Vinn goodiebag og linket innlegg! /Vinneren trekkes 1. oktober!/

 • 30.09.2014 - kl.22:47

HASTER! HASTER! HASTER!

Konkurransen er avsluttet

Månedens blogg konkuranser har jeg hatt siden sommeren nå, og man kvalifiserer seg ved å legge igjen bloggadresse, samt e-mail adresse <HER> Vinneren trekkes ut ved at jeg leser alle påmeldte blogger og jeg plukker rett og slett ut min favorittblogg for måneden. Minner om konkurransen nå da det denne måneden har vært skikkelig dårlig påmelding (why?!!) Så hiv deg nå rundt... og meld deg på!

Vinneren trekkes allerede i morgen! Du vinner goodiebag tilsendt i posten, samt et linket innlegg på bloggen.


H#shtags: #konkurranse #blogg #goodiebag

Miniråner'n.

 • 30.09.2014 - kl.13:57

Har du sett slik tøff unge før? 2 og et halvt år gammel og kan allerede sjekke opp damer med sin elektriske Mini cab. Han bør få draget på småjentene med denne rå kjerra. Han har blitt en racer på å kjøre den hvertfall og det går opp og ned gressplenen hos foreldrene mine. Heldigvis er det sperre på gassen og setebelter. Bilen er fra Engros service og var en bursdgasgave til Mini fra mine foreldre. Den spiller musikk og blinker i lysene. Man kan til og med koble til mp3 spiller. Ganske rått for en småtass, men med en far som bilmekaniker må jo bilinteressen nærmest inn med morsmelka..!

Dette er ingen sponset gave eller ment som reklameinnlegg, men jeg tipser om dette fordi denne bilen nå er på SALG! Om du vurderte en rå julegave til dine egne barn mener jeg. Kan kjøpes <HER> H#shtags: #barn #leketøy #bil #sport #tøff #shopping #salg

Guttungen fikk ikke puste!

 • 30.09.2014 - kl.09:03

Fra en trivelig helg på fjorden i lystig lag og hjem til den verste beskjeden en foreldre noen gang kan få- Sykebilen har akkurat vært her. Det gjelder deres sønn!

Da han mistet pusten

På anbefaling av helse og sykebilpersonell holdt vi oss hjemme fra barnehage og jobb i går. Vi kom nemlig hjem fra fjorden på søndag til møte med stressede besteforeldre som hadde hatt en lite trivelig episode med Mini timen før. Han hadde fått en pølsebit i halsen, mistet pusten og nærmest blitt bevistløs og blå.

Blandede følelser

Som det svei i mammahjertet mitt da den beskjeden møtte meg. På en måte følte jeg meg lettet overat jeg ikke var der da det skjedde med tanke på hvilken forferdelig følelse det må være å se sitt barn i slik hjelpesløs tilstand. Allikevel er det jo alltid ønskelig å være der for sine barn. For trøsten og tryggheten, og ikke minst for å ha kontroll over situasjonen og skåne andre for dette ansvaret og opplevelsen. Jeg ville aldri ha tilgitt meg selv for å ikke ha vært der om det hele skulle hatt uheldig utfall, men det gikk gudskjelov bra. I tillegg tenker jeg at man ikke kna slutte å leve helt eller la være å "låne bort" sitt barn til andre bare i tilfelle noe fælt skulle skje...

En stor takk

Jeg vet mine foreldre gjorde en bra jobb og kos, klem og trøst skorter det aldri på. Syntes bare så synd på dem for unødvendige traumen de ble påført. Takk til dere supre besteforeldre som dobbeltsikret dere med helsepersonell og sykebilbesøk i ettertid for en bekreftelse på at gutten var i orden.

Og takk til helsepersonellet som kom raskt på stedet, roet ned situasjonen og tok seg tid til å leke litt med Mini og viste han sykebilen.

Gode tegn

Mini lekte og viste stolt frem alle lekene sine etter hendelsen og i følge helsepersonellet var det et godt tegn på at han ikke var traumatisert. Ikke lenge etterpå spiste han også mer mat uten problemer eller redsel. Allikevel ble vi anbefalt å holde oss i ro, dobbelsjekke sår i halsen og følge med på pusten hans i ettertid. Han var ganske slapp og sliten da han tross alt hadde brukt mye energi på å gripe etter luft i relativt lang tid. Vi nøt derfor mandagen sammen, spiste iskrem og så på tegnefilmer.

Man kan ikke forutse alt

Fra nå av er det strengere regler på å sitte i ro når man har mat i munnen..! Selv om det nok ikke hjelper å være hønemor, da barn er svært aktive. Uhell skjer og man kan på ingen måte forutse slike hendelser. Det kunne like godt ha vært en voksen person som svalgte pølsebiten feil. Traumatisk og ubehagelig er det uansett. Jeg er bare så glad for at det hele gikk bra.

Vår alles kjære skatt!

H#shtags: #helse #redsel #foreldrerollen 

To fedre, og deres redsel for sitt barn.

 • 29.09.2014 - kl.21:13

Mannen til ei venninne av meg står bak denne reklamefilmen til SOSbarnebyer. Den fremmer et viktig budskap. Som mor går denne filmen ekstra innpå meg. I tillegg har jeg tidligere vært i Afrika med dansehøyskolen hvor vi selv var vitner til hissig mygg. Etter endt besøk der nede fikk vi beskjed om et dødsfall hos en av de søte danselærerene våre. Årsaken var malariamyggestikk. Myggen i Norge er en pest og en plage, men myggen i Afrika er en dødsfelle! Ingen tar flere barneliv i Afrika enn myggen. Ville du sovet godt dersom ditt barn var i fare?

Malariamyggen stikker om natten, og hvert eneste minutt dør et barn av malaria. Men det finnes en enkel løsning; å sove under et myggnett. Send "SOS" til 2160 (100kr) og gi to myggnett.

H#shtags: #sosbarnebyer #hjertesak

Krabber, fest og frivillighet.

 • 29.09.2014 - kl.12:29

Helgen i bilder. De frivillige fra Drøbak havnebluesfestival samles til afterparty hvert år. I år ble det holdt på Bergholmen. Vi hadde barnefri i helgen og dro ut med svigerfamilien for å rigge til, kokkelere og rydde. Formen min er ikke i tipp topp om dagen, men omringet av positive sjeler finner man ekstra energi til å bidra og det viste seg å bli kjempekoselig, som alltid. H#shtags: #drøbak #havnebluesfestival #bergholmen #fest

 • Kommentarer: 2
 • 29.09.2014 kl.12:29 | Kategori:Blogg

Den gode bloggpause.

 • 28.09.2014 - kl.20:27

Hjemme etter en kjempekoselig helg på fjorden. Har for egen del blitt flinkere til å ta meg bloggpauser i helgene. Trenger å bare leve noen ganger, og ikke nødvendigvis forevige og dokumentere ting på sekundet.

Er dessverre ikke helt i form. Kan dele av mine opplevelser, tanker og følelser mer i morgen, men i dag skal jeg legge meg tidlig.

xoxo Carina Chanel

 • Kommentarer: 6
 • 28.09.2014 kl.20:27 | Kategori:Blogg

Putefest /nytt i sofasamlingen/

 • 26.09.2014 - kl.16:00

/Paljetttrekkt: H&M/ Pute: salg på KID/

Mini syntes det nye trekket var litt rart å ta på.

Jeg valgte å trekke om den nye puten med paljettrekket, da det matchet bedre med de putene som allerede pryder sofaen vår. Så kan man til andre årstider bytte trekk igjen, mikse stiler og farger.

Mini gir stilen vår toppscore og 10 poeng! Nå er det tid for putefest og putekrig! (?)

H#shtags: #interiør #stil #lek • Kommentarer: 4
 • 26.09.2014 kl.16:00 | Kategori:Interiør

Blinkskudd.

 • 26.09.2014 - kl.12:50

Noen ganger skal man få lov til å ha litt flaks med bildene sine. Vanligvis når jeg tar bilder av Mini har han endret stilling fem ganger innen jeg får trykket knappen, slik at de motivene jeg helst ønsker bilde av forsvinner lenge før jeg i det hele tatt får frem kameraet mitt. Sist gang vi var på Bergholmen gikk jeg og Mini en tur på øya og jeg sørget for å ha kameraet påskrudd og hengende rundt halsen. Vi lekte bak trær, i skog og på stier. "Gjem deg bak treet der og skrem mamma", ba jeg pent og han gjorde som jeg sa. Og ble ikke dette bildet bra? Skal sies at det blant mange kjappe knips ble dette ene fantastiske motivet, men et bilde som jeg til gjengjeld er veldig fornøyd med. Ingen redigering, kun perfekte solforhold og en svært så fotogen gutt.H#shtags: #foto #bilde #fotografering

Morrakø sa'rru..?!

 • 26.09.2014 - kl.07:30

Jepp, jeg står i kø. Enda så flink jeg var i dag. Sto opp ekstra tidlig for å kunne være på jobben tidlig slik at man også kan dra hjem tidligere. Det er jo tross alt fredag, men neeeida, eviglang kø fikk jeg derimot stå i. Ikke bare kommer jeg for sent i dag, men det betyr at jeg må ta igjen for det en annen dag. 0km/t går det i her nå. Jeg er så hinsidiges kaffetørst og må så sykt tisse. Fredagen kan jo bare bli bedre herfra, sant?

Avslutningsvis håper jeg at det går bra med alle bilistene som kjørte i hverandre i dag. Fra Skullerud til Ryen skjer det så innmari ofte ulykker. Kjører den veien hver dag til jobb og skal si dere at det absolutt ikke er første gang jeg står i kø akkurat her. Håper bare ikke jeg er den uheldige noen gang...

Ha en god fredg på jobben ( dere som kommer dere dit!) og en mother f***ing supercalifragilisticexpialidocious weekend ya'll!

H#shtags: #weekend

 • Kommentarer: 4
 • 26.09.2014 kl.07:30 | Kategori:Blogg

Kveldens kloke ord.

 • 25.09.2014 - kl.21:54

Vet ikke om noen har sagt dette før meg, men jeg ihvertfall syntes at jeg var skikkelig smart som kom på dette helt på egenhånd. Mitt blonde hode skjuler mange skatter. Kloke ord som jeg gjerne tar patenten på.

Det er dumt å utsette til i morgen det som skulle vært gjort i går. 

Hæ? Smart hva? ;) Føler jeg har gjort mitt i dag så nå tar jeg natten. Tidlig, men godt for en utmattet sjel. Har ingenting uferdiggjort som ikke kan vente til i morgen. Fikk til og med gjort de tingene jeg skulle ha gjort i går!

 H#shtags: #smart #klok #visdomsord #ordtak #filosofen !

 • Kommentarer: 6
 • 25.09.2014 kl.21:54 | Kategori:Blogg

Rosa glede.

 • 25.09.2014 - kl.16:10

Den flotte blomsterdekorasjonen jeg fikk av mine gode venninner her om dagen får stå midt på stuebordet til pryd og glede.

Er den ikke nydelig?H#shtags: #interiør #blomster #dekor

 • Kommentarer: 14
 • 25.09.2014 kl.16:10 | Kategori:Interiør

Jeg rister det hele av meg!

 • 25.09.2014 - kl.07:48

Takk til Tayler Swift for at du minner meg på hvor lett det egentlig er å riste ting av seg. Etter en litt slitsom tid i det siste velger jeg nå å danse til krampa tar meg. Når denne sangen kommer på radioen skrur jeg lyden på fullt, synger høyt og svinger meg rundt. I et par minutter er alle beskymringer glemt.

I never miss a beat
I'm lightning on my feet
And that's what they don't see, mmm-mmm
that's what they don't see, mmm-mmm

I'm dancing on my own (dancing on my own)
I make the moves up as I go (moves up as I go)
And that's what they don't know, mmm-mmm
that's what they don't know, mmm-mmm

But I keep cruising
Can't stop, won't stop grooving
It's like I got this music
In my mind
Saying, "It's gonna be alright."

'Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off
Heart-breakers gonna break, break, break, break, break
And the fakers gonna fake, fake, fake, fake, fake
Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off

 • Kommentarer: 2
 • 25.09.2014 kl.07:48 | Kategori:Blogg

For mine brilliante ideer.

 • 24.09.2014 - kl.21:16

/Notatbok: Nille/

Som skribent har jeg et stadig virrvarr av tanker og ideer til nye blogginnlegg, noveller, artikler og bøker. Jeg har nå invistert i en notatbok som skal få tittelen "følgesvenn" da den skal få være med meg i vesken hvor hen jeg drar. Mange gode ideer går dessverre ofte tapt da jeg kommer på smarte ting, men fort glemmer det igjen i løpet av en lang dag med andre tanker som overstyrer. Jeg skal bli flink til å skrive opp alle ideer med en gang de kommer, slik at ingen gullkorn lenger går tapt.

-Et must for alle skribenter-H#shtags: #inspirasjon #ideer #interiør #skrivelyst #forfatter

Made my day!

 • 24.09.2014 - kl.09:00

Å herregud. Hva har jeg gjort for å fortjene så gode venninner? Satt i resepsjonen på jobben i dag og tok i mot en blomsterleveranse. Har aldri fått blomster på jobb før og ble helt kvalm da jeg så at de var til meg. Jeg åpnet opp... Så kom tårene da jeg så det var fra to gode venninner. To gode venninner som vet å backe meg opp når tider er tøffe. De prøver ikke å løse mine problemer, men de lytter, gir råd og tips. De gir varme klemmer og de overrasker tydeligvis med blomster!

Snakk om å lage drama i resepsjonen på morgenkvisten. Tårer, latter, snufs og glede. Kollegaer kom bort å ga meg klemmer, noen gratulerte og noen spurte om noen hadde dødd..! Haha, ingen skjønte riktig hva jeg hadde fått blomster for, men jeg var bare lykkelig!

H#shtags: #venner #blomster #gave #overaskelse #bff

 • Kommentarer: 10
 • 24.09.2014 kl.09:00 | Kategori:Blogg

Gode gjerninger kan være billige.

 • 23.09.2014 - kl.21:32

Jeg er ikke stinn av gryn, men hjertet mitt sier meg allikevel at jeg skal dele av godene og gi til de fattige. Ikke har jeg særlig med cash å gi til veldedighet, men noen ting bidrar jeg allikevel med. Nedenfor kommer en liste med billige, men gode gjerninger du kan gjøre:

 • Putt dine brukte klær i gjenbrukscontainere.
 • Gi bort ting du ikke bruker til loppemarked.
 • 350,- i medlemsskap hos <Dyrevernalliansen> er nok det "dyreste" jeg tar meg råd til hvert år.
 • Spar all småmynt på et lite glass, det blir fort en god sum og greit å ha på lur til bøssebærere som kommer på døren.
 • Kjøp julegaver hos diverse hjelpeorganisasjoner som gir inntektene til ulike støtteprogrammer. Jeg har blant annet kjøpt gavekort på geit, gris og risplanter til familiemedlemmer som ellers har "alt". Det vil si at de får et gavekort som sier at pengene jeg betalte går til en geit, en gris og risplanter til ulike familier i fattige land.
 • Hver mnd kan man for 40,- gi bort en middag til fattige, eller man kan til jul bidra med en tekstmelding til ca 80,- noe som dekker to julemiddager for de fattige og uteliggende i landet. Middagen serveres av <Kirkens Bymisjon>
 • Tipper du Lotto, husk å gi bort grasrotandelen.
 • Mitt siste bidrag er å <Gi Tid>. All tid du ikke bruker på mobilen telles opp på en timer som teleselskapet One Call velger å gi 1 kr pr minutt for, og all oppspart tid (penger) går til Kirkens bymisjon.

Dette var dagens gode gjerning. Hvor mange timer tar du deg mobilfri hver dag?

H#stags: #dyrevern #kirkensbymisjon #gitid #hjertesaker

Slutt med de her tingene og bli lykkelig.

 • 23.09.2014 - kl.12:58

Jeg, som sikkert mange andre, må slutte å jage de gale tingene. Det minsker sjansene mine for å oppnå de riktige tingene her i livet. Slik jeg velger å se på det, har jeg gjort en del feil valg her i livet. Det er lett å fokusere på de negative tingene her i livet, og blir man først omringet av det negative er det vanskelig å snu om på følelsene igjen, men nedenfor er altså løsningen på problemet. Slutter jeg å jage de gale tingene vil de riktige tingene få en sjans til å finne meg.Ann Cathrin Andersen er student i psykologi. På sin blogg listet hun opp 12 ting man bør slutte å gjøre mot seg selv.

1. Slutt å tilbringe tid med feil mennesker. Livet er for kort til å tilbringe med mennesker som suger energi og glede ut av deg. Hvis noen vil ha deg i livet, gir de deg en plass. Ikke kjemp for plassen. Ta vare på de som står ved din side når du er på ditt verste, ikke når du er på ditt beste.

2. Slutt å rømme fra problemene dine. Ta tak i problemene dine. Kun du vet hva som kan gjøre deg lykkelig. Ingen er perfekte, men vi må ta tak i problemene våre femfor å rømme fra de, og vi må tilpasse oss.

3. Ikke putt dine egne behov i bakerste hylle. Elsk andre, hjelp andre, men ikke glem deg selv!

4. Ikke hold fast i fortiden. Du kan ikke starte det neste kapittelet i livet ditt hvis du ikke slutter å lese det forrige! Legg fortid bak deg. Det er mulig og det er lov. Alle har vi gjort feil i fortiden, men du er ikke dine feil, så gå videre og form heller din fremtid.

5. Slutt å være redd for å gjøre feil.   Å gjøre noe, og ikke få det til er hundre ganger bedre enn å ikke gjøre noen ting. Enhver suksess har mange feil bak seg, så hvert feilsteg leder mot suksess.

6. Slutt å tenke at du ikke er klar. Ingen føler seg 100% klar når en utfordring kommer. De store mulighetene er ofte utenfor komfortsonen. Du vil ikke være komfortabel i begynnelsen uansett. Så gå for det!

7. Slutt å klage og syntes synd på deg selv. Livets utfordringer er der for en grunn, for å endre veien du går på i en retning som er bedre. Det kan være tøft og vonde ting skjer. Men reflekter over hendelser som har skjedd og som du har kommet deg gjennom. Til syvende og sist har de tatt deg til et bedre sted- så smil! La andre og deg selv se at du er sterkere i dag enn du var i går. (PS, du kan lure hjernen til å tro at du er lykkeligere enn hva du føler deg ved å smile).

8. Slutt å bære nag. Ikke lev livet med hat i hjertet ditt, du ender opp med å skade deg selv mer enn de du hater. Tilgi de du trenger å tilgi. Ttilgi deg selv, gi slipp og få fred. Å tilgi er ikke å si at det som skjedde er OK, men det er å la ting gå og å ikke dvele. Du vil bli 10 kilo lettere. Hev hodet og ikke la deg trekke ned.

9. Slutt å overse gleden i de små øyeblikkene. Nyt de små tingene, for en dag vi du se tilbake og oppdage at de faktisk var store ting! Den største og beste delen av ditt liv vil være de små, navnløse øyeblikkene du tilbringer med noen du er glad i, hver dag.

10. Slutt å late som ting er bra når de ikke er det. Det er greit å ikke ha det perfekt hele tiden. Noen ganger faller livet bittelitt sammen, så gråt det ut og svar «nei» når noen spør om alt er bra. Desto fortere du kjenner på følelsene dine, jo fortere kommer smilet tilbake.

11. Slutt å bekymre deg så mye. Bekymring vil ikke ta bort morgendagens byrder, det vil ta bort gleden du føler i dag! Når du stresser og bekymrer deg gjør du det alltid unødvendig, still deg selv spørsmålene: Hjelper det på situasjonen hvis jeg bekymrer meg? Vil dette bety noe om et par år? Hvis ikke, er det ikke verdt å bekymre seg over. Stress har en direkte negativ effekt på vår følelse av lykke og generell helse. Stopp opp og pust.

og sist men absolutt ikke minst..

12. Slutt å være utakknemlig. Uansett om du føler deg bra eller dårlig, våkne opp hver morgen og vær takknemlig for livet ditt! Et sted der ute er det noen som kjemper for sitt. Ta vare på det og sett pris på det. Hver kveld når du legger deg, prøv å takke for fem ting du har å glede deg over i livet ditt. Du vil våkne opp lykkeligere.

 

H#shtags: #coaching #tips #hverdag #mestring #lykke

Mixed messages.

 • 23.09.2014 - kl.11:23

You get mixed messages, because I've got mixed feelings.

Mixed feelings, like mixed drinks, are a confusion for the soul.

So this is my life.

And I want to know that I am both happy and sad,

and I'm still trying to figure out how that coul be. • Kommentarer: 3
 • 23.09.2014 kl.11:23 | Kategori:Blogg

En bloggportal for utblåsning.

 • 22.09.2014 - kl.23:32

Alle som blogger vet hvordan det føles å bli elsket i et sekund og nærmest hatet i det neste. Som blogger burde en egentlig hatt hjerte av tinn og tåreløse kanaler, for en skal jaggu måtte tåle mye. Jeg elsker å skrive og har opprettet denne bloggen blant annet fordi det letter mitt hjerte, mine tanker og frir min sjel for unødvendig stress når jeg får satt ord på følelser. Bloggen er min dagbok og mange av mine faste lesere titter innom daglig nettopp for å se hva jeg foretar meg hver dag. Fingerene mine kan løpe løpsk på tastaturet og mine meninger blir raskt fremstilt som svart tekst på hvit bakgrunn for dere alle å lese.

Jeg skriver innlegg for å dele av mine følelser. Jeg skriver av stor lyst og setninger formes i takt med tankene mine. Tekstene mine er derfor ofte et produkt av øyeblikket. Noen ganger blir mine tanker overanalysert eller misforstått og kjedelige kommentarer tikker inn. Noen ganger kunne jeg ønske jeg bare kunne få alle leserene mine til å lese tankene mine istedetfor, så hadde dere sett hva jeg virkelig føler og sluppet å lese mellom linjene på innleggene mine. Hemmeligheten min er nemlig at det finnes ikke en dritt mellom linjene! Skriver jeg at jeg er lei meg foreksempel, ja så er det det jeg er. Det trenger ikke alltid å være en spesiell grunn for det eller et ønske fra min side på at dere skal analysere dere frem til hva årsaken eventuelt er... Noen ganger trenger man bare en utblåsning og bloggen er min portal til nettopp det. Negativ oppmerksomhet oppstår lett når noen kommenterer tekstene mine i misforstått oppfatning, rykter sprer seg som brann i tørt gress og plutselig føler man at man må skrive om på alle gamle innlegg eller endre sine meninger for å tilfredstille sine lesere. Sannheten er at det aldri lar seg gjøre. Med så mange unike og ulike lesere har jeg etter flere år med blogging innsett at uansett hvor mye man gir av seg selv for å blidgjøre leserene, vil det alltid være noen som er negative til deg allikevel. Vi kan ikke alle mene det samme om ting og det er tydelig at vi tolker den samme teksten ulikt, da vi alle er oppdratt ulikt, har ulike oppfatninger av livets rett og galt og min sammensetning av ord kan se feil ut for andre, selv om det i mitt hode virker så vannvittig logisk...

Tenke før man skriver? Ja, kanskje jeg burde gjort det oftere, men da føler jeg ikke at bloggen blir like ekte. Skal jeg pynte på alle innlegg for å holde meg nøytral til alt, da blir det vel ikke noe spennende å lese bloggen min? Da víl den jo blendes inn i alle andre kjedelige blogger på nett. Jeg ønsker at bloggen min skal være en inspirasjonskilde når jeg er inspirert, en sutreplass på tøffe mandager, en informasjonskanal for hjertesaker og en dagbok med tanker, drømmer og ytringer. Du kan få mene hva du vil om tekstene mine og du må gjerne si meg i mot... jeg blir bare så lei meg når folk misforstår meg... Det blir fort så mye unødvendig drama. Jeg hater mobbing. Jeg vil aldri baksnakkesnakke eller rakke ned på noen eller noe. Er det noen jeg ofte snakker nedlatende om, så er det jaggu meg selv, ingen andre! Så ta det med i betrakningene deres neste gang du leser et av mine personlige innlegg.Jeg takker for at du tok deg tid til å lese dette innlegget, og jeg håper du følger meg videre. Jeg føler på meg at morgendagen blir fantastisk og det skal få skinne igjennom i mine blogginnlegg. Lik meg gjerne på <Facebook> eller add meg på <Bloglovin> Med ønske om alt vel videre og minst mulig drama. Good night kisses!

Ha#shtags: #dramafrisone

 • Kommentarer: 10
 • 22.09.2014 kl.23:32 | Kategori:Blogg

Jeg er blond igjen.

 • 22.09.2014 - kl.13:15

Jepp, du leste riktig. Back to basic! Litt uvant er det å være lys igjen, selv om jeg er født blond og har vært det mesteparten av livet. Nå har jeg vært brunette et godt år og jeg har begynt prosessen tilbake til blondine igjen. Andre runde med blonde striper i helgen og her er resultatet:

Litt gulrotfarge enda, men en runde til med striper vil forhåpentligvis gi meg den blonde fargen jeg ønsker, for jeg jobber frem stripeeffekt og varme toner. Hva syntes du om fargen så langt?

Jeg må skifte header igjen snart også da... Da stilen min stadig endres. Om en måneds tid har jeg nok lengre hår enn nå også, da jeg skal sette inn extensions igjen. Savn på langt hår. Tips til dere alle- aldri klipp dere kort om dere er vant med å ha langt hår! Herregud, som jeg har angret meg i ettertid.

H#shtags: #hår #hårstil #hårfarge #skjønnhet

 • Kommentarer: 2
 • 22.09.2014 kl.13:15 | Kategori:Skjønnhet

Jeg bare pauser litt.

 • 22.09.2014 - kl.09:02

I networkmarketingbransjen er man selvstendig og man blir automatisk sin egen sjef. Denne bransjen er for alle og alle kan selv velge sin stilling, hva slags mål man setter seg og hvor mye man ønsker å jobbe. Føler ikke at jeg gjør noe feil ved å stoppe opp litt, for jeg bestemmer selv hvor langt jeg vil at denne bransjen skal ta meg, og jeg kan alltids ta opp tråden igjen når jeg føler meg klar for det.

Jeg har hele tiden hatt det i kjeften. Ønske om å jobbe hardt, men så kommer realiteten og den er at lysten ikke er sterk nok hos meg enda. Jeg ga meg selv to valg og det sto mellom å selge varer på deltid eller sette inn støtet for å satse på en fulltidsstilling. Jeg endte med en beslutning på at jeg har det bra her jeg er nå, som helsesekretær og småbarnsmor. Jeg ønsker ikke å ta på meg enda et fulltidsprosjekt akkurat nå, for jeg har vært der før, med mange prosjekter på en og samme tid og det gjør meg syk, stresset og ufokusert. Skal jeg jobbe fulltid i denne bransjen vil jeg være 100% klar og fokuset skal være som rettet fullt og helt mot den ene jobben.

Jeg gir meg ikke. Jeg bare pauser litt. Det føles rett nå. Jeg er storforbruker av produktene selv har mine faste kunder og jeg har en del faste kunder jeg selvsagt følger opp.

For de som er faste lesere av bloggen min har dere kanskje skjønt at jeg har vært overarbeidet og psykisk sliten om dagen. Jeg lider av det såkalt snill pike- syndromet og har rett og slett tatt meg vann over hodet nå. Jeg vil være med på alt som er gøy, alltid, men jeg ble i helgen nødt til å prioritere og ta et valg. Tårer er felt og jeg er lei meg for at valget falt på å avvente akkurat dette, for det er virkelig moro. 

 Når fokuset er på plass- det er da suksess oppnås! Dessverre er ikke fokuset mitt på plass som dagen...

 H#shtags: #jobb #kariere #helse #networkmarketing

 • Kommentarer: 0
 • 22.09.2014 kl.09:02 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits