Barn har bursdag i en hel uke!

 • 30.04.2015 - kl.21:59

For ca en måned siden var jeg og Mini i lekebutikken. Da så vi på alle Caterpillar lekene og han var bestemt på at han ønsket seg en gul, stor, Cat gravemaskin til bursdagen sin, og jeg lovte han det.

Helgen før bursdagens hans fikk han bursdagsgaver av sin tante og onkel på lørdagen og av sin bestemor og bestefar på søndagen. Dette fordi de ikke får vært til stede på selve dagen eller feiringen.

I går var fødselsdagen hans og vi feiret den med å kjøpe Cat gravemaskinen som lovt + en masse andre leker! Så dro vi ut å spiste bursdagsmiddag på Dolly Dimpleys hvor han fikk egen barnemenypizza og is til dessert. En enkel feiring, men det var et strålende fornøyd bursdagsbarn.

I dag ble han feiret i barnehagen, da de dessverre hadde glemt dagen hans i går! De hadde visst skrevet feil dag i kalenderen og ikke lagt til rette for noen feiring. Ops..! De ansatte ringte meg og beklagde seg veldig, og de sørget for bursdagsang og feiring i dag i stedet. Han fikk uansett en bursdagskrone av meg i går som jeg lagde i all hast i lunsjen etter at jeg fikk denne telefonen fra barnehagen. Litt som et plaster på såret. 

I morgen skal vi feire dagen hans med middag hos mine foreldre og han får flere gaver da.

På søndag har vi invitert venner av oss og deres barn på barnebursdag med pølser, kake og utelek.

 

Denne 3 årsdagen har blitt dratt ut over en god uke og Mini skjønner nok ikke egentlig hva en bursdag er, for han har jo hatt flere feiringer og fått gratulasjoner fra alle hold til en hver tid siste tiden. Det må nok gå enda et år eller to før han forstår selve betydningen av å ha bursdag og at det kun gjelder den ene dagen og datoen som man kom til verden. Det føles bare litt for avansert å forklare for han nå, så i år satser vi heller på flere feiringer med ekstra mye kake, og han skal få lov til å tro at bursdager varer en hel uke!

På vei til lekebutikken med fornøyd bursdagsbarn i baksetet.

Wow, jeg vil ha ALT!

Trøtt, liten gutt på vei hjem. Den store, nye gravemaskinen fikk sove i senga sammen med han da vi kom hjem den dagen.

Og i dag ble den testet ut utendørs. Mini kan meddele at den fungerer like bra på sand, grus og i gress. Tommel opp fra fornøyd bursdagsbarn.

 

#mammablogg #mamma #barn #bursdag

 

Throwback Thursday /Tattoo/

 • 30.04.2015 - kl.11:30

News on the blog! Nå skal jeg begynne med TBT (Throwback Thursdays). Starter med et tatoveringsinnlegg for ca et år tilbake, hvor jeg var lei av at andre dømte meg for blekket mitt. Det var en periode hvor alle rundt meg hadde en mening om det, og ikke alt var positivt.

 

Mye vil ha mer, er det noe som heter, og jeg ønsker meg stadig noe nytt og større. Har printet ut tatoveringsforlag til en hel sleeve. Spørsmålet er bare når man skal få råd til å ta den... For å ta den, det skal jeg en eller annen dag! Hvem bryr seg om hva andre syntes om meg, så lenge jeg trives med meg selv?!

Jeg skal tilbake til Old Bastards tattoo i Oslo nå i mai måned, derfor syntes jeg dette var et passende innlegg å mimre tilbake på. Jeg skal ikke tatovere noe nytt da (dessverre!), men jeg skal friske opp noen eldre tatoveringer. Har så innmari lyst til å legge frem sleeve tankene mine da og muligens få et prisoverslag på det hele. Love & live for ink!

In the end, people will judge you anyway... So don't live your life impressing others... Live your life impressing yourself!

Haters gonna hate! Jeg er meg, med eller uten blekk, så prøv å se forbi kunsten min og se meg for meg! Det er vel ingen som kommer hjem til deg og dømmer deg for bildene på veggen din???

 

Har du tatoveringer?

 

#tattoo #tatovering #skjønnhet #tbt #trowbackthursday

 • Kommentarer: 4
 • 30.04.2015 kl.11:30 | Kategori:Skjønnhet

Say it with flowers.

 • 29.04.2015 - kl.10:26

En liten hvitveis fra en søt gutt: "Mamma, ta denne. Jeg elsker deg!" 

Smelt!

Wednesday Wishes/Michael Kors/

 • 29.04.2015 - kl.09:06
 • Kommentarer: 3
 • 29.04.2015 kl.09:06 | Kategori:Mote

Det er noens bursdag!

 • 29.04.2015 - kl.08:56

Det er noens bursdag hver dag, og i dag er en ekstra spesiell dag for meg. Nei, det er ikke min bursdag i dag, men på akkurat denne tiden (tidlig morgen 29.april) fødte jeg en liten gutt- og i dag er det hans bursdag! Mini blir i dag 3 år! De beste tre årene i mitt liv, og de har flydd så alt for fort. Han begynner å bli en stor gutt nå. Snakker flytende, og som en foss! Er nysgjerrigheten selv og har utviklet Lars Monsen- utforsker tendenser. Han er ikke bare en kjekk liten kar, men også godhjertet, omtenksom og snill. Han byr på mange koser og er man lei seg får man også låne smokken hans.

 

Jeg elsker deg mer enn alt annet på jord Mini. Du vil alltid komme i første rekke og jeg ser frem til å feire begynnelsen på enda et spennende år sammen med deg. Hipp hipp hurra!

 

#mammablogg #foreldre #barn #bursdag #gratulerer #hipphipphurra !

Boyfriend shirt.

 • 28.04.2015 - kl.15:43

Jeg vil anbefale alle å låne kjæresten (eller pappa, en bror eller en kompis!) sin skjorte. Det er superdigg å gå i, og ikke minst er det chill på litt late sofa-slite- dager. Eventuelt også på supereffektive dager! Jeg skal nemlig jobbe overtid i dag. Det blir en lang dag, så jeg fant ut at det var greit å kle seg litt comfy.

Ønsker å konkluderer dette innlegget med at jeg syntes store skjorter er digg og at de på en eller annen fashionistisk måte matcher stort sett alt og alle anledninger. Enjoy!

 • Kommentarer: 3
 • 28.04.2015 kl.15:43 | Kategori:Mote

Å brenne ned kantina!

 • 28.04.2015 - kl.08:36

Nederlag! Jeg hadde en deilig cookie dough proteinbar som jeg tenkte nyte etter morgentrening i dag. Jeg skulle bare mykne den litt ved å varme den lett i mikroen. Jeg åpnet papiret rundt halvveis før jeg hev den inn på 20 sekunder. Lite visste jeg at papiret inneholdt sølvfolie..! Det knitret godt og luktet skikkelig brent. Herregud, tenk om det hadde tatt fyr? Og hele kantina vår hadde brent ned?!

Jeg fikk reddet restene av baren min, men hvilket nedelag da hele baren smakte brent folie. Bombe! Var vel meg fortjent som en liten lærepenge...

 • Kommentarer: 5
 • 28.04.2015 kl.08:36 | Kategori:Blogg

#mylife

 • 27.04.2015 - kl.13:55

Det ble litt for stille et øyeblikk. Jeg hadde mistet Mini ut av synet. Hvor var han? Og hva pønsket han på nå..?

Jeg rundet bryggehjørnet og der fant jeg han. "Hva gjør du Mini?" spurte jeg med et smil om munnen. Dette var bare så typisk han..! "Ehh, mamma... Jeg sitter fast jeg".

#mylife Sånn går no dagan som småbarnsmor...

 

Spring- I love you!

 • 27.04.2015 - kl.12:01

Det er vår! Solen skinner mye om dagen. Vinden er fortsatt noe sur, men i le i en solvegg kan man allikvel nyte late vårdager iført bare bikini. Jeg drømmer å ikle meg en ny, fargerik bikini i år. Jeg drømmer om mer blekk på kroppen som jeg stolt kan la komme til syne iført lette vårantrekk og kortermet. Og jeg ser frem til når norske jordbær er å få kjøpt på gårdene rundt om og de saftigste sydenfrukter kommer i butikkene. Jeg elsker denne delen av året som kommer oss i møte nå!

TWINTIP Bikini purple/orange / TWINTIP Bikini black/white (adlinks)

 

 • Kommentarer: 4
 • 27.04.2015 kl.12:01 | Kategori:Blogg

Idyll.

 • 26.04.2015 - kl.22:33

Helgen fløy så alt for fort. Som alltid..! Vi er hjemme igjen nå etter en koselig tur på Bergholmen. Den øya byr på fantastisk natur og fantastiske mennesker. Jeg deler av meg med et bildedryss i kveld også vil jeg skrive mer utfyllende innlegg i morgen. Håper du hadde en fin helg. Legg gjerne igjen en link til din blogg om du gjorde noe spennende i helgen du syntes jeg burde lese om ;)

Man er ikke voksen før man tør å være barnslig. Hoppet et par runder selv. Kjempemoro og alt for lenge siden sist.

#fri #helg #idyll #drøbak

 • Kommentarer: 5
 • 26.04.2015 kl.22:33 | Kategori:Blogg

Roadkill.

 • 24.04.2015 - kl.07:29

Meg i bilen

* Hva er det langs veien der borte? Det er stort. Er det et dyr? Å nei, så trist! Hva slags dyr er det? Jeg må se. Nei, jeg vil ikke. Men jeg er så nysgjerrig. Herregud, noe så leit. Håper den ikke lider. Håper det gikk fort. For en idiot som kjørte på han! Stakars dyret. Han visste sikkert ikke at veien var så farlig. Unødvendig død... Han skulle sikkert bare finne noe mat eller noe. Kunne ønske jeg var dyrlege egentlig, og kunne redde skadde dyr! Ville ikke hatt stilling som rydder roadkills som dette hvertfall. Hvilken fæl jobb det må være..! Veeeldig stort faktisk dette dyret. Er det en grevling? Nei, det må være rådyr eller elg. Off, det er så grusomt hele greia. R.I.P kjære dyr! Nå er jeg der snart. Skal jeg se? Vent... Det er jo bare en stor stein!!!

 • Kommentarer: 3
 • 24.04.2015 kl.07:29 | Kategori:Blogg

Stress, trening, coach og forfatterskap.

 • 23.04.2015 - kl.22:10

Jeg er så sliten om dagen. Prøver å karre meg opp om morgenene nå for å trene meg sprek. Blir kjempesliten ut over dagen av å stå op så tidlig, men får fader meg ikke sove på kvelden allikevel. Har liksom ikke ro i rumpa til å legge meg til vettug tid. Tenker å legge meg kl 22.00 hver kveld, men så skal jeg bare ditten og så bare datten også blir klokken plutselig midnatt! Også skal jeg liksom høre klokka når den ringer før 05.00 på morningen..?! Skjer jo ikke! Ikke hver dag ihvertfall. Nei, jeg er kjempetrøtt og ute av fokus om dagen.

Jeg drømmer om å skrive mer på boka min hver dag, men det bir stort sett med tankene da jeg nesten ikke har ork til å lage gode blogginnlegg en gang... Har flere blokker og løse ark med stikkord, koder, utdrag og inspirasjon, men jeg har ikke fått satt det hele i system enda. Føler det krever mer fokus fra meg for å klare sette det hele sammen til en helhetlig historie. Har derimt fått gjort endringer i bloggens innhold og fremtidige innlegg ligger klare til publisering. Jeg håper dere skal like det. Noen prioriteringer er altså gjort selv oppi trøtt- i- trynet dagene!

Jeg har vært mer hos coachen min i det siste. Lenge siden jeg har nevnt noe om det nå. Føler det gjør meg godt å reise til en person som jeg kan tømme alle tanker og følelser til. Litt som ærligheten i bloggen min, bare uten at noen dømmer meg! Coachen kommer med konstruktiv kritikk og gir meg råd og veiledning til hvordan jeg kan jobbe videre med tankene mine, sortere følelsene og planlegge fremtiden. Anbefaler usikre sjeler, personer som trenger gode råd på store valg i livet, kjærestepar som er på bristepunktet, pskykisk syke, unge, gamle, barneløse, foreldreløse, venneløse, samt resten av Norges befolkning (!) å skaffe seg en coach, eventuelt psykolog, for å få mer klarhet i hverdagens mas og uro. Jeg er mye sliten og stresset og det føles godt å snakke om hva som skjer i livet mitt, analysere hverdagen min og etterhvert kunne sette fingeren på de punktene i livet mitt som tømmer meg for energi og livsglede. Coach er den beste invisteringen jeg noensinne har unnet meg! 

Dette er litt late night blogging, men det går greit, for jeg skal ikke trene i morgen tidlig. Fikk akupunkturbehandling med strøm i dag og er relativt øm i skulder og nakke. Skal ta en rolig morgen i morgen, nyte deilig kaffe og ha kontormøte med gode kollegaer i stedet. Så er vel planen å jobbe i noen timer, for sist jeg sjekket var det det jeg fikk lønn for! Etter jobb skal vi på Bergholmen og der- ja, der skal jeg slappe av! Jeg skal late meg med Mini, gå turer, lese en god bok og knipse masse bilder. Altså skal jeg ha en typisk Carina- blogg- weekend. Bildedryss kommer.

Till later- good night! 

 

 

 • Kommentarer: 3
 • 23.04.2015 kl.22:10 | Kategori:Blogg

Røverkjøp /sommeren er reddet/!

 • 21.04.2015 - kl.20:10

Dagens røverkjøp! 30,- pr bok. Sommeren er reddet! Nå har jeg masse å lese i ferien.

Jeg elsker bytte/ selge- sider på Facebook. Bor du i Akershus? Ta en titt på bytte/ selgesidene nedenfor. Muligens finner du også et røveskjøp. Eventuelt kan du selge unna noe selv og få litt ekstra penger til sommerferien.

Kjøp, salg og bytte Akershus: https://www.facebook.com/groups/163841157033682/

Til salgs/bytte/gis bort i Follo området: https://www.facebook.com/groups/497472330288442/

Kjøp/salg/bytte/gis bort: https://www.facebook.com/groups/414925325237022/

Barneting selges Akershus/ Oslo: https://www.facebook.com/groups/398596333509826/

 

Sunny Happy Days.

 • 21.04.2015 - kl.12:13

I går var en nydelige dag med solskinn og sinnsyke varmegrader. Det var waaay to hot for jeans, men jeg dro rett fra jobb og inn til Oslo for å møte en venninne og måtte gjøre det beste ut av antrekket jeg hadde på meg. Jeg tok av meg til t- skjorte, og kicket av meg skoene ute til lunsj. Det var godt å lufte tærne, og jeg fikk noen fregner på nesen!

Skulle ikke møte venninnen min på Solli plass før kl 16.30, men valgte å avspasere noen timer i går bare for å nyte penværet maksimalt. Jeg tok t- banen til Stortinget og vandret gatelangs, gjennom slottsparken og opp mot Solli. Noe skuffet over at kongen ikke sto ute å vinket til meg..!

I god rute betilte jeg meg en vente- smoothie på Waynes før venninnnen min kom. Fan- f**king- tastic jordbær/ mango smak! Når venninna mi kom skravlet vi om løst og fast, nøt en kaffe, kake og bestemte oss for å gå opp til Majorstuen bare for å få rørt litt på oss. Holdt jo på å smelte ute i solsteken. Det var kjempekoselig og deilig å vandre i de svale bakgatene.

 

Jeg hadde en god start på uken min i går, nøt været og hyggelig selskap maksimalt, og det ser ut som lykken skal fortsette. Solen skinner godt i dag også og jeg satser på å få et par fregner til. Sommer i Norge- jeg elsker det!

 • Kommentarer: 4
 • 21.04.2015 kl.12:13 | Kategori:Blogg

Iced cappuccino/ mandag morgen nytelse/.

 • 20.04.2015 - kl.09:06

Good monday morning! Byttet ut den vanlige kaffen min i dag med en iskald cappuccino. Supergod! Denne skal definitivt prøves flere ganger, og jeg skal teste den ut i sommervarmen med kalde isbiter oppi. Det er sikkert helt fantastisk og forfriskende. Og kjempeenkelt å lage, ikke minst!

Jeg lærte meg å drikke kaffe ved å lage meg iskaffe hjemme. jeg trappet opp til sort kaffe. Så lærte jeg meg å like latte' og cappuccino. Nå er jeg mer eller mindre kaffoholiker! I love it! Jeg må i hvert fall starte hver dag med en kopp kaffe, uansett kaffesort og type.

Nutrikost produkter er basert på høy kvalitet uten palmeolje, aspartam eller MSG! De selger blant annet shaker, smoothies, mellommåltider, middager, lett snacks og barer. Jeg slanker meg ikke, men jeg ønsker å vedlikeholde vekten min og ha den under kontroll. Jeg prøver derfor å bytte ut noen måltider med Noka eller DIETImeal produkter. Tar meg gjerne Noka shake til frokost, men DIETImeals etter trening eller til lunsj. DIETImeal produktene inneholder mer protein og gir meg mer energi.

Nutrikost selger unike produkter for optimal vektkontroll. Les mer om Nutrikost HER.

(Sponset produkt/ rekame) #kaffe #cappuccino #dietimeal #nutrikost #helse #kosthold

 • Kommentarer: 2
 • 20.04.2015 kl.09:06 | Kategori:Mat

Andedammen.

 • 19.04.2015 - kl.14:34

I dag tok vi en liten familietur til Landbrukshøyskolen i Ås. Vi matet ender og spiste is ute i det nydelige vårværet. På veien hjem kjørte vi innom geitefjøset for å hilse på de søte killingene. Det var stor stas for Mini, men ikke mer stas enn alle gravemaskinene vi så langs veien. De graver overalt der nå for å bygge ut og Veterinær høyskolen skal flytte dit etterhvert.

 • Kommentarer: 2
 • 19.04.2015 kl.14:34 | Kategori:Blogg

Frokost med den beste.

 • 19.04.2015 - kl.08:36

Søndagsfrokost med Mini. Mor trenger Red Bull og straks en kjempekopp med kaffe. Syntes nesten det er verre å være edru på fest, fordi jeg blir så sliten og sover dårlig. Får nesten fyllesjukfølelse og det er så sykt irriterende når jeg ikke har tatt en slurk alkohol en gang. Det var uansett kjempekoselig med jentene i går og det er verdt å være trøtt for i dag.

Mini vekket meg med kos og klatret opp i senga. Nå ser vi litt tegnefilm og nyter deilige bær til frokost. Senere i dag skal vi til andedammen og se om endene har kommet sydfra. I fjor når vi var der var det ingen ender der..! Dagen før hadde ei venninne vært der og da var det flust med ender!? Krysser fingrene for at de vil leke med oss i år da. Hva er dine søndagsplaner?

#helg #mat #mammablogg

 • Kommentarer: 6
 • 19.04.2015 kl.08:36 | Kategori:Blogg

Kvelden i bilder.

 • 19.04.2015 - kl.00:21

This night calls for some snapchats!

Edru på fest og alt for tidlig natta...

 • Kommentarer: 4
 • 19.04.2015 kl.00:21 | Kategori:Blogg

Dagen i bilder.

 • 18.04.2015 - kl.21:10
 • Kommentarer: 3
 • 18.04.2015 kl.21:10 | Kategori:Blogg

Chille'n with this dude!

 • 18.04.2015 - kl.13:31

Ha en super lørdag!

#helg #chill #minion

 • Kommentarer: 4
 • 18.04.2015 kl.13:31 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits