Syk poledancer.

 • 30.08.2014 - kl.22:54

Her er vi igjen. Ute på fjorden. Bøljan den blå. Og vi elsker det. Det er høstfest med båtforeningen, men jeg har blitt syk. Jeg ligger inne å ser på alle tv2 favorittene mine. Skal vi danse og God kveld Norge. Snart kommer også Kardashians på tv2 bliss, men tror kanskje jeg blunder før det.

Vi kom hit i går. Bryggen var full av båter og mye godtfolk og det endte jo selvsagt i en fest. Våknet i dag og tenkte at dette var den verste fyllesjuken på flere år, men etter utallige Paracet innser jeg at dette er mer enn fyllesjuke. Det er rett og slett en heftig forskjølelse. Bihulene smerter, hodet er tett og det kjennes ut som jeg har sagflis i halsen når jeg svelger. 

I dag er jo den virkelig store festen. Har fått med meg middagen og bruddstykker av underholdningen, men nå er guttungen lagt og jeg legger meg like gjerne selv. Sitter inne og hører på a festen eskalerer til høyere nivåer utenfor. Stakkars alle de som faktisk er fyllesjuke i morgen! Men det er ikke jeg!

Jeg må prøve å bli frisk fortest mulig. I hvertfall ikke bli noe sykere. På mandag er det ikke bare jobben som venter, men jeg skal begynne på ny trening. Jeg skal lære meg stangtriks. Har testet ut poledance for to år siden i et utdrikningslag. Det var veldig moro og ikke minst en god treningsform. Jeg har endelig fattet mot og meldt meg på en poledance nybegynner kurs. Gleder meg veldig til å lære triksene som vil få min samboer til å dette av stolen. Jeg må bare sørge for å bli frisk først...

Ha en god kveld.

 • Kommentarer: 1
 • 30.08.2014 kl.22:54 | Kategori:Blogg

Dans til krampa tar deg!

 • 29.08.2014 - kl.16:30

Se hva som kom til meg på Posten. DAB radio! Og jeg elsker den. Jeg fikk utlevert en DAB radio i gave, men visste ikke hvilket merke eller design den ville ha, men den jeg fikk var kjempefin. Treverket står i stil til kjøkkenbenken vår. Tenkte den skulle få hedersplass på hyllen der etterhvert. Inntil videre får den stå til utprøving i stuen litt. 

Jeg er ikke en kjempekløpper på elektronikk, så min kjære samboer fikk i oppgave å sette den opp og tune inn noe fet musikk. Landet på NRJ og jeg shaket løs. God lydkvalitet, visstnok lett å stille inn og takket være et Spotify samarbeid er radioen laget slik at man trådløst kan skifte kanaler og musikk via telefonen. Jeg gleder meg til å lære mer om denne radioen. Trenger bare et lynkurs av min kjære. Det skulle som sagt være lett. Jeg må bare gidde å lære det. Innstiller meg liksom alltid på at han ordner opp i og styrer med slikt.

Danser til krampa tar meg!

Vurdering

- som den lite tekniske personen jeg er, har jeg aldri hørt om dette merket før: Argon

- orket ikke bruke den som vekkerklokke og ha den stående ved siden av senga, for iPhonene min slo inn og det resulterte i skurrelyder selv om radioen var skrdd av

 

+ stilrent, enkelt design

+ få knapper og enkel å forstå

+ spotifyfunksjon som også gjør det mulig å skifte sanger trådløst

+ god lyd på DAB, men også muligheter for radio over internett

Til tross for at jeg aldri har hørt om merket før, er jeg kjempefornøyd med kvaliteten. Vekkerklokke er jeg ikke i behov av da jeg allerede bruker mobil, så den funksjonen var for min del ikke så viktig. Det viktige for meg er at jeg kan spille høyt og at lyden er god. Det burde absolutt kunne overdøve min sangstemme når jeg synger med (for de andre i rommet sin del altså. Selv syntes jeg at jeg høres ut som en popstjerne!). Jeg må få inn musikk som er dansbar og fengende og jeg likte muligheten for å koble den opp mot mine favoritter på Spotify.

Terningkast: 5H#shtags: #argon #dab #radio #likenshare #musikk

 • Kommentarer: 4
 • 29.08.2014 kl.16:30 | Kategori:Blogg

Lykken finnes i bunnen av vesken.

 • 29.08.2014 - kl.11:06

#denfølelsen når man finner sjokolade i vesken! Sååå fysen på noe og hadde helt glemt at jeg hadde denne godsaken i veska. #lykke

 • Kommentarer: 1
 • 29.08.2014 kl.11:06 | Kategori:Blogg

Ser dere det jeg ser?

 • 29.08.2014 - kl.07:00

Måtte lage nytt bloggdesign etter at blogg.no begynte med den (får jeg si?) teite reklamen sin øverst. Den ble usymmetrisk og rar i mitt forrige design, så jeg byttet i all hast. På min mac ser det nye designet rent og fint ut, men jeg lurer på om dere leser bloggen min på mac, pc, nettbrett eller mobil? Får dere opp hele siden, og er den midtstilt? På macen min ser det hele som sagt fint ut, men under forhåndsvisning, på iPhone eller iPad så blir deler av teksten borte. Det er som om hele bloggen flyttes til venstre, og margen forsvinner helt, sammen med noe av teksten. Er det sånn for dere lesere også? I så fall må jeg jo bare få skiftet design igjen!

Takknemmelig for svar.

xoxo Carina Chanel

H#shtags: #bloggdesign #blogg #data

 

 • Kommentarer: 13
 • 29.08.2014 kl.07:00 | Kategori:Blogg

Finish Quantum redder hverdagen!

 • 28.08.2014 - kl.17:25

Oi, her var det skittent!

I går hentet jeg en pakke på posten fra Buzzador i samarbeid med Finish. Jeg er en Buzzador, registrert på <Buzadornettsidene>. Det vil si at jeg er så heldig å få være testperson for mange spennende, nye produkter. Denne gangen fikk jeg tilsendt Finish Quantumoppvasktabletter. Mini ble nesten mer begeistret enn meg, og han måtte selvsagt få teste den første tabletten. Flink gutt som er interressert i å lære nye ting, og for min del er det at han vil sette på oppvaskmaskinen en stor bonus. At Mini lærer seg huslige oppgaver kan være en god start på et godt samarbeid i huset og oppgaver passelige hans unge alder for lommepenger. Nå gjenstår det bare å se om oppvasktablettene står til forventningene.

Tabletten er uten embalasje, noe som også gjør det lett for barn å hjelpe til med vasken.Dagens raske tilværelse gjør det vanskelig å rekke alt. Det siste jeg ønsker er å bruke tiden på å skrubbe rent inntørkede eller fastbrente matrester. Jeg, og alle andre hverdagsstressede mennesker, fortjener en oppvask som er skinnende ren. Det skriver også Finsish selv, og på grunn av Powerball- teknologi og en spesiell saltfunksjon gir det et enestående rent vaskeresultat.

Putt i tabletten. Lukk lokket.

Lukk døren. Passe fingrene..!

Skru på. Vent i spenning. 

Finish! Og Finish holder det de skiver. Skinnende, rene middagstallerkner. Min nye favoritt.

Finish Quantum redder hverdagen!

GIVE AWAY

Har du også lyst til å teste Finish Quantum Powerball? Legg igjen en kommentar med e- post adressen din i feltete nedenfor, så trekker jeg noen vinnere etterhvert som får hver sin prøvepakke tilsendt. H#shtags: #buzzador #giveaway #vedlikehold #renhold #lærdom #anbefalning

 

 • Kommentarer: 4
 • 28.08.2014 kl.17:25 | Kategori:Blogg

Moro for store, moro for små.

 • 28.08.2014 - kl.16:30

Ny lego til Mini. Moro for store og moro for små. Mor må bygge de vanskelige tingene, mens Mini får leke med det.H#shtags: #lego #lek #kvalitetstid

Pakke fra Sheinside.

 • 28.08.2014 - kl.11:04

(Inneholder reklamelenker)

Endelig er den her, pakken min fra Sheinside. Ble beskymret et øyeblikk for at den ikke skulle komme da den første ble sendt meg fra fra Hong Kong, men returnert sender igjen, endret adresse på, trodde den skulle komme på posten, men ble visst levert på døren, levert på posten allikevel, fikk betalt toll og nå er den endelig her hos meg. Og jeg er så fornøyd! Omtrent alt passer! Det er godt nok for meg, når man bestiller uprøvd og på nett. Pluss at det for deres del kanskje vanker en ny konkurranse med de klærne som ikke passet meg i premie. Stay tuned...Tilbudstips: Ønsker du KickBack (penger tilbake etter en handel) på Sheinside, gjør som meg å shop via denne linken <HER> Jeg handlet på salg og fikk atpåtil 50,- tilbakesendt i KickBack. Da er det moro å handle! Kunne nesten handlet litt mer..!

Hva syntes du om klærne? Det meste er bestilt i str S. Ganske variabele størrelser. Kjøpte blant annet en shorts som jeg ikke får på... Men ellers veldig mye fine klær til en billig penge. Jeg er ganske skeptisk til å bestille klær fra utlandet, skeptisk til forhåndsbetaling, toll og leveranse, men det hele gikk greit for seg og varene kom jo frem til slutt. 

H#shtags: #klær #mote #shopping #sheinside

 • Kommentarer: 21
 • 28.08.2014 kl.11:04 | Kategori:Mote

Filosofen.

 • 27.08.2014 - kl.16:45

Noen ganger trenger til og med små sjeler litt ro og alene tid.

På denne trappen på Bergholmen satt Mini lenge- speidet utover havet og båtene, plukket i gresset, slappet av og bare nøt livet så det ut som. Det er ikke slik at barn må underholdes hele tiden til alle døgnets tider. Barn regulerer det ofte veldig fint selv, når de ønsker å leke og når de behøver å slappe av. Mini har alltid vært flink til det. Han trekker seg litt unna eller sier i fra når han er sliten. H#shtags: #barn #alenetid #filosof

La deg inspirere.

 • 27.08.2014 - kl.15:23

La deg inspirere med litt DIY. Det gjorde jeg! Inspo funnet på Eirin´s side2blogg. Les hele innlegget <HER>H#shtags: #diy #interiør #inspo

 • Kommentarer: 7
 • 27.08.2014 kl.15:23 | Kategori:Blogg

Du vet, når du bare har alt for mye i hodet?

 • 27.08.2014 - kl.12:25

Du vet, de gangene man bare har altfor mange gode ideer i hodet, men vanskelig for å finne tid til å utføre alt? Jg har nå masse ideer og alle er skrevet ned på gule post it lapper, i redsel for at jeg skal glemme noen av de.

Jeg har så innmai mange blogginnlegg jeg ønsker å skive og dele med dere, men jeg må bare finne tiden til å sette meg ned å få de gode ordene på plass. Jeg har fått en haug av spennende pakker i et siste og mye morsomt innhold jeg vil dele med dere blant annet. I tillegg til alle blogginnleggene har jeg en krimroman, en ungdomsroman, en novelle, et par dikt og en barnebok under produksjon. Hvor skal jeg begynne? Så mye å skrive på, men jeg må få samlet tankene til et prosjekt av gangen.

Får trekke meg en lapp. Hvem ville du valgt?

 • Kommentarer: 1
 • 27.08.2014 kl.12:25 | Kategori:Blogg

Ellos wants.

 • 26.08.2014 - kl.12:10

(Inneholder reklamelenker) http://www.ellos.no/

Jeg elsker Ellos. Husker jeg kunne sitte i flere timer å bla i katalogen deres da jeg var yngre. Jeg satte kryss ved alle antrekk jeg ønsker meg, så tok mamma en sluttavgjørelse på hva jeg kunne få og ikke. Like spennende var det hver gang pakken kom på posten og det var som julaften hver gang jeg kunne rive opp plasten på de nye tingene.

Nå, mange år senere, sitter jeg igjen å sikler på høsten nyheter. Denne gangen på nett, så jeg får ikke satt noen kryss ved det jeg ønsker meg, men jeg kan lagre de som favoritter og jeg kan dele de med dere her på bloggen.

Forandringene hos Ellos er mange fra den gang jeg var liten. Ikke bare har de fått inn kulere snitt og merker på klærne, men de har nå et enda større og tøffere utvalg av møbler og interiør. Det er vel der mine svakheter ligger mest, og pengene brenner igjen i lommeboka. 

Ja takk. Sko meg godt til høsten! 


Ellos kan få style mitt hjem!

Høsten kan bare komme. Jeg er mer enn klar for å leke med den tøffe stilen, klesmessig og interiørmessig. Hva er din Ellos favoritt? 

 • Kommentarer: 7
 • 26.08.2014 kl.12:10 | Kategori:Blogg

Besteforeldre er de beste!

 • 26.08.2014 - kl.08:26

#besteforeldre

Mini er veldig heldig som har fire flotte besteforeldre. Begge foreldre på både min og samboer sin side er i live og de stiller alle svært godt opp for han. Vi er mye sammen med familien i helgene, og vi er alle svært familiekjære personer. Vi setter stor pris på hverandre, og jeg personlig setter spesielt stor pris på å se den kjærligheten de alle utstråler til Mini. Kjærligheten er gjensidig og Mini snakker mye om de opplevelsene og lærdommen de beriker han med. Det varmer mitt mammahjerte å se at MIni er født inn i en familie som virkelig bryr seg og elsker! 

Opplæring på bestefars fang. En skal tidlig krøkes, en god kaptein skal bli.

Kvalitetstid hos bestemor. Et trygt fang og en god klem når man er sliten etter en lang dag på fjorden.

Gressklipperopplæring på Babba´s fang. Gassen i bånn!

En god bok på Bessa´s fang. Lek og lær med gode historier.

Nei til hengepupper!

 • 25.08.2014 - kl.12:15

I dag er bloggen variabel dere! Alt fra hyggelige barne bilder til syt og gnål innlegg. Avslutningsvis ønker jeg nå å snakke litt om puppene mine!

Jeg må ærlig innrømme at puppene "sagger" litt etter å ha fått barn. De er ikke fullt så store og faste som før dessverre, enda jeg var flink til å bruke gode bher under hele svangerskapet og under ammingen. Jeg ønsker gjerne å operere brytene. Ikke for å få giga- pupper ala glomourstyle, men for å løfte litt og eventuelt fylle opp det som en gang var. Jeg er bare litt usikker på om vi skal ha flere barn... og tenker på ingen måte operere noe som helst før jeg er helt sikker på at jeg er ferdig med all babyproduksjon og amming. Jeg fant en video på YouTube som viser gode muligheter for faste bryster uansett utgangspunkt. Slike klisterlapper ønsker jeg meg nå i en mellomfase. Noen som vet hvor jeg får kjøpt slikt?

H#shtags: #kropp #skjønnhet #shopping

Diagnose: flink pike syndrom.

 • 25.08.2014 - kl.12:02

Helgen hos svigers gikk som jeg håpet litt på og jeg ble vartet opp med god mat og drikke. Veldig godt å bli behandlet slik etter en litt vondt periode med nakkesmerter forplantende til hodepine og lite energi. Etter behandling for nakken forrige torsdag har jeg hatt kontinuerlig hodepine og i dag tidlig bestilte jeg drop in hastetime hos fysioterapeuten. Jeg måtte legge alle helgens jobb og bloggrelaterte businessplaner på vent da kroppen rett og slett sa stopp på et punkt.

Flink pike syndromet er en betegnelse på at man er pliktoppfyllende og stort setter andres behov foran seg selv. Man bilr fort overarbeidet og psykisk nedbrutt. Der er jeg nå! Kroppen sa bokstavelig talt stopp til meg i helgen og hodepinen satte seg dønn. Det føltes godt å bare slappe helt av hos svigers litt. Jeg fikk sitte i sofakroken med god samvittighet da de stilte opp med barnepass for MIni. Jeg fikk sette resten av det travle livet litt på vent. Og den behandlingen jeg fikk i dag satser jeg hjelper på, da den var ganske heavy!

Nå sitter jeg i lunsjen min med tårevåte øyne, usikker på hva de andre på jobben egentlig tenker om meg. Jeg har ikke jobbet her mer enn et og et halvt år og er allerere "syk". Ikke sykemeldt. Ikke mye fravær. Men jeg kan ikke la være å undres hva de tenker om meg likevel. Det er vel også en del av syndromet jeg lider av, det må å skru hodet sitt for hva alle andre tenker om en istedet for å drite i det og bare være som en er! Er det noen som mener at jeg burde finne meg en ny jobb? Tenker de at jeg er lat og bare finner på unnskyldninger? Kunne de bare føle at jeg har vondt. Og vite at jeg på ingen måte ønsker å ha det slik. Jeg er ingen unnasluntrer. Heller tvert i mot føler jeg selv, og det er nok derfor jeg har fått vondt i første omgang?! Jeg har aldri vært så redd for å miste en jobb som nå. Jeg er redd for at de ikke lenger skal syntes jeg er bra nok for dem. Og jeg trives. Jeg trives så innmari! Jeg vil på ingen måte slutte her jeg er nå.

Jeg valgte å stå opp nå i helgen med et nytt løfte til meg selv: Ta vare på deg selv! Mammarollen og den faste stillingen min er det som kommer øverst på prioriteslista nå. Så behandling og trening. Så hobbyer og deltisinntekter når kroppen orker det, ikke fordi den må! Så får heller folk tro og tenke hva de vil. Jeg vet jo nå hvorfor jeg er dårlig og jeg vet nå hvilke tiltak som må gjøres. Og de skal gjøres!

Flink pike syndrom er en "liksom diagnose" satt av meg selv på meg selv. Men den er allikevel reell. Jeg elsker å sette andre først. Kanskje fordi jeg har et behov for annerkjennelse og skryt?! Nå må jeg prøve tenke på meg selv en stund fremover. La andres negativitet og sure miner heller være. Jeg må takle at folk blir sure på meg fordi jeg velger å prioritere annerledes enn før, men jeg må nok gjøre det som føles godt for min kropp mer enn for min psyke akkurat nå.

 

H#shtags: #kropp #helse #jobb

 • Kommentarer: 11
 • 25.08.2014 kl.12:02 | Kategori:Blogg

Liten dykker ordner sjøl.

 • 25.08.2014 - kl.08:28

Mini fikk lov til å rote litt i pappa sitt nye dykkerutstyr i helgen. Mini ordner sjøl..!

H#shtags: #dykker #barn #utforsker #lærdom #lek

Mine synge- høyt- i- bilen favoritter.

 • 25.08.2014 - kl.08:10

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg liker å synge. De fleste har sikkert hørt meg gaule i vei, ikke fullt så nøye på takt og tone alltid. Best synger jeg i dusjen eller i bilen, og bilfavorittene mine nå om dagen er to svært fengende sommerlåter. Sanger av typen "iriterende fengende" og "jeg nynner på den hele dagen fordi jeg ikke får den ut av hodet". Can you dig 'em?

 

 • Kommentarer: 1
 • 25.08.2014 kl.08:10 | Kategori:Blogg

Søndagstur.

 • 24.08.2014 - kl.22:04
 • Kommentarer: 5
 • 24.08.2014 kl.22:04 | Kategori:Blogg

Chasing the sun.

 • 24.08.2014 - kl.21:54
 • Kommentarer: 5
 • 24.08.2014 kl.21:54 | Kategori:Blogg

Brannmann for en dag.

 • 23.08.2014 - kl.23:33

Mini er veldig opptatt av alt som har med brann å gjøre om dagen. Brannman Sam, den gode, gamle versjonen fra da jeg var ung, er favorittserien og brannbiler er favoritt leken. I dag gikk guttedrømmen i oppfyllelse da hans bestefar tok oss med til brannstasjonen- å få være brannmann for en dag.

 • Kommentarer: 4
 • 23.08.2014 kl.23:33 | Kategori:Blogg

Vil være en mann som mamma!

 • 23.08.2014 - kl.18:41

Vi damer er vel oftere kjent for å være planleggere og svært opptatt av å tilfredstille andres vel og være. Jeg kjenner meg ihvertfall igjen som en person som liker å ha kontroll, ha oversikt over tingene vi trenger, tingene vi gjør, hvor vi reiser og hvem vi er med. Jeg sørger også gjerne for at andre har det bra og deler gjerne om jeg har ting som andre også ønsker. Jeg kom over sitatet nedenfor, falt for det og tenkte jeg måtte dele det med dere. Syntes det var en svært reflektert og smart gutt som samtaler med sin far, og jeg tenker absolutt at det er en "mann " i en hver kvinne. Hva tenker du?Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits