Sommerpakkene du bør ha!

 • 30.06.2016 - kl.09:46

Nå er terminen min like rundt hjørnet og jeg selger ut sommerpakkene jeg har på lager. En siste innspurt i min business før jeg brått er tobarnsmor..! Nå kan disse pakkene bli dine til en fin pris. Førstemann til mølla!

(Inneholder linker til min nettside)

Hand & Face soap, Propolis creme og Lips.

Solspray/ solkrem, Aloe Vera Gelly og Sun lips.

Forever Aloe bodyscrub, Aloe First spray med reiseflaske og Sunlips.

Send meg en mail på cdolsen1985@gmail.com for en god pris på pakkene ♥ 

Kan hentes i Akershus eller sendes per post.

 

 

 

 • Kommentarer: 5
 • 30.06.2016 kl.09:46 | Kategori:Skjønnhet

Jeg er klar nå. Tror jeg..!

 • 30.06.2016 - kl.00:09

Følg meg gjerne på Snapchat: carinachanel

The wait is killing me..! Permisjon er fint og flott, med masse fritid til å sove lenge, henge med gode venner og drive business, men samtidig begynner magen å bli stor, ungen er aktiv og jeg lurer hele tiden på når han velger å starte riene... Skummelt å vente på noe man egentlig ikke vet hvordan vil føles. Ved sist svangerskap ble fødselen satt igang på sykehuset. Kan han ikke bare komme og la meg slippe pines i spenning og forventning? Jeg er klar nå! Tror jeg..!

 

#mammablogg #gravid

Her får du gratis babypakker.

 • 28.06.2016 - kl.21:18

I dag har jeg hentet mine første babypakker. Så moro! Når man er gravid et det masse gratis produkter og produktprøver å få, og hvem liker ikke gratis stæsj?

babypakker får du full oversikt over alle steder du kan søke for gratispakker. Husk at noen av søkestedene har abbonement, så det er viktig å huske å melde seg ut etter første pakke er mottat. Les alltid det med liten skrift! Men Rema 1000 sin babypakke, Libero startboks og BabyBox fra Apotek1 er uten krav til videre abbonement/ binding.

Jeg hater å ha store pupper!

 • 28.06.2016 - kl.12:34

Magen min er stor, babyen butter oppi ribbeina mine og tunge brystet henger over og tynger ytterligere. Nå føler jeg nærmest klaustrofobi i egen kropp. Jeg har alltid hatet å gå uten bh, nettopp fordi brystene mine er så tunge, men nå om dagen er det ikke noe jeg hater mer enn å skulle gå med bh! Den klemmer og strammer, og gjør meg tungpustet fordi den presser over ryggen og spilene presser mot lungene. Jeg hater å ha store pupper! Kunne ønske de var små og faste istedenfor...


 

(inneholder link til egen nettside)

Etter endt amming skal jeg rett på C9, videre på FIT 1 programmet og gå ned de 14 kiloene med gravidfett og vannvekt, samt ytterligere 5-10 kg! Jeg vil bli slank og nett igjen og ikke minst minimere brystene mine. Det er jo oftest det første som forsvinner når man slanker seg..! Jeg har faktisk allerede begynt å spare til brystløft, da brystene allerede viser tegn til slapphet fra tidligere svangerskap. Jeg håper jeg slipper å fylle brystene mine, og at et løft er nok til å få de mindre og faste igjen. Time will show, men hengepupper får jeg definitivt i løpet av dette svangerskapet, for her er bhen for lengst kastet!

#mammablogg #gravid

 • Kommentarer: 3
 • 28.06.2016 kl.12:34 | Kategori:Skjønnhet

Konkurranse- Vinn et smykke!

 • 27.06.2016 - kl.16:04

(premien er sponset)

KONKURRANSE

Gjett når jeg føder og vinn et smykke fra Korspaashjertet.

Jeg fikk tilsendt dette søte smykket i posten her om dagen, og jeg elsker det og gleder meg til å bruke det. Teksten er perfekt for den lille jeg har i magen.

Vil du også ha et slikt smykke? Det eneste du trenger gjøre for å delta i konkurransen er å gjette hvilken dato jeg føder. Termindato er 18.juli, men tror du han kommer før eller etter?

 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Av 4 stykker som svarte riktig (Lillebror ble født 19.07) trakk jeg en vinner. Vinneren ble Cindy Z. En mail er sendt til deg.

 

- Skriv datoen du gjetter på, samt navn og e- post i kommentarfeltet nedenfor.

Vinneren er den som treffer riktig dato, eller er nærmest. Vinneren trekkes etter fødselen. Premien blir tilsendt fra Korspaahjertet.com

#sponset #giveaway #konkurranse

Graviditeten uke for uke (uke 38)

 • 27.06.2016 - kl.13:13

Termin:

18. juli 2016

På vei:

38 uker nå og under en måned til fødsel..!

Navn:

Har et favorittnavn, så absolutt ♥ Mange har spurt. Noen har fått vite, men ingenting er fast bestemt enda. 

Aktivitet innenfra:

Han ligger med hodet ned, kroppen på en side og armer og ben sparker vilt på andre siden. Magen er stram som en tromme, og det er veldig synlig når han begynner turne inni der. Han skyter ofte rygg og strekker på seg inni der og da blir magen min helt skjev. 

Innkjøp til babyen:

Nå er jeg ferdig med alt! Kan ikke komme på noe vi mangler. I såfall får vi supplere etterhvert. 

Vektøkning:

Ca 13,5 -14 kg nå tenker jeg. Går helst ikke på vekta... Gikk opp 12 med forrigemann, men har hørt at det er vanlig å gå opp mer med nr. 2.

Matkikk:

Det begynner å bli trangt om plassen inni magen slik at porsjonenen jeg spiser er mindre enn tidligere. De tidligere cravingsene har nå gått over.

Foto: Oliviasfotostudio

Strekkmerker:

Fortsatt ikke fått dette. Hadde det heller ikke under forrige svangerskap. Se eget innlegg og min anbefaling av kremer mot strekkmerker HER.

Plager:

Vondt mellom skulderbladene. Har blitt svakere i ryggen pga mye vekt foran. Jeg er ganske fronttung med både stor mage og store bryster. Det gnager og gjør vondt å gå med bh. Ellers fortsatt en del bekken- og lyskesmerter.

Tungt:

Ja. Det er vondt å gå med bh, vondt å ligge på siden, og reise seg opp fra sofaen da ryggen ofte låser seg om jeg har sittet/ ligget lenge i samme stilling. 

Søvn:

Jeg sover usammenhengende og våkner innimellom på natten fordi jeg må på do. Sover nok også litt for få timer hver natt. Begynner bli redd for å ikke ha nok energi under fødselen, men håper adrenalinet vil kicke inn når det virkelig gjelder!

Sykehusbagen:

Skal pakke den i dag! Nå er jeg i første permisjonsuke og har til nå vasket flere maskiner babyklær, redd opp i vuggen og klargjort vognene.

Neste kontroll:

Om en uke. Satser på at det er siste kontrollen, selv om hun har satt meg opp på enda en time, men kunne tenke meg å føde noen dager før termin altså..!

Barselgruppe:

Jeg har selv vært med på å starte opp en barselgruppe i nærområdet her jeg bor, og vi møtes med jevne mellomrom. Det er så koselig! Nå er jeg en av de siste til å føde, og jeg gleder meg nå til å snart kunne møte de med vogn jeg også, ikke bare kulemagen! Etter sommeren får jeg nok tildelt enda en barselgruppe i regi av jordmor og helsestasjonen.

Babyens størrelse (ca):

Ca 48 cm nå og med en vekt på ca 3,15 kg i slutten av uken. Barnets vekt øker i rask takt, og alle de indre organene er ferdig utviklet. Graviditeten regnes visst nå som fullgått.

Planene fremover:

Vasker som bare rakkern nå, og skal pakke fødebagen i dag. Ellers er planene å drive smårydding og nyte hverdagskos frem mot termin. Mini har ferie i juli, så han skal få nyte noen siste uker som alenebarn før Lillebror kommer til verden.

#mammablogg #gravid

Fødselsangst og mammasavn.

 • 27.06.2016 - kl.08:32

Det er så urettferdig mamma! Jeg er på min første permisjonsuke nå. Jeg ligger i senga mi og fra en sprekk i gardina ser jeg sola skinne inn av vinduet. Det er sommer, og jeg ønsker å nyte ventetiden min ute i godværet- sammen med deg, med kaffekos på terrassen. Slik vi gjorde sist jeg var gravid. Det var så greit at du gikk hjemme. Du var alltid tilgjengelig, sosial og klar for et datterbesøk. Og du tok deg alltid tid til å skravle. Eller lytte. Og det trenger jeg nå! Jeg trenger å utdype min frustrasjon- hvor alene jeg føler meg om dagen, hvor stressa jeg er for fremtiden og ikke minst hvor redd jeg er og hvor mye jeg gruer meg til å føde denne gangen.

Forleden kveld drømte jeg at du var med meg på fødestuen mamma. Og det var så trygt. Jeg savner god ord fra deg. Du hadde alltid noe positivt å si når jeg var negativ. Du hadde alltid en løsning når jeg så problemer. Du hadde alltid noen gode råd når jeg var redd. Er det noen gang i livet jeg har trengt deg mest er det kanskje nå i voksen alder, som småbarnsmor redd for å feile i oppgaven. Det er nå jeg trenger å få høre at jeg er bra nok.

Jeg tenker på deg, og savner dag, hver eneste dag mamma. Jeg tenker på Mini og det forholdet dere hadde, og det smerter meg de dagene han også snakker om deg, savner deg og sier han ønsker bli en engel for å leke med deg igjen. Jeg tenker på babyen i magen som aldri vil få møte deg... Og jeg tenker på hvor mye jeg savner at du er en del av hverdagen vår.

Jeg merker at jeg holder tanker og frustrasjon tilbake mer enn noen gang før. Det er ting jeg føler på for tiden som negativt, feil eller urettferdig og tidligere ville jeg nok ringt deg og sutret over det i telefonen. Nå vet jeg ikke hvem jeg skal snakke med lenger og biter i meg mer enn tidligere. Jordmor sier blodtrykket mitt er lavt, og det overrasket meg, med tanke på hvor mye følelser som jobber i meg om dagen. Jeg ler sammen med venner, jeg smiler med Mini, men jeg gråter når jeg er alene.

Må du være ved min side på fødestuen mamma. Må du våke over barna når de sover. Må du stryke meg i håret når jeg sover. Må du legge en arm på skulderen min og senke den når jeg er stresset, og la meg finne roen igjen i hverdagen, trivsel i mitt eget selskap og selvtilliten i barnas oppdragelse.

Fantastiske holmen!

 • 26.06.2016 - kl.08:35

I helgen har vi vært på Bergholmen i Drøbaksfjorden. Vår flotte fritidsplass. Det er båtforeningene i Drøbak som disponerer øyen og vi er støtt og stadig det ute å nyter friluftsliv, sjøluft og koselige turer. Det er også flotte hytter der ute man kan leie via Oslo friluftsråd, og det går ferge ut til øya. Bare et lite ferietips!

 

Solen skinte på lørdagen. Jeg og Mini sto tidlig opp. Nøt en lang frokost før vi tok oss en gåtur. Mini hadde med verktøykassa si på tur og godt var det for vi fant masse flotte markjordbær på turen som vi tok med oss og nøt sammen med lunsjen vår på brygga.

Vanligvis overnatter vi et par dager når vi først reiser ut hit, men denne gangen dro vi ut på grunn av svigerfars 50-årslag på fredagen og vi ble bare over en natt. Å kjøre båten vår over var ikke veldig godt for hverken bekkenplagene eller kulemagen min, så dette var nok siste turen over før termin og fødselen, men til sensommeren er vi definitivt tilbake for et lenger opphold!

 • Kommentarer: 3
 • 26.06.2016 kl.08:35 | Kategori:Blogg

Ja må han leva!

 • 25.06.2016 - kl.22:45

Dette er min svigerfar. Se så kjekk og stram, og bare et par dager eldre enn 50! På fredag var vi i hans 50-års lag. Tror kanskje det tallet var tøft å svelge for han, men herregud, fyren er sprek som en 20 åring, tøff som en 30 åring og ærlig som en 40 åring..! Vet ikke helt hva jeg mener med det(?), men poenget er at denne fyren er helt rå! En snillere mann, god kompis, og støttende svigerfar skal man lete lenge etter. Ja må han leva ut i hundrade år! Måtte vi fortsatt kunne ta en øl i lystig lag og feire han om ytterlige 50 år.

 • Kommentarer: 0
 • 25.06.2016 kl.22:45 | Kategori:Blogg

Første permisjonsdag.

 • 25.06.2016 - kl.22:44

Stolt gutt!

Mini fikk en 20- kroning og gikk å bestilte brødskive med sjokolade helt selv. Damene bak kassen så på han og smilte. De syntes han var så flink. Jeg også! Jeg syntes det er moro når han ønsker være stor gutt å klare selv, og selvfølgelig skal han gå lov til å prøve.

På torsdag var min siste arbeidsdag før et års mammapermisjon. Siden torsdagen også var sankt hansaften, Mini var invitert i en bursdag og jeg visste leggetiden ville skli ut, fikk han barnehagefri på fredag og vi nøt min første permisjonsdag med lekeshopping og cafe'besøk.

Sommerferiegave til Mini, noe å leke med de ukene vi skal vente på Lillebror..!

I og med at terminen er midt i sommerferien blir det ikke noe mer reising på oss i sommer og vi skal nyte solskinnsdager hjemme med vannlek og bading.

 

Jeg vil ha en hage iglo!

 • 24.06.2016 - kl.07:45

Flere enn meg som ønsker seg en hage iglo??? ♥ OMG, den er så søt, og det ser så sinnsykt koselig ut å sitte der i de sene nattetimer med noe godt i glasset, en god bok eller bloggen.

Sitt ute vår, sommer og høst! Kul iglo på 10 m² som står støtt i alle værtyper, med god luftgjennomstrømning, jevn temperatur, og som er lett å montere. Man er ute, men likevel inne ? rett og slett det beste av to verdener! Man trenger ikke søke om dyre byggeløyver eller hente frem femtielleve verktøy til monteringen heller. Den skal visst la seg bygge sammen Garden Igloo uten verktøy ? på plenen, plattingen, steinhellene, ja, på det underlaget du vil. Vel oppe står den stabilt og fanger alle solens stråler, slik at du kan nyte livet og forlenge utendørssesongen skikkelig. Man kan regne med at naboene vil kaste lengselsfulle blikk over gjerdet, for i tillegg til den fantastiske funksjonen har igloen også en fantastisk fin utforming! Glem ikke å kjøpe skyggeduk til de virkelig varme soldagene. Skyggeduken dekker 3/4 av igloen og skal visst forvandle den til en herlig oase de dagene da solen står på.

(Inneholder annonselink/ Coolstuff.no)


 

 • Kommentarer: 4
 • 24.06.2016 kl.07:45 | Kategori:Interiør

Maritime summer must haves.

 • 23.06.2016 - kl.08:30

Den nautiske trenden vender alltid tilbake når solen står høyt på himmelen. Enten du tilbringer sommeren på båt eller i parken, er den maritime moten et sikkert kort hvert eneste år og kler de fleste. Det beste med trenden er at du kan gjemme plaggene i garderoben og ta dem frem år etter år. Og jeg elsker denne stilen! ♥ Den er stilren, matchende og enkel. Vi er mye på fjorden om sommeren, og reisebagen er enkel å pakke når alle klær går i samme stil, fargekoder og mønster.

Nedenfor er mine Ellos favoritter akkurat nå.

Alle plaggene er på salg, og nå får du hele 30% oppå allerede nedsatt pris!

Kode: 335476
 

*Vilkår: Nybestilling på klær, sko, accessoirer, Beauty by Ellos, Sense of Karma, Northern Beauty, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter og tepper med røde og svarte priser på Ellos. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder ikke varer merket med ?Kampanjepris", "Ikke rabatt" eller "Design by". Gjelder en gang pr kunde t.o.m. 26. juni 2016.(Inneholder annonselinker) /Piketopp /Rib topp /Treggings /Blyantskjørt /Bukse /Matt topcoat /Veske /Sneaker /

 

 • Kommentarer: 4
 • 23.06.2016 kl.08:30 | Kategori:Mote

Stokke Scoot vogn til Lillebror.

 • 22.06.2016 - kl.14:55

This is it! Er den ikke søt? Jeg elsker den! Denne vogna er lettvint å klappe sammen, tar liten plass, er enkel å trille og jeg er sikker på at Lillebror kommer til å stortrives inni der.

Vi har en Emmaljunga vogn også, en større og mer robust vogn for lengre turer på rette sletter i høst/ vinterføre. Den tar hele bagasjerommet i bilen min, og er derfor noe upraktisk å ta med seg på butikken. Emmaljunga har større bag og blir nok brukt som sovevognen på dagtid hjemme. Stokke Scoot derimot blir mer en sentervogn, for korte handleturer eller på storbyferie, som når vi skal til Riga i september. Føler meg veldig fornøyd med å ha to flotte vogner å veksle mellom.

Vognpynt sponset av Lykkeogleandro

 

20% på tøffe oppbevaringsesker fra Lego!

 • 21.06.2016 - kl.22:33

20% på all oppbevaring fra LEGO

(Inneholder annonselinker) 
LEGO, Oppbevaring, 4 Rød / LEGO, Oppbevaring, 2 Gul / LEGO, Rund oppbevaring, 1 Lyseblå / Lego, Oppbevaring, 4 Hvit / LEGO, Oppbevaring, 8 Hvit

 

Bra oppbevaring er viktig. Med fine og praktiske oppbevaringsbokser kan man holde orden på barnerommet. Oppbevaringsboksene kan tables på hverandre, og alle klossene og hodene er kompatible med hverandre. Jeg elsker disse Legoeskene! ♥ Og nå er den perfekte tiden å invistere i noen til det nye barnerommet. Nå er det hele 20% på all oppbevaring fra Lego hos Lekmer + fri frakt på hele Lekmer siden med denne rabattkoden: FRIFRAT1606NO. 

Tilbudet gjelder t.o.m. 28/06 kl. 09.00. Fri frakt gjelder ved kjøp for minst 500 kr.

 

 • Kommentarer: 3
 • 21.06.2016 kl.22:33 | Kategori:Interiør

Å feriere som gravid.

 • 21.06.2016 - kl.09:19

For en måned siden var vi på ferietur til Mallorca. Jeg var 7 måneder på vei da. Det gikk helt greit å fly. Formen var ok, men noen forhåndsregler tok jeg allikevel:


 

Flyselskapene kan ha ulike regler for gravide 
Husk å kontakte flyselskapet eller flyselskapene du skal reise med, for å få informasjon om eventuelle spesielle regler for gravide. Hos SAS får for eksempel gravide kvinner lov til å fly inntil fire uker før termin. Fra to til fire uker før termin kreves det at reisen godkjennes av SAS' medisinske avdeling, og at flytiden ikke overstiger fire timer. De to siste ukene før termin får du ikke lov til å fly. 

 

Sjekk forsikringene dine før du reiser 
Før du reiser, er det ekstra viktig for deg som er gravid, å finne ut hvilke regler som gjelder hvis du skulle trenge helsehjelp i forbindelse med svangerskapet og reisen. 

Sjekk hvor langt ut i svangerskapet reiseforsikringen dekker utgifter til helsehjelp. Hvis du føder for tidlig og barnet trenger helsehjelp i utlandet eller transport hjem, kan det hende du må dekke utgiftene selv. Vilkårene kan se ulike ut, så kontakt forsikringsselskapet ditt for å finne ut hva som gjelder for deg, og om du trenger en tilleggsforsikring. 
I enkelte land trenger du et europeisk helsetrygdkort som gir rett til helsehjelp i det aktuelle landet, men som ikke gir rett til for eksempel hjemtransport med ambulansefly. Da trenger du en privat reiseforsikring. Europeisk helsetrygdkort kan du bestille fra Helfo. 


 

Tips og råd under flyreisen for deg som er gravid 
Før du legger ut på en lengre reise, bør du som er gravid, tenke ekstra nøye gjennom hva du trenger om bord på flyet. Her får du tips til hva du kan gjøre, og hva du kan komme til å trenge. 

Beveg deg innimellom, og bruk støttestrømper for å unngå hovne bein eller føtter og for å redusere risikoen for blodpropp. 

Velg gjerne sete langs midtgangen, slik at du får bedre plass og lettere kommer deg inn og ut. 

Drikk rikelig, siden det er fort gjort å bli dehydrert ombord på fly. Det er ofte tørr luft der. 

Ta med ørepropper og sovemaske, så blir det kanskje lettere å hvile litt på flyet. 

Ta med nesespray hvis du har hovne slimhinner og ofte er tett i nesen.

 

Råd til deg som er gravid og vil unngå å bli smittet på reisen 
Reiser til land der det er større risiko for å bli smittet av ulike sykdommer, bør du utsette til en senere anledning. Fortell jordmoren om reiseplanene dine hvis du trenger råd. Husk også å ta med en kopi av helsekortet for gravide hvis jordmoren anbefaler det. 

Hvis du er det minste i tvil, kjøper du flaskevann i stedet for å drikke vann fra springen. 

Vær ekstra nøye med håndhygienen. Ikke tørk deg på et brukt håndkle eller et håndkle du deler med andre. 

Ta med deg håndsprit, og rengjør hendene ofte. Håndsprit får du kjøpt i reisestørrelse på apoteket. 

Vær forsiktig med å gni deg i øynene hvis ikke hendene er nyvaskede. Ofte smittes vi via slimhinnene i øynene. 

Spis godt tilberedt mat. Ikke spis fisk, kylling eller skalldyr hvis du er usikker på kvaliteten. 

Det er bedre å spise mat som nettopp er tilberedt, enn bufféer der du ikke vet hvor lenge maten har stått fremme. 

Unngå frukt og salat som kan være skylt i vann fra springen. Gjelder bare enkelte land. Frukt som kan skrelles er et godt alternativ. 

GOD TUR!

/:KILDE/

Stor stas på Tusenfryd.

 • 20.06.2016 - kl.11:43

(Sponsede billetter)

I går var vi på Tusenfryd. Det var Mini's første tur dit og da vi stadig kjører fordi parken og man kan se karuselltoppene fra bilveien har han lenge spurt om vi ikke kan dra dit. Og i går tok vi altså turen! Dagen startet med høljregn, men innen vi kom oss til parken åpnet skylaget seg og solen skinte gjennom. Det ble helt fantastiske vær og varme og dagen ble en definitiv suksess.

Svigerinna mi ble med, som den gode tante hun er, og stilte opp på karusellkjøring sammen med Mini. Det et så lite jeg selv får kjørt nå som jeg er gravid, og det er en del karuseller Mini er for liten til å ta uten voksne enda. Takk til søteste Marthe som ble med på turen. Kvalitetstid for både store og små! Bør absolutt gjentas neste sommer.

Graviditeten uke for uke (uke 37)

 • 19.06.2016 - kl.08:00

Termin:

18. juli 2016

På vei:

37 uker nå. Det nærmer seg! 95% av alle fødsler skjer visst mellom uke 37 og 42.

Navn:

Har et favorittnavn, så absolutt ♥ Mange har spurt. Noen har fått vite, men ingenting er fast bestemt enda. 

Aktivitet innenfra:

Han ligger med hodet ned, kroppen på en side og armer og ben sparker vilt på andre siden. Magen kan føles kjempestram til tider, når han presser seg inntil. Andre ganger føles magen som en geleklump og beveger seg i alle retninger.

Innkjøp til babyen:

Har kjøpt de tingene vi trengte: bilsete, bæresele, babycall, elektrisk brystpumpe, elektrisk vippestol med musikk og ny stellebag. I tillegg klarte jeg ikke dy meg og måtte handle ny vogn, en Stokke Scoot. Jeg har også kjøpt klær og fikk et babynest på babyshower. Ellers har vi både vugge, seng, lekematte og leker fra før.

Utstyr som mangler:

Ingenting tror jeg..?! I så fall får vi kjøpe det etterhvert som vi fler vi mangler noe.

Vektøkning:

Ca 13,5 -14 kg nå tenker jeg. Går helst ikke på vekta... men må det vel til uken hos jordmor.

Matkikk:

Det begynner å bli trangt om plassen inni magen slik at porsjonenen jeg spiser er mindre enn tidligere.Jeg er ikke så fysen på ting lenger som tidligere i svangerskapet, men om jeg først fyser på noe er det enten en sur brus som Fanta lemon eller noe salt som lakris.

Foto: Oliviasfotostudio

Strekkmerker:

Fortsatt ikke fått dette. Hadde det heller ikke under forrige svangerskap. Jeg smurte meg godt da, og smører meg godt inn med kremer (blander ofte Propolis og Gelly fra Forever Living) nå også. Har gjort det fra dag en. Se eget innlegg og min anbefaling av gravidkremer HER.

Plager:

Vond rygg, bekkenplager, lyskesmerter, og dette har bare forverret seg opp gjennom svangerskapet. Nå er det en måned igjen til termin og jeg ser nå frem til permisjonen min begynner, for kontorstolen på jobben tar virkelig knekken på kroppen min..!

Tungt:

Ja. Det er vondt å snu seg eller gå ut av sengen, gå inn og ut av bilen og å reise seg opp fra sofaen da ryggen ofte låser seg om jeg har sittet/ ligget lenge i samme stilling. 

Søvn:

Jeg sover usammenhengende og våkner innimellom på natten fordi jeg må på do. 

Sykehusbagen:

Jeg har fortsatt ikke pakket bagen enda, og nå føler jeg faktisk presset! Skrev det samme for en uke siden, og har fortsatt ikke gjort noe med saken... Ops! Det er fortsatt en del uker til termin, men det er jo greit å ha noe klart, om ikke alle klærne og tannbørsten er pakken ned, så burde jeg vel ha en påbegynt bag stående. 

Neste kontroll:

Til uken. Blir spennende å se om han fortsatt ligger med hodet ned, og om han kanskje har festet seg, men gleder meg ikke så mye til veiingen!

Barselgruppe:

Jeg har selv vært med på å starte opp en barselgruppe i nærområdet her jeg bor, og vi møtes med jevne mellomrom for cafebesøk, trilleturer, shopping og babykino blant annet. Etter sommeren får jeg nok tildelt enda en barselgruppe i regi av jordmor og helsestasjonen.

Babyens størrelse (ca):

Ca 46 cm nå og med en vekt på ca 2,97 kg i slutten av uken.

Planene fremover:

Samme som forrige uke (herregud, jeg er så treg med ting!) Pakke sykehusbag. Vaske klær og hus. Vaske og re opp i vuggen. Finne lekekasser til babylekene og organisere i stuen slik at jeg har de nødvendigste babyting innenfor sofaen og i stuens rekkevidde. Babysikre hus og støvsuge alle hybelkaniner! Og kanskje sove litt innimellom...

Vi har masse planer fremover med familietreff og familiebursdager og samboeren min skal på en del sommerfester. Jeg føler kanskje ikke det er rette tiden for masse party, men har prøvd helgardere meg med venner og familie om fødselen plutselig skulle starte mens jeg er alene hjemme med guttungen. Det er alltids noe som kan passe han og jeg skal få kommet meg inn til sykehuset. Jeg jobber til og med St. Hans neste uke, så begynner permisjonen min. Da skal jeg og Mini ha et par uker ferie sammen og bo hjemme hos pappa, så pappa vil være i nærheten i hvert fall og jeg føler meg trygt ivaretatt om fødselen skulle starte.

#mammablogg #gravid
 

This weekend-

 • 18.06.2016 - kl.22:49

På fredag var det duket for sommerfest på jobben med tropisk tema. Den årlige takterassefesten med grillmat, festlig dekorasjon, grillmat, dans og god stemning. Jeg drakk alkoholfritt i år, men tar meg selv såpass lite høytidelig at dekorasjonene selvsagt måtte testes ut. Syntes faktisk jeg kledde den blomsterbhen ganske bra. Enig?

Lørdagstur til Drøbak med bestis. Vi spiste is, sjekket båtlivet og lekte i parken. Jeg fikk han også interressert i krigshistorie, da vi satt på det gamle ankeret til Blucher og så utover fjorden og kanonen på Oscarsborg. Jeg fortalte om Blucher som ble skutt på med kanonene fra Borgen og som nå lå sunket under vann. Dette vekket stor interesse og han ønsker nå å se bilder fra hendelsen og krigen. Noen som kan anbefale gode bøker eller filmer og krigshistorie for små barn? Om slikt i det hele tatt finnes..?

Etter et par timer i vakre Drøbak sommerby besøkte vi svigerinna mi hvor vi ble servert kaffe og vafler. Vi koste oss ute i sommersolen før vi tok en svipptur innom pappa på vei hjem. Han fylte (endelig) opp bassenget, har investert i nytt rense og pumpeutstyr og nå gleder i hvert fall Mini seg til vi skal sove over der neste helg. Han skal bade uansett hvor kaldt vannet er, sier han.

Lørdag kveld og jeg ligger nå rett ut på sofaen med Pretty little liars på Netflix. Tenker bare se en episode til (blir garantert 3!) før jeg legger meg. Skal tidlig opp i morgen for jeg og svigerinna mi planlegger tur til Tusenfryd med Mini. Det tenker jeg blir stor stas. Gleder meg.

Ha en fin kveld!

 • Kommentarer: 2
 • 18.06.2016 kl.22:49 | Kategori:Blogg

Michael Kors til 50%!

 • 17.06.2016 - kl.11:34

Legg meg til på Snapchat: carinachanel

I går kom jeg over et kjempekupp- butikken Cortezzi på Lambertsetersenteret hadde 50% på utvalgte Michael Kors vesker og sko. Salget varer ut helgen, samt at det er 50% på masse fint i alle de andre butikkene også. Ta turen innom i dag og gjør noen gode kupp. Det går nok ikke lenge før merkeproduktene er utsolgt.

Jeg endte opp med en marineblå veske, da jeg har en stor, svart Michael Kors veske fra før. I tillegg gikk jeg for et par sorte ballerinasko. Har noen lignende i brune fra før, og de er kjempegode å gå i. Dette for bare 2150,-! DET kaller jeg er realt KUPP!

 • Kommentarer: 4
 • 17.06.2016 kl.11:34 | Kategori:Mote

Hva skal gutten vår hete?

 • 17.06.2016 - kl.08:00

Jeg har skrevet liste på liste med navnforslag. Jeg ønsker et guttenavn som matcher førstemann sitt- et navn som gir assosiasjoner til en litt rampete, men allikevel søt type. Skjønner du hva jeg mener? Litt som Emil, for de av dere som kjenner igjen den lille gutten i svensk barnetv.

Samboeren min misliker stort sett alle forslagene mine. De er enten for uvanlige, amerikanske eller bare helt "blæ", hva han nå enn mener med det. Han sier han ikke kan velge ut et navn før han ser hvordan gutten ser ut, og det er jeg enig i, for babyen må jo kle navnet sitt, men allikevel er det jo greit å ha noen forslag å velge mellom. Eller?

 

Del gjerne dine navnforslag med oss i kommentarfeltet nedenfor. Jeg blir evig takknemlig for alle tilførelser på listen min, for akkurat nå er jeg ganske clueless ♥


 

#mammablogg #gravid

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits