerne webinartid med pleietid. Da tar jeg et fotbad, legger ansiktsmaske eller wrapper meg inn med toning kitet samtidig som jeg studerer. Man får absolutt tid til akkurat det man ønsker å gjøre så lenge man prioriterer tiden sin riktig.

  

Å jobbe med Forever er virkelig for alle. Man velger selv hvor mye man ønsker å jobbe og hvor ofte, og alle forhandlere tjener ulikt i forhold til hvor mye de jobber. Det fine er at uansett hvilken tittel man har (om man er sjefen eller nyansatt for å si det sånn!) så får man den samme opplæringen og de samme mulighetene til å gjøre det bra i businessen. Jeg har med andre ord kunnskap nok til å nå toppen (eller gå fra nyansatt til sjefsstilling relativt raskt om man kan si det sånn!). Og det kan du også få. Ønsker du å vite mer? Send meg gjerne en mail (cdolsen1985@gmail.com) for mere info.

 

Ny høstjakke, på tilbud.

 • 09.10.2016 - kl.20:00

Jeg har ikke en eneste høstjakke som sitter fint. I fjor var jeg gravid og kjøpte meg ikke noe nytt, men heller en litt stor vinterjakke. Og å drukne i gravidjakka mi denne vinteren, det gidder jeg ikke. Ikke når det er salg på høstjaker hos NELLY! ♥ Ny årstid betyr nye jakker. Det betyr også at butikkene selger ut fjorårets eller forrige sesongs klær til en billigere penge. Og det er der jeg og lommeboka mi kommer inn i bildet, hvorfor kjøpe en ny jakke til fullpris når jeg kan få flere tilbudsjakker for prisen av en´ annen? Gotta love sale!

- Titt innom NELLY salget du også -

Opptil 70% rabatt. Hello perfect fall!

/Light melange coat/ Long bomber/ 3/4 wool jacket/

 

- Bruk denne lenken for å få 15% på ditt første kjøp på Nelly! -

 

/Puffy bomber/ Plain wool coat/ Bomber jacket/ adlinks

 
 

 • Kommentarer: 1
 • 09.10.2016 kl.20:00 | Kategori:Mote

Ellos kids - stort Mid Season SALG!

 • 08.10.2016 - kl.22:59

Jeg handler innmari mye av barneklærne våres på Ellos. De har god kvalitet til en god penge. Akkurat nå er det Mid Season SALE og optill 50% på en haug av varer. Jeg har da selvfølgelig vært inne og klikket hjem noen barneklær igjen. Denne gangen vil jeg dele de fine pakkesettene med dere. Ellos tilbyr så mange fine pakkeløsninger. De er fine som barselgave, nyfødtgave, dåpsgave eller bare som en startpakke til egen baby. I disse pakkene får man topper og underdeler som matcher i mønster og farger, og kjøper man flere av settene har man plutselig en full garderobe for en billig penge. Her er noen av de settene som er på tilbud akkurat nå. Jeg kan fortelle at jeg har klikket meg hjem alle som er til gutter!


/Svart og hvitt sett/ Rev og kanin sett/ Svart og hvitt skogsett/ Blomstersett/ Maritimt sett/ Eat,sleep,repeat/ adlinks

 

På Ellos finner du alt du trenger for babyen din 0-2 år (50-92). Leker, babyklær og sko. Hos Ellos verdsettes kvalitet, og passform og funksjon når det gjelder klær og sko. Du kan velge blant herlige plagg fra deres egne varemerker, som de settene ovenfor, men også populære varemerker som Noa Noa, Kavat, Viking - pluss mange andre. Plaggene er nøye utvalgte og er en herlig mix av klassikere og kule nyheter. Jeg elsker Ellos! De har virkelig alt. Jeg kjøper som sagt mesteparten av tingene til mine barn her. Kjempefornøyd med bobledressene år etter år, og elsker blant annet den fleeceforede regndressen de selger. Her vil jeg anbefale alle å ta en titt innom, og spesielt nå som det er tilbud. Husk også å melde deg på nyhetsbrev, så får du faste måndestilbud og gode rabatter.

 

 

 • Kommentarer: 2
 • 08.10.2016 kl.22:59 | Kategori:Mote

Rain is just confetti from the sky.

 • 08.10.2016 - kl.22:08

I dag regnet det på morgenen og det blåste kaldt. Jeg tok meg en kjapp tur på grava til mamma for å plante lyng og gjøre det høstfint der, men utenom det har vi holdt oss inne i dag. Vi har hatt besøk, kost oss med lunsj og barna våres har lekt harmonisk sammen med biler, Lego og Lykketroll, mens Lillebror fikk kose i armkroken og leke i babygymen i dag. Antrekket hans er spesielt valgt ut for dagens vær. Er det ikke søtt?

Jeg kjenner at i morgen må jeg ut en tur uansett vær. Litt regn har aldri skadet noen. Det er derimot forfriskende og det gjør luften ute frisk og god. Og så lenge man kler seg godt er det ikke noe negativt ved å være ute i slikt vær. Blir man litt kald er det dessuten bare ekstra deilig å komme inn i varmen etterpå, kose i sofakroken under et pledd med varm te eller kakao. Jeg elsker høsten! ♥

/ Ellos kids tredelt sett / adlink

 

 • Kommentarer: 1
 • 08.10.2016 kl.22:08 | Kategori:Blogg

Stress ned mot julen.

 • 05.10.2016 - kl.15:58

Det er frost ute om morgenene nå. Og kaldt. Høsten bare raser forbi føler jeg og jeg er redd at om jeg blunker for lenge så er det brått vinter når jeg åpner øynene igjen.

Tiden frem mot jul går rasende fort. Har du tenkt på julegaver enda? Har du planlagt bakedag? Skal du på julebord med jobben, eller arrangere et selv hjemme? Blir du stressa av alt som skal gjøres fremover? Her kommer noen tips til å hvordan du kan stresse ned:

 

Ta deg en gåtur

Den friske høstluften inspirerer til trening. Er du utrent, bør du ikke legge listen for høyt med en gang. Ta en rask spasertur etter jobben, det kommer til å gjøre en forskjell og er en god begynnelse. Gjør det allerede i dag, mens det er kjølig og lyst ute og den vakre naturen endrer farge.

Lag deg to-do-lister

Skriv ned alle tingene du skal gjøre før jul. Vær realistisk mot deg selv og tiden din. Hva må prioriteres? Sett dette inn i kalenderen din allerede nå, så er du sikker på at det blir gjort. 

Skriv julegaveliste

Hver år bruker jeg lage en liste med navnene til alle jeg skal kjøpe gaver til. Bak navnet skriver jeg hva jeg tenker å gi dem, også huker jeg av når det er kjøpt. Begynner du julegavehandelen allerede nå kan du få fine ting på tilbud og sitte igjen med mere penger til andre hyggelige ting når desember måned først kommer.

Dropp julestresset i år

Handle julegavene på nett. Jeg har en egen nettside hvor jeg tilbyr velværeprodukter i pakkeløsninger, alt etter kundens prisønske og behov. De pakkes pent inn og jeg legger ved en ekstragave. Kan sendes i posten eller leveres på døren. Sjekk ut ForeverCarina.

Gleden ved å reise bort

Det er morsomt å planlegge en helg for vinteren. Når den mørke vinteren setter inn, kan du glede deg over snart å kunne ta en inspirerende helg i en spennende by. Og som skrevet høyere oppe, handler du julegaver allerede nå har du mere lommepenger til spennende reiser nærmere julen ♥

 

- Ha en stressfri førjulstid -

 

Bråbestemte meg for en C9 kickstart.

 • 03.10.2016 - kl.23:34

Her om dagen bråbestemte jeg meg for å gjennomføre Forever´s C9 program igjen. Det er over et år siden sist gang og jeg har hatt et svangerskap i mellomtiden. Det vil si at jeg nå sitter igjen med litt ekstra vekt etter graviditeten som jeg ønsker bli kvitt. Jeg har begynt å trene igjen etter fødselen, men jeg spiste en del junk i svangerskapet da jeg cravet Mc Donald´s burger og Frappe! Ca 60 kg veide jeg før jeg ble gravid. I går viste vekten 66,2! Så her skal det en real kickstart til og jeg heiv meg derfor på C9 i går. Programmet ga meg gode resultater sist gang, og derfor verdt å teste igjen.

Det er tøft å skulle endre gamle vaner. Det er ikke til å legge skjul på. Det er derfor lett å stadig finne unnskyldninger for seg selv for hvorfor man stadig skal utsette, men jeg vet hvor godt det føles etterpå, når kroppen har blitt vant til nye, sunne matvaner, og derfor bestemte jeg meg altså- NÅ skulle jeg gjøre det! 0 godteri, 0 brus og 0 koffein på 9 dager.

Les mer om C9 HER på nettsidene mine.

Har du spørsmål eller ønsker å teste C9 selv, ikke nøl med å spørre meg.

 

KROPPSVEKT OG MÅL

Kroppsdel Dag 1
Bryst 94 cm
Arm 27 cm
Midje 92 cm
Hofte 103 cm
Lår 62 cm
Legger 39 cm
Vekt 66,2 kg

 

 

DAG 1

Søndag 2/10. Jeg våknet sulten, men det gikk fort over. Jeg føler sjelden behov for masse mat på late dager og i går var en slik dag. Vi var bare hjemme og derfor ikke veldig aktive, men de anbefalte daglige 30 minuttene med bevegelse fikk jeg allikevel i går for jeg tok med meg Lillebror på en kveldstur i frisk høstluft.

DAG 2

Mandag 3/10. De to første dagene på C9 er kanskje verst siden man skal sløyfe middagsmaten, men jeg elsker frukt og grønt og kan spise masse godt fra frilisten, så jeg syntes det hele egentlig går greit. Gleder meg til å måle og veie meg i morgen for å se hva slags forskjeller som kan skje ila bare 3 dager. Og fra og med i morgen og ut resterende dager endres kostholdsplanen litt, jeg skal drikke mindre aloe vera og heller legge til en proteinshake på morgenen og legge til  et sunt middagsmåltid.

 

Gleder meg til å holde dere oppdatert videre ♥

 

 

 

 • Kommentarer: 3
 • 03.10.2016 kl.23:34 | Kategori:Skjønnhet

Når jobben er livsstilen.

 • 01.10.2016 - kl.16:53

Det føles som om dagene i mammapermisjonen min bare flyr. Jeg triller turer hver eneste dag. På turene våres får jeg kombinert frisk luft, trening og jobb ved at jeg leverer varer, låner ut testerbagen eller gir ut produkttestere til tilfeldige, hyggelige mennesker jeg møter på veien. Jobben min er en del av livsstilen min med andre ord og man kan fint flette fritid og Forever sammen. Det står for eksempel Forever produkter overalt i huset mitt; håndsåpe ved vasken, shampoo og balsam i dusjen, kremer på benken, kosttilskudd på kjøkkenet, og deilige duftoljer i stuen. Forever er blitt en naturlig del av min hverdag, og jeg har det med meg overalt.

I dag er det en ny måned, med nye muligheter og nye karrieresteg å klatre. I dag startet UpLevel nettkurs i networkmarketing strategier og jeg er kjempegira på å lære noe nytt. Det blir moro med daglig input og konkrete oppgaver å utføre som i lengden vil føre meg nærmere mitt mål om å øke lønna mi og klatre karrierestigen.

Jeg tok også fatt på den nye Happiness Planner boka mi i dag for å lettere kontrollere min tankemåte og styre den til det positive. Det er positive tanker som får en opp og frem her i livet. Målsettinger og troen på at man vil nå dem. Jeg ser frem til en fantastisk fremtid i både business og fritid.

Alle mennesker er en potensiell kunde, kollega eller ny venn og jeg elsker å møte nye mennesker. Jeg er mye mer ute å sosialiserer om dagen enn hva jeg kanskje har vært tidligere. Det kan derfor også merkes på bloggingen. Jeg er nok ikke like aktiv her som jeg var tidligere, da jeg stadig er på farten, men jeg blogger når jeg har tid, føler for å skyte inn en oppdatering om livet mitt eller jeg har noen gode nyheter, produkter eller historier å fortelle dere om.

 

Med det ønsker jeg dere en god helg. Nå skal jeg lage pakkeløsninger og julegaveforslag til kundene mine. Sjekk gjerne ut nettsiden min www.myaloevera.no/forevercarina for flotte gaver til de menneskene som ellers har alt kanskje?!

Eller kanskje du ønsker å tjene noen ekstra kroner før jul? Ta kontakt så forteller jeg deg kort om hva jobben som forhandler går ut på.

 

De tåpeligste halloweenkostymene.

 • 01.10.2016 - kl.08:00

OMG, jeg dævver! Jeg tittet innom Coolstuff sine nettsider for å se etter morsomheter å kunne gi bort i julegaver (ja, jeg vet jeg er tidlig ute!), men da kom jeg over halloweenkostymene og ble sittende å scrolle meg nedover. Jeg fant en god del, rett og slett tåpelige kostymer. Orginalitet lenge leve altså, og mest sannsynligvis blir man den eneste på festen med akkurat det kostymet!

Jeg personlig syntes at halloweenkostymer bør være skumle og representere døden eller hekseri. Halloween har alltid hatt et karnevalpreg, men på denne kvelden er det dødens kostymer som gjelder. Slik som zombier, skjeletter, død brud, demonmasker og lignende. Oppfatningen går ut på at magi og naturkrefter er på sitt sterkeste nettopp denne kvelden. At det var åpne kanaler til det hinsidige. Det er derfor halloween også har med hekser og trolldom å gjøre.

Opprinnelsen til Halloween-feiringen finner vi blant irske og britiske innvandrere til USA på midten av 1800-tallet. De tok med seg en lang hedensk og kristen tradisjon knyttet til død og gjenfødsel. Halloween har nok med årene blitt mer preget av butikkenes ønske om mersalg og gamle tradisjoner byttes mer og mer ut med et ønske om en skikkelig fest, eller barnas ønske om å tigge til seg godteri. Så om du setter gamle tradisjoner til side og kun ønsker kle deg ut for moro skyld, hvor romantisk er det ikke å matce kjæresten? Han er bacon og du er egg. Eller hva med et banankostyme, en kjempebaby eller en naken bestemor med hengepupper! Klikk deg innom og finn kostymene som ingen andre har.

 

Bacon/ Egg/ Kjegle/ Sjiraff/ Kakerlakk/ Oppblåsbar drakt(blåbær?)

TRICK or TREAT? 

 • Kommentarer: 2
 • 01.10.2016 kl.08:00 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits