Just Joost! NYHET

 • 30.04.2016 - kl.16:43

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forever har kommet med en vitaminnyhet - og jeg elsker den!

 

Joost kommer i 2 forfriskende smaker:

Lekker, vitaminrik smaksetter med smak av blåbær og acai og en oppfriskende touch av sitron og med tropisk smak av ananas, kokos og ingefær.

Joost frisker opp smaken på vanlig vann, din daglige Aloe vera-shot eller annen drikke. 1 forpakning rekker til hele 7,2 liter ferdig drikke. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En god start på dagen med vitamin C, vitamin B6, vitamin B12 og folsyre.

Det høres ut som den perfekte kombinasjonen nå som jeg er gravid blant annet, for folsyre anbefales det å ta ekstra tilskudd av for å sikre fosterets utvikling. Kroppen vår trenger folat, vitamin B6 og B12 for å danne metylforbindelser. Metylforbindelser brukes utstrakt i hele kroppen og de kan beskrives som små, men svært viktige byggestener ved produksjon av andre stoffer, ikke minst i hjernen. Vitamin C er en antioksidant.

Det beste med Joost er at den smaker fantastisk! Jeg har alltid hatt tablettvegring og sliter med å svelge vitaminer i pilleform, derfor er Joost perfek for meg- jeg får i meg vitaminer raskt, enkelt og smakfullt. 

 

Akkurat nå har jeg bestilt opp et par flasker til lageret- så her er det førstemann til mølla! Nyheter selges ut raskt. Send meg en melding om du er interressert i å kjøpe Joost nå, eller om du ønsker å sette deg opp på bestillingslisten.

Nettside: myaloevera.no/forevercarina

 

 

 • Kommentarer: 0
 • 30.04.2016 kl.16:43 | Kategori:Mat

Vel blåst!

 • 30.04.2016 - kl.14:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mini´s 4 års feiring i går er vel overstått med selskap av 8 små sjørøvere og en Babba (bestefar) utkledd som Langemann med hatt og utstyr kjøpt inn for anledningen. Stor stas! 

Tre av mammaene som leverte valgte å bli igjen på bursdagen, så trivelig selskap var det også for de voksne. Vi merket godt på ungene at det var fredag, for de virket slitne, og de var forholdsvis rolige til å være en guttegjeng samlet. Rundt middagsbordet var det musestille og jeg fikk til og med alle guttene til å tegne sjørøvertegninger før de fikk betalt for jobben i godteposer. Deretter løsnet stemningen opp med frilek i sukkerkick, men alt i alt- snille unger og en veldig vellykket aften.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjørøverskipet kastet loss kl 17 og landgangen stengte kl 19. Allerede ved 20 tiden var huset ryddet og ungen lagt. Sofaen og gullrekka ventet på tv. En god start på helgen.

Stopp tiden, bare litt...

 • 29.04.2016 - kl.08:00

Tenke seg til at denne godgutten fyller 4 år i dag. Tiden flyr så alt for fort. På dette bildet var han bare 9 dager gammel. En liten klump med kjærlighet i mors armer. Nå rekker han meg opp til navelen og er bare 8 skonummer fra å ta meg igjen! Stopp tiden et øyeblikk, og la meg få nyte barneårene litt lenger. Mini skal snart bli storebror. Han er plutselig ikke så Mini lenger da...

 

Ting du kanskje lurer på om fødselen.

 • 28.04.2016 - kl.07:30

Det finnes ting man ofte lurer på om fødselen, som man kanskje ikke tør spørre om. Jeg var rett og slett nødt til å Google meg frem til en del svar, for det er masse jeg selv lurer på nå som andregangs fødende. Det blir nok en ganske annerledes fødsel nå enn hva jeg hadde sist gang, og jeg vet ikke helt hva jeg kan forvente av en "normal" fødsel. Sist ble jeg satt igang og lillemann kom 10 dager over termin. Jeg ble nøye fulgt opp og guidet av sykepleiere hele veien og etter to dager og en natt på sykehus hjalp de meg med å få Mini til verden. Nå lurer jeg på:

 

Vil vannet gå som et plask? Hos de færreste starter fødselen med at vannet går visst nok. Vannet kan, i prinsipp, gå hvor som helst, men som oftest skjer det hjemme eller når man har kommet seg inn på sykehuset etter at riene har holdt på en stund. Som oftest kommer det også i små mengder.

Vil fødselen gjøre veldig vondt? Sist gang fikk jeg epidural, men jeg er usikker på om jeg vil ha det denne gangen, og om jeg i det hele tatt rekker få det, for det er jo ikke sikkert denne gange. Vi kvinner har "superkrefter" og de dukker opp når vi trenger de mest. Mest sannsynligvis vil man sitte måpende over hva man får til! Rier er egentlig veldig fint, for det er bare babyen som dytter på og vil ut. Tenk at for hver rie kommer du nærmere målet! Det kan være viktig og riktig for noen å tenke igjennom fødselen på forhånd for å forberede seg mentalt. For noen fungerer det også med innøvde pusteteknikker som smertelindring underveis.

Må jeg undersøkes innvendig under fødselen? Vanligvis sjekkes man ved ankomst til sykehuset, så etter to- tre timer om riene fungerer godt, og igjen når trykketrangen kommer. I følge jordmødre foregår sjekken ved at man kjenner forsiktig med to fingre hvor dypt hodet står i bekkenet og hvor stor åpningen er. Det kan for noen føles litt ubehagelig, men det er viktig å puste og prøve å slappe av.

Kommer jeg til å bæsje på meg? Dette har jeg nok fortrengt fra sist gang... men samboeren min snakket noe om at de hadde en våt klut der nede som de stadig tørket meg meg..! Og ja, man vil bæsje på seg! Alle gjør det visst, og det er ingen stor greie. Jordmødre er vant til å jobbe med en delen av kroppen, så for dem spiller det ingen rolle. Det er sjelden store mengder, og de fleste går også på do før de føder. Man blir også spurt om klyster før fødselen. Det fikk jeg. 

Vil jeg ha vondt lenge etterpå? Dette vet man vel ikke med sikkerhet, da man ikke vet hvordan fødselen blir før man er i det. Sist gang måtte jeg klippes og sy noen sting. Noe ekstra sår var jeg nok på grunn av dette, men jeg kunne fint sitte uten "donut" pute, og det grodde relativt fort. De fleste vil kjenne seg litt ømme i underlivet de første dagene etter fødsel, men vi er alle forskjellige og det er ulikt hvor hvor lang tid det tar før man føler seg hundre prosent igjen. Det er viktig å tillate seg å bruke tiden etter fødselen til å hente seg inn igjen, følge eget tempo og behov. 

 

#gravid #fødsel

Graviditeten den gang vs. nå.

 • 27.04.2016 - kl.08:00

- 2012 -

Jeg ryddet i gamle bilder på macen min og kom over dette bildet fra 2012, da jeg gikk gravid med Mini. Nå er det på´n igjen med nummer to. Jeg ser ikke så ulik ut nå. Magen er ganske lik, og vektøkningen generelt også. Fortsatt ingen strekkmerker. Bekkenplagene er noe verre denne runden, enn sist gang, men absolutt til å leve med. Jeg har sluppet unna oppkast under begge svangerskapene. Noe kvalme de første tre månedene begge ganger, men det gikk stort sett fort over så lenge jeg spiste brødmat, salt kjeks eller kornblanding til frokost.

Jeg har vært ganske heldig begge gangene, men allikevel må jeg få si at det er tungt. Man får sure oppstøt støtt og stadig, tung pust, dårlig kondis og det er frustrerende å ikke se sine egne tær når man prøver knyte skoene... Men nå er det snart over. Bare 3 måneder igjen! Det er tungt når det først står på, men så fort ungen er ute er den lange ventetiden glemt og man vil bare nyte... ♥

- 2016 -

 

#mammablogg #gravid

Svar på spørsmålsrunde.

 • 25.04.2016 - kl.21:14

Det var ikke mange spørsmål som kom inn, men de få spørsmålene som kom i kommentarfeltet, på Facebook og på mail var derimot ganske store spørsmål, og også fine spørsmål. Håper jeg klarer å svare ok på de også...

 

Hvorfor startet du å blogge, og hva er det beste med det? Det er mange år siden jeg startet å blogge, og jeg har oppgjennom årene hatt både moteblogg, treningsblogg og en ren Forever blogg. Nå har jeg derimot endt opp med en hverdagsblogg hvor alle temaer lar seg kombinere. Jeg blogger fordi jeg liker å dele det jeg gjør i hverdagen. Jeg liker å bruke bloggen som en slags minne- og dagbok. Jeg elsker å knipse bilder og det er fint å kunne dele de på bloggen med familie og venner, men også andre mennesker som er interessert eller ønsker å la seg inspirere. Det beste med bloggen er å bla seg gjennom gamle minner i ettertid, men det er også moro med sponsorer og betalte bloggoppdrag. Jeg ser på bloggen mer og mer som en deltidsjobb, da den blir mer og mer synlig, og jeg tjener mer og mer på den. Det er selvsagt veldig gøy å tjene penger på noe man elsker å drive med. 

Hvorfor startet du med Forever Living? Jeg startet med Forever Living i hovedsak for å få rabatter på egne innkjøp da forbruket mitt av Forever produkter stadig økte etterhvert som jeg fant ut hvor bra de var, og jeg sakte, men sikkert byttet ut alt i skapene hjemme med aloe vera- baserte produkter gode for mitt hår, hud og helse. Etterhvert fant jeg ut at jeg ville reklamere for disse flotte produktene til venner og familie, for gode produkter bør deles med alle! Bonusen ble jo da at jeg tjente nok på salg til disse menneskene til å dekke opp for eget forbruk. Etterhvert holdt jeg også noen velvære- og helsekvelder for venner og andre bekjente, og kundekretsen økte. I årene som har gått har jeg blitt godt kjent med flotte kollegaer og sett bedriften øke, nye produkter komme til verden og det er like inspirerende hver gang vi er på kurs og foredrag- hvem vil ikke jobbe i en bedrift hvor man kan styre sin egen hverdag?

Les mer om hva Forever kan gi deg her: Cheers to chicks getting checks!


Har du samme pappa til alle barna, og hva skal den nye babyen hete? Babyens navn forblir en hemmelighet litt til, men jeg har favoritt guttenavnet klart. Det ble jo sagt på ultralyden at det er en gutt, men man vet jo aldri helt sikkert før babyen kommer ut, så å ha et jentenavn klart i tillegg er sikkert ikke så dumt. Samtidig vet man jo aldri om ungen vil kle det navnet man først hadde bestemt seg for, så det er nok greit å føre en kort liste med favoritter. Jeg har en gutt på snart 4 år fra før av. Det er samme pappaen til begge gutta ♥

Hva er din største frykt? Det har alltid vært å dø i ung alder. Jeg har så mange drømmer og reisemål jeg ønsker oppnå før jeg dør, og jeg ser for meg at jeg må leve til nærmere 100 år for å rekke gjennom de alle! Jeg drømmer om å få oppleve å bli både bestemor og oldemor, så lenge formen er fin og jeg føler meg frisk og "rask". Allikevel, etter at mamma døde, er jeg mindre redd for døden. Jeg vet jo nå at noen venter på meg den dagen jeg kommer til himmelen. Ser frem til den gjenforenelsen også, men det er nok enda mange år til... Etter at jeg ble mor er jeg også livredd for at barna mine skal dø i ung alder, eller at de dør før meg.  Det må bare aldri, aldri skje!

Hvordan går det egentlig med deg nå, med tanke på din mammas bortgang? Litt over et halvt år har gått allerede siden mamma døde, og jeg har nesten dårlig samvittighet for hvor fort jeg føler de månedene har gått. Hverdagen har jo måttet gå sin gang, med jobb og guttungen, og i tillegg har fokuset måtte skifte litt da jeg bare to uker etter mammas bortgang fant ut at jeg var gravid. Jeg håper hver dag at mamma våker over oss, og passer på babyen i magen. Jeg håper den lille tassen får englevakt fra den dagen han blir født. Det hender jeg gråter noen tårer på kvelden før jeg fjerner sminken og tar en dusj. Minnene om mamma kommer oftest når jeg er alene, i bilen eller på badet, og det føles godt å gråte ut sorgen og savnet. Siden hverdagen går sin gang, og vi er mye sammen med pappa også for at han ikke skal føle seg alene, føler jeg i skrivende stund at det går greit med meg. Det jeg derimot frykter er at sorgen vil komme sterkere tilbake etter at babyen blir født, for da vil jeg nok føle på savnet av mamma mer enn noen gang. Det er så feil at hun ikke får oppleve å bli bestemor til nummer 2 når jeg vet hvor innmari høyt hun elsket nummer 1. Jeg må ikke ta sorgene på forskudd, hører jeg alle si, men jeg kjenner meg selv såpass. Min bestevenn og mentor er borte og det kommer nok opp mange spørsmål rundt baby nummer 2 som jeg kunne ønske hun kunne være i nærheten for å svare på eller hjelpe meg meg. Jordmor på helsestasjonen har allerede tilbudt meg psykolog, men vi får se ann behovet etterhvert...

 • Kommentarer: 2
 • 25.04.2016 kl.21:14 | Kategori:Blogg

"Får du hull i magen da?"

 • 25.04.2016 - kl.20:32

En samtale ved leggetid...

"Mamma, hvorfor kommer babyer på sommeren?"

"Det er ikke alle babyer som kommer på sommeren, men din lillebror gjør det."

"Hvorfor?"

"Fordi han må vokse seg ferdig inni magen, og når det bli sommer er han klar for å komme ut."

Mini ser på meg med store, beskymrede øyne...

"Men mamma, får du stort hull i magen da?"

Jeg måtte smile litt, og innså fort at denne karen er nysgjerrig. Vi må nok finne frem boka om babyer og jeg må nok fortelle hvor babyene faktisk kommer ut. Mini gir seg nemlig ikke før han får konkrete og logiske svar.  

Cheers to chicks getting checks!

 • 23.04.2016 - kl.21:56

Den siste uken har jeg fulgt med på gode kollegaer i det de reiste til Sør- Afrika, på safari, spa, spiste gode middager ute og overnattet på fem stjerners hotell. Jeg har sett de avbildet på spennende kurs og eventer hvor de har mottatt store sjekker med store summer. 

Se denne flotte gjengen! Og sjekk de summene! En velfortjent 13.månedslønn på grunn av den gode jobben de har gjort i løpet av det siste året. 

Jeg lar meg imponere og fascinere og kjenner inspirasjonen spire. Jeg skal snart gå hjemme et år i mammapermisjon - den perfekte tiden til å sette businesstøtet inn for fullt! Det hadde vært moro å få være med på Foreverreisen neste år. Da er det nemlig tur med cruisebåt og tur til Dubai som lokker. En drøm absolutt mulig å oppnå!

Jeg vet det er mange mennesker som følger med og gjerne ønsker å starte opp selv, men så våger de ikke. Mange er nok redde for å ikke lykkes, men man vet jo ikke hvordan ting kan utvikle seg med mindre man prøver! Det er mange mennesker som lykkes i Forever. Skandinavia er faktisk topp 2 i hele verden innad i Forever Living. Vi jobber med fantastiske kvalitetsprodukter, med en helt unik fornøydshetsgaranti. I tillegg jobber vi med å hjelpe mennesker til å nå deres mål og drømmer. En utrolig givende jobb! Man lærer mens man går, og jeg er helt sikker på at hvem som helst kan lykkes i dette selskapet. Det har jeg sett med mine egne øyne. 

En påspandert ferie, lommepenger og i tillegg en bonussjekk er bare noen av godene som Forever tilbyr, og jeg drømmer om å få en større bit av "Foreverkaka" dette året enn tidligere år. Words into action - Nå skal jeg nyte graviddager på sosiale medier, jeg skal føde et lite nurk og jeg skal bruke barseltiden min på sosialisering, salg og rekruttering. Forever er en generøs og fantastisk bedrift, og jeg ønsker å dele mulighetene med alle!

Er du nysgjerrig på hva Forever kan gi DEG? Send meg gjerne en uforpliktende mail på cdolsen1985@gmail.com

 

- Cheers to chicks getting checks! -

 

#foreverliving #foreverlifestyle

 

Graviditeten uke for uke (uke 29)

 • 23.04.2016 - kl.21:28

Termin:

18. juli 2016

På vei:

29 uker nå.

Navn:

Jeg har en favoritt, men jeg bør vel skrive ned flere forslag, så mannen også kan få være med på utvelgelsen. Det er uansett greit å ha flere forslag, for man vet jo aldri helt om barnet vil kle det navnet man først hadde tenkt seg. 

Aktivitet innenfra:

Masse! Nå også så kraftig at man kan se det utenfra. Han virker som en veldig sterk tass, nesten hardhendt. 

Innkjøp til babyen:

Hittill har jeg kjøpt trådløs babycall, Moweo vippestol, et brukt bilsete og noen klær. Vi har også seng, vugge, vogn og en del leker fra før av. 

Utstyr som mangler:

Vi trenger en sammenleggbar lekegrind, et ekstra bilsete til samboerens bil samt at jeg må jeg supplere med enda noen klær etterhvert. Noe kan jeg jo også ønske meg i barselgave av venner og familie. Ellers har vi det meste, men jeg må lete litt for å finne ut hvor jeg har lagt leke- og aktivitetsteppet og Baby Bjørn bæreselen som Mini brukte. 

Vektøkning:

Ca 10 kg! Jeg gikk opp 12 kg totalt med forrigemann. Det sies man går opp mer med nummer 2, men jeg ønsker virkelig ikke gå opp mer enn ca 14 kg. Det skal jo tross av igjen etterpå også..! Babyen skal visst veie ca 1350 g nå. 

Matkikk:

Fortsatt en sucker for sjokkis og junk! Og babyen har fått dilla på Frappe´nå, gjerne med ekstra krem og karamelltopping! Damn..! Skulle kanskje trappet ned på dette om man ikke skal gå opp mer enn 14 kg..?!

Legg meg til på Snapchat: carinachanel

Strekkmerker:

Fortsatt ikke fått dette. Hurra! Smører meg fortsatt godt inn med både fete kremer (blander ofte Propolis og Gelly fra Forever Living).

Se eget innlegg og anbefaling på gravidkremer HER.

Plager:

En god del bekken og lyskesmerter, og det har vært slik siden uke 5. Er nå sykemeldt 40% ut april måned, så får vi se om sykemeldingen må forlenges. 

Tungt:

Ja! Det er vanskelig å ta på sokker og sko nå. Og jeg hater fortsatt trapper. Det er vondt å gå ut av sengen, gå inn og ut av bilen og å reise seg opp fra sofaen. Det er stort sett lyskesmerter som gjør utslaget. Jeg merker også tendenser til mer vann i bena.

Søvn:

Jeg sover ok, men merker nå press mot blæra oftere og våkner stadig oftere fordi jeg må tisse. Han er jo så aktiv inni magen også om dagen, så han trykker nok på mer enn bare blæra inni der. Jeg sover fortsatt med en pute mellom bena for å få en mer rett stilling på bekkenet, slik at bekken og hofte ikke "låser" seg helt i løpet av natten. Et par netter den siste uken har jeg derimot fått leggkramper, noe som virkelig er jævlig å våkne til. Man blir liggende å rulle i smerte, mens man prøver massere leggen og samtidig holde tilbake tårer for å ikke vekke samboeren. 

Sykehusbagen:

Jeg har fortsatt ikke pakket bagen enda, men vet ganske sikkert hva jeg skal ha med meg, og noe av innholdet blir jeg sponset med fra Ammehjelpen.

Neste kontroll:

Om ca 3 uker rett før vi drar på sydenferie. Føles betryggende med en ekstra kontroll før man skal ut på reise.

Barselgruppe:

Jeg vært på cafe´med en gjeng søte gravide og på trille/ gåturer med ei annen som allerede har født. Alle har jeg blitt kjent med via mamma- og gravide grupper på Facebook, og alle bor i nærheten av meg. Bor du i Akershus, har termin i løpet av 2016 og kunne tenke deg å joine gruppa vår, send meg gjerne en melding, så kan jeg legge deg til i den lukkede Facebookgruppen vår.

Babyens størrelse (ca):

Ca 35 cm nå. Magen føles stram, og navelen min har begynt å bule utover nå som en knopp. 

Tanker fremover:

Nå begynner jeg virkelig å glede meg! Jeg ser frem til dobbelt opp med koser, nattakyss og hverdagsgleder. Mini hilser fortsatt på lillebror hver dag og susser magen. Allikevel gruer jeg meg litt, for sist gang ble fødselen min satt igang på sykehuset, og jeg fikk god oppfølging hele veien fra vannet ble tatt. Jeg har aldri opplevd å skulle føle på igangsettingen på egen hånd. Vann som går, rier, hvor lang tid har jeg på meg, og hva om dette skjer borte hos noen, hjemme, i bilen?! Slikt stresser meg litt. Hva om man ikke rekker frem til sykehuset tidsnok? Jeg skal definitivt ha nummeret til sykehuset lagret på speeddial denne gangen!

#mammablogg #gravid

Livet i magen // video.

 • 21.04.2016 - kl.08:00

Jeg kjenner masse liv og rørelser inni magen nå om dagen, og jeg blir mer og mer nysgjerrig på hvem den lille karen inni der egentlig er. For å lære mer om babyens utvikling lot jeg meg fascinere av ultralydbilder og filmer fra YouTube. Jeg deler en av filmene med dere nå. En film som tar oss med på utviklingen fra første dag og frem mot fødselen.

Er det ikke fantastisk hvordan menneskekroppen virker, og hvordan vi faktisk kan produsere slike vakre undre? ♥

#gravid #mammablogg

 

20 ting å glede seg til etter fødselen.

 • 20.04.2016 - kl.08:20
 1. Sove på magen igjen!
 2. Slippe bekkenplager (håper det lar seg trene opp igjen...)
 3. Slippe vann i kroppen.
 4. Trene mer avansert yoga.
 5. Trene magen!
 6. Kunne ta på meg sokkene mine selv!
 7. Spise ost og spekemat, som jeg har holdt meg unna i 9 mnd.
 8. Slippe sure oppstøt.
 9. Ta meg en kald pils i sensommervarmen!
 10. Få tilbake kroppen min igjen,
 11. Få på normale jeans igjen.
 12. Å kunne leke skikkelig og aktivt med sønnen min igjen.
 13. Se pappaen og babyen sammen.
 14. Se reaksjonen på storebror når han hilser på babyen for første gang.
 15. Se søskenkjærligheten blomstre...
 16. "Forelskelsesfølelsen" man får for eget barn.
 17. Stoltheten av å bli mor igjen.
 18. Å snuse inn den deilige babylukten!
 19. Gå turer.
 20. Nyte barseltiden med babyen, gode venner og barselgruppen.

Og sist, og aller viktigst- å være en familie!Neste gang vi er hos fotograf vil det være med enda en liten en på bildet.... ♥

 

Jeg elsker kvalitetstid, men...

 • 19.04.2016 - kl.21:12

Jeg elsker kvalitetstid med guttungen, men aller best er det i helgene når vi kan sove litt lenger, ta morgenene med ro og resten av dagen til tur, utelek eller annet moro. I ukedagene blir det ofte mer stress, og jeg er gjerne sliten etter en dag på jobben. Spesielt nå som jeg er gravid, og med bekkenplager, kjenner jeg på hvor ekstra tunge ukedagene er. Jeg står opp kl 06.00, og prøver legge meg mellom 22.00 og 23.00. Nå er klokken kvart på ni, og etter dette blogginnlegget skal jeg faktisk køye. Jeg er rett og slett helt skutt!

Jeg leverer Mini i barnehagen på morgenen, drar på jobb, jeg jobber kun 60%, men får allikevel smerter i rygg og bekken etter en dag på kontor foran pc, og jeg drar hjem i 13.00 tiden, innimellom trener jeg litt før jeg henter Mini, så skal han lekes med, middagen skal lages, klær skal vaskes, Mini skal bades, leses for og legges. Det går rett og slett i ett, og jeg kjenner kroppen min skriker etter mer søvn. Jeg er konstant trøtt og kunne definitivt ha behov for et par powernaps på sofaen i løpet av dagen.

Det er absolutt noe annet å gå gravid nå som man har et barn fra før, enn hva det var når man var førstegangsfødende og bare gikk å lengtet. Denne gangen syntes jeg gravidmånedene bare har løpt fra meg, og jeg kan ikke skjønne at det snart bare er tre måneder igjen. Jeg har hatt så mye å gjøre hele tiden, at jeg må ærlig innrømme at fokuset ikke har vært 100% på magen. Den har liksom bare vært en ekstra ting oppi alt, men nå som han lille inni der sparker, hikker og slår kolbøtter, bekkenet smerter og ryggen stivner kan jeg innrømme at jeg tenker litt oftere på det faktum at jeg faktisk er gravid.

Kvalitetstiden som jeg (vanligvis) elsker har også blitt en ting jeg ikke klarer fokusere 100% på lenger. Som i dag da Mini skulle bade, var jeg ikke veldig happy for å måtte sitte en halvtime på doen ventende, og den koselige lesestunden vi bruker ha i senga, hvor jeg kryper oppi sammen med han i den lille barnesengen, fikk vente i dag og jeg "kjøpte" meg ut av det hele ved å gi han 20 minutter på Ipaden i senga. Imens fikk jeg den etterlengtede powernapen min på sofaen... Med fare for å bli "arrestert" av mammapolitiet nå, så må jeg spørre- dette må vel være lov innimellom?

Teller ned dagene til helg igjen, hvor vi igjen bare skal nyte ♥

#mammablogg #gravid
 

 • Kommentarer: 0
 • 19.04.2016 kl.21:12 | Kategori:Blogg

Chiller'n på sykehuset.

 • 18.04.2016 - kl.10:22

Vekkerklokken ringte 05.00. Jeg lot den slumre et kvarter. Det var lenge nok til at jeg ikke rakk frokost eller å sminke meg. To brødskiver med leverpostei ble kastet oppi en brødpose ned i veska to go, og vippene mine fikk et lag mascara på vei inn til byen. Gubben kjørte.

En hel halvtime for tidlig ankom vi Lovisenberg. Det var jo køfritt innover så tidlig. Så ble vi sittende i bilen og dingle med bena. Så gikk vi opp på venteværelset og dingla litt mer med bena. Nesten en time etter oppsatt klokkeslett fikk gubben komme inn til operasjon. Da ble jeg sittende igjen alene å dingle med bena.

Ca 5 timer ventende på sykehus. Det er lange timer... Jeg tok meg en kaffe og croissant ute i bakhagen, men har ellers brukt tiden på "opplæring" i barneoppdragelse. Jeg elsker Casa Kaos og ler så jeg griner (det er faktisk litt flaut inne på et felles venteværelse..!) innimellom av boken hennes "Føkk lykke". Jeg kjenner meg så godt igjen i flere av kapitlene hennes. Har du lest boka? Anbefales!

Har tatt dagen fri for å følge gubben til dagkirurgi. Ikke noe alvorlig altså. Bare noen justeringer i magen..! Resten av dagen min skal gå til å leke helsesøster, varte opp og pleie før jeg skal hente Mini hos svigers. Mini har sovet der hele helgen, og gud som jeg savner den lille mannen nå. Han er mitt hjerte! Rart å være mange dager uten hans tullete vitser, barnslig lek og varme nattakoser. Blir bra å få han hjem igjen.

 

 • Kommentarer: 4
 • 18.04.2016 kl.10:22 | Kategori:Blogg

Graviditeten uke for uke (uke 28)

 • 16.04.2016 - kl.20:35

Termin:

18. juli 2016

På vei:

28 uker nå.

Navn:

Jeg har absolutt en (hemmelig) favoritt.

Aktivitet innenfra:

Masse! Nå også så kraftig at man kan se det utenfra. Jeg har merket rytmisk hikking, samt at han "kiler" meg oppunder ribbena med tærne sine.

Innkjøp til babyen:

Hittill har jeg kjøpt trådløs babycall, Moweo vippestol, et brukt bilsete og noen klær. 

Utstyr som mangler:

Vi trenger en sammenleggbar lekegrind, et ekstra bilsete til samboerens bil samt at jeg må jeg supplere med enda noen klær etterhvert. Jeg ryddet i gamle babyklær etter Mini og trenger noen bodyer i de minste størrelsene. Ellers har vi det meste. Bare noe usikker bare på hvor leke- og aktivitetsteppet hans, samt Baby Bjørn bæreselen er blitt av... Selv om det har tatt opp ekstra plass i 4 år, så var det vært å stable eskene rundt om, for det er mye penger spart nå i babyrunde nummer 2.

Søskenkjærligheten begynner tidlig - når man kan kjenne at lillebror sparker inni magen.

Vektøkning:

Ca 10 kg! Måtte veie meg hos jordmor... Nå har jeg meldt meg inn på treningssenter og skal prøve få til en 4-6 rolige runder der hver uke frem mot fødsel. Dette for å styrke svake punkter, bekkenbunn og også kanskje klare holde vekten i nogen lunde sjakk fremover. Jeg gikk opp 12 kg totalt med forrigemann. Det sies man går opp mer med nummer 2, men jeg ønsker virkelig ikke gå opp mer enn ca 14 kg. Det skal jo tross av igjen etterpå også..!

Strekkmerker:

Fortsatt ikke fått dette. Hurra! Smører meg fortsatt godt inn med både fete kremer (blander ofte Propolis og Gelly fra Forever Living).

Se eget innlegg og anbefaling på gravidkremer HER.

Matkikk:

Fortsatt en sucker for sjokkis og junk! Damn! Spiste burger til middag i dag btw..!

Plager:

En god del bekken og lyskesmerter, og det har vært slik siden uke 5. Er nå sykemeldt 40% ut april måned, så får vi se om det bedrer seg eller om sykemeldingen må forlenges. Har som sagt også begynt å trene mer aktivt nå, i håp om å styrke bekkenbunn og også klare leve et mer eller mindre normalt liv med bekkenplagene frem mot fødsel.

Tungt:

Ja! Det er vanskelig å ta på sokker og sko nå. Jeg hater trapper! Og det er vanskelig å leke med Mini i sandkassa eller sittende på gulvet blant annet. Det er tungt å løfte han inn og ut av bilen, opp og ned av badekaret m.m, så jeg tror absolutt styrketrening vil være gunstig for meg nå. 

Søvn:

Jeg sover ok, men merker nå at presset mot blæra stadig øker på og jeg våkner stadig oftere fordi jeg må tisse. Jeg sover også med en pute mellom bena for å få en mer rett stilling på bekkenet, slik at bekken og hofte ikke "låser" seg helt i løpet av natten.

Sykehusbagen:

Jeg har ikke pakket bagen enda, men vet ganske sikkert hva jeg skal ha med meg, og noe av innholdet blir jeg sponset med fra Ammehjelpen.

Neste kontroll:

Om ca 1 måned, rett før vi drar på sydenferie. Føles betryggende med en ekstra kontroll før man skal ut på reise.

Barselgruppe:

Jeg håper å få tildelt en fin barselgruppe via helsestasjonen i min kommune, med folk med termin nær min egen, men det blir jo ikke før etter fødsel og nærmere sensommeren. Ellers har jeg vært på cafe´med en gjeng søte gravide og på trille/ gåtur med ei som nylig har født. Alle har jeg blitt kjent med via mamma- og gravide grupper på Facebook, og alle bor i nærheten av meg. Jeg er den siste i denne barselgjengen som har termin, og jeg merker jeg blir mer og mer nysgjerrig på hvem mitt Lillegull i magen er etterhvert som de andre jentene nå føder sine små... ♥

Babyens størrelse (ca):

Ca 34 cm nå. Føler at han er ganske lang, slik som sin storebror. Magen føles stram, og navelen min har begynt å bule utover nå som en knopp. Det virker nå som han blir ganske lik sin storebror både i størrelse og oppførsel (ut i fra rørelsene i magen å dømme).

Tanker fremover:

Nå begynner jeg virkelig å glede meg! Jeg ser frem til dobbelt opp med koser, nattakyss og hverdagsgleder. Mini hilser fortsatt på lillebror i magen hver dag, susser magen og snakker til han gjennom navelen. Det at han virker så interressert i lillebror varmer mitt mammahjerte ♥

#mammablogg #gravid

Rabattkode hos L&L - denne helgen!

 • 15.04.2016 - kl.14:37

/I samarbeid med Lykke og Leandro/

Mens vi venter på lillebror... ♥

 

- DENNE HELGEN (15-17 april) får du 25% rabatt på et valgfritt produkt -

fra @lykkeogleandro (Instagram) / LykkeogLeandro (Facebook)

ved å bruke rabattkode: Lillebror

#smokkesnor #vognpynt #baby #gravid #mammablogg

Klarte ikke dy meg!

 • 14.04.2016 - kl.22:47

Jeg ryddet i babyklærne etter Mini i forrige helg og jeg sitter igjen med tre fulle esker og klær nok til hele det første leveåret, det er jeg sikker på. Allikevel klarte jeg ikke dy meg, for det er jo så innmari moro å handle til de minste! Jeg elsker Newbie klærne og denne lille bodyen måtte bare være med hjem fra butikken her om dagen. Er den ikke bare supersøt?

Kjekt å vite om huden -Fleur de Jouvence.

 • 13.04.2016 - kl.22:15

KJEKT Å VITE OM HUDEN:

Hudens oppbygning

 • Huden - vårt største organ - er en elastisk beskyttelse som tar opp og avgir fukt og beskytter indre organ. Huden er et levende organ som består av tre lag: lærhuden (dermis), overhuden (epidermis) samt underhudsfett (subkutan vev). To av disse lagene, lærhud og overhud, bestemmer hudens utseende.
 • Den underliggende, subkutana, fettvevet, beskytter muskler og ben og består for det meste av blodkar, nervetråder og kjertler. Dette laget utgjør den myke strukturbasisen i huden din. Jo eldre man blir, desto mer tas fettet i subkutanvevet opp av den øvrige kroppen og resultatet blir rynker og slapp ansiktshud.
 • Dermis - det andre laget - inneholder blodkar, nervetråder, nerveender, hårsekker og svette- og talgkjertler. Her finnes også såkalte fibroblaster som produserer det kollagen som gir huden smidighet og fasthet. Ytterligere en substans som er i dette laget, er elastin med samme viktige betydning som kollagen. Det er dette laget som trenger næring, og det er her nye celler dannes.
 • Epidermis - eller det ytterste laget - består av et meget tynt lag med døde hudceller. Det er dette laget vi ser og oppfatter som huden vår. Kroppen produserer konstant nye hudceller under epidermis, og disse kommer opp til hudoverflaten etter 21-28 dager. De nye cellene kalles keratinocyter og er "lastet" med keratin.

 

Huden eldres på to måter: biologisk og sekundært, dvs av andre årsaker

 • Den naturlige biologiske aldringen beror på hvilke arveanlegg vi har, men faktorer som livsstil og matvaner påvirker også.
 • Den sekundære aldringen bestemmes av livsstil og eksterne faktorer som forurensinger, vær og vind, UV-stråling, røyking og alkohol. Gjennom å beskytte huden og komplettere med styrkende, hudpleiende stoffer kan vi motvirke den sekundære aldringen.

 

Regler for hudens omsorg

 • Spis fornuftig
 • Rengjør, gjenfukt og benytt dag- og nattkrem
 • Unngå unødig destruktiv miljøpåvirkning (sterkt sollys, røyk etc)
 • Bruk kun førsteklasses hudpleieprodukter


 

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

I Aloe Fleur de Jouvence inngår følgende rutiner:

 

Aloe Fleur de Jouvence-settet inneholder alle produktene som inngår i programmet pluss en instruksjonsbrosjyre. 

Ansiktsbehandlinger med Aloe Fleur de Jouvence

Hele programmet:

 

Trinn 1. Rengjør ansikt og hals med Aloe Cleanser. Påføres med opp/utgående bevegelser.

Trinn 2. Tørk med fuktig håndkle eller ansiktsserviett og vask deretter ansiktet omsorgsfullt.

Trinn 3. Bland en teskje Mask Powder med en teskje Aloe Activator (dråpevis) til blandingens konsistens minner om en tynn lotion.

Trinn 4. Dekk ansiktet tynt og jevnt med lotionen med medfølgebde børste (opp/utgående bevegelser). Begynn med halsen og gå oppover. Dekk ansikt, hals og huden bak ørene. Innta en behagelig stilling, koble av og unngå ansiktsbevegelser i cirka 10-15 minutter.

Trinn 5. Fjern masken med et håndkle som fuktes i varmt vann. Skyll deretter nøye med mer varmt vann.

Trinn 6. Påfør Rehydrating Toner med en bomullsdott. Gjenta til ansiktet er helt rent og ingen spor av misfargingen vises på bomullsdotten. Dette trekker sammen porene og letter hudens evne til fuktopptaking.

Trinn 7. På dagtid påfører du Firming Day Lotion på ansikt og hals som beskyttende underlagskrem. La det tørke før makeup.

Trinn 8. Til natten påfører du Recovering Night Creme på ansikt og hals. Dette setter i gang en prosess som fremmer hudens fett- og fuktbalanse, styrker huden og myker den opp mens du sover.


 

OBS! Aloe Fleur de Jouvence-produktene består, som alle våre andre produkter, av hudvennlige komponenter. Hvis den minste risiko for allergi foreligger, råder vi deg til å først prøve produktene på en liten del av huden.

Deler av innleggets innhold er lånt fra Forever Living sine nettsider.

 • Kommentarer: 0
 • 13.04.2016 kl.22:15 | Kategori:Skjønnhet

Elsk på dette været!

 • 12.04.2016 - kl.20:12

Sol og varme. Endelig! Det er vår. Selvfølgelig måtte vi leke ute i dag. Vi brukte kreativiteten til å designe moderne hus og garasjer, husket og bare nøt det faktum å kunne gå ute uten lue.

Flere som har vært utendørs i dag?

Legg meg gjerne til på Snapchat: carinachanel

 • Kommentarer: 1
 • 12.04.2016 kl.20:12 | Kategori:Blogg

Dyrbar cafetid med guttene mine.

 • 12.04.2016 - kl.13:58

Akkurat nå satte jeg meg et nytt mål- jeg skal alltid ha penger på kontoen min øremerket koselige cafebesøk. Lønningene går ofte like fort ut av konto som de kommer inn, men med min deltidsjobb og inntekt fra Forever skal jeg absolutt kunne ta meg råd til cafebesøk oftere.

I skrivende stund sitter jeg på Jordbærpikene cafe'. Dette var cafeen jeg og mamma ofte brukte møtes på, hvot vi har delt mange timer med småsnakk og hygge. Jeg ser meg rundt og ser fire andre bord likedan, hvor mor og datter småspiser og skravler. De smiler og ler. Selv kjenner jeg tårene presser på, men jeg holder de tilbake for å ikke gråte offentlig. Det vekker så mange minner i meg å se disse menneskene sitte slik. Jeg kjenner mammasavnet...

Og det var derfor jeg satte meg et nytt mål. Jeg kan ikke lenger dele slik kvalitetstid med mammaen min, men Mini og Lillegull i magen skal opp gjennom oppveksten få kjenne på kvaliteten i slike cafebesøk med mammaen sin. Innen de blir på min alder håper jeg at vi har tilbakelagt mange timer på cafe, skravlende om løst og fast, ledd og knyttet sterkt familiebånd. Det er ofte de små tingene som gir de beste minnene her i livet.

 • Kommentarer: 3
 • 12.04.2016 kl.13:58 | Kategori:Blogg

Nye negler- bling added.

 • 12.04.2016 - kl.12:36

@katelillytyler did it again! Takk! Etterfyll og forsterkede, egne negler, denne gangen tilsatt litt bling. Fordi enhver jente liker vel å skinne litt? ♥

 • Kommentarer: 5
 • 12.04.2016 kl.12:36 | Kategori:Skjønnhet

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits