Se verden gjennom en 3 årings øyne.

 • 30.06.2015 - kl.11:00

For en stund siden arvet Mini et kamera og vi hadde en fotodag hvor jeg lærte han opp i kamerabruk. 

Se verden gjennom min 3 år gammel gutts øyne. Det kommer til syne i hans bilder at han er opptatt og interressert i motoriserte kjæretøy og det er tydelig at han ser både kunst og skjønnhet i dette. Skal vi kalle hans bilder abstrakte eller mer konkrete?


#foto #kunst #barn #mammablogg

Stjel stilen: Jenny Skavlan

 • 30.06.2015 - kl.08:30
 • Kommentarer: 2
 • 30.06.2015 kl.08:30 | Kategori:Mote

Ønsker du deg store lepper?

 • 29.06.2015 - kl.07:35"Fyldeforsterkeren gir leppene et fyldigere utseende ved hjelp av brukerens egen sugekraft. Bare plassere enheten rundt leppene slik at det dannes en lufttett forsegling, og sug. Handlingen trekker leppene inn i enheten og fremmer et fyldigere utseende. Denne gavepakken er tilgjengelig i et utvalg av tre former, slik at en kan finne den beste egnede for sin naturlige leppestørrelse".

Dette har til og med blitt solgt på Grupon, og hele 57 stk har blitt solgt der! Hva tenker folk på..? Dette er ren lureri og ikke minst helsefarlig!

 

Nedenfor kan du se en video av hvordan folk prøver anskaffe seg lepper som Kylie Jenner ved bruk at vakuum med kopper eller glass. Det er rett og slett farlig da resultatene er usikre og man kan risikere å se ut som en klovn i 4 dager, og ikke minst kan huden sprekke og man kan få infeksjoner. I videoen under er det 100 fails. Jeg mener, 100 stykker!!! Og det er bare et få tall av videoene som ligger ute på nett. Hva får folk til å teste ut dette? De fleste videoene heter tross alt FAIL! Ergo, dette går sjelden bra.

Enjoy! Og vær så snill å tenk dere om en ekstra gang før dere tyr til billige skjønnhetsforbedringer. 

 

 

Spare penger eller ikke? Nei, skjønnhet koster, og sånn får det heller være. Velg den tryggeste veien om du først skal gå for større lepper. Jeg går til en velutdannet spesialist og får Restylanebehandling utført profesjonelt. Her får jeg ihvertfall muligheten til å korrigere på leppene om det skulle skje noe uforutsett eller feil. Eventuelt kan man jukse og sminke leppene sine større. Det finnes flere fine sminkevideoer på net.

 

Les også: Få lepper som Kendall Jenner.

 

Dette vakuumgreiene tar bare helt av. FAIL! Go safe!

 #skjønnhet #restylane #kendalljenner #storelepper #sminke

 

 • Kommentarer: 2
 • 29.06.2015 kl.07:35 | Kategori:Skjønnhet

Slik endrer du tekst på kommentarknappen.

 • 28.06.2015 - kl.15:40

Klikk deg inn på "Avansert design" og videre inn på "Innlegg".

Trykk Ctrl+F og skriv inn:

<input id="comment_submit" class="submit" type="submit" name="submit" value="Send kommentar" /> 

 

Bildet nedenfor viser deler av designkoden/ html- kodene som da vil dukke opp Her ser du at det står "Send kommentar". Det er her du endrer, mellom " " tegnene. 

 Slett Send kommentar og skriv inn ønsket tekst. Forslag brukt nedenfor er "You make my day!"

 

#htmlkoder #bloggdesign #blogg 

Min sønn´s fremtid er bestemt.

 • 28.06.2015 - kl.12:15

Vi har forbedret innkjørselen vår og det var stor stas for Mini da han fikk prøve både hjullaster og veivals da vi hadde det hjemme hos oss. Liten gutt i store kjøretøy. Dette er minner han kommer til å leve lenge på.

Mini´s store interesser om dagen er anleggsmaskiner og brannbiler, og gutten har fått prøve mange typer i begge kategorier allerede. En skal tidlig krøkes god sjåfør skal bli. Gutten sier han allerede har bestemt seg for hva han skal bli når han blir voksen. Han skal kjøre gravemaskin i ukedagene og være brannmann i helgene. Ja ja, why not? sier en stolt mor.

#mammablogg #barn #oppvekst #fremtid

New in// DKNY sneakers.

 • 27.06.2015 - kl.12:10

DKNY JILL joggesko HER (adlink)

 

Nye joggesko, som sendt fra himmelen. Like nydelig som en gudegave! Takk Donne Karen for din fantastiske motesans og trendsetting! Jeg digger disse joggeskoene og skal nok aldri ta de av meg igjen..!

Liker du de? Jeg elsker de!#sko #mote #dkny

 

 • Kommentarer: 8
 • 27.06.2015 kl.12:10 | Kategori:Mote

It's a Lego date.

 • 26.06.2015 - kl.22:53

Lego er storfavoritt hos Mini og i dag tok vi med oss to Legokompiser ut for å leke i hagen. Jeg hadde en Lego date med min sønn.

Solen skinte og varmet godt i dag og inneleker blir til uteleker i sånt vær. Nydelig sommer og sol nytes maksimalt da det aldri er noen garanti for godvær i dette landet vi bor i..! Vi lekte "jobbemenn" og vi bygde isslottet til Elsa fra filmen Frost i plankerester. Det hele var stor stas for Mini og det var ivrig rollespill fra både mor og sønn.

Bloggsamfunnet er mettet!

 • 26.06.2015 - kl.16:15

Mamma spurte meg en gang om hvorfor jeg blogger. Hun syntes at mange av toppbloggerne virker overfladiske, kun skriver om mote, skjønnhet og ting de gjør som å spise ute på restaurant, fikse på utseende og henge på fest. En del bloggere takler ikke negativ omtale, svarer ikke på kommentarene de får og senere syter de i blogginnleggene sine om hvor hatet de er, hatet fordi de er så perfekte!(?) Mamma ønsker ikke at jeg skal fremstilles som en av disse ovefladiske bertene. Noe jeg ikke føler at jeg gjør heller.

 

Da jeg først startet med blogging var det i håp om å få litt mediaoppmerksomhet, og hvem vil vel ikke tjene litt penger på sin skrivehobby? Fort innså jeg at bloggsamfunnet allerede er mettet, og at om jeg ikke byr på det lille ekstra så vil bloggen min være som den alltid har vært- kun en liten minnebok for mine nærmeste.

Toppbloggerne som regjerer på tronen har allerede vært der i mange år. De startet muligens bloggen når blogging fremdeles var nytt og spennende. Sjansen for at du som ny blogger nå skal greie å feie alle av banen ved å publisere akkurat det samme som tusenvis har gjort før deg er minimal! Man må ha noe eget å by på, skille seg ut og ikke minst være positivt spesiell- for eksempel slående vakker, ha en fantastisk klesstil, være ung mor, ha en spennende jobb eller mye cash! 


Hva får oss til å starte en blogg hvor vi forteller om hverdagen vår? Et sted vi deler de rent overfladiske ting som nye innkjøp og antrekk med oppstilte "liksom- modell" bilder. Litt som en dagbok med filter. Ikke et sted du skriver følelser eller noe dumt som har skjedd, men et glansbilde av din egen, egentlig ganske kjipe, hverdag. Jeg har over tid innsett at slike inlegg ikke tilfredstiller meg eller gir noe stor bloggerglede. Jeg må få skrive om akkurat det jeg ønsker der og da, enten det er mote, ting jeg ønsker meg eller ting som frustrerer meg.

Du har lesere og kommentarer på bloggen tenker du kanskje, men har du som meg lagt merke til at de fleste som kommenterer bloggen din også har blogg selv? De kan gjerne oppriktig mene det hyggelige de skriver, men når alt kommer til alt er de egentlig bare ute etter flere lesere på sin egen blogg. Resten er folk som kjenner deg, som i hemmelighet klikker seg inn via linken du la ut på facebook fordi de er nysgjerrige. Det er sånn det fungerer, den største fanen av bloggen din er nemlig deg selv!


Blogging er et rop om oppmerksomhet. Et rop om å bli sett, et rop om at noen skal synes det er interessant å følge med på hverdagen din. En liten følelse av å være "kjendis". På lik linje som å få flest mulige likes på profilbildet på Facebook og oppdateringer på Instagram. Rett og slett bare et evig jag om å bli sett. Jeg er ikke noe annerledes. Jeg oppdaterer blogsoft sikkert hvert kvarter for å sjekke hvor mange lesere jeg har, og håper selvfølgelig på så mange kommentarer som mulig. Men etter lang bloggerfaring burde jeg vite bedre- hva som selger og hva som skal til for å nå toppen. Jeg kunne sikkert kommet lenger enn her jeg er i dag. Jeg kunne sikkert nådd toppen, men jeg trives egentlig helt greit her jeg er. Jeg har en del faste lesere. Jeg tjener penger. Jeg blir ikke rik av disse summene, men jeg kan ihvertfall skrive om det jeg ønsker, vil, liker og interesserer meg for, og tro det eller ei, men mye av mine interesser vil komme til syne i bildekollasjer og "se hva jeg gjorde i dag" innlegg.  

Det føles usannsynlig for meg å leve av bloggen på lik linje med toppbloggerne, men det går bra. Verden rundt meg fortsetter å gå. Det samme gjør min hverdag. Jeg har jo også jobb et annet sted itillegg til å ha fullt opp med hus, mann, bikkjer og barn. Bloggen er bare en hobby som tilfeldigvis gir meg noen goder. Litt på samme måte som ande konkurrerer i sport eller spill og vinner premier. Enjoy! Nyt min bloggdagbok. Ta del i mitt liv. 

 

Les også: Å blogge er en kunst jeg ikke mestrer!


#blogg #mammablogg #hverdag #økonomi

 • Kommentarer: 14
 • 26.06.2015 kl.16:15 | Kategori:Blogg

VINN kjole fra Nelly.

 • 26.06.2015 - kl.08:45

Kjolen nedenfor kan bli din, GRATIS!

 

VINN // VINN // VINN 

Kjolen avbildet nedenfor er fra Nelly. Den er i str S, men noe stor i str. den var dessverre for stor for meg, og derfor ønsker jeg nå å lodde den bort til en heldig bloggleser og vinner. Reglene er superenkle. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

 • Del dette konkurranseinnlegget på Facebook
 • Legg igjen en kommentar nedenfor. Husk navn og e-postadresse. 

Vinneren trekkes i midten av juli måned. 

Vinneren er Linda D. Gratulerer!


Kjole HER (adlink)

 

HUSK OGSÅ: Konkurransen min <<HER>> hvor du kan vinne en goodiebag.

Ha en god sommer videre, og lykke til!

#konkurranse #mote #nelly

En liten fotograf i en stor verden.

 • 25.06.2015 - kl.18:00


MIn sønn har arvet et kamera og sammen har vi hatt en testrunde og kameraopplæring. Spennende for han og spennende for meg. Jeg gleder meg til å se verden gjennom min sønn´s øyne. Det er helt klart at barn ser ting fra en annen vinkel og med egne interesser. Blant annet syntes han det var mest interresant å ta bilder av de ødelagt bilene som sto til reperasjon. Jeg gleder meg virkelig til å se bildene, og jeg gleder meg til å dele hans (abstrakte og kreative) verden med dere. #foto #barn #kreativitet #mammablogg

Michael Kors stud earrings.

 • 25.06.2015 - kl.11:50

New in! På åpningen av Thunes flagshipstore i Oslo kjøpte jeg meg noen nydelige Michael Kors øredobber. Jeg elsker studs, store øredobber og nagler.

 

Les også: Mine studsøredobber fra Marc Jacobs

 

Jeg elsker gull, men har ikke så mye gullsmykker eller tilbehør. Følte det nå var på tide å investere i noe klassiskt og tidløst og jeg føler disse øredobbene kan passe til mange stilige antrekk fremover. Disse Michael Kors øredobbene har nå blitt nye godbiter til smykkesamlingen min.

Hva syntes du om de? Fine?


#mote #stil #tilbehør #smykker #michaelkors

 

 • Kommentarer: 6
 • 25.06.2015 kl.11:50 | Kategori:Mote

Throwback thuesday/ En mammabloggers hverdag/

 • 25.06.2015 - kl.08:15

Delt dette innlegget før...

Jeg var på besøk hos en venninne da en felles bekjent av oss også kom innom. "Har du tid til å være her da?" spurte han meg. Og jeg tenkte for meg selv, "Ja, skulle jeg ikke det..?" Han lurte fordi jeg blogget så mye for tiden. Han lurte på om bloggen går rett vei og om jeg snart er "kjendis". Hehe. nei, det er jeg ikke. Et par intervjuer i lokalavisen kvalifiserer ikke for noen særlig kjendisstatus desverre og jeg er langt fra alle røde løpere.

Men tilbake til hans spørsmål om jeg hadde tid til å besøke en venninne. Selvfølgelig! En bloggers hverdag må bestå av opplevelser og happenings, ellers har man jo ikke noe å blogge om. Selvsagt tar jeg meg tid til venner og familie. Det er ikke slik at bloggen tar hele dagen min. Jeg vil vise dere hvordan min hverdag ser ut, og hvor jeg får plass til å "skyte inn" noen blogginnlegg. Jeg er nemlig ei helt normal jente, samboer og mamma med fulltidsjobb og blogg som hobby.

(Kl 06.00 Trening før jobb, innimellom når samboeren leverer i barnehagen).

Kl 07.00/ 07.30 Jobben starter, har noe fleksitid så det varierer når jeg begynner.

Første blogginnlegg legges ut. Det er ofte forhåndsskrevet og legges ut automatisk.Kl11.30 Lunsj. Tar meg tid til å blogge et nytt innlegg eller har et forhåndsskrevet.Kl 15.00/15.30 Ferdig på jobb!


Kl 16.00 Hente Mini i barnehagen.


Kl16.00- 19.00 Ærender, innhandling, middag/ besøk hos venner og familie, diverse barneaktiviteter og lek.

Innimellom får jeg også tid til et lite innlegg av bilder fra dagens ærender ol. Dette blir ofte et mobilinnlegg da vi stort sett er på farten eller så har jeg igjen et innlegg som er forhåndsskrevet.


Kl 19.00- 19.30 Mini bader og legges.Kl 19.30- 21.00 Vasker klær og hus, rydder eller pusser opp.


Kl 21.00 Tv, filmkos med kjæresten og blogging. Her blogger jeg ofte flere innlegg slik at jeg kan spre de utover de neste dagene. 

 

Blogging handler for meg om planlegging og prioritering. Jeg har så mye jeg ønsker å dele og fortelle, og dagen går fort. Jeg vil leve livet på ordentlig, ikke bare gjennom bloggen. Kvalitetstid med guttungen er det viktigste for meg og jeg bruker så mye tid på ettermiddagen som mulig sammen med han. Ellers er samvær med kjæresten, hundene våre, familien og vennner veldig viktige for meg. Bloggen er bare en deltidsjobb, en dagbok med flotte minner og en hobby.

Så nå vet dere det- det går an å få til alt man vil her i livet, om man bare planlegger dagene sine godt godt nok!

 

#blogg #mammablogg #hverdag

 • Kommentarer: 3
 • 25.06.2015 kl.08:15 | Kategori:Blogg

Få Instagrambilder på din blogg.

 • 24.06.2015 - kl.16:30

Tenkte jeg skulle dele et designtriks med dere. Mange bloggere har både Twitter, Facebooksider og Instagram for å reklamere ytterligere for sin blogg blant annet. Nå kan du vise frem dine Instagrambilder på bloggen. Slik kan du få flere likes og du syntes bedre på de sosiale medier. Følg linken under bildet for å få din unike Instagram widget kode.

 <<KLIKK HER FOR Å FÅ INSTAGRAM WIDGET>>

 

Titt gjerne innom min Instagram også. Likes for likes!

Var dette et nyttig innlegg for deg? Ønsker dere flere bloggtips i fremtiden???

#blogg #mammablogg #bloggdesign #tips

Wednesday wishes/ Summer nudes/

 • 24.06.2015 - kl.08:17

Jeg har blogget mye om at jeg ønsker sterke farger inn i livet mitt, i form av både antrekk og interiør, men jeg er også svært svak for søte pasteller. Det er kjempefint med blomstermotiver og beige. Det matcher alt, og kan fint kombineres med sterke farger også. Søte pasteller og nudes minner meg om blomsterpiker på engen og jeg ville gjerne likt å ikle meg noe lignende på en sommerfest utendørs. Kanskje med en blomsterkrans i håret, inspirert av svenske midtsommar og St. Hans aften.

 

(Inneholder annonselinker)nZign Clutch nude / Zign Skulderveske nude / Twenty8Twelve Jerseykjole grau / Twenty8Twelve Shorts weiß / Twenty8Twelve ASHBERY Slim fit jeans rosa/schwarz
 • Kommentarer: 3
 • 24.06.2015 kl.08:17 | Kategori:Mote

Snapchat lately.

 • 23.06.2015 - kl.14:26

Deler av med noen av mine siste snapchat´s. Det vil si snaps mer eller mindre fra forrige uke. De siste dagene har jeg ligget sykemeldt full av vannkopper, og det kommer til syne på snapéne lenger ned. Grunnet overnevnte er ikke mange spennende snaps sendt ut siste tiden og ikke mye spennende har hendt i livet mitt generelt heller. Jeg få komme sterkere tilbake.

Ingen dum måte å starte uken på. Sushilove!

Skaffet meg Netflix kun for å få med meg denne serien. Nå har jeg fått dilla..!

Mini fikk være med meg på jobben en fredag. Etter jobben dro vi å spiste softis.

Mmmmmmm....

Og der kom vannkoppene!!! Akkurat 2 uker etter at Mini hadde det. Håpet jeg skulle slippe unna, men nei da.... 

White as snow! Alt for å ikke klø.

Kjedelig å være sykemeldt. Almenntilstanden er helt ok, så føler jeg kunne jobbet, men er jo en vandrende smittebombe... Skjønner at de ikke vil ha meg på jobben.

Nydelig sommervær å være sykemeldt i da. Har blant annet fått plukket nydelige blomster fra egen hage.Her går det i "Let it go" hele dagen. Jeg smiler av den gebrokne og oppdiktede engelsken til Mini, men jeg elsker den sangen selv og sammen har vi nå sett filmen sånn ca 20 ganger..! 

 

#snapchat #sosialemedier #hverdag

 • Kommentarer: 0
 • 23.06.2015 kl.14:26 | Kategori:Blogg

Stjel stilen: Rihanna

 • 23.06.2015 - kl.08:20
 • Kommentarer: 5
 • 23.06.2015 kl.08:20 | Kategori:Mote

Hold fokus!

 • 22.06.2015 - kl.19:00

Jeg kom over en kjempeviktig nettside. Jeg oppga mitt telefonnummer og koblet nettsiden opp mot min Facebookside. Det resulterte i at jeg ble vist en personlig film som satte en stuck i meg og jeg sitter nå igjen med blandede følelser til ettertanke.

Jeg må innrømme at jeg har både tekstet og sjekket Facebookstatus mens jeg har kjørt. Og jeg vet hvor dumt det er å gjøre. Det kan i verste fall være den siste tingen jeg gjør før jeg dør.

<<SE FILMEN HER>>

(Skjermdump)

Fra 2005 til 2013 omkom 29 nordmenn i trafikken som følge av mobilbruk i bil.

 

Skriv aldri melding til meg når du kjører bil. Jeg vil ikke være det sist brukte nummeret som kommer opp på din mobil etter din død.

Jeg lover faktisk herved å aldri tekste i fart igjen. Livet mitt er for verdifullt og det er ditt også. Jeg akter ikke ta mitt eget liv og jeg akter heller ikke ta med meg noen andre i eget fall. Hold fokus på veien!

 

#holdfokus #bil #teknologi #hjertesak

Jeg har lært trikset!!!

 • 22.06.2015 - kl.16:50

OMG, dette er en lykkes dag!

Husker dere hvor forelsket jeg var i Komikerfrue´s kameralenke???  Nå har hun delt trikset sitt med alle sine blogglesere.

 

Les også: New camera. Action! /Ønsket om kameralenken til Marna

(Bilde lånt fra Komikerfrue´s blogg)

Les også: (kilde:) Komikerfrue// DIY kamerareim

 

En fancy kameralenke trenger verken å være dyrt eller vanskelig å få tak i. Det eneste man trenger er en veskelenke som man syntes er stilig samt to små strips. I love it! Takk for tipset Marna. Det er det jeg har sagt før, du er en likanes dame som byr på deg selv og du vet godt hva dine blogglesere ønsker av deg.

 

#foto #diy #mote

 • Kommentarer: 5
 • 22.06.2015 kl.16:50 | Kategori:Mote

My BFF.

 • 22.06.2015 - kl.09:22

Smertene etter visdomstanntrekking for en stund tilbake var ganske ille. Min sønn viste da stor omtanke for meg. Han lekte fint for seg selv uten å mase på meg. Han forsto at mamma var syk og sliten. Det hente han kom bortom for å gi en kos innimellom og han spurte meg så pent: "Har du tatt medisinen din mamma? Du må bli frisk!"

I ettertid av tannsmerter har vi vært igjennom en runde med vannkopper hvor Mini var syk og jeg pleide han. Jeg strøk han på ryggen når det klødde og smurte han inn med hvitvask. Over to uker har gått nå og i helgen fikk jeg vannkopper selv. Kroppen min får stadig flere kopper og det klør intenst. Mini kommer bort til meg å stryker på meg innimellom. Slik jeg strøk på han.

Mitt hjerte smelter for den gutten og jeg er så stolt over å ha oppfostret en så omtenksom og godhjertet gutt. Vi er bestevenner, bruker han selv å si. Og jeg håper vi kan være bestevenner for alltid- BFF!

 

#mammablogg #barn #oppdragelse #helse #kjærlighet #bestevenn

VINN smakfulle måltider.

 • 22.06.2015 - kl.08:47

VINN // VINN // VINN

 

Jeg har vært så heldig å bli sponset av Nutrikost i en god periode nå og jeg har fått forsøke flere av måltidene de selger. Nå ønsker jeg å dele de med dere.

Sommerkroppen er kanskje i boks for i år, men nå er neste steg å vedlikeholde den. Helårskroppen bør bli et faktum. Man bør spise sunt og trene regelmessig hele året. I visse perioder kan det være vanskelig, men med raske retter fra Nutrikost kan man spise sunt selv på farten.

 

Vinn deilige matretter fra Nutrikost ( DietiMeal og Nokaprodukter)

Om du ønsker å teste ut disse produktene selv legg igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Husk e-post adresse og navn.

Det vil trekkes en heldig vinner i midten av juli.

Vinneren er Gunnhild R. Gratulerer!

HUSK OGSÅ: Konkurransen jeg har gående <<HER>> hvor du kan vinne en goodiebag. 

(Sponsede produkter) #nutrikost #dietimeal #noka #konkurranse #mat #kosthold

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits