Ammestopp.

 • 01.09.2016 - kl.01:03

Jeg var overlykkelig da jeg innså at Lillebror tok brystet uten problemer. Jeg håpet på å få til ammingen bedre denne gangen enn hva jeg gjorde med Storebror. Jeg håpet å få til amming i flere måneder, da jeg vet hvor bra morsmelk skal være for barna.

Jeg har fullammet en stund, men dessverre ikke så lenge som ønsket. Lillebror gikk ikke særlig opp i vekt, så for et par uker siden måtte jeg begynne å supplere med morsmelkerstatning et par måltider om dagen. Nå tror jeg det vil gå mer og mer over til flasking da det er tydelig at melkeproduksjonen min minker og det tar kun noen minutter fra han har drukket melk fra brystet til han gråter etter mer. Han blir tydeligvis ikke mett av det alene lenger og jeg må lage flaske til han i tillegg etter hver ammerunde. Dette er akkurat som med forrigemann. I nøyaktig 6 uker fikk jeg ammet, da som nå.

Kunne ønske jeg kunne amme lenger. Allikevel er jeg glad, for 6 uker er i hvertfall noe. Det er mer enn hva mange andre får til. Føler det er en mestring i seg selv bare at han fikk til ammingen så bra som han gjorde, uten bruk av brystskjold, og uten å gi meg sår eller andre plager. Ammingen har i mine øyne bare vært koselig denne gangen. Ikke stress slik som det var med Storebror som slet med å få tak. Lillebror kan fortsatt ligge i armkroken å spise, selv om han får flaske, så vi skal holde på kosestundene våres. Det viktigste er i hvert fall at han blir mett og går opp i vekt fremover. Og jeg ser jo på storebroren hans at det blir fine folk av flaskebabyer også!

Positivitet er et valg.

 • 31.08.2016 - kl.09:24

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smykk deg i kjærlighet!

/Smykke sponset fra Korspaahjertet/

Stå opp hver dag med et smil om munnen.

Lag deg selv en god dag.

Positivitet er et valg som blir til en livsstil.

 

Det har vært en del situasjoner i livet mitt siste året som har gjort meg både deprimert og trist, men oppi det hele ble jeg også gravid og det var den mest fantastiske følelse i verden. Humøret mitt har svingt veldig og hormonene har styrt meg mer enn viljen min. Nå er derimot hormonene i sjakk og jeg kan begynne styre hverdagen min og humøret mitt lettere. Det er fortsatt ting som har innvirkning på meg, men jeg velger nå å se forbi dette. Jo mere fokus de negative tingene får, jo mere vil irritasjonen omkring det vokse. Jeg velger å gå andre veier- mot nye mål for egen fremtid, egen mestringsfølelse og glede. Jeg omgås nå mennesker som gir meg positiv energi, som barselgruppen min og gode kollegaer i Forever. Jeg drar på ulike eventer og kurs for egen utvikling, men også hyggelige turer og samlinger for å glede barna. Jeg elsker å finne på ting med barna. Er det noe som absolutt gir meg positiv energi her i livet så er det å se barna mine fornøyde. Det er to ting jeg skal være fremover- businesskvinne for egen mestringsfølelse, samt verdens beste mor ♥
 

 • Kommentarer: 1
 • 31.08.2016 kl.09:24 | Kategori:Blogg

Ønsker meg ku!

 • 29.08.2016 - kl.14:43

OMG, i går var vi på åpen gård og jeg forelsket meg tvert i kuene der. SÅ søte med lang lugg. Og noen av de var såpass små at jeg lett kunne stjålet med meg en i bagasjerommet på bilen..!

Jeg ønsker meg en ku! Virkelig. Hadde jeg kunnet bli bonde hadde jeg deffinitivt vært kubonde og eid en haug av kuer for melkeindustri, avl og veldig masse kos. Er du ikke enig i at de er fantastisk søte?

 • Kommentarer: 2
 • 29.08.2016 kl.14:43 | Kategori:Blogg

Successday.

 • 27.08.2016 - kl.22:26

Barn ingen hindring i denne bransjen! I dag fikk Lillebror være med meg på Forever successday i Oslo, med kurs, inspirasjon, produktlansering og recognitions, og hele tiden oppførte han seg eksemplarisk.

Det er absolutt ikke noe problem å jobbe selv om man har barn. Mye av jobben i Forever handler om å være sosial både på og utenfor sosiale medier. Og med barna med på tur kan de fort brukes som et samtaleemne og man kan komme i kontakt med fremmede, hyggelige mennesker som både kan være potensielle kunder eller også forhandlere. Å jobbe på sosiale medier gjør jeg ofte når barna sover, slik som i skrivende stund. Etter en lang dag i Oslo har Lillebror fått skift, mat og kos og sover nå som en dupp ved siden av meg i babynestet sitt. Og det er da arbeidstimene til mor begynner. I de effektive kveldstimer.

#foreverlifestyle

Nye barnerom.

 • 26.08.2016 - kl.15:52

I dag har jeg ommøblert litt. Vi er midt i en flytteprosess, som tar litt tid. Vi skal flytte inn i huset med pappa, mitt barndomshjem, og sakte, men sikkert får vi vår egen stil på rommene. I dag har jeg puslet litt inne på soverommene, og prøver å lage en koselig oase for oss og babyen, samt at Storebror skal få egen rom.

Sengen er fra IKEA, og kjempesmart, for det er en seng man trekker ut og gjør større etterhvert som barnet vokser. Helt genialt egentlig.

Nattlampene er nyinnkjøpte fra Jollyroom. Syntes gutta måtte ha en hver, men Lillebror har ikke eget rom enda, så lampa hand får dekorere sammen med Storebror sin enn så lenge.

 • Kommentarer: 5
 • 26.08.2016 kl.15:52 | Kategori:Interiør

Snooze!

 • 26.08.2016 - kl.11:02

I dag har jeg bare en' plan og det er å gjøre minst mulig! Dette gråværet som et ute nå gjør meg rett og slett slapp og i dag et jeg ekstra trøtt etter en ganske oppstykket natt og avbrutt søvn. Snooze knappen på telefonen har jeg trykket flere ganger for i dag skal vi bare slumre og slappe av.

Morgenkos i sengen med minstemann er kjempedeilig. Jeg kan ligge i flere timer å bare se på han. Det er helt fantastisk å tenke på at jeg har lagd noe så vakkert, lite og perfekt. Og jeg forundrer meg stadig over at han har bodd inni magen min. Han har vokst 3 cm siden han ble født, og er nå 53 cm lang. Altså ikke kjempestor. Når han ligger oppå magen min å koser nå kan jeg ikke fatte hvordan han fikk plass inni der. Så sammenkrøket og trangt det måtte ha vært og så fantastisk det må være å få komme ut og nå kunne boltre seg på tvers i mor og fars king size seng.

La oss ikke bare snooze vekkerklokken. La oss også slumre tiden. Den går for fort. Det er nå 5 uker siden denne lille karen ble født. Ja, han er fortsatt liten, men jeg begynner nå å minnes tiden hjemme med storebroren hans, og den gikk alt for fort. Barna er små så alt for kort. Jeg syntes i hvertfall at spedbarnstiden burde vart lengre. Hvorfor må man vokse så fort i starten av livet? Vi har da ikke så dårlig tid!? Jeg nyter hvert minutt med morgenkos og slumring. Må dere andre også gjøre det. God helg!

Dream. Belive. Love.

 • 25.08.2016 - kl.22:22

/sponset produkt/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg har fått tilsendt et kjempefint armbånd fra korspaahjertet.com med de fineste ord som uttrykker noen av de viktigste ting her i livet. Dette armbåndet vil være en daglig påminner om å drømme stort, tro på drømmene mine og elske de. Og det er en påminner om å drømme om fremtiden, ha tro på meg selv og elske mine nærmeste, men også meg selv ♥

 

/ Armbåndet fås kjøpt HER. Nå på tilbud /

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 • Kommentarer: 3
 • 25.08.2016 kl.22:22 | Kategori:Mote

10 ting jeg elsker.

 • 25.08.2016 - kl.08:34

I dag våknet jeg med et smil om munnen, klar for en ny dag, positiv til hva den kan tilby meg.

Jeg ønsker å ta tak i de tingene som jeg elsker her i livet og bli flinkere til å sette dette først, samt å fokusere på min egen glede. Høsten kommer snikende og ofte blir jeg trøtt og sliten i grått vær, men det er derfor viktig å huske på hva som gjør meg glad, og holde hardt på disse tingene.

Jeg elsker:

Å snu dyna når den er varm, så jeg får den kalde siden ned.

Å høre min eldste sønns latter. Den er så ekte og trillende. Den er smittende.

Å legge babyen på brystet og kjenne hans hjerteslag mot mine. Det øker lykkehormonet i meg og roer meg.

Å svette skikkelig, etter en tøff trening for eksempel, for så å kunne ta en lang, velfortjent dusj etterpå.

Å kjøpe gaver til folk, og overraske dem. Men jeg elsker også å få gaver selv!

Å få hodebunnsmassasje hos frisøren.

Å nyte bare en' kald pils eller ett glass rødvin på kvelden når barna er lagt og jeg er ferdig med alt husarbeid.

Å jobbe sammen med positive, gode kollegaer.

Å nå de målene jeg setter meg.

Å få likes på innleggene mine i sosiale medier.

 

Hva gjør deg lykkelig?

 

 • Kommentarer: 3
 • 25.08.2016 kl.08:34 | Kategori:Blogg

Sminketilbud.

 • 24.08.2016 - kl.22:38 

Flawless by Sonya har blitt faset ut av Forever´s produktsortiment og de siste produktene er snart utsolgte. Til min store sorg, da jeg elsker denne sminken! Aloe vera basert mineralsminke- kan det bli bedre for huden?! ♥

Men, vi takker for denne tiden med Flawless by Sonya og ser nå forventningsfullt fram mot sommeren 2017. Da presenteres nemlig en helt ny sminkeserie. Det gledes! I mellomtiden kan du sjekke ut sminketilbudet jeg har i nettbutikken min. Nå skal siste rest med sminkeprodukter ut, og du kan gjøre et skikkelig kupp. Og det er ikke for tidlig å tenke på julen- Unn deg selv noe fint, handle inn vertinnegave eller julegaver. Gjør det enkelt i år- Varene kan leveres ferdig og pent innpakket.

Nytt TILBUD på nettsiden min-
myaloevera.no/forevercarina


 

 • Kommentarer: 1
 • 24.08.2016 kl.22:38 | Kategori:Skjønnhet

Hvor er min engel?

 • 24.08.2016 - kl.22:11

I går var jeg på klarsyntkveld for første gang. Phil Phillips snakket direkte til mange av de i salen, som tydeligvis hadde med seg noen avdøde. De som hadde avdøde som våket over dem og som hadde noe de ønsket fortelle. Phil sa han ikke kunne hjelpe alle. Det var så mange sjeler i rommet den kvelden og det var begrenset hvor mange han kunne snakke for i løpet av kun to timer. Jeg reiste med noen i familien og et par venner. Ingen av oss ble plukket ut, og vi var nok skuffet alle sammen. Både jeg og tanten min hadde håpet å høre at min mamma var der, at hun hadde noe hun ville fortelle oss og vi ønsket å få en bekreftelse på at hun våker over oss. Men det fikk vi altså ikke... Og jeg er nå lei meg og mer usikker enn noen gang på hva som skjer med oss etter døden. Er ikke mamma noe mer? Blir ikke alle mennesker engler eller vandrende sjeler? Hva gjør mamma akkurat nå? Jeg trenger henne rundt meg. Jeg trenger en bekreftelse på at hun fortsatt er ved min side og passer på meg og barna mine. Jeg vurderer nå en personlig reading. Da vil jeg nok få svar, men hva hvis jeg får et svar jeg ikke liker?! Hva hvis jeg får beskjed om at mamma ikke er hos meg?! Hvordan vil jeg takle hverdagen videre da? Og vil jeg selv bli redd for å dø? Jeg vil så gjerne at det skal være noe mer etter døden.

Lillebror måtte være med meg på klarsyntkvelden i går. Han reagerte tydeligvis på noe som var i rommet. Han sov kjempegodt når vi kom dit, men våknet brått og fikk ikke sove igjen. Han bruker alltid være stille og rolig, men da ble han plutselig veldig urolig og jeg måtte bære på han i to timer der inne. Men altså, jeg hadde også blitt stressa hvis en haug av døde folk stirra ned i vogna mi! Det sies jo at barn er veldig åpne for slikt og kan se og føle mye mer enn voksne. Så jeg fortsetter å tro at de døde kan være rundt oss og jeg håper min mor var tilstede i går, og at det bare var den korte tiden som gjorde at vi ikke rakk høre noe fra henne.

 • Kommentarer: 1
 • 24.08.2016 kl.22:11 | Kategori:Blogg

Stakkars helsesøster...

 • 23.08.2016 - kl.13:20

I dag var det nesten så jeg bet hodet av helsesøsteren. Stakkars. Vi hadde time til veiing kl 11, men hun var ikke klar for oss før 40 minutter senere. Nesten en time satt jeg og dinglet med bena på helsestasjonen, også SÅ sulten! Og det er et problem- meg med tom mage. Da blir lunta mi så innmari kort...

Med denne trøttingen på helsestasjonen / Mat til mor.

Jeg valgte å veie og måle guttungen selv og sa at samtalen måtte gå kjapt fordi jeg ville hjem å spise. Søt som hun var prøvde hun tilby meg en banan, men det var absolutt ikke det jeg ville ha. Jeg ville hjem, rett og slett, til egen mat i egen sofa og en stor kaffe. Da hun spurte om jeg ville komme tilbake neste uke sa jeg nei. Jeg er så lei all farting rundt omkring. Jeg er så innmari trøtt og sliten om dagen, og så lenge ungen spiser og er harmonisk føler jeg ikke for å løpe ned dørene hos helsesøster. Det er ikke veldig moro der og jeg føler ikke jeg har noe særlig å snakke med dem om heller. Har jo vært gjennom en babyrunde tidligere og føler nå at all info blir dobbel og unødvendig. Orker ikke bruke tid på å høre noen fortelle meg ting jeg allerede kan. Så det så! Og nå- etterlengtet, og alt for sen lunsj. Så får vi se om det gjør noe med humøret mitt...

 

#mammablogg

Fresh up tattoo.

 • 22.08.2016 - kl.22:56

Etter flere år var det endelig på tide å friske opp øyenbrynsfargen. Permanent makeup blir blassere med årene og bør etterfylles. Mine bryn hadde blitt oransj- brune i fargen. I dag fylte jeg på med kaldere, brune nyanser igjen.

Det blir veldig mørkt med en gang, og i løpet av en ukes tid vil det dannes skorpe av overflødig farge som flasser av før det endelige resultatet vises. Om 5 uker skal jeg derimot tilbake for enda mer blekk denne gangen. Jeg har alltid hatt skyggelegging av brynene, men da mine egne bryn er ujevne og det ikke vokser noe særlig hår på høyre siden skal jeg tatovere hårstrå for en mer realistisk effekt. Gleder meg til å se det endelige resultatet.

 • Kommentarer: 3
 • 22.08.2016 kl.22:56 | Kategori:Skjønnhet

Kort oppsummert...

 • 21.08.2016 - kl.17:34

Denne dagen i bilder : vi har ryddet og vasket hele huset.

Søndag er fridag sier folk. Pøh! Aldri hørt om det der de kaller fridag jeg..!

 

Følg meg på Snapchat : carinachanel

 

 • Kommentarer: 1
 • 21.08.2016 kl.17:34 | Kategori:Blogg

Ellosbaby!

 • 21.08.2016 - kl.10:56

Pakken fra Ellos har kommet og her er de nye tingene jeg kjøpte til minstemann, i tillegg til et par råkule Adidassko (de kommer i et eget innlegg senere).

Jeg elsker marmorlooken på den ene dressen, superbaby måtte jeg bare ha fordi den var så tøff, settet med regnskur var bare kjempesøt og om jeg ikke koser nok på denne lille mannen nå vil jeg i hvertfall kose masse når han får på seg bamsedressen. Han blir min helt egen, levende kosebamse!

(Inneholder annonselinker)

Marble body/ Marble bukse/ Superbaby sett

Tredelt sett/ Bamsedress

 

 • Kommentarer: 3
 • 21.08.2016 kl.10:56 | Kategori:Mote

Så mye å gjøre. Så liten tid.

 • 20.08.2016 - kl.12:49

Jeg føler dagene flyr, og jeg rekker ikke halvparten av det jeg tenker jeg skal rekke i løpet av en dag. Klokka er nå snart 12.30 og jeg sitter fortsatt i morgenkåpa! Det er lørdag, så slumring er lov, men etter to kopper kaffe, frokost, tegnefilm, amming, varebestillinger til Foreverlageret mitt og dagens oppdateringer på sosiale medier er et på tide å kle på seg klærne å komme seg ut i sola! Syntes du ikke?

Rekruttering av nye Foreverforhandlere, salg av Forevervarer, lek med barna, ommøblering av barnerom, klesvask og rydding i barnas garderobeskap står på agendaen i dag, så jeg har nok å gjøre. Skal sies at det sto på agendaen i går også... Og det skjedde ikke! Det er det jeg mener med at dagene går for fort. SÅ mye som skal gjøres på SÅ liten tid! Hver gang jeg tenker hive meg på oppgavene skjer noe uventet- en bæsjebleie, gulp, skrik etter mat eller Storebror ønsker min oppmerksomhet. Og mammarollen kommer alltid først. Da får de huslige oppgavene vente til i morgen... Igjen!

I dag skal vi også på familiebesøk. Tror jeg nyter det først, ute i sensommersolen, så får jeg heller se hva jeg rekker av andre fornuftige ting i kveld når ungene har lagt seg. Ha en super lørdag alle sammen!

 

 • Kommentarer: 1
 • 20.08.2016 kl.12:49 | Kategori:Blogg

Barns medvirkning.

 • 19.08.2016 - kl.23:14

Jeg spurte om guttungen kunne hjelpe meg med middagen i dag. Det er viktig med barns medvirkning og de må også få delta i planleggingen og få uttrykke sine ønsker. I dag var hans ønske tydeligvis å ha en skikkelig sjørøvermiddag, så han fant frem partyhattene, og et skikkelig sjørøvermåltid ble det.

Let's (st)roll!

 • 19.08.2016 - kl.16:42

Disse varme sensommerdagene må nytes maksimalt. Høsten kommer fort og norske vintere er ofte lange. De siste dagene har jeg trillet turer og kost meg med utelunsjer. Niholder på sommeren så lenge jeg kan!

Det føles godt å komme igang med trilleturer og lett trening. Jeg prøver spise sunnere enn hva jeg har gjort siste måneden. Det har vært litt for mye kake til kaffen på barselbesøk og lignende. Det byttes nå ut med proteinbarer og energidrikker. Ganske greit med egen nettbutikk for slike produkter, og et eget lager med varer i huset. Har ingen unnskyldning for å ikke spise sunt da!

Sjekk gjerne ut nettsiden min: www.myaloevera.no/forevercarina

 • Kommentarer: 1
 • 19.08.2016 kl.16:42 | Kategori:Blogg

Min baby er for tynn.

 • 17.08.2016 - kl.18:21

[ s t o l t ! ] Lillebror fikk flaske for første gang i dag og Storebror fikk lov til å gi den.

 

Vi var på helsestasjonen i dag for å veie og fikk det bekreftet at Lillebror er liten og ikke har gått opp så mye i vekt som ønsket.

Jeg har vært så stolt av å få til ammingen denne gangen, og har nå fullammet i en måned. Guttungen virker mett og tilfreds, men allikevel lurer jeg på om melken min kanskje ikke har nok næring(?!) siden han har gått så lite opp i vekt. Han veide 3130 g når han ble født. Nå en måned senere veier han kun 3325 g. Det er jo absolutt ikke nok..! Nå skal han "bombefores"! Det vil si at vi skal supplementere ammingen med 2 flasker pulvermelk om dagen, og det skal være litt tjukkere blanding enn hva som står på pakken. Vi skal på kontroll igjen om en uke, så da blir det spennende å se om det har noe for seg.

Vi får håpe flaskingen kan samkjøres med amming, da jeg ønsker å amme litt lenger nå som jeg endelig får det til. Det var problemet med forrigemann. Da vi begynte med erstatning ville han bare ha det etterhvert og skjøv puppen vekk. Krysser fingrene for at det går bedre denne gangen.

 

#mamma #mammablogg

På gården.

 • 17.08.2016 - kl.10:51

 

Med fri fra barnehagen på grunn av plandager blir dagene fort litt lange og kjedelige om man bare skal være hjemme. Det har regnet mye i det siste, men endelig skinner solen litt igjen og i går dro vi derfor ut av huset og på besøksgård. Vi pakket bagen og dro avsted mot Ekeberg. Der koste vi oss i mange timer sammen med gode venner. Storebror og kompisen fikk løpt fra seg i parken, klatret i lekeapparatene og utforsket på gården. Og vi unnet oss også en is. Har man fri så har man fri og er det varmt så er is en selvfølge!

 

 • Kommentarer: 1
 • 17.08.2016 kl.10:51 | Kategori:Blogg

Den følelsen... av savn.

 • 16.08.2016 - kl.22:24

Tanker i natten...

 

Den følelsen når man har en slags minnesplass etter en avdød som man gjerne går til for å snakke med avdøde, søke trøst og føle tilhøring. En plass hvor man delte sine siste minner med den avdøde. En plass som bør få stå urørt, men som noen velger å røre... Den følelsen når man ikke lenger føler tilhørigheten til den avdøde, men alt man har er minnene. Den følelsen når man ikke lenger har noe spesielt sted å søke trøst, annet i sitt eget hjerte- hvor kjærligheten for den avdøde enda er sterk, alltid vil være sterk og aldri vil gi slipp.

Den følelsen når man savner sin mor mer enn noensinne...

 

When

someone you love

becomes a memory,

the memory

becomes a treasure.

 • Kommentarer: 1
 • 16.08.2016 kl.22:24 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits