Ingun- stoga// til minne om mamma.

 • 20.10.2015 - kl.00:19

Endelig fikk mamma den lenge ønskede og etterlengtede garasjestua si. Dessverre bare litt for sent...

 

>>>Les mer på: carinachanel.no

Legg meg til på Snapchat: carinachanel

 • Kommentarer: 4
 • 20.10.2015 kl.00:19 | Kategori:Blogg

Late night friday blog.

 • 10.10.2015 - kl.00:03

Hva gjør du i dag?

 

- Titt innom nouw.com/carinachanel -

 

GOD HELG!

 • Kommentarer: 3
 • 10.10.2015 kl.00:03 | Kategori:Blogg

Konkurransene går som før >>

 • 08.10.2015 - kl.22:06

Selv om jeg bytter bloggplattform vil alle konkurranser jeg har gående gå som normalt. Jeg har blogget om de på begge steder slik at det deles fortere og det fortere trekkes en vinner. Akkurat nå har jeg disse konkurransen gående >>

 

- VINN ARMBÅND FRA CHARMS OF NORWAY -

 

&

 

- VINN GAVEKORT PÅ 500,- FRA GAVEHIMMEL -

 

Delta. LIK og DEL på Facebook. Spre ordet. Takk! Og lykke til.Følg den nye bloggen min <<HER>>

 

 • Kommentarer: 0
 • 08.10.2015 kl.22:06 | Kategori:Blogg

Jeg bytter bloggplattform.

 • 07.10.2015 - kl.22:03

Jeg vurderer å bytte bloggplattform. Jeg har blogget på blogg.no i alle år, og dette fordi det er en bra og sikker side. Allikevel ønsker jeg å snuse på noe nytt. Hvorfor?

 

Lesertallene er ikke som ønsket på dene portalen. Jeg føler at blogg.no har mange yngre brukere og lesere, og jeg er ikke helt sikker på om jeg passer inn... Jeg er ingen ung mor, jeg er ingen skjønnhetsblogger og ikke er jeg god på å dele dagens outfits. Det er på tide for meg å søke nye muligheter. 

Jeg føler at jeg trenger en forandring. En fornyelse. Et nytt miljø. Så nå er jeg her - på nouw.com! Dette blir spennende. En ny start. Helt hvite sider som jeg kan fylle med nøyaktig det jeg føler for.

Jeg har ikke tjent de store pengene på blogging enda, men jeg håper absolutt at mine samarbeidspartnere følger meg videre til ny plattform og at dette kanskje også åpner dører for nye samarbeid.

 

Er det første gang du besøker bloggen min nå? - Jeg heter Carina Chanel, har nylig fylt 30 år og er mamma, samboer og hundeeier. Vi bor i et oppussingsprosjekt, jobber mye, men liker også å reise og leke. Det beste jeg vet er kvalitetstid med Mini- min sønn. Han er mitt alt! Og dere vil sikkert se mye av han i bloggen min fremover. Bloggen min vil nok for det meste handle om min hverdag som mor, jobb, mine interesser for mote, skjønnhet og diverse hjertesaker. Jeg håper virkelig at dere vil følge meg videre >>>HER

 • Kommentarer: 9
 • 07.10.2015 kl.22:03 | Kategori:Blogg

Tattoo in progress...

 • 07.10.2015 - kl.11:48

Før: Tribaltatovering ala 90-tallet.

Trampstampen har fått pryde min rygg og mitt "gode rykte" i ca 10 år. Jeg føler ikke ta en tribal representerer meg på noen måte. Det er bare et svart, tilfeldig motiv uten utrykk. Jeg ville ha noe nytt, større og spennende. Jeg ønsket et motiv jeg føler jeg kan forsvare. Jeg ville ha et motiv som jeg likte, så jeg dro til Studio16Tattoo i Jessheim til flinke Caroline. Hun hjalp meg med å covre den gamle tatoveringen med noe mye freshere!

Nå: Halvveis i en coverup.

Jeg kom bare halvveis på tatoveringen min i går, men det er tydelig at dette blir bra. Tribalen vil sakte, men sikkert forsvinne innunder nytt blekk. Noe vil nok alltid skinne igjennom, men sluttresultatet av denne tatoveringen blir mye, mye, MYE bedre enn det forrige, mener jeg da. Hva syntes du?

Kan nesten ikke vente til den blir ferdig! Jeg virkelig elsker motivet. Har selv valgt det ut og jeg fikk være med caroline å designe det. Jeg tror på ingen måte jeg vil angre på denne tatoveringen! Virkelig ikke. Dette er min stil. Dette er meg! Takk for god hjelp, og gleder meg til å fullføre om to uker.

 • Kommentarer: 8
 • 07.10.2015 kl.11:48 | Kategori:Skjønnhet

Hellooo new tattoo!

 • 06.10.2015 - kl.14:00

I dag er dagen- Jeg skal tatovere over trampstampen min!

Jeg har kun sett en dataskisse av hva som snart skal tatoveres. Den endelige tegningen får jeg ikke se før i dag og jeg krysser nå fingre og tær for at dette blir bra! Jeg har sett denne damen tatovere cover ups tidligere og det ser ut som om kundene er mange og stadig blir fler, så dette er nok en greie hun er dyktig på. 

Det jeg er mest nervøs for er- hva om jeg angrer? Jeg har hatt tribal tatovering i korsryggen i 10 år nå, og har angret på den de siste årene, blant annet fordi den ikke er moderne lenger. Hva om jeg også angrer på den tatoveringen jeg tar i dag om nye 10 år? Da er det faktisk ingen vei tilbake. Da har jeg allerede covret over en gang, og jeg er stuck med resultatet for alltid. Noen med cover up erfaring som vil dele sine tanker rundt tema???

Har hørt at- det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort!


Man tar en tatovering fordi man ser noen andre ha noe fint tatovert som man ønsker seg selv eller man finner et pent kunsstykke og vil smykke seg med det. Tatoveringer er en trend greie. Motivasjonen er som regel at man vil markere tilhørighet til en gruppe eller en kjendis, søke helbredelse i form av symboler og sitater, følge en mote eller hedre historie.

Ettersom årene går forandrer man seg som person, både personlighet og interesser. Derfor tenker jeg at tatoveringer alltid vil være en "risikosport" - det vil si, man vet vel egentlig aldri om man vil angre på å ha tatt den eller ikke. Hos meg har "skaden" allerede skjedd og jeg har flere store tatoveringer på kroppen min. De vil alltid være der, eventuelt blir covret over med nye, større motiver. Jeg har innfunnet meg med at jeg ikke kan angre på de, men jeg kan eventuelt fylle på og omskulpturere kunstverkene mine ettersom årene går. Innen jeg er en gammel dame satser jeg på en mer eller mindre full bodysuit med blekk..!

 • Kommentarer: 5
 • 06.10.2015 kl.14:00 | Kategori:Skjønnhet

Jeg vil leve en #foreverlifestyle

 • 06.10.2015 - kl.08:00

Jeg ønsker å leve ut drømmen på fulltid. Jeg vil leve en #foreverlifestyle . Jeg har venner og kollegaer som har jobbet seg opp dit. Forever er nå deres fulle inntekt og eneste jobb. Og de tjener godt. De tjener godt på å ha den mest sosiale jobben noen sinne. Hvem ønsker seg ikke det liksom?!

Som selvstendig forhandler av Forever Living products kan jeg jobbe hvor jeg ønsker i verden, så lenge jeg har laptop og wifi. Jeg kan sitte i sofaen en regnfull høstmorgen iført kun morgenkåpen å bygge opp en global business via min laptop. Jeg kan tilbringe dagene i en solstol i syden, mens jeg følger opp kollegaene mine hjemme i Norge. Jeg kan velge å jobbe mye i én periode, for å jobbe lite eller ingenting en annen periode. Det vil si at jeg kan prioritere mer tid til familie og venner. Alt er opp til meg, for jeg er min egen sjef.

Å ha fokus kun på denne ene jobben og livsstilen må rett og slett være fantastisk! Det er for meg en drøm, men som kan, og SKAL, bli sann! Det er litt stressende nå i starten siden man har en annen fulltidsjobb ved siden av, men om det hele kan resultere i en ny og forbedret hverdag over tid så mener ihvertfall jeg at det er verdt det!

Er du interressert i å vite hva jobben går ut på, ikke nøl med å sende meg en mail: cdolsen1985@gmail.com Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere. Har du lignende mål og ønsker med livet som meg? Er du sosial, liker å styre din egen hverdag og kunne tenke deg å være din egen sjef, da vil du passe inn i en #foreverlifestyle


Flaskene som startet det hele- og som har gitt mange forhandlere før meg stor suksess. Nå er det min tur!

 

La oss snappe om det!

 • 05.10.2015 - kl.10:59

Til alle Snapchat addicts- La oss alle snappe om det som gjør oss glade og fornøyde! Spread love!

Solskinn, reiser, snille barn, mote, jobb og bra produkter er noe av det som gjør meg glad!

I love my job! Forever Living products always in my heart, virkelig! En jobb som kan være med meg når jeg vil og hvor jeg vil. Jeg jobber faktisk når jeg snapper! Jeg deler av med den friheten jeg har i jobben min. Jeg kan nemlig fylle veska med aloe vera produkter og reise hvor jeg vil. Jeg får dele gode produkthistorier, kan snakke varmt om firmaet til andre og dele av med  muligheten til å jobbe i Forever.

 

Hva gjør deg glad?

Friheten til å velge hvordan jeg styrer mitt eget liv- det gjør meg glad! La oss snappe om det!

 

Les mer: Om- Forever Carina

~ This lifestyle ~

#foreverlifestyle

Legg meg gjerne til på Snapchat: carinachanel

 

 • Kommentarer: 1
 • 05.10.2015 kl.10:59 | Kategori:Blogg

Let´s take a stroll.

 • 05.10.2015 - kl.07:57

På trilletur i Sverige i helgen, med kanskje verdens beste kanelboller! Mmm, en grovere bolletype med mye smak. Loved it! Takk du lille, lokale butikk!

Det er lov å kose seg litt ekstra når man er på tur- og det skal jeg love deg at vi klarte. Vi var på en hytte på Resö i Sverige i helgen. Hvilken perle av en plass! Resö og Galtö ligger i Tanums kommunes nordlige skjærgård. Disse vakre øyene kan nås via broer eller med båt. Naturen her byr på store opplevelser og et rikt dyreliv. Her er det flott hele året, men jeg kan tenke meg den er finest på sommeren med et yrende båtliv og åpne bryggekafeer. Hit ønsker vi gjerne å reise tilbake!

#mammablogg #familie #barn #friluftsliv

 • Kommentarer: 2
 • 05.10.2015 kl.07:57 | Kategori:Blogg

Nydelige strand!

 • 04.10.2015 - kl.23:16

make animated gifs like this at MakeaGif

Helgen er over, så alt for fort, og vi har nå kommet oss hjem fra Sverige. Mini sover godt i sengen sin og jeg ser på Netflix og spiser svenskegodt. Det er jobb igjen i morgen, og jeg krysser fingrene for at helsen skal holde..! I Sverige gikk vi flere lange turer og nøt det deilige høstværet. Tross solskinn er det ganske skarp vind ute og jeg kjenner nå en klump i halsen, en kvalme og lett feber. Oh, no- har ikke tid til sykdom nå! I morgen skal jeg bytte ut kaffen min med god te og jeg skal knaske c- vitaminer.

Det har vært veldig deilig å være bortreist i helgen. Jeg har virkelig klart å slappe av og bare nyte- Nyte selskapet til gode venner og snille barn, gåturer og nydelig natur. Blant annet har vi vært en tur på stranden. Se så flott det er her! Rett og slett nydelig, stille og sinnsberoende. Nå håper jeg at jeg oppførte meg pent nok til å bli invitert med igjen snart.


Håper dere hadde en nydelig helg og måtte den kommende uken bli super!

 

make animated gifs like this at MakeaGif

#mammablogg #fritid #familie #helg #friluftsliv

 • Kommentarer: 1
 • 04.10.2015 kl.23:16 | Kategori:Blogg

Weekendsnaps.

 • 03.10.2015 - kl.23:37

Oh this weekend...- I loved it! Trengte en helg med total avslapning, god mat, snille barn og fantastiske venner! Takk!

Denne snapvideoen kommer nok ut på bloggen snart- da jeg smeltet totalt av det min sønn sa.

Han oppdaget de nye snapchatfunksjonene og syntes han selv var sååå søt! :D

 • Kommentarer: 3
 • 03.10.2015 kl.23:37 | Kategori:Blogg

Sending some love from Sweden!

 • 03.10.2015 - kl.20:32

Jump

make animated gifs like this at MakeaGif

Her er vi og vi koser oss! Samboeren jobber hjemme på huset i helgen og for å rømme vekk fra byggekaos og bråk ble jeg og Mini med noen gode venner til hytten deres i Sverige. Her har vi kost oss i knallfint høstvær og dessverre skal vi hjem igjen i morgen... Helgen går så alt for fort.

Håper dere har hatt en super lørdag alle sammen, og nyt en fredfull søndag i morra! Selv har vi tenkt oss en tur på søndagsåpen kafé og svenskegrensehandel. Godis!!! Yes please!

 

#helg #mammablogg

 • Kommentarer: 0
 • 03.10.2015 kl.20:32 | Kategori:Blogg

Slik snur du humøret.

 • 02.10.2015 - kl.13:07

Jeg våknet opp med feil ben i dag. Forsov meg. Bikkjene ville ikke høre når jeg ropte. Følte meg feit og stygg i alle klær. Fikk høre fra barnehagen at min sønn hadde vært litt rampete denne uken. Stresset og svært usikker på om jeg har fått pakket ned alt vi trenger til hytteturen i dag. Fikk ikke gitt hadesuss til kjæresten når jeg dro i dag, og jeg ser han ikke hele helgen...

Jeg var sur og lei i bilen på vei til jobben i dag, men så slo en tanke meg- Hvorfor la en kjip morgen ødelegge for resten av dagen? Det er da mange timer igjen av denne flotte fredagen, og mange positive ting kan enda skje meg!

----------------------------------------------------------------

Ja, jeg forsov meg. Samma det! Ingen ventet på meg på jobb. Ikke hadde vi morgenmøte og ikke satt jeg i resepsjonen i dag. I tillegg har jeg flere timer flex til overs som jeg kan ta ut.

Bikkjene hørte ikke på meg, men halloooo! De er hunder. Sånn er de bare noen ganger. Har de snust opp noe godt løper de dit av rent instinkt. Jeg er ingen dårlig hundeeier for det om de ikke hører på meg med en eneste gang.

Jeg er ikke feit! Jeg vet det. Men jeg har nok gått opp litt i vekt i det siste. Eller så er det en psykisk følelse av å ha gjort det, for vi har spist mye fast food de siste ukene og jeg føler det har lagt seg rett på rumpa! Men vet du- jeg kan jo løpe litt ekstra i trappene på jobb i dag, og velge å ikke spise sjokoladen vi bruker å ha til fredagskaffen!

Min sønn hadde vært rampete denne uke- til min store overraskelse da han har vært en engel hjemme denne uken. Jeg er ikke en dårlig mor fordi jeg har en rampete 3 åring. Det er en del av barnas utvikling- å teste grenser og det har han tydleigvis gjort ekstra mye med de ansatte i barnehagen denne uken. Jeg skal deffinitivt snakke med han om det i løpet av helgen, men kan ikke love noen bedring da 3 åringer rett og slett er for uforutsigbare når det gjelder deres humør..!

Har jeg glemt å pakke ned noe til hytteturen så er det sikkert ikke noe veldig viktig uansett. Det blir ikke verdens undergang for det om! Jeg reiser jo tross alt sammen med flere, så har jeg glemt noe kan det sikkert lånes av noen andre.

Og denne hadesussen- tenkt om en av oss dør i løpet av helgen og vi ikke fikk gitt herandre et siste kyss?!! Ja, jeg kan være ganske så overdramatisk... Men vi får sende hverandre sussefilmer på Snapchat og noen søte tekstmeldinger. Vi ses jo helt klart igjen, jeg vet jo det innerst inne (Dramaqueen!)

 

Ja, så enkelt er det egentlig! For å flippe humøret over til det bedre må man må simpelthen endre tankegang!

 

Ha en super fredag alle sammen! 

Jeg har 3 jobber.

 • 02.10.2015 - kl.07:30

Jeg har tre jobber- fulltid som helsesekretær, fulltid som blogger og deltid som selvstendig forhandler av Forever Living aloe vera produkter. Og jeg elsker alle jobbene mine!

Som helsesekretær får jeg sosialt samvær. Jeg har skiftende oppgaver, et godt arbeidsmiljø, god lønn og flere flotte goder. 

Som blogger står jeg fritt til å skrive om akkurat det jeg vil og jeg får dele hverdagen min med alle leserene mine. 

I tillegg er jeg forhandler av flotte aloe vera baserte produkter. Jeg kan med stolthet snakke varmt om alle produktene og anbefaler de gjerne til både kollegaer og bloggleserene mine. Titt gjerne innom nettsiden min HER.Nevnt ovenfor er de tre inntektsbaserte jobbene mine, men jeg har jo selvsagt også en fjerde jobb- som mor! Det er kanskje den best lønnede av alle jobbene. Ikke i kroner, men den lønnes i kjærlighet, respekt og vennskap.

Hva jobber du med?

#mammablogg #hverdag

 • Kommentarer: 6
 • 02.10.2015 kl.07:30 | Kategori:Blogg

Høst sko- must haves.

 • 01.10.2015 - kl.12:00
/Inneholder annonselinker/
Jeg elsker iskrem. Jeg elsker shopping. Jeg virkelig ELSKER sko!
Jeg vil ha nye sko hele tiden. Jeg har 4 hyller i gangen fulle av sko, samt en hylle til pensko på soverommet. Gubben min har bare 4 par sko. Jeg har minst 50..! Men jeg vil ha flere. Sko blir jo tross alt slitt og mister dempingen. Det er viktig med gode sko. Det vet jeg alt om fordi jeg jobber med feilstilte og smertefulle føtter hver dag. Ergo- jeg har alle unnskyldninger for å handle meg noe nytt! Don´t you agree? 
Nike Sportswear ROSHERUN Joggesko white/metallic platinum / Nike Sportswear AIR MAX 1 Joggesko dark grey/black/white / Zign Slippers black / Zign Høye støvler almond / Zign Ankelboots white
 • Kommentarer: 5
 • 01.10.2015 kl.12:00 | Kategori:Mote

Alle burde eie en Minion.

 • 01.10.2015 - kl.07:30

minion

noun
1. One who supports and adheres to another:
 
2. A person who is much loved:
Informal: sweetie.
 
Idiom: light of one's life.

En Minion er god å ha:

-Når man trenger trøst.

- Når man er syk og trenger noen å klage litt til.

- Når man trenger noen å være litt tullete med.

- Når man trenger en kul lekekompis.

 - Når man er lykkelig og trenger noen å kysse og kosemose på!

 

Jeg fikk min fantastiske Minion fra Gavehimmel.no. Han har hatt hedersplass i sofaen siden.

Ønsker du deg en Minion (eller noen andre flotte produkter fra Gavehimmel)- meld deg på konkurransen min HER hvor du kan vinne et gavekort på 500,- 

 

#konkurranse #giveaway #gavehimmel #minions

 • Kommentarer: 2
 • 01.10.2015 kl.07:30 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits