En samtale med guttungen min om døden, englene og Gud.

 • 29.09.2016 - kl.09:49

Det nærmer seg et år siden min mamma gikk bort og enda snakker min eldste sønn mye om dette. Han husker henne godt og har mange gode minner. I går så vi en død fugl på veien utenfor huset vårt. Den manglet hode og var helt flat. Vi snakket om at et katt mest sannsynligvis hadde fanget den og spist den. Han hadde mange spørsmål rundt dette, og så kom spørsmålet omkring døden opp.

"Er den fuglen nå en engel, mamma?"

Siden han ikke hadde fylt 4 år engang da hans Bessa gikk bort snakket vi om dødsfallet som noe hyggelig og har sagt at alle snille mennesker som dør blir til engler. De sitter i himmelen og ser ned på de som dem er glade i, familie og venner, og passer på så de har det bra. Bessa våker over oss.

"Kanskje Bessa kan leke med den fuglen nå? Hun kan mate den".

En typisk samtale meg og min sønn imellom:

"Hva tror du Bessa gjør nå?"

"Kanskje hun sitter på en sky å drikker kaffe. Å mamma, jeg vil bli død og sitte i skyene. Det virker så deilig".

"Nei vennen, da ville jeg savnet deg alt for mye. Alle skal død når de blir gamle, men du er for ung enda".

"Mamma, jeg savner Bessa".

"Jeg også. Men det fine er at hun er sammen med sine venner i himmelen. Hun hadde flere venner her på jorden som også er døde og nå har de møttes igjen i himmelen, og kan mate fugler og drikke kaffe sammen".

"Ja, men jeg vil møte henne".

"Jeg også, men det går ikke. Det er det som er det fine med engler, de er litt mystiske. Vi kan ikke se dem, men de kan se oss og passe på oss".

"Når jeg slår meg mamma, er Bessa der da?"

"Ja, det tror jeg absolutt. Når du får vondt er jeg sikker på at hun flyr ned for å kysse deg".

"Men mamma, hvem lagde Gud?"

Hæ, hvor kom dette fra?

"Hvem er Gud? Er han død?"

Oi, den var vanskelig...

"Ingen vet helt sikkert hvem som lagde Gud, men han lagde alle de andre menneskene fordi han ikke ville være alene. Og ja, Gud er død. Han er jo en gammel, gammel mann. Det er han som er sjefen i himmelen. Han er også en engel, og Bessa sitter kanskje nå oppi i himmelen sammen med han på skycafe'".

Hva tror du?

Trilletur til skistua som selger verdens beste kanelboller!

 • 27.09.2016 - kl.23:29

Det var den overskriften liksom, men det sier alt! I dag trillet jeg og to venninner tur inn til Vangen skihytte i Enebakk (Østmarka). Det er en perfekt tur på nærmere 4 km hver vei, med grusvei og litt oppoverbakker slik at man faktisk kjenner man kan bli litt svett og ta det som lett treningsøkt. Og det beste med det er at man fint kan unne seg ei kanelbolle til kaffen når man kommer frem! For de bollene er faktisk de beste jeg noen gang har smakt. Og de var i dag i tankene mine hele veien inn og en stor motivasjon for de kjipe oppoverbakkene. Hehe.

Jeg trillet ofte turer hit da Storebror var baby også og jeg var i mammapermisjon, og jeg har siden tatt meg turen innom i helger. På vinterstid er det ofte skirenn og kos med kakao foran peisen der, og på sommeren er det dyr som hester, geiter, griser og høner blant annet som man kan hilse på. I dag la jeg også merke til at de hadde lagd en liten klatrepark for barna der. Hit kommer vi absolutt til å fortsette trille turer og nå er jo eldstemann såpass stor at han sikkert orker å gå inn selv.

 • Kommentarer: 2
 • 27.09.2016 kl.23:29 | Kategori:Blogg

Slik temmer du håret.

 • 26.09.2016 - kl.22:54

Det er støtt og stadig at jeg sovner med halvtørt hår og på morgenen da står håret til alle kanter med bølger og verver. Rettetang og gode produkter er alfa omega da. Jeg vil anbefale Propolis creme og Sonya serum. Jeg tar først litt Propolis krem i håret for å tynge det og få det til å legge seg, så retter jeg håret før jeg avslutter med serum i tuppene for at det ikke skal bruse. Hva syntes du om resultatet?

Forever Livings produkter er ganske allsidige. Jeg bruker ellers Propolis creme på hele kroppen, som vinterkrem i ansiktet på meg selv og barna, som stumpsalve på babyen og jeg bruker den som fotkrem og smører gjerne på et tjukt lag under føttene før jeg leger meg. Serumet er ikke bare fint for å temme brusete hår, men gir silkemyk hud og er derfor kjempegod på tørre hudpartier og som underlag for sminke.

Les gjerne mer om produktene på hjemmesiden min www.myaloevera.no/forevercarina - alle produkter er aloe vera baserte og både halal og cruelty free (ikke testet på dyr).

 • Kommentarer: 4
 • 26.09.2016 kl.22:54 | Kategori:Skjønnhet

Jeg lider av skomani.

 • 26.09.2016 - kl.09:53

Mor her i huset har skomani, så absolutt! Jeg elsker alle former, farger og stiler og skulle gjerne hatt tre av hver modell slik at om de blir slitt har man alltid et ekstra par i hylla. Skal ikke se bort i fra at mine barn også blir klesbeviste og opptatt av stil og matching, for de blir nok ubevist påvirket av hva jeg legger frem til dem. Jeg merker allerede på 4 åringen at han er bevisst på hva han selv ønsker å kle seg i og ikke, hva han liker og hva han syntes er tøft.

Nedenfor har jeg delt bilder fra skobutikken Skomani. Det er første gang jeg har tittet innom denne nettsiden, og det var kanskje litt dumt for lommeboka mi, for her var den jammen mye fint, til store og små, til hverdag og pent, og uansett årstid. Nå får skomanien min utløp!

 Skomani skobutikk (adlink)Til gutta mineTil mor

 • Kommentarer: 3
 • 26.09.2016 kl.09:53 | Kategori:Mote

Work from home.

 • 25.09.2016 - kl.20:36

Forkjølelsen har fått has på meg. I dag har jeg sitti i joggebuksa, godt planta med laptopen i fanget og jobbet. Det er ikke mye annet jeg har orket gjøre i dag. Storebror fikk innvilget iPadsøndag og satt godt planta i en sofakrok i ettermiddag, mens Lillebror lå i den andre kroken med babygymen sin.

Jeg har drukket en kanne kaffe i dag. Jeg har pusset nesen ca 100 ganger. Jeg har kledd av og på meg genser og sokker en million ganger, da feberen har kommet og gått. Hele denne helgen har egentlig vært lat, men ikke bare er jeg forkjølet, Lillebror har vært tett i nesa i to uker nå og Storebror har nå begynt å hoste. Det er innafor med late helger da. Dette er faktisk den første helgen siden Lillebror ble født at jeg ikke har hatt noen planer, så jeg nyter den hjemme med god samittighet. Jeg får i hvert fall gjort noe fornuftig mens jeg ligger på sofaen, for om jeg surfer Facebook i kjedsomhet eller om jeg faktisk jobber med Forever krever samme mengde energi, og det føles da godt å kunne tjene penger på å surfe nettet, ved å følge opp kunder og bestille opp varer til lageret.

Lurer du på hvordan du kan jobbe hjemmefra?

Send med gjerne en melding eller mail (cdolsen1985@gmail.com) for mer uforpliktende informasjon.

 

 

Adidas til store og små.

 • 24.09.2016 - kl.23:29

(Inneholder annonselinker)

Sneakers Stan Smith El c / Sneakers Stan Smith El I (baby)

Jeg klarte ikke dy meg da jeg fant disse tøffe Adidas sneakersene til barn. Et par til storebror og et par til lillebror. Begge kjøpt i litt stor størrelse så de skal passe til våren. Kunne ikke ta sjansen på at de ikke skulle bli utsolgt..! Jeg fikk ELLOS rabatt fordi jeg laget meg kundekonto der, samt KickBack som vil si penger tilbake på konto, så det var jo bare et absolutt must have, er du ikke enig? Nå sikler jeg etter matchende sko til meg og mannen også. De finnes HER. Superkule! Kanskje det blir julegave?!

 • Kommentarer: 3
 • 24.09.2016 kl.23:29 | Kategori:Mote

Jeg vil se hele verden- sponset video.

 • 24.09.2016 - kl.14:31

WANDERLUST; a strong desire or urge to wander or travel and explore the world.

Reiser er det eneste man kjøper som faktisk gjør en rikere. Reising beriker livet mitt, og jeg elsker det. Jeg har bloggen min, Foreverbusinessen samt at jeg skriver på en barnebok og jeg håper på å kunne ta disse jobbene med meg videre i fremtiden, gjøre mer av det og kunne leve en laptop livsstil. Det vil si at jeg kan jobbe fra hvor hen jeg måtte ønske i verden. Å reise gir meg påfyll av energi og livsgnist. Jeg lar meg imponere og inspirere, kreativiteten min får vokse og kan ta meg nye veier både i bloggingen, businessen og som forfatter. 

LIFE IS AN ADVENTURE. OH DARLING, LET´S BE ADVENTURERS!

Takket være innovative mennesker langt tilbake i tid, er ikke verden så stor som den en gang var. Med fly kan du befinne deg på andre siden av jorden bare i løpet av en halv dag. KLM har alltid vært i førersetet når det kommer til innovasjon, og er for eksempel det flyselskapet som var først ute med å fly over Atlanterhavet og en av de første til å ta i bruk jetmotorer. Nå har de også roboter som hjelper kunder på flyplassen. De er også nr 1 innen bærekraftighet og har nå fly som går på biobrensel. Det er jo fantastisk! Med alle mulighetene vi har nå, med all kunnskapen vi sitter på og med alle drømmene vi bærer, hvor vil det hele ende? Jeg vet ihvertfall at jeg skal fortsette å reise verden rundt, og gjerne med KLM da de stadig overrasker med sin gode eknologi og kundeservice.

 

 

I HAVEN´T BEEN EVERYWHERE, BUT IT´S ON MY LIST

/sponset innlegg/

 • Kommentarer: 1
 • 24.09.2016 kl.14:31 | Kategori:Blogg

Jeg er nå stolt modellmamma.

 • 24.09.2016 - kl.00:02

Tidligere denne uken var rollene våres helt snudd om på. Jeg var nemlig med min sønn på bare 4 år til hans jobb. Ganske omvendt av hva vi vanligvis bruker gjøre og kanskje også litt uvanlig, men han var nemlig på sin første betalte photoshoot. Denne gikk over to halve dager inne i Oslo. Han fikk fri fra barnehagen, Lillebror var hos bestemoren sin og jeg fikk to fine dager med eldstemann på cafe, sightseeing og jobb.

Han syntes det var kjempemoro å stå modell, tross en del venting. Det hadde jeg derimot regnet med og hadde derfor pakket ned både leker og iPad for å få tiden til å gå. Jeg er imponert over hans tålmodighet og engasjement, og jeg gleder meg virkelig til å se sluttresultatet, og å få dele det med dere på sosiale medier.

Jeg kan ikke si så mye om oppdraget, hvem det var for eller hva det gjelder, men så vidt jeg forsto på fotografen skulle dette komme som reklameoppslag i aviser og magasiner i vinter. Settingen på bildeserien var jul og juleforberedelser, og guttungen min var med på to av bildene.

Jeg er nå en stolt modellmamma, og gleder meg til hans neste oppdrag. Han syntes dette var veldig gøy og ønsket gjerne å gjøre det igjen. Det hjalp nok også litt at han fikk velge seg ut en pakke med Lego i butikken etter jobb, men det skulle jo bare mangle. Det er jo hans penger, og han som har gjort all jobben. Lego er derfor vel fortjent. Og enda har vi masse igjen av lønna hans til å sette inn på sparekontoen.

Hjemmelagde babyleker.

 • 20.09.2016 - kl.21:04

Etter en helg bortreist kom vi hjem til en hyggelig overraskelse i postkassen. Lillebror har nemlig fått nye babyleker sponset fra "Smykkesnoren". Dette lille firmaet tilbyr personlige smokkesnorer og andre babyprodukter, håndlaget etter eget designønske. De har rask levering og yter god service. Sjekk også ut deres instagramkonto @smokkesnor_og_biteleker for inspirasjon og et utvalg av deres produkter. Jeg er kjempefornøyd med den blå biteleken og ammesmykket jeg fikk, men siden jeg ikke ammer lenger tenkte jeg å bruke smykket som vognlenke istedenfor.

Riga baby!

 • 19.09.2016 - kl.15:57

Helgen fløy så fort forbi. Vi tilbragte den i Riga med jobben til samboeren min. Det var litt jobbtur, men også masse tid til kos. Mens gutta jobbet og var på bilmuseum blant annet så brukte vi konene tiden på trilletur, shopping og gode lunsjer. På kveldene hadde vi felles middager ute på fine restauranter, og vi fikk også tid til late morgener og kjærestetid i den store hotellsengen, med tven på og litt babykos. Selvfølgelig måtte minstemann være med oss, men han har vært kjempesnill under hele oppholdet og en fryd å fly med. Han sov godt på fanget mitt begge veiene, fikk litt oppmerksomhet fra damene på raden foran oss som syntes han var helt nydelig, også tullet han litt med mannen på raden bak oss.

Da vi kom hjem i går var fortsatt eldstemann våken og han fikk en gave av meg, kjøpt på turen, som han hadde ønsket seg lenge. En skurtresker! Var overrasket over at jeg faktisk fant det. Han var i stor ekstase, kjempefornøyd og fikk leke med den en times tid før natta. Det ble langt over leggetid og han fink fridag fra barnehagen i dag for å være sammen med meg og Lillebror hjemme.

 • Kommentarer: 1
 • 19.09.2016 kl.15:57 | Kategori:Blogg

Lillebrors første flytur.

 • 16.09.2016 - kl.22:32

Tenk det, å være 2 måneder gammel og allerede ha vært i 3 forskjellige land! Det vil si den første gangen dro vi til syden og han var var fortsatt i magen min, den andre gangen var vi bare i Sverige på harryshopping, men denne gangen har han flydd fly for første gang og vi er nå i Riga.

Jeg var veldig skeptisk til hvordan flyturen skulle gå. Jeg har aldri reist med små barn før. Jeg stresset som en gal angående reglene for hvordan babymelk og mat skulle håndteres på fly, hva som er lov og ikke, men det viste seg å være det minste problemet. Vi fikk igjennom både Nan pulver i doseringsboks og vann på termos, samt uåpnede 200 ml bokser med ferdigblandet Nan. Og på flyturen var han helt eksemplarisk og bare nøt det hele i fanget mitt. Han spiste litt, smilte litt og sov litt. Så greit som dette gikk blir det også deffinitivt en sydentur med babyer og barselgjengen i vinter!

Jeg kjenner at jeg lever!

 • 15.09.2016 - kl.15:49

De siste ukene har jeg kommet ordentlig i gang med trening igjen etter svangerskapet. Jeg triller lange turer enten alene eller sammen med noen i barselgruppen flere ganger i uken. Jeg trener også styrke flere ganger i uken sammen med en venninne, samt mor- og barn trening en dag i uken hvor jeg løfter rundt på guttungen. Jeg kjenner meg stiv og støl i muskler jeg ikke visste jeg hadde en gang. Jeg kjenner virkelig at jeg lever! Og det føles godt.

Denne lille fyren er en fantastisk treningspartner! I dag var han med meg som ekstra vekt på mor- og barn timen. Ellers når jeg trener styrke bruker han å sove søtt i bilstolen eller vognen sin. Jeg takker han for å være så snill, og som gir meg muligheten til å komme raskt i form igjen.

 • Kommentarer: 2
 • 15.09.2016 kl.15:49 | Kategori:Trening

Lillebrors første båttur.

 • 13.09.2016 - kl.23:59

I helgen var det, som nevnt i tidligere blogginnlegg, lillebrors første båttur. Lillebror nærmest druknet i sin nye vest, men den hadde god polstring og fin støtte i nakken, så han sovnet faktisk på veien over fjorden. Og med en stolt storebror som passet på.

Lillebror var bare 7 uker første gang han kjørte båt. Storebroren var 9 uker første gangen. De skal tidlig krøkes disse gutta vår, gode sjømenn skal bli! Vi er ofte på fjorden, eller rettere sagt på Bergholmen i Drøbaksfjorden. Jeg merker at eldstemann er svært trygg i vannet og elsker sjøliv, sjøluft og racerfart! Han skal tilbake allerede denne helgen, sammen med bestemor og bestefar. Han gleder seg og teller ned dagene. Han kunne nok ha bodd på fjorden! Får håpe lillebror finner samme interessen for dette når han begynner å gå og kan utforske litt mer han også.

 • Kommentarer: 4
 • 13.09.2016 kl.23:59 | Kategori:Blogg

Her hviler jeg tankene.

 • 13.09.2016 - kl.00:11

Helgen har flydd forbi uten at jeg egentlig har gjort noe fornuftig. Det vil si, det har vært fornuftig for min mentale helse, nemlig å sitte på berget å se ut over havet. Vi har vært på fjorden i helgen med hele svigerfamilien min, spist gode middager og bare kost oss i lag.

Her ute, på Bergholmen i Drøbak, hviler jeg tankene mine. Her planlegger jeg også de kommende blogginnleggene mine samt planene videre for Forever businessen min. Helgen er nå over, og det er på tide å gjennomføre. Blogginnleggene har latt vente på deg i helgen, men nedenfor kommer det nå noen bilder fra helgen, så kan dere se hvor fantastisk det er her. Og øya er åpen for alle, så har du båt er du hjertelig velkommen til å titte innom!

Det er lett å ta livet med ro og bare nyte tid og sted, når man vet at barna også storkoser seg. Storebror har stort sett brukt helgen til å fiske krabber og samle glassmaneter i håven. Lillebror har vært på koserundtur. Nedenfor ler han godt av sin tante Marthe og til høyre nyter han et varmt melkemåltid trygt plassert i bestemors armkrok.

 • Kommentarer: 2
 • 13.09.2016 kl.00:11 | Kategori:Blogg

Frokost på en sky.

 • 08.09.2016 - kl.07:31

(Sponset produkt)

Hva med å tilby barnet frokost på en sky? Måltidet høres brått litt mer spennende ut da.

Mimmis.no har sponset Lillebror med verdens fineste spisebrikke og spisesett. Det er enda noen måneder til han kan spise fast føde, men jeg ser frem til at dette skal pryde frokostbordet hver morgen i fremtiden.

/ Filibabba melamin spisesett / KG Design bordbrikke- sky /

 

Mimmis.no er et norsk familieforetak med lang erfaring innen netthandel, kjent for god service og gode produktutvalg. De sender over hele landet, fraktfritt over kr 1000. Lynrask levering, gode betalingsløsninger, rask, god og personlig kundeservice : med et smil!

Jeg kan tipse om at Mimmis nå har SALG, også på et utvalg av bordbrikkene fra KG Design ♥

 • Kommentarer: 4
 • 08.09.2016 kl.07:31 | Kategori:Interiør

Den smarteste morgenkaffen.

 • 07.09.2016 - kl.11:13


 

(Sponset produkt)

Jeg elsker kaffe! Det er bare noe jeg MÅ ha hver morgen og hva er vel bedre enn å starte emd en kaffe som gjør meg slankere? En kopp Coffee Zero om morgenen hindre søtsuget mitt utover dagen, og gjør det lettere for meg å leve en sunnere livsstil. 

Coffee Zero er en norskutviklet kaffe som inneholder et ekstrakt utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner. Gjennom produksjonen er det tatt vare på det kraftige virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe. Coffee Zero inneholder også krom som bidrar til omsetning av makronæringsstoffer og normalt blodsukkernivå.


 

For 4 år siden, etter jeg fikk mitt første barn, brukte jeg Coffee Zero i en periode og gikk raskt ned til min idealvekt (vekten jeg hadde før graviditet). Jeg spiste sunt og trillet ofte lange turer. Nå har jeg født igjen og jeg sitter igjen med ca 8 kg gravidvekt som jeg ønsker å gå ned igjen, og gjerne raskt. Jeg har begynt å trene og det føles godt for kroppen. Ulempen er at etter trening er jeg ofte veldig sulten og det første jeg fyser på er noe søtt. Jeg håper nå at Coffee zero igjen kan hjelpe meg å roe søtsugene, slik at jeg lettere sverger til sunn mat og en riktig vektnedgang.

 

Innhold i Coffee Zero:

KLOROGENSYRE

Klorogensyre er kjent for å kunne bidra til økt forbrenning av kalorier. Siden klorogensyre har den egenskapen at det kan redusere blodsukkeret effektivt, vil det kunne påvirke vekten. Det spesielle grønne kaffebønnekstraktet i Coffee Zero har vist seg å kunne stabilisere blodsukkernivået og dermed redusere lagring av fett i fettcellene.


KROM (ORGANISK)

Coffee Zero inneholder organisk krom, som har best opptak i kroppen. Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner), og er i tillegg en faktor for vedlikehold av et normalt blodsukkernivå.

KOFFEIN

Koffeininnholdet i Coffee Zero naturlig, og bevart i sin opprinnelige form. Koffein kan virke sentralstimulerende og nedrugelerer kroppens sultfølelse og matlyst, noe som er gunstig ved vektreduksjon.

SYNERGIEFFEKT

Med Coffee Zero kan du øke sjansene dine for å gå ned i vekt på en svært effektiv og ikke minst enkel måte. Alt du trenger å gjøre er å erstatte en av de daglige kaffekoppene dine med Coffee Zero. Eller du kan velge å drikke Coffee Zero i tillegg.

Klorogensyren i Coffee Zero kan stabilisere blodsukkernivået og samtidig øke kroppens forbrenningsevne. Krom har en dokumentert virkning, og er et veldig viktig stoff for kroppen, spesielt ved vektreduksjon. Krom bidrar til omsetningen av makronæringsstoffer og er i tillegg en faktor for vedlikehold av et normalt blodsukkernivå. Et regelmessig inntak av Coffee Zero kan dermed bidra til din vektreduksjon. Skal du forsøke?

<Les mer om Coffee Zero på hjemmesiden deres her>

Her kan du også lese flere kundehistorier, og bestille din egen pakke.


 

 • Kommentarer: 5
 • 07.09.2016 kl.11:13 | Kategori:Mat

Slik sikrer du barnet.

 • 06.09.2016 - kl.22:06

Med to barn i huset har jeg prøvd å sikre hjemmet vårt. Jeg ønsker jo selvsagt minst mulig ulykker og skader, og vil si det er bedre å være førevar og sikre seg ekstra godt, enn å satse på at ting går bra, tro man kan følge med til en hver tid og bli etterpåklok...

 

SLIK SIKRER DU HJEMMET DITT:

Generelt:

- Skapsperrer

- Stikkontaktbeskyttelse

- Sjekk at varmeovner har lav overflatetemperatur

- Pass på at ledninger ikke henger løst

- Ikke røyk inne

- Ikke la fyrstikker og lightere ligge der barnet kan nå det

- Sjekk at smokk og tåteflasketut ikke er råtten i gummien

- Vindussikring

- Persiennesnorsikring for å hindre mulig kvelning

På badet/vaskerommet:

- Låst skap eller høy hylle til medisiner, vaskemidler og kjemikalier

- Antisklimatter i dusjen/ badetkaret

På kjøkkenet:

- Barnesikring på stekovnsdøren

- Komfyrvern slik at barnet ikke når kasseroller

- Legg poser et sted der barna ikke når dem, slik at de ikke trer dem over hodet

- Sett vaskemiddel utenfor barnets rekkevidde

På barnerommet:

- Sjekk at leker er tilpasset barnets alder

- Sjekk at sprinklene på sengen har maks 7,5 cm mellomrom og minst 60 cm høy kant

- La barnet sove på ryggen

I stuen:

- Legg teppe på harde gulv som for eksempel fliser

- Sikre skarpe kanter på bord og liknende

- Sikre brannsted/peis med gitter/ grind så ikke barnet kommer til

- Plasser giftige stueplanter høyt eller fjern dem helt

- Møbelforankring slik at store møbler ikke velter

- Bruk barnegrind for å hindre tilgang til rom barnet ikke bør oppholde seg alene, eller til trappen

I barnevognen:

- Sele til å feste barnet med

- Nett som beskytter mot insekter

- Bruk refleks

- Bruk babycall for å overvåke barnet når det sover i vognen ute

I bilen:

- Velg et sete som passer til barnets vekt

- Ikke sett barnet der det er kollisjonspute

- Ha setet bakovervendt den første tiden

Ute:

- Sjekk om du har giftige planter i hagen

- Bruk godkjent sykkelsete når du har barnet på sykkelen

- Bruk sykkelhjelm

- Unngå direkte sol når barnet er under ett år

- Ikke bruk lange skjerf eller klær med snorer som kan føre til kvelning

 

(Inneholder annonselinker) Sprinkelseng Lukas / Bedside Crib Two Hvit / Philips MyKidsRoom, Bordlampe, Blå / PLAYGRO, Babygym, Ball Playnest / Snuza Video / Philips Avent, Babycall 560 / Baby Dan, FLEX XXL, Romdeler, Svart / Baby Dan, Park A Kid, Lekehage, Hvit

Gulp!

 • 06.09.2016 - kl.20:03

I natt var første natten jeg har sovet skikkelig dårlig etter at Lillebror kom til verden. Han er egentlig ganske snill. Vi legger oss ca kl 23.00, spiser ca 03.30 og står opp til frokostflaske ca kl 07.30. MEN i natt holdt han det gående! Han var på 6 ukers kontroll i går og da fikk han rotavirusvaksine. Den viste seg å være i flytende drikkeform, og en av bivirkningen kunne visst være oppkast. Og det fikk han! Først sov han i mange timer, rolig og stille, men da han våknet gulpet han i ett sett. Han ble fort sulten da han stort sett kastet opp alt han spiste, så flasking og gulping gikk om hverandre i hele går. Jeg lot han ligge naken i bare bleie og sokker, for det gjorde det lettere å vaske han. På natten fikk han også sove i bare kroppen, men flere ganger på natten da jeg våknet til klynkelyder var hele han våt av gulp og jeg måtte igjen vaske han. Tror det gikk med ca 10 gulpekluter i natt..! Søvnen min var langt fra sammenhengende i natt og jeg våknet ca hvert 10 minutt, selv om han ikke gråt. Det er vel bare morsinstinktet i meg som er ekstra påpasselig når jeg vet han ikke er helt i form. Krysser fingrene for en bedre natt i dag...

Crazy deals hos Lek Mer + fri frakt.

 • 05.09.2016 - kl.23:46
Nå er det Crazy weekend hos Lek Mer, med masse gode rabatter på barneprodukter- til barn og baby, barneværelse, leker, klær og sko. Tenkte jeg skulle dele det med dere, da det er tilbud for gode til å gå glipp av!
Men fort dere- tilbudet gjelder t.o.m. 06/09 kl 09.00 eller så langt lageret rekker. Få fri frakt med koden: CRAZYFRAKTNO
 
 
 
 
 
(Inneholder annonselinker) Elodie Details, smokk, Marble Grey, Grey / Troll, Stellebord, Lukas + NG Baby Stellematte, Circus, Blå, Pakke / Sorgenfresser, Rumpel, Stor / Troll, Sprinkelseng, Linda, Hvit / Elodie Details, Smokk, Diamond Love / Philips Avent, Tåteflaske PP, 1-pack, 260 ml / Elodie Details, Smokkholder, Marble Grey, Grey / SleepCarrier, 4 i 1, Black Opal / BABYBJÖRN, Myk Smekke, Turkis / Elodie Details, Smokkholder, Monsterblock / Elodie Details, Smokkholder, MoonBaloon, Grey / Troll, Matstol, Marita, Hvit / Bloomingville, Uro, Sopper
 
 • Kommentarer: 1
 • 05.09.2016 kl.23:46 | Kategori:Interiør

Helt på jordet!

 • 05.09.2016 - kl.23:23

I dag har vi bokstavelig talt vært helt på jordet!

I dag fikk vi komme på gårdsbesøk hvor de klipte korn, og Storebror fikk til og med være med å kjøre skurtreskeren. Han fikk også opplæring i maskineriet og fikk leke i hengeren oppi alt kornet. Og det hele var stor stas, og absolutt en opplevelse som vil bli snakket om i mange dager fremover.

Etter arbeid på jordet ble vi invitert hjem til bonden på kaffe og vafler. Det ble en kjempekoselig ettermiddag. Det viser seg å være positivt å være helt på jordet!

 • Kommentarer: 1
 • 05.09.2016 kl.23:23 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits