In the heat of it all... Med bena høyt!

 • 31.05.2016 - kl.22:44

/Støttestrømpene er sponset av Color4care/

Med bena høyt... Netflix and chill!

I dag har det vært lummert, vindstille og kokvarmt på Østlandet. Slikt gir en gravid person mye vann i bena. Mini er lagt, middagsrotet ryddet bort, klær vasket og nå slapper jeg av med en god Netflixserie og chiller'n helt før jeg skal legge meg. De råkule støttestrømpene mine fra Color4care er på og bena er lagt høyt. Jeg elsker de! Disse strømpene vil være min bestevenn gjennom resten av svangerskapet og sommerens hete.

 • Kommentarer: 0
 • 31.05.2016 kl.22:44 | Kategori:Mote

Man bestemmer sin egen lykke.

 • 31.05.2016 - kl.08:13

På fredag var det bursdagen til min avdøde mamma. Jeg gråt. På lørdag ble jeg overrasket med babyshower. Og jeg gråt. På søndag var Mini i 4 års trass mer eller mindre hele dagen. Og jeg gråt. Med andre ord, jeg er ganske emosjonell om dagen. Glede og sorg overlapper hverandre i hverdagen og jeg gråter av mer eller mindre alt... Jeg er ganske sliten og tom for energi. Jeg er lei, og jeg er tom for tålmodighet. Graviditet tar på, og jeg teller ned dagene til målstreken nå.

 

Warning! Dette skulle opprinnelig være et skikkelig syteinnlegg. Jeg skrev det, lagret det i arkivet og tok det opp igjen i dag. Da innså jeg at ingenting positivt kommet ut av poste det innlegget. Jeg skal på ingen måte utdype min fortvilelse, irritasjon eller legge fokus på smertene. Jeg lager min egen lykke, og jeg vet med sikkerhet at jeg ikke blir lykkelig av syte. I stedet skal jeg se fremover på de positive tingene:

9 måneder er lenge, men alt i alt er det verdt det. Om bare noen uker/ en måneds tid kan jeg sitte med verdens vakreste baby i armene, og alt negativt er glemt. Ingen smerter, kun glede. Jeg gleder meg til å se brødre knytte bånd og jeg gleder meg til å bli en familie på fire. Det skal bli veldig koselig å gå hjemme et helt år, kose, susse på og elske det lille knøttet. Jeg skal trille masse turer, trene og dra på cafe' med de søte jentene i barselgruppa. Jeg skal også få jobbet med Forever og barneboka jeg skriver. Måtte denne babyen bli like rolig og snill som sin storebror. Han kunne nemlig være med overalt. Men selvfølgelig, dreamteamet Dilkestad- Delmark lager jo bare perfekte barn!

Babyshower gavedryss.

 • 30.05.2016 - kl.20:43

Deler bilder av noen fine babygaver som jeg fikk på babyshower i helgen. I tillegg til det avbildet fikk jeg blant annet blomster, sengetøy, gasskluter, babyolje, en del pysjamaser, bleier og en stor bleiekake. Masse fint som jeg absolutt trengte. Takk!

En gave mest til mor. Takk! Den skal definitivt nytes.

Søteste Sophie the girafeleken!

Sett noe så smått og nydelig? Gleder meg til å susse på de små tottelottene som skal inn i disse sokkene.

Graviditeten uke for uke (uke 34)

 • 29.05.2016 - kl.22:33

Termin:

18. juli 2016

På vei:

34 uker nå, og i skrivende stund kun 50 dager igjen! 82 % av graviditeten er over allerede.

Navn:

Har fortsatt en favoritt eller to, men inntil fødsel kaller vi han bare "Lillebror" og "Lillegull".

Aktivitet innenfra:

Masse, og spesielt langt nede. Er det dette som kalles nedpress? Samt at jeg har masse kynnere. En del barn legger seg visst også til rette rundt denne tiden, og mange legger seg med hodet ned i bekkeninngangen. Barnets bevegelser blir større og langsommere, da plassen i livmoren minsker for hver dag.

Innkjøp til babyen:

Hittil har jeg kjøpt en del klær, trådløs babycall, Moweo vippestol, et brukt bilsete, vognsnor og vaskekluter. Jeg har blitt overrasket med babyshower og fikk blant annet et babynest, Sophie the giraffe biteleke og masse klær, samt at samboeren har arvet et brukt bilsete til sin bil. Å kjøpe brukt eller arve er helt gull! Masse penger spart som vi kan bruke på andre babyting vi trenger som bleier, ammeinnlegg og våtservietter feks. Fikk forresten også en kjempestilig bleiekake på babyshoweret, så bleier i str 1 har jeg nok av for en god stund.

Utstyr som mangler:

Vi trenger en sammenleggbar lekegrind, babygym, en ekstra vippestol som er enkel å reise med og jeg ønsker meg virkelig et nøkkelknippe til babyen fra Yndlingsknippet -de er så fine! Jeg ønsker også å kjøpe en Stokke Scoot vogn som er enkel å ta med seg på handleturer og reiser til utlandet. Vurderer å selge den ene av to Emmaljunga vognene våres (sovevogna Mini hadde i barnehagen) og heller supplere med en slik trille. 

Vektøkning:

Ca 13,5 kg! Ikke kult... 

Matkikk:

Babyen har fortsatt dilla på Frappe´, krem og is. Magen min begynner derimot å bli ganske stor og det er trangt om plassen inni der, slik at porsjonenen jeg spiser er mindre enn tidligere.


Legg meg gjerne til på Snapchat: carinachanel

Strekkmerker:

Fortsatt ikke fått dette. Hurra! Smører meg fortsatt godt inn med både fete kremer (blander ofte Propolis og Gelly fra Forever Living). Se eget innlegg og min anbefaling av gravidkremer HER.

Plager:

En god del bekken og lyskesmerter, med låsninger i ryggen. Babyen begynner bli stor og er veldig aktiv, noe som gjør at jeg sliter med kvalme og sure oppstøt. Jeg har nedpress, kynnere og mye ubehag når jeg sitter lange arbeidsdager på kontorstol, slik at jeg nå er 50% sykemeldt.

Tungt:

Det er vanskelig å ta på sokker og sko, jeg hater trapper, det er vondt å gå ut av sengen, gå inn og ut av bilen og å reise seg opp fra sofaen. Så ja, nå begynner det bli tungt. Er egentlig ganske klar for at han skal komme nå. Føler meg "hjelpesløs". Jeg hater det og syntes det er synd å se huset "forfalle" i sommer. Orker ikke luke blomsterbeddene, orker ikke skru sammen de nye terrassemøblene, orker ikke male panelen eller det nye terasserekkverket. Noen som stiller til dugnad?

Søvn:

Jeg sover usammenhengende og våkner ofte med låst rygg og bruker derfor lang tid på å snu meg eller endre stilling i senga. Finner ingen god stilling å sove i og pute mellom bena hjelper ikke lenger heller. Den er egentlig bare i veien og irriterende.

Sykehusbagen:

Jeg har fortsatt ikke pakket bagen enda, men vet ganske sikkert hva jeg skal ha med meg, og noe av innholdet blir jeg sponset med fra Ammehjelpen. Tenkte begynne vasking av klær og legge til side det jeg tenker ha med meg. Har allerede kjøpt inn babyantrekk som skal pakkes.

Neste kontroll:

Til uka. Spent på å se hvor mye Lillemann nå har vokst. Han skal nå veie ca 2- 2,35 kg. Jeg håper også på å få høre hjertelyden hans igjen. 

Barselgruppe:

Jeg har selv vært med på å starte opp en barselgruppe i nærområdet her jeg bor. De fleste har nå født og det er kun jeg og et par til igjen som har termin i juli måned. Møter disse jentene med jevne mellomrom på cafe´besøk og trilleturer. I tillegg vil jeg få tildelt en barselgruppe via helsestasjonen etter sommerferien, for alle oss som fødte i løpet av sommeren.

Babyens størrelse (ca):

Ca 40 cm nå og med en vekt på ca 2 kg. Magen min er stram, og navlen min har begynt å bule utover nå som en knopp. Kan kke helt forstå at han faktisk skal kunne gå opp enda 1-1,5 kg inni der. Hvor stor skal jeg bli?!

Tanker fremover:

Ha fokus på meg selv, egen helse og babyen. Med tanke på lite søvn og mye aktivitet den siste tiden kjenner jeg meg tappet for energi og det er på tide å ligge mer til lading. Jeg skal legge minst mulig planer fremover. (Ønsker du å se meg, så må dere gjerne komme hjem til meg på besøk, da jeg selv ikke orker farte så mye rundt lenger...) Babyen vokser fort på kort tid de siste månedene i svangerskapet og jeg merker han tar til seg det meste av min næring og også energien. I tillegg til den 4 åringen vi har som er i sin beste trassalder om dagen... den også er ganske energitappende...

#mammablogg #gravid

Alle mine venner er løgnere- men jeg elsker dem for det!

 • 28.05.2016 - kl.21:50

I dag ble jeg overrasket med babyshower. Jeg trodde jeg skulle på playdate hos en venninne, men da jeg kom dit hoppet en haug av andre gode venninner frem fra stua. Jeg har ikke vært noe spesielt hormonell under svangerskapet, men i dag gråt jeg. Store gledestårer. Jeg hadde ingen forventninger om dette, ble tatt veldig på sengen, positivt overrasket og glad. Jeg visste om lørdagsplanene til minst halvparten av folkene der. De har snapet og sendt meg meldinger om det, og virkelig tatt seg bryet med å lyve, bare for å lure meg. De er løgnere hele gjengen- men jeg elsker dem for det. En hvit løgn var i denne settingen for noe positivt. Jeg har aldri vært mer overrasket. Takk for en koselig dag alle sammen. Og takk for fine gaver.

 

Gutta´s favoritter /SALG/

 • 28.05.2016 - kl.08:00

LEGO-kampanje!

Hjemme hos oss er Lego en definitiv favorittleke, og det er politi, brannstasjon og anleggsmaskiner som er mest populært. Akkurat nå får du 100 kr rabatt* når du handler LEGO City (og LEGO Friends) hos LekMer med denne rabattkoden: 500LEGONO Nå er altså rette tiden til å øke Legosamlingen. Snart er hele barnerommet fullt av klosser og figurer. Legobyen vokser, men jeg elsker det. Lego er en utviklingsleke bra for mitt barn.

 

*Rabattkoden gjelder t.o.m. 31/05 kl. 09.00 ved kjøp av produkter fra LEGO City og LEGO Friends for minst 500 kr. 

♥ Lego- like fin uteleke som inneleke ♥ La kreativiteten råde ♥

Har du lurt på hvorfor små barn bruker uendelig lang tid på å bygge tårn for så å velte dem overende? Det morsomme er ikke å ødelegge tårnet. Det morsomme ligger i å bygge noe om og om igjen. Det er det som får barnet til å fortsette. Gi en treåring en boks med Lego klosser, og han vil begynne å bygge hus og tårn med en gang. Det er nesten som et instinkt. Barn bygger og lager ting med hendene fordi det er en naturlig del av deres utvikling. Når du er liten, utvikler du ferdighetene og bevisstheten din gjennom kreativ lek. 

Jo mer du stimulerer fantasien til barnet ditt, jo bedre vil hans/hennes kreative evner utvikle seg. Og det vil være viktig for hvor godt han/hun klarer seg senere i livet. Forskere har dokumentert at barn som oppmuntres til å bruke fantasien og uttrykke seg kreativt, utvikler seg til tilpasningsdyktige, nyskapende og kreative individer. 

Kreativ lek er sunt for barn fordi det stimulerer fantasien, det stimulerer kreative ferdigheter, det utvikler andre viktige ferdigheter som evnen til problemløsing og det gir barnet mulighet til å utvikle seg i sitt eget tempo.

/:KILDE/

 

(Inneholder annonselinker) LEGO City Police, Helikopterjakt / LEGO City Fire, Brannalarm / LEGO City Fire, Brannstasjon / LEGO City Demolition, Bulldoser / LEGO City Police, Politistasjon

Gratulerer med dagen mamma.

 • 27.05.2016 - kl.19:02

Årets bursdagsgave er ikke stor, men den er valgt med hjertet og Mini ønsker deg en fin bursdagsfeiring i himmelen Bessa. Håper de andre englene overrasket deg med kake i dag.

I tillegg til vår gave har andre dekorert med blomster, bursdagsflagg og lys. Nå er graven festfin for helgen. Må du feire med måte mamma. Elsker deg, og kunne virkelig ønske vi kunne feiret dagen din ilag.

 • Kommentarer: 4
 • 27.05.2016 kl.19:02 | Kategori:Blogg

Hekta på bh.

 • 27.05.2016 - kl.08:49

Slike ekstrahekter må være tidenes oppfinnelse! Når vekten stadig øker og bhen gnager er det mye rimeligere å forlenge de gamle bhene enn å kjøpe nye, som uansett bare passer for et par måneders tid. Jeg er nå helt hekta på disse hektene! Et gravid- musthave! Anbefales.

#mammablogg #gravid

 • Kommentarer: 3
 • 27.05.2016 kl.08:49 | Kategori:Mote

Du inviteres til shoppingfest!

 • 26.05.2016 - kl.22:16

Du er invitert til Lekmers 10-årsfest!

LekMer fyller 10 år og feirer ved å by på 100 festtilbud og flere andre supertilbud. Denne uken gir de blant annet 10% EKSTRA rabatt* på hele sortimentet med denne rabattkoden: FEST10NO

 

Gjør som meg og benytt anledningen til å finne gode tilbud blant leker, babyprodukter, barnerom innredning og barneklær til virkelig festlige pris ♥

 

 

(Inneholder annonselinker) Bloomingville, Draleke, Tog / Bloomingville, Ekorn på hjul, Hvit/mint / Kidz Delight, Tech Too Trio set / Bloomingville, Aktivitetsleke, Mint/hvit / Skip Hop, Aktivitetsleke, Bandana Buddies, Løve / 2ME, Lær-å-gå-stol, Ferrari, Rød/Svart / Mini Mize, Babylue, 3-pack, Frost, Nine iron / Done by Deer, Aktivitetsgym, Grå
 
*Gjelder t.o.m. 31/05 kl. 09.00. Gjelder ikke Joolz og Britax, og kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Hva ønsker en engel seg?

 • 26.05.2016 - kl.21:18

I morgen har mamma bursdag. Noen tips til hva man kan kjøpe? Jeg kan ikke komme til graven tomhendt... Men, hva ønsker en engel seg?

 • Kommentarer: 1
 • 26.05.2016 kl.21:18 | Kategori:Blogg

Så lei denne kula!

 • 25.05.2016 - kl.20:49

Kulemagen er koselig, og det er morsomt å kjenne livet inni der røre på seg, men samtidig sliter det meg virkelig ut. Med Mini gikk jeg hjemme. Denne gangen jobber jeg hver dag OG har Mini å hente i barnehagen, leke med og legge. Jeg merker definitivt at det er tyngre å gå gravid denne gangen.

Sist gang gikk jeg gravid på vinterstid, noe som var helt greit bortsett fra at boblejakka føltes trang, men det fine var å slippe vann i bena på grunn av varmen samt jeg slapp å rydde, shaue og drive dugnad i hus, hage og i nabolaget. Nå er jeg litt lei kula fordi den føles i veien. Den hindrer meg i å holde det fint rundt meg. Magen er tung og bekkenet vondt, så hage og hus får ikke det vedlikeholdet jeg ønsker det skal få denne sommeren. Jeg føler meg veldig avhengig av hjelp fra andre.

- Og Mini er den søteste, og stiller alltid opp for meg. I dag plantet vi blomster i beddene.

Snik.

 • 24.05.2016 - kl.22:50

Slik ser en snik ut... Når han etter nattakos og lesing lister seg over gangen og finner seg til rette i mamma og pappa sin seng, under mammas dyne og gjerne med alle kosebamsene under pappa sin dyne. Søt!

SKAM-mer meg!

 • 24.05.2016 - kl.09:26

Hva er dette Skam greiene? Er det en tvserie? Jeg følte jeg hadde gått glipp av noe stort, for alle snakket om det, det dukket opp på Facebooken min og alle Snapchattet at de så på det. Dette måtte jeg nå finne ut av hva var, og i går introduserte jeg min samboer for det. Vi ble hekta...

Skammer meg over å ha brukt hele kvelden min på det. Skulle egentlig være sååå effektiv med klesvask, rydding og jobb, men vi endte opp med å se 8 av 10 episoder med Skam. Og vi må jo selvsagt se de to siste episodene i dag! Skammelig...

Serien handler om en venninnegjeng i første klasse på Nissen vgs i Oslo. Fokuset virker være mer på gutter, hooking og russetid enn skolekarakterer, og dessverre kjenner jeg meg så alt for godt igjen. Sikkert derfor serien fenget meg så godt. Jeg var selv Oslo- elev og russ og husker hvor stort det var med de eldre gutta og russetid. Vi eide ikke skam den gang og gjorde nøyaktig det som passet oss og flørtet heftig. Hvilken tid det var! Om jeg savner den? Absolutt ikke!

 

 • Kommentarer: 4
 • 24.05.2016 kl.09:26 | Kategori:Blogg

Graviditeten uke for uke (uke 33)

 • 23.05.2016 - kl.21:57

Termin:

18. juli 2016

På vei:

33 uker nå, og 80% av graviditeten er allerede over og det er bare 56 dager igjen ca. Shiiit!

Navn:

Har fortsatt en favoritt eller to, men inntil fødsel kaller vi han bare "Lillebror" og "Lillegull".

Aktivitet innenfra:

Masse, samt at jeg har masse kynnere. Begynner bli ganske slitsomt nå faktisk...

Innkjøp til babyen:

Klær- det finnes så alt for mye søtt! Hittil har jeg kjøpt trådløs babycall, Moweo vippestol, et brukt bilsete, vognsnor og vaskekluter. 

Utstyr som mangler:

Vi trenger en sammenleggbar lekegrind og jeg ønsker meg et babynest (noen som syr?) og et nøkkelknippe til babyen fra Yndlingsknippet.

Vektøkning:

Gikk på vekta her om dagen, og angrer så sykt! Har gått opp 13,5 kg! Ikke kult... Gikk opp 12 kg med Mini.

Matkikk:

Babyen har fortsatt dilla på Frappe´, og gjerne med ekstra krem og karamelltopping- og det er ikke bra nå som jeg vet hva vekta mi står på..!

Legg meg gjerne til på Snapchat: carinachanel

Strekkmerker:

Fortsatt ikke fått dette. Hurra! Smører meg fortsatt godt inn med både fete kremer (blander ofte Propolis og Gelly fra Forever Living). Se eget innlegg og min anbefaling av gravidkremer HER.

Plager:

En god del bekken og lyskesmerter, med låsninger i ryggen. Jeg er sykemeldt 40% fra jobben. Babyen begynner bli stor og veldig aktiv, noe som gjør at jeg sliter med kvalme og sure oppstøt.

Tungt:

Det er vanskelig å ta på sokker og sko, jeg hater trapper, det er vondt å gå ut av sengen, gå inn og ut av bilen og å reise seg opp fra sofaen. Så ja, nå begynner det bli tungt. Er egentlig ganske klar for at han skal komme nå.

Søvn:

Jeg sover usammenhengende og våkner ofte med låst rygg og bruker derfor lang tid på å snu meg eller endre stilling i senga. Finner ingen god stilling å sove i og pute mellom bena hjelper ikke lenger heller. Den er egentlig bare i veien og irriterende.

Sykehusbagen:

Jeg har fortsatt ikke pakket bagen enda, men vet ganske sikkert hva jeg skal ha med meg, og noe av innholdet blir jeg sponset med fra Ammehjelpen. Tenkte begynne vasking av klær og legge til side det jeg tenker ha med meg.

Neste kontroll:

Neste uke. Gleder meg til å se hvor mye Lillemann har vokst.

Barselgruppe:

Jeg har selv vært med på å starte opp en barselgruppe i nærområdet her jeg bor. De fleste har nå født og det er kun jeg og et par til igjen som har termin i juli måned. Skal møte flere av jentene denne uken på både trilletur og cafebesøk. Gleder meg.

Babyens størrelse (ca):

Ca 40 cm nå og med en vekt på ca 2 kg. Magen min er stram, og navlen min har begynt å bule utover nå som en knopp. Kan kke helt forstå at han faktisk skal kunne gå opp enda 1-1,5 kg inni der. Hvor stor skal jeg bli?!

Tanker fremover:

Prøve stresse ned! Har begynt å innse at jeg faktisk må føde denne ungen og gruer meg som en gal. Alt var så greit sist når man ble satt igang og fortalt hva som skulle skje underveis. Nå er jeg redd for alt- hvordan vet jeg når det er på tide å reise til sykehuset? Hvordan vet jeg når vannet går? Hvem skal passe Mini når jeg må på føden, og rekker vi innom barnepasseren..? 

#mammablogg #gravid

Shopping!

 • 23.05.2016 - kl.09:27

Litt shopping ble det på sydenturen. Fant faktisk et par sommerbukser som passet kulemagen og en fin topp. Allikevel ble det på langt nær så mye shopping som "normalt" når jeg er på tur. Jeg elsker å handle klær i utlandet, for det er ofte man finner unike plagg til en billig penge. Det er ikke like moro å handle klær nå som man er gravid, da få ting passer og man egentlig føler seg feit i alt! Det er også litt kjedelig å bruke masse penger på klær som kun passer i to måneder til. Etter det skal jeg absolutt ned til idealvekten igjen! Jeg fant derimot både sko, badeshortser, capser og leker til Mini. Ellers handlet jeg noen små gaver til familien.

Med brostein og asfalt i alle gater fikk jeg både vann i bena og vond rygg, da jeg definitivt merker vektøkningen fra kulemagen nå. Etter shoppingturen var det derfor godt å slappe av på balkongen med bena høyt og en kald brus.

 • Kommentarer: 3
 • 23.05.2016 kl.09:27 | Kategori:Blogg

Båttur til Porto Cristo.

 • 23.05.2016 - kl.09:18

På Mallorca bodde vi på et hotell i byen Sa Coma, bare en kort kjøretur unna byen Porto Cristo, en litt større turistplass med flere butikker og restauranter. Den ene dagen tok vi en båttur dit. På turen kjørte båten innom stilige grotter og barna kunne se fisker under vann da båten hadde glassvinduer under dekk. I Porto Cristo nøt vi en lunsj før ferja gikk tilbake og vi tilbragte resten av ettermiddagen ved bassengkanten.

 • Kommentarer: 4
 • 23.05.2016 kl.09:18 | Kategori:Blogg

Badenymf.

 • 22.05.2016 - kl.15:53

Bade, bade, bade! Uansett klokkeslett. Uansett vær. "Mamma, kan jeg bade nå?"

Etter en time i barnebassenget, lekende i iskaldt vann kom han opp nesten blå på leppene og spurte om å få en is å spise. Brr... Blir frossen bare av å tenke på det jeg. Han fikk streng beskjed om å varme seg først og skifte til tørre klær, før han tok en ispause, og sekundet etter isen var spist opp var han uti bassenget igjen. Mini er en skikkelig badenymfe og i barnslig ekstase over å oppleve syden for første gang hadde jeg ikke hjerte til å rive han ut av badegleden.

... mens mor trivdes best ved bassengkanten, innsmurt i solkrem, solsikkende og med en kald, frisk drikke i hånden.

 • Kommentarer: 1
 • 22.05.2016 kl.15:53 | Kategori:Blogg

Beach please!

 • 22.05.2016 - kl.15:11

En av dagene på Mallorca tilbragte vi på stranden. Bollemagen min fikk solt seg i flere timer, far fikk en blund på øyet under parasollen og Mini fikk løpt og lekt.

Solen steiket godt på stranddagen. Stort sett var det overskyet på morgenene, men utover dagen tittet alltid solen og varmen frem. Vi har vært heldige med ferieværet vårt, for bare uken før vi dro hadde det visst regnet masse der nede.

 • Kommentarer: 2
 • 22.05.2016 kl.15:11 | Kategori:Blogg

Mini's første sydentur.

 • 22.05.2016 - kl.14:51

Tre små reiseklare.

Den siste uken har gått så alt for fort. En uke i syden er egentlig alt for lite. Vi har brukt et par dager til pendling, et par dager ved bassengkanten og et par dager på utflukter. Vi har sett mye, men enda er det masse vi ikke har fått oppleve og jeg skulle gjerne hatt noen dager ekstra på Mallorca. Det frister i hvertfall å reise tilbake en annen gang. Dette var Mini's første sydentur og det virket som om han storkoste seg. Flyturen gikk fint, men litt reisefeber og adrenalin var det selvsagt og han hadde masse spørsmål underveis på reisen.

Fremme! Hipotels Mediterrano Garden, Sa Coma.

Den første dagen brukte vi til å bli kjent med hotellområdet, handle badeleker i nærbutikken, bade i bassenget og bare kose oss i varmen. Vi reiste med tanten min, hennes mann og deres barn som er på alder med Mini. I lag løp ungene rundt omkring for å teste alle bassengene, barnelekene og på kvelden så vi også hotellets barneshow etter middag, hvor barna fikk være med danse til kjente barnesanger. Stor stas for de små, og slik gikk de fleste dagene- i full fart med masse latter, lek og aktivitet. Flere bildedryss og innlegg kommer.

 • Kommentarer: 1
 • 22.05.2016 kl.14:51 | Kategori:Blogg

Gratulerer med dagen Norge.

 • 17.05.2016 - kl.17:26

Gratulerer med dagen Norge! Jeg håper dere alle storkoser dere i lag med familie og venner, med korpsmusikk, tog, masse is og kaker. Selv har vi lata oss ved poolen på Mallorca, og her har vi tenkt til å chille'n i enda noen dager. Siden jeg er tjukk foran for tiden og ikke får på meg bunaden min nå, så rømte vi like gjerne landet på søttende mai i år.

 • Kommentarer: 1
 • 17.05.2016 kl.17:26 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits