Hvem er du lille mann?

 • 31.03.2016 - kl.21:04

Lille mann i magen min, hvem er du? ♥

Jeg minnes da din storebror lå i magen. Han var en unik gave. Han var en nyhet og en utfordring jeg aldri hadde opplevd maken til. Følelsen av å kjenne liv inni egen kropp var veldig spesiell og forventningene var store. Jeg trodde at om man først har opplevd noe slikt vil det ikke være like "stort" andre gangen, men der tok jeg feil. Følelsen av å kjenne liv i egen kropp er like unik denne gangen. Jeg vet ikke hvem du er, men jeg merker du vokser og er sterk. Etter snart 4 år kjenner jeg din bror godt og jeg er nå veldig nysgjerrig på om du blir lik han. Eller kanskje du blir en rake motsetning? Jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til deg som person enda, for jeg har ikke møtt deg ansikt til ansikt, men jeg elsker deg allerede, det kan jeg si, men jeg er veldig nysgjerrig på hvem du egentlig er.

I enda noen måneder skal du få kose deg i magen min, men så ønsker jeg å møte deg, holde deg, kysse deg og jeg ønsker å se deg knytte lignende kjærlighetsbånd til storebror og pappa, slik du nå knytter til meg. Du var ikke helt planlagt, men du er svært ønsket. Du kom på et tidspunkt i livet hvor jeg trengte støtte, trøst og en ny sjelevenn. Du kom som en gudegave bare to uker etter at min mor, din bestemor, døde fra oss. Jeg er sikker på at du, likt storebroren din, vil ta verden med storm og du vil bli likt av alle. Jeg ser ihvertfall frem til et langt og koselig år i barselpermisjon sammen med deg. Vi skal bli godt kjent på den tiden.

#mammablogg #gravid #baby

 

Mitt hvorfor.

 • 30.03.2016 - kl.11:40

De siste 5 månedene i mitt liv har nok vært noen av de tøffeste noensinne, allikevel har jeg nok vært sterkere enn noen gang. Det som ville knekt meg før, har ikke fått knekke meg denne gangen!

Når jeg tror ting ordner seg møter jeg stadig på en ny hindring. Slik er mitt liv. Jeg har alltid vært en følsom jente, jeg gråter når jeg møter motstand, men jeg reiser meg alltid! Tidligere med hjelp og støtte av min beste venn og mentor, mamma. Etter at hun døde har jeg måtte klare meg på egenhånd. Det har kanskje vært det tøffeste av alt- å ikke ha noen å dele følelsene mine med. Nye utfordringer møter meg hver dag, men en viktig ting mamma lærte meg er at "den som gir seg er en idiot!"

 

Jeg søker nå alenetid, filosoferer og planlegger. Jeg setter meg nå noen nye mål. Jeg vil klare meg selv nå, stå på egne ben og være uavhengig av andre. Jeg må bli den klippen for mine barn, som mamma var for meg. Mitt "hvorfor" er nok sterkere enn noen gang tidligere. Nå må jeg bare fortsette å gjøre jobben for å se de resultatene jeg ønsker!

Denne våren kunne blitt nitrist om jeg lot følelsene ta overhånd, men jeg velger å ikke la motgang knekke meg. Mitt "hvorfor" er å se resultater, i meg selv som person. Jeg vil lære nye ting, være fokusert og målrettet. Jeg vil jobbe meg opp en sikker business slik at jeg i fremtiden kan få mer fritid og familietid, samt sørge for en økonomisk sikkerhet.

Hva er dine drømmer? Vær ærlig med deg selv om hva du drømmer om, og pass på at drømmene er dine! Kortfattet ønsker jeg økonomisk frihet, men i personlig detalj vil det si at jeg ønsker meg fine ferier med familien hvert år, et møblert hjem, kanskje en hytte på fjellet, en dyr designerveske, motorsykkel, spabehandlinger og fine frisørtimer hver måned samt en jobb som betaler mye, uten at jeg trenger å jobbe meg i hjel! Alt dette kan Forever gi meg. Dette vet jeg med sikkerhet, og jeg har sett andre oppnå lignende mål, om ikke større! ALLE kan få det de vil, men det krever hardt arbeid og fokus over en viss tid. Skippertak fungerer ikke. Vil du, og har et hvorfor, finner du alltids tid og løsninger!

Vil du vite mer om Forever som arbeidsplass- send meg gjerne en uforpliktende mail: cdolsen1985@gmail.com

#jobbehjemmefra #fremtid

Anbefalte kremer til gravidmager.

 • 29.03.2016 - kl.15:10

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

Mange har spurt meg hva jeg smører meg med nå som jeg er gravid, for å holde huden myk, elastisk og for å unngå strekkmerker. Jeg sverger selvsagt til produkter fra min egen nettbutikk #foreverlivingproducts - Propolis creme og Aloe vera Gelly.

Det er ikke for gitt at produkter alene kan forhindre strekkmerker. Vi er alle født ulike og med ulik hudtype. Selv har jeg en ganske elastisk hud og har alltid, i alle år siden jeg var liten, smurt kroppen inn med fuktighetskrem. Jeg fikk ikke strekkmerker ved forrige svangerskap og har hittill ikke fått noen nå heller, og jeg er nå godt over halvveis i svangerskapet. Jeg har troa på fuktighet og fortsetter smøre meg! Tør du la være?

 

Propolis creme er fet uten å klisse og den tørker raskt inn. Den har en kremaktig konsistens med herlig honningduft, og kan brukes over hele kroppen.

Aloe vera Gelly absorberes raskt inn i huden, beroliger, pleier og bevarer fuktigheten.

 

Produktene kan bestilles av meg. Jeg sender. Les mer på nettsiden min: myaloevera.no/forevercarina

 • Kommentarer: 1
 • 29.03.2016 kl.15:10 | Kategori:Skjønnhet

Graviditeten uke for uke (uke 25)

 • 28.03.2016 - kl.22:34

Termin:

18. juli 2016

På vei:

25 uker, 60% av graviditeten er over!

Navn:

Jeg har en favoritt, men det dukker stadig opp nye alternativer. Jeg føler han må få et litt rampete guttenavn...

Aktivitet innenfra:

God aktivitet. Han ruller rundt, sparker og slår, men jeg merker han fortsatt aller mest langt nede i bekkenet. Han er veldig sterk nå, og både kjæresten min og Mini har endelig fått kjenne sparkene hans når de holder på magen min.

Innkjøp til babyen:

Hittill har jeg kjøpt trådløs babycall, Moweo vippestol med vugging og musikk samt noen klær. Jeg klør i fingrene etter å storhandle, men først må jeg vite hvor babyrommet skal være, samt spare opp litt ekstra på babykontoen. De neste lønningene går nemlig til sydentur og ferier.

Utstyr som mangler:

Vi trenger fortsatt bilsete og lekegrind. Også må jeg gå igjennom alle klærne etter Mini for å se hva vi egenltig mangler og må supplere med. 

Vektøkning:

Ca 7,5 kg fortsatt, eller?! Har ikke turt å veie meg den siste uken... Har nemlig spist ekstra godt nå i påsken! I følge appen på telefonen min så veier babyen ca 680- 790 gram nå ihvertfall.

Strekkmerker:

Fortsatt ikke fått dette. Hurra! Smører meg fortsatt godt inn med både fete kremer (blander ofte Propolis og Gelly fra Forever Living).

Matkikk:

Junk. Junk. JUNK!

Plager:

En del bekken og lyskesmerter, og det har vært slik siden uke 5. Dette vil nok vedvare, men jeg kjenner smertene øker på. Jeg går vaggete allerede for å kompensere for smertene. Har også opplevd leggkramper og vann i bena allerede.

Tungt:

Ja, det er litt tungt. Jeg har veldig dårlig kondis. Kjenner meg også stadig veldig tungpustet, som om babyen ligger å presser på lungene mine. Føler liksom ikke jeg får fylt de maksimalt med luft. Ofte må jeg ty til yoga og avspenningsøvelser for å klare å puste dypt ned i magen.

Søvn:

Jeg sover best i egen seng. Alle gjestesenger føles harde nå og jeg må nærmest rulle meg sidelengs ut av de på morgenen på grunn av at ryggen låser seg. Etter flere netters overnatting på hytte i påsken kjenner jeg nå stivhet verre enn noen sinne på grunn av hard madrass. 

Sykehusbagen:

Ikke pakket, men har en liste over ting som skal være i den, og noe av innholdet blir jeg også sponset med. Gleder meg til å sette i gang et samarbeid med Ammehjelpen ♥

Neste kontroll:

Uka etter påske- det blir mitt første møte med jordmor på helsestasjon.

Barselgruppe:

Jeg håper å få tildelt en barselgruppe i min kommune etter samtale med jordmor, men jeg har også kommet i kontakt med en barselgruppe via Facebook. Jeg skal møte noen av jentene derifra allerede til helget. Det blir spennende, og det er alltid fint å knytte kontakter med likesinnede.

Babyens størrelse (ca):

Ca 30 cm lang nå.

#mammablogg #gravid

Påsken 2016.

 • 28.03.2016 - kl.17:58

Jeg har gledet meg til påskeferien nesten helt siden juleferien. Endelig kom den, men brått så var den også over! Jeg har kost meg i lag med familien i godt over en uke nå, og i dag innså jeg brått at det var siste feriedagen. I morgen venter hverdagen. Hvorfor skal tiden alltid gå så fort?

Påskeferien 2016 har gått til hjemmekos, vennebesøk, utelek, Oslotur og båttur til Bergholmen i Drøbak. Det er her ute vi har tilbragt de siste 5 dagene. Mini elsker å være der. Familien samles og vi er masse ute, uansett vær. Denne gangen fikk vi oppleve knallsol, men også regnvær. Vi har vært på stranda, gått turer, fisket og kost oss inne i hytta. Vi har spist alt for mye god mat og jeg er sikker på at magen min har økt i omkrets, og at babyen sikkert har lagt på seg en kilo ekstra alene!

 • Kommentarer: 6
 • 28.03.2016 kl.17:58 | Kategori:Blogg

Alternativ til smertestillende.

 • 24.03.2016 - kl.21:32

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

Heat lotion - en mye brukt krem i vårt hus. Jeg elsker duften og det faktum av at den ikke svir i øynene eller setter merker på klær. Nå som jeg er gravid prøver jeg å bruke minst mulig smertestillende tabletter, og Heat har vært min substitutt og redning. Jeg har ofte mye spenninger i nakke og skuldre etter lange dager foran pc og jeg smører da et lag med Heat før kvelden. Når hodepinen først setter i smører jeg ofte litt Heat også i tinningen og mellom øynene. Dette gjør at jeg klarer slappe mere av og finne tilbake til normalen.

Heat lotion- en av mine absolutt favorittprodukter fra Forever Living. I dag har kroppen min føltes tung og jeg har vært kjempetrøtt, sikkert på grunn av kombinasjonen gravid og litt dårlig vær..! Akkurat nå smører jeg meg inn med Heat, finner godplassen i sofakroken og skal nyte Bloggerne på tv før jeg tar tidlig kvelden.

Vil du vite mer eller bestille? Send meg en melding eller sjekk ut nettsiden min: myaloevera.no/forevercarina

 • Kommentarer: 2
 • 24.03.2016 kl.21:32 | Kategori:Skjønnhet

Fantastiske ferie- I love you!

 • 23.03.2016 - kl.22:22

De siste dagene har vært fantastiske. Solen skinner og solkremen er for lengst funnet frem. Jeg og Mini har vært utendørs i flere timer hver dag. Vi har vært på Oslotur, hatt koselig vennebesøk innom og også syklet til kiosken for årets første softis. Den kvalitetstiden jeg får med Mini om dagen er for meg gull verdt. Han er veldig mammagutt og jeg elsker all alenetid vi får sammen nå før babyen blir født. Det blir nok mer hektisk etterhvert...

Jeg må si at jeg elsker påskeferie og angrer ikke et sekund på de ekstra dagene jeg tok meg fri. Og det beste av alt er at ferien så vidt har begynt! Hva er dine ferie- og helgeplaner?

 • Kommentarer: 0
 • 23.03.2016 kl.22:22 | Kategori:Blogg

Kanskje kommer kongen...

 • 22.03.2016 - kl.22:40

I dag tok jeg og Mini bussen til Oslo. Vi kjørte både t- bane og trikk og Mini elsket det. Det var tydelig at han koste seg, for spørsmålene kom på rams helt fra da vi dro hjemmefra til vi kom frem til cafe'en. Han virket absolutt ivrig, for han ville vite hvorfor bussen var grønn, hvorfor vi kjørte den veien vi kjørte, når vi var fremme, hvorfor t- banen kjører i tunnel, hvorfor t- banen kjører fortere enn trikken, hvorfor kongens vakter ikke snakker og mye, MYE mer!

Da vi kom til slottet og skulle hilse på kongen ble vi møtt av vaktene utenfor. Det var tydelig at kongen var i et møte eller noe, for vi så ikke snurten av han. Kongen kom ikke til middag... Vi endte istedet på en cafe' på Solli plass hvor vi møtte en venninne av meg. Enda en koselig dag i påskeferien!

 • Kommentarer: 1
 • 22.03.2016 kl.22:40 | Kategori:Blogg

Graviditeten uke for uke (uke 24)

 • 22.03.2016 - kl.08:51

Termin:

18. juli 2016

På vei:

24 uker

Navn:

Jeg har en favoritt, men jeg vil ikke røpe noe helt enda...

Aktivitet innenfra:

God aktivitet. Han slår kolbøtter, men jeg merker han fortsatt aller mest langt nede i bekkenet.

Innkjøp til babyen:

Hittill har je kjøpt trådløs babycall, Moweo vippestol med vugging og musikk samt noen klær.

Utstyr som mangler:

Vi trenger fortsatt bilsete og lekegrind. Også må jeg gå igjennom alle klærne etter Mini for å se hva vi egenltig mangler og må supplere med. 

Vektøkning:

Ca 7,5 kg fortsatt, og her håper jeg at jeg kan bli en stund til..! Man skal jo tross alt ned dise kiloene igjen også... I følge appen på telefonen min så veier babyen veien ca 565- 665 gram nå.

Strekkmerker:

Fotsatt ikke fått dette. Hurra! Smører meg inn med både oljer og fete kremer (blander ofte Propolis og Gelly fra Forever Living).

Matkikk:

Exersice??! I thought you said extra fries!!! Jepp, jeg craver fortsatt junkfood!

Plager:

En del bekken og lyskesmerter, og det kommer nok til å vare svangerskapet ut er jeg redd. Tenker prøve ut svømmetrening etter påsken, for å se om det kan løsne opp låsninger ihvertfall.

Tungt:

Ja, det er litt tungt. Jeg har veldig dårlig kondis... I tillegg har jeg nå begynt å få en del syre. Sikkert fordi ungen vokser fort og preser på noe greier inni der..?

Søvn:

Sover ok, men må bygge opp mellom bena med store puter for å ligge komfortabelt. Og jeg sover best i egen seng. Alle gjestesenger føles harde nå og jeg må nærmest rulle meg sidelengs ut av de på morgenen på grunn av at ryggen låser seg.

Sykehusbagen:

Ikke pakket, men har en liste over ting som skal være i den, og noe av innholdet blir jeg også sponset med. Gleder meg til å sette i gang et samarbeid med Ammehjelpen ♥

Neste kontroll:

Uka etter påske- det blir mitt første møte med jordmor på helsestasjon. Også har jeg kommet i kontakt med en barselgruppe i nærmiljøet mitt via Facebook som jeg skal møte helget etter påske. Det blir spennende, og det er alltid fint å knytte kontakter med likesinnede.

Babyens størrelse (ca):

Ca 28 cm lang nå.

#mammablogg #gravid

Smokkeslutt.

 • 21.03.2016 - kl.18:40

- Smokker = Stolt mamma

Mini har vært smokkefri i over en uke nå, etter at jeg glemte å ta med smokkene hans forrige helg da han sov hos bestemoren sin. Det hele gikk overraskende bra de nettene, så vi har holdt smokkene gjemt siden...

Planen vår var egentlig å gi smokkene til fattige barn, sende smokkene opp til englebabyer i himmelen med ballong eller levere de til Kaptein Sabeltann i sommer, men når muligheten bød seg på en tidligere smokkeslutt følte vi at vi måtte ta den! Nå er vi stolte og også Mini er stolt. Han er stor gutt nå, som han sier selv, og smokkene skal babyen i magen få (/ lillebror).

På ønskelisten- til mor og barn.

 • 21.03.2016 - kl.15:30

/Inneholder annonselinker/

Barnas Beste Butikk Stort utvalg av klær, utstyr, leker, vogner og bilstoler til baby og barn - og til foreldre!

Jeg har mye utstyr til den kommende babyen som vi har spart på siden Mini var liten, men allikevel er det alltid moro å kunne unne seg selv noe nytt, og også til den lille nykommeren. Nedenfor er noen ting som står på ønskelisten min akkurat nå.

Som dere kan se i mitt tidligere innlegg her så liker jeg nå å fremheve babybumpen i stramme kjoler. Nå har magen blitt stor, men søt, og jeg ser skikkelig gravid ut nå, ikke bare feit! Skjørtet nedenfor er akkurat slik stil som jeg liker- og det er på tilbud!

Brystene vokser i takt med magen og til tross for innkjøp av 3 nye bher trenger jeg stadig noe større. Nå vurderer jeg å bare gå rett på ammebhene!

Gravidkortene burde jeg jo ha kjøpt for lenge siden egentlig, for nå er jeg jo allerede halvveis i graviditeten, men det er uansett koselig med bilder av voksende mage, og disse kortene kan også brukes selv etter at babyen er født, med bilder va babyen måned for måned, hans føste antrekk, hans første smil med mer. Barnas Beste Butikk Norges beste nettbutikk med produkter til baby og barn - til fornuftige priser!

Forever family.

 • 21.03.2016 - kl.10:06

Påsken er i gang, men med macen og kaffekoppen i hånden jobbes det hjemmefra på morgenkvisten. I dag brukte jeg morgentimene på å sette sammen et nytt tilbud til dere i webshopen. Hvor fantastisk er det ikke å kunne ha baderomsprodukter som passer for ALLE i familien! Forever produktene er så milde at de kan brukes av både voksne og barn, også kjæledyrene faktisk!

/Inneholder linker til egen nettbutkk/

TILBUD: FAMILIEPAKKEN 

Inneholder

Propolis Creme er bla. kjempegod på tørr hud og om man har hudutfordringer. Blander du den med Aloe vera gelly får du perfekt hårkur.

Aloe Vera Gelly er også god som ansiksmaske, tannfrembrudd, sår, stikk, solbrenthet og om uhell skulle finne sted i hjemmet. Aloe veraen rett på tube!

Hand & Face soap som er mild og god og kan brukes på hele kroppen daglig, som hånsdåpe, dusjsåpe, barbersåpe, badesåpe, shampo, sminkefjerner etc.

Tannkremen Forever Bright er fantastisk god og kan brukes av både store og små. inneholder ikke fluor. 

Aloe First er en perfekt blanding av aloe vera, propolis og utvalgte urter. Perfekt som alternativ til fuktighetskrem, som balsamspray, fin mot tørr hodepunn, for å kjøle ned, for å bruke i ansiktet for å lukke porer m.m. 

 

 

Vil du vite mer om produktene eller tilbudet send meg en melding eller mail: cdolsen1985@gmail.com

 

 • Kommentarer: 0
 • 21.03.2016 kl.10:06 | Kategori:Skjønnhet

Jobb bør være befriende enkelt!

 • 19.03.2016 - kl.22:06

Fantastisk vårvær nytes maksimalt! I dag har jeg hatt en kjempekoselig dag, hvor jobb og fritid slo seg sammen. Jeg har tatt imot nye bestillinger og levert ut varer til både familie og venner og mens vi var innom fikk vi servert utelunsj på terrassen, og vi tok en kaffe og sjokolade i solveggen mens barna våres lekte sammen. Det er dette som er å leve en #foreverlifestyle - når jobb og fritid er ett, og det hele føles befriende enkelt og sosialt!

 • Kommentarer: 0
 • 19.03.2016 kl.22:06 | Kategori:Blogg

Klokka 8.

 • 19.03.2016 - kl.08:44

På badet har jeg et smykketre med de smykkene og øredobbene som jeg oftest bruker. Mini har blitt veldig opptatt av dette og vil hjelpe meg å velge øredobber og finne to matchende hver morgen. Her om dagen fikk han også øynene opp for armbåndsuret mitt som lå der. Han ville prøve det og følte seg veldig stilig- med en alt for stor Daniel Wellington klokke. Den var så stor på han at den skle av håndleddet hans når han tok armen ned.

Jeg fortalte Mini at jeg hadde en hemmelighet gjemt i smykkeskrinet mitt til han. En skatt som jeg har gjemt på til han ble gammel nok å få den, og nå syntes jeg han var det. I full begeistring og entusiasme løp han inn til smykkeskrinet og overlykkelig ble han da han skjønte at han skulle få egen klokke! Jeg har nemlig tatt vare på mine første armbåndsur, en rød med Mikke Mus på og en annen med hvit reim. Mikke Mus falt absolutt i smak hos Mini, og stolt fortalte han meg hva klokka var resten av kvelden. Vel, nesten hva klokka var. Det er tydeligvis noe vi kan øve mer på, for klokka hans er vist 8 hele dagen ;)

Sommerens musthave!

 • 18.03.2016 - kl.07:30

/Inneholder reklame/

[Planning for summer]

Snø, slafs og kulde- jeg er sååå over det! Vi har bestilt oss sydentur i mai, all inclusive, og jeg er veldig klar! Hudproduktene er allerede i boks- og de er fra egen nettbutikk og Forever Living selvsagt! Nå mangler jeg bare en ny bikini, så er jeg megaklar for solstråler og bassengkanten!

 

Denne uken har varmegradene sneket seg innpå oss her på Østlandet, og jeg elsker det. Snøen smelter og den mørke asfalten kommer endelig til syne igjen. Barna i barnehagen leker ute i bare ullgenser og regnbukse, solbrillen tas opp av dypet i vesken og plasseres godt på nesetippen, vann drypper ned fra takene, trekker ned i bakken og snart kan man se vårblomstene spire! Ja, sånn skal jeg ha det fremover nå. Who's with me? Ikke noe mer snø nå takk! 

Jeg kan ta meg selv i å smile for absolutt ingenting om dagen, bare fordi vi går mot lysere tider. Jeg er vel egentlig født i feil land (?!), da jeg på ingen som helst måte er noen nordmann født med ski på bena, men heller med bikini og flipflops! Teller ned uker og dager til sydentur!

 


Sommerens musthave er produktene avbildet nedenfor, uansett om du skal til syden eller ikke. De finnes alltid på badet mitt, uansett årstid. Man vet aldri når man tar en hopp- på- tur til syden eller stikker til høyfjellssol på fjellet.

Solkrem er alfa omega uansett, hele året! Solbeskyttelse forhindrer solbrenthet og skader på hudcellenes arvemateriale (DNA), og det utsetter aldring av huden.

Skulle man være så uheldig å bli solbrent er aloe vera gele på tube en reddende engel! Den svaler og hjelper huden finne tilbake til sitt naturlige seg igjen.

Er man av typen som aldri blir brun, bare brent, da er First spray perfekt å ha med seg å stranden. Dette er aloe vera i sprayform, enkel å spaye over hele kroppen, trekker fort inn og avkjøler. Den er også kjempefin å spaye å kroppen etter en dusj, for de dagene man ikke orker smøre seg med krem, da er dette en rask og enkel løsning.

 

Vil du vite mer om produktene jeg bruker, sjekk ut nettbutikken min >> ForeverCarina ♥

#foreverlifestyle #foreverlivingproducts

 • Kommentarer: 1
 • 18.03.2016 kl.07:30 | Kategori:Skjønnhet

Hei Bessa.

 • 17.03.2016 - kl.23:07

Jeg jobbet overtid i dag. Inn tikket det plutselig en Snapchat fra min samboer. Jeg åpnet den med et smil om munnen. Smilet gikk over til alvor. Jeg visste ikke hva det var jeg følte mest- glede over at guttungen selv tar initiativ til å besøke graven, eller sorgen over det faktum av at han savner henne så fælt. Han er ikke fire år en gang, men han skjønner så innmari mye. Bessa er død, og han savner henne. Han nevner det stort sett hver eneste dag, og det stikker like hardt i mammahjerte mitt hver gang jeg hører han si det. Jeg savner henne også...

Jeg gråter en del fortsatt. Savnet er stort, og minnene er mange. Stadig dukker det opp nye historier og bilder på min Facebookhistorikk ifra morsomme ting jeg har opplevd sammen med mammma. Jeg vurderer å logge av den historikken, så ingen minner kommer opp lenger. Senest i går begynte jeg å tute skikkelig da det kom opp et bilde av Mini i el- lekebilen sin. Bildet var fra i fjor da vi lekte ute hos Bessa. Hvor trist det er at vi ikke skal få skape flere slike minner setter seg som en tung stein i magen min. Jeg får klump i halsen og kan ikke annet enn å gråte ut sorgen. Det er ingen verdens ting jeg kan gjøre som vil få mamma tilbake, eller som gjør at vi kan fortsette å skape minner. Og Mini forstår det så innmari godt han også.

Når jeg kom hjem sent i dag, hørte Mini at jeg gikk i trappen. Han ropte på meg, for han hadde ikke sovnet enda. Han ville vise meg noe. Månen. I vinduet kunne vi se tre av den, to var refleksjoner. Han var fasciinert. Jeg var fasciinert. Han fortalte meg at han hadde vært innom Bessa i dag, på graven. Han sa igjen at han savner henne. Jeg sa at jeg savner henne også.

Jeg ba han så legge seg ned igjen i sengen så skulle jeg bre over han og kysse han god natt. Jeg kom med forslaget om at han kunne drømme om noen tanker han har delt med meg tidligere, og jeg ba han holde på den drømmen så vi en dag kanskje kan oppfylle den. Mini skal nemlig bygge en rakett så han og jeg kan dra til himmelen sammen. "Vi skal dra til månen mamma, og besøke Bessa". God natt.

 

 • Kommentarer: 0
 • 17.03.2016 kl.23:07 | Kategori:Blogg

Mote for gravidmager.

 • 17.03.2016 - kl.16:30
Jeg elsker å vise frem kulemagen min nå som den endelig har blitt litt rund og fin, ikke bare stor og pløsete. Nå ser jeg virkelig gravid ut og en av de få gangene jeg har følt meg skikkelig fint antrukket som gravid var når jeg gikk i stram kjole. Stramme kjoler fremhever kulen og det gjør seg like fint med slike kjoler til hverdags som på fest. Det er sol ute om dagen, men vinden ute er fortsatt skarp så en liten jakke over vil piffe antrekket ytterligere opp, samt holde meg varm så jeg unngår forskjølelse.
Hva syntes du om mote som fremhever gravidmagen?
 
(inneholder annonselinker) Zign Skulderveske black / Zign Slippers brun / Reebok Classic CLASSIC Joggesko grey/white/black/gold / Shoebiz Støvletter black / Roxy EMI Solbriller shiny tortoise/brown / Jeepers Peepers HUNTER Solbriller black / Marc By Marc Jacobs Solbriller crystal white / Dekorert innerjakke / Tom Tailor Denim Dongerikjole raw denim / Vila VINAJA Jerseykjole light grey melange / Vila VITRINE Jerseykjole medium grey melange
 
 • Kommentarer: 5
 • 17.03.2016 kl.16:30 | Kategori:Mote

Å gråte gjør deg sterkere.

 • 17.03.2016 - kl.15:35

Jeg er av den typen som ofte gråter. Jeg gråter når jeg slår meg, når noe er trist, men også når jeg blir sint eller provosert kan jeg gå tom for ord og bryte ut i gråt, kun fordi jeg er oppgitt. I de fleste tilfeller er diskusjoner totalt unødvendige og usakelige. I flere tilfeller har jeg følt meg overrumplet og "angrepet" i slike diskusjoner og det er da tårene kommer. Hvorfor skal jeg forsvare meg for en usakelig sak? Det har faktisk hendt da at folk har trampet meg enda lenger ned og kalt meg svak fordi jeg gråter. Sannheten er at jeg rett og slett bare ikke bryr meg... men de tror de vinner saken. Greia er at jeg bare melder meg ut av alt. Jeg orker ikke bruke undøvendig energi på mennesker som uansett har tenkt å trampe meg ned og få meg til å føle meg liten og mindreverd.

Det kan virke som om jeg lar de vinne i sin sak, men jeg føler det ikke slik. Jeg syntes bare synd om disse menneskene som føler så lite empati at de må tråkke å mennesker som allerede er lei seg. Slike mennesker har jeg svært lite til overs for og jeg velger å gå vekk fra situasjonen. Etterpå føler jeg meg faktisk ganske sterk. Og det føles godt å gråte. Jeg får tømt systemet for frustrasjon, også er jeg ferdig med saken etterpå. Jeg tør vedde på at motparten blir sittende igjen å fundere og dvele videre over samtalen vår.

Visste du..?

På en måte kan man si at gråt kan virke avstressende, fordi det hjelper oss til å redusere spenning, og gjør at vi rent fysiologisk kan hente oss lettere inn etter at vi har vært urolige, eller noe har plaget oss.

Det er store individuelle forskjeller i hvor mye vi gråter og hvor mye vi synes gråt er til hjelp.Mennesker som gråter lite kjennetegnes ved at de ikke er særlig bevisst sine emosjoner og i liten grad gir uttrykk for dem. Det er også vist at mennesker med høy selvaktelse gråter oftere enn andre. Det spekuleres i om ikke dette har sammenheng med at de føler seg trygge og ikke ser på gråt som et tegn på svakhet.

Dersom man stadig tar deg sammen så vil man gå med en konstant spenning i kroppen. Man bruker muskler på å holde følelser tilbake, og dette kan sette seg som en spenning i muskulatur og skjelett, og derfor vise seg i form av fysiske plager, men det kan også komme ut som angst og ubehag. Å håndtere følelsene og la seg selv gråte ferdig er ofte den beste måten å gjøre seg ferdig med et problem eller en sorg. Slik blir du klar for å gå videre, og det kan bidra til å gjøre deg lettere til sinns, og kanskje løfte humøret litt. Så kanskje kan det være en god idé å kjenne etter hva man føler, og ikke bare stadig svelge den klumpen som ligger i halsen.

Kanskje hadde en liten gråt gjort deg godt?Fortell meg hvem som er svakest nå!

 

By på deg selv!

 • 16.03.2016 - kl.23:36

Det er når man byr på seg selv at man kommer langt her i livet! Det vil si, at man ikke bør ta seg selv så høytidlig. Folk liker det naturlige, ærlige og litt sprø. Slikt er spennende. A4 er ikke trendy. Det er ensformig. Det blir som alle instagrammerne som kopierer hverandres bilder. Bildene skal være hvite, søte og ha fokus på materalistiske ting nå tror jeg, men hva skjedde med å dele det som faktisk skjer i livet? Hva skjedde med å være seg selv? Copy/ paste er ikke nødvendigvis moro i lengden og likes vil fade...

Det var først når jeg turte være tullete Carina at folk added, delte innlegg og friend'a meg. Snapchat blant annet er mye morsommere nå enn noen gang før. Jeg har mange følgere og når jeg så hvor mange som faktisk hadde hørt meg synge til Justin Bieber i bilen her om dagen ble jeg nesten litt flau- men allikevel var det også veldig gøy å se at det å by på seg selv gir resultater. Jeg tør å drite meg ut, og jeg ler av det etterpå. Ler du med meg? Legg meg gjerne til på Snapchat: carinachanel

Stapp og fyll gir god glød!

 • 16.03.2016 - kl.13:21

Nå er jeg over halvveis i graviditeten og ikke en eneste dag har jeg følt gravidgløden over meg. Ikke en dag har jeg følt meg sexy eller fin å noen som helst måte. Klærne krymper og jeg er bare oppgitt over å stadig måtte rydde vekk et og et plagg fordi magen hengen utenfor eller strikken er for stram i livet. Det hele er mer deprimerende enn gledelig.

Kanskje en' gang har jeg følt meg litte grann fin, og det var da jeg gikk i grønn, stram kjole. Magen bulte ut og jeg så virkelig gravid ut istedet for feit. Skal sies at jeg måtte kjøpe en truse 2 størrelser større enn jeg normalt bruker for å ikke få hakk inn i siden og dobbelrumpe. Jeg fikk dratt mammastrømpebuksene godt oppunder armhulene og puppene var fint plassert (les:stappet!) oppi en stram bh. Jeg fikk en heftg cleeve, men også total klaustrofobi..! For tiden er jeg like bred som jeg er høy og for å utjevne den nye bredden opp mot høyden falt valget på et par høyhælte sko, tross min bekkenløsning og vondt rygg. Jaggu, følte jeg meg ikke flott!

Man må lide for skjønnheten, er det noe som heter. Det gjelder absolutt i gravidieteten også. Ingen glød bare dukker opp av seg selv, man må stappe, presse, fylle og holde pusten for å finne den! That's hot!

#gravid #mammablogg

 

 

 • Kommentarer: 2
 • 16.03.2016 kl.13:21 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits