Legger inn støtet før påske.

 • 31.03.2015 - kl.20:08

Overtid. Overtid. Overtid! Maassse kaffe. Minkende bunke med papirer. Jeg ser snart pulten min igjen. Jeg legger inn støtet nå før påskeferien. Siste rest med papirarbeid skal tas i morgen før jeg avspaserer rundt lunsj. Tanken er å bli ferdig på en halv arbeidsdag og ha tom pult til jeg reiser på ferie. Og som jeg gleder meg- både til å legge jobben til side, men mest av alt å bare nyte! Nyte fri. Nyte solskinn. Nyte en kald pils på brygga. God påske!

Overtidsmat- en god, gammeldags hermetikkboks med lys lapskaus..!

 • Kommentarer: 2
 • 31.03.2015 kl.20:08 | Kategori:Blogg

Få gratis vareprøver og premier.

 • 31.03.2015 - kl.11:21

Jeg har mottat varer og premier for flere tusen av Likenshare og deres samarbeidspartnere opp gjennon de siste årene. Jeg oppfordrer alle til å melde seg inn for å få gratis vareprøver. I tillegg har de stadig spennende konkurranser.

Jeg vant et snowborard derifra i forbindelse med deres samarbeid med Blink Norge. Blink- party in the snow! Brettet visste seg å være litt stort til meg, men det er jo råkult. Skal kjøpe bindinger og støvler til typen nå, for brettet passer han, så kan vi kjøre sammen. Jeg har nemlig eget brett som jeg ikke har fått testet enda. Det blir nok tur til fjellet i vinter. Moro. Gratis moro!

Se flere av mine motatte gratisgaver og vareprøver HER.

#konkurranse #gratis #vareprøver #likenshare #blinknorge #snowboard

 • Kommentarer: 3
 • 31.03.2015 kl.11:21 | Kategori:Blogg

Når barna blir rampete.

 • 30.03.2015 - kl.21:12

Jeg vet ikke om en ting som sårer meg mer enn når Mini er slem med meg. De dagene han ikke sover på dagtid blir han veldig overtrett, hyper og litt rampete. I dag tok virkelig kaka- han kastet middagsmaten rundt, helte vann på gulvet (3 ganger!) og han beit meg i armen når jeg satte med ned foran han for å prate om oppførselen hans. Da jeg konfronterte han med hvor vondt det var at han bet, og at det ikke er lov, så slo han meg. Han veivet med armene og fikk inn flere slag i ansiktet mitt. Jeg satte han rett i en time out, slik jeg har sett bli gjort i diverse oppdragelsesprogrammer på tv. 

Merker godt at min sønn begynner bli stor gutt og han tester virkelig ut sine nærmeste. Han tester ut hvem som er streng og hvem som gir etter og gir han viljen sin. Jeg syntes mammarollen er vanskeligere enn noen gang. Min engel kan rope, være bøllete og gjøre alt han vet han ikke får lov til, og som mor prøver jeg å prate rolig og forklarende, men innimellom (som i dag!) bare renner det over for meg også. Time out var løsningen min oppi full villedelse. Jeg tror mye av rampeoppførselen stammer fra barnehagen, da jeg med hånden på hjerte kan si at vi verken biter eller slår hverandre her i huset! Jeg liker best å forklare hvorfor jeg blir sur, lei meg eller hvorfor han får kjeft, men innimellom når han ler meg opp i ansiktet i stedet for å høre på meg, blir jeg så frustrert at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det sårer meg mer enn noe annet i hele verden når Mini er respekløs og slem mot meg. Han er jo født en engel og han oppfører seg faktisk som det flesteparten av dagene i året. Det er derfor det er så ekstra tøft å takle de kjipe dagene.

 "No one else will ever know the strength of my love for you.

After all, you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside".


Jeg var usikker på om jeg skulle dele dette innlegget, da det kan virke som om det ikke setter min sønn i særlig godt lys, men så innså jeg at det er akkurat det det gjør! Etter slike fighter og dårlige dager klarer vi alltid å ro i land en enighet. Tålmodigheten lenge leve! Det virker som om mine forklaringen synker inn utover dagen, han innser hva han har gjort og jeg får alltid en unnskyldning og gode klemmer. Vi smiler til hverandre og er enige om at vi er bestevenner. Bestevenner kan nemlig være uenige og krangle, men det beste med ekte venner er at de alltid tilgir og går videre.

"Motherhood is a choice you make everyday. To put someone else´s happiness and well-being in front of your one. To teach the hard lessons. To do the right thing, even when you´re not sure what the right thing is... and to forgive yourself over and over again for doing everything wrong".

 

 #mamma #mammablogg #barn #foreldre #oppdragelse #selvinnsikt #frustrasjon #lærdom

I dag er det suppevær.

 • 30.03.2015 - kl.10:38

Det regner ute. Det er surt og kaldt. Det er det perfekte vær for å kose seg inne med en deilig, varm suppe. Nyter en Noka creamy chicken soup som sen frokost i dag. Enda bedre er den med grillede kyllingbiter oppi. Kanskje til middag en dag snart..?

(Sponset produkt) #nokadietten #suppe #noka #mat #kosthold

 • Kommentarer: 9
 • 30.03.2015 kl.10:38 | Kategori:Mat

En solskinnshelg på fjorden.

 • 29.03.2015 - kl.20:02

Helgen bare fløy forbi! Vi har vært på Bergholmen, en herlig plass i drøbaksfjorden. Her er vi støtt og stadig og pusser opp, koser oss og ferierer. Vi pusser opp en del der ute nå for å gjøre deg koseligere til sommeren slik at vi kan nyte flere langhelger der. Vi skal ikke på utenlandsferie i år, så vi håper på knallsommer i Norge slik at vi kan kjøre mye båt, bade og oppholde oss på Bergholmen. Denne helgen var det derimot mye snø der. Måket meg vei opp til utedoen og trodde til slutt armene skulle falle av meg da snøen var våt, tung og i ganske så store mengder..! Dagen etter kom solen og smeltet mye av det. Great..!

Hva har du gjort i helgen?

 Hva er dine ferieplaner i år?

Lik gjerne min Facebook side HER.


 • Kommentarer: 5
 • 29.03.2015 kl.20:02 | Kategori:Blogg

99% chance of wine.

 • 27.03.2015 - kl.12:00

It's the weekend y'all! Party hard! Fall hard...

Jobbe noen timer til nå så bærer det over til svigerinna mi og gubben hennes på middag. Mini skal sove over der så mor og far kan faktisk nyte et glass vin (eller en helflaske!) til maten i dag. Woop woop! Ikke så alt for ofte vi nyter alkohol lenger merker jeg, når man setter såpass stor pris på det ene glasset man kan unne seg..! De glansfulle ungdomsår og partydager er oss lengst forbi... Og de seriøse rollene som gode forbilder er godt tredd inn i (?!!)

Hva er dine fredagsplaner?

 • Kommentarer: 2
 • 27.03.2015 kl.12:00 | Kategori:Blogg

Solo goodiebag/Konkurranse/.

 • 26.03.2015 - kl.19:00

Solo har fått nytt design, og i hele år vil de dele ut splitter nytt Solo-stæsj slik som den populære genseren, luene, badehåndklær og headphones. Bloggeren Sofie Elise har allerede blogget om sine sponsede Solo gaver og jeg har siden jeg så hennes innlegg drømt om Sologenseren- den ville vært råstilig og kosegod på hyttetur, foran peisen eller ute foran bålet... nå mens det enda er litt snø ute.

Jeg har for lengst lastet ned Solo goodiebag appen som gjør at jeg kan være med å vinne Solostæsj. Vil du også være med på konkurransen?

Reglene er superenkle:

1. Laste ned Solo Goodiebag-appen

2. Følge med på Solo sin reklame

 

Hver Solo-reklame du ser vil nemlig ha en Solo-kode i seg som registreres av appen. Når du for eksempel ser en TV-reklame for Solo, må du raskt opp med appen. Du vil så få umiddelbar beskjed om du har vunnet og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid. Hvis du ikke skulle være så heldig, får du i stedet Solo-dollars, og når du har samlet nok penger kan du hente deg en gratis Solo. Så er det selvsagt bare å prøve seg på nytt neste gang du ser en Solo-reklame i håp om å vinne. Det lanseres nye produkter hele året! Hvor du finner Solo-reklamen vil bli fortalt på Solos Facebook-side eller på Snapchat @solosoftdrink.

I dette innlegget ser du mine innlegg til Solokonkurransen. I tillegg til konkurransereglene ovenfor tilbyr Solo goodiebag appen en hel del morsomme klistremerker så man kan pimpe sine instagrambilder. Slik kan man også bli en heldig vinner av kult Solostæsj. Sjekk gjerne ut Instgram profilen min på carinachanel.

 

(Inneholder reklame) #konkurranse #brus #solobrus #sologoodiebag

Den store vaffeldagen.

 • 25.03.2015 - kl.22:15

Svenskene har satt mange navn på dagen hvor de hyller sitt folkekjære bakverk. For selv om vi betrakter vaflene nærmest som et urnorsk nasjonalsymbol, - er det ?søta bror? som står for opphavet til den store Vaffeldagen når den feires rundt i Europa.

Datoen markerer skillet mellom de to årstidene og er blitt stående som selve symbolet på våren.Forklaringen på at datoen er satt til den 25. mars, er at det hører naturlig sammen med at hønene før i tiden begynte å legge egg igjen etter vinteren og mørket. Dermed ble det igjen stor tilgang på egg. 

Personlig feirer jeg vaffeldagen fordi vaffel er godt! Og det er en god unnskyldning for å kose seg med noe godt midt i uka. Etter middagen da selvsagt... Stor stas og kos var det ihvertfall for liten og stor her i heimen. 

La deg inspirere av en haug av gode vaffeloppskrifter. Selv kjørte vi en mer eller mindre standardoppskrift på våre vafler i dag i dag, og gode var de, men jeg har også lyst til å prøve ut cornflakesvafler,  pizzavafler, sjokoladevafler og  grove vafler  (Linket til Matprat)

 

Spiste du vaffel i dag?

Følg gjerne bloggen min på Facebook HER.

#vaffeldagen #mat #kosthold

 • Kommentarer: 3
 • 25.03.2015 kl.22:15 | Kategori:Mat

Marc by Marc Jacobs legges ned!

 • 25.03.2015 - kl.21:44

Det kom overraskende på de aller fleste i bransjen da nyheten ble annonsert: Marc Jacobs bekreftet for Women's Wear Daily at søsterselskapet Marc by Marc Jacobs skal legges ned!


- Det var ikke ment å være en underlinje eller en billigutgave, sier Marc Jacobs til Woman's Wear Daily om sammenslåingen av de to merkene og fortsetter: Jeg kler meg i alt fra American Apparel for Adidas til Marc Jacobs til Prada. Jeg elsker å blande merker, dyre og billige, alle kontrastene, det dagligdagse og det ekstraordinære.

I skrivende stund er det fortsatt usikkert hva fremtiden vil bringe for Katie Hillier og Luella Bartley, som i dag har det kreative ansvaret for Marc by Marc Jacobs, og designeren har ennå ikke bestemt seg for hvor han skal plassere sine to kollegaer. Det gjenstår å se hva som vil skje med mer enn de 200 Marc by Marc Jacobs-butikkene som finnes over hele verden. Sebastian Suhl som er administrerende direktør i Marc Jacobs, sier at han håper at nedleggelsen av Marc by Marc Jacobs vil føre til ekstra mye oppmerksomhet rundt merket, og at de får solgt ut alle varene i butikkene. Hvor veien går videre er foreløpig ukjent.

Sikre deg de siste godbitene fra Marc by Marc Jacobs HER blant annet. Sørg for å sitte med trendskatter som man ikke får kjøpt i fremtiden. Selv har jeg sikret meg flere flotte øredobbsett, og jeg drømmer om sneakers og ny klokke. Jeg elsker den ungdommelige stilen ti Marc by Marc Jacobs og kommer til å savne den når den forsvinner...  

(Inneholder adlink) #stil #marcbymarcjacobs #mote #marcjacobs #trend #shopping

 • Kommentarer: 5
 • 25.03.2015 kl.21:44 | Kategori:Mote

Gjett hvem!

 • 25.03.2015 - kl.17:10

Jeg lagde middag og ante fred og ingen fare. Guttungen var stille i stuen og jeg tenkte han hadde funnet en bok eller puslet litt med legoen sin. Da jeg kom fra kjøkkenet og inn i stuen møtte jeg dette synet. Gjett hvem den skyldige er! Hint- han er snart 3 år, leken og kreativ med et hint av ramp... og det var ingen andre i stuen på det tidspunktet. Hmm...

#barn #oppdragelse #lek #lærdom #rampestreker

Et stille rop om kaffe.

 • 25.03.2015 - kl.09:14

Overtid på jobben i går gjorde det tøft å stå opp i dag tidlig. Vært mange lange dager på jobb den siste tiden, frivillige, men allikevel ganske nødvendige. Heldigvis er det snart påske og langfri. Da skal jeg ta igjen for all tapt søvn..! Gjesper som en gal i dag- som et stille rop etter kaffe! Jeg startet dagen med en Nokashake (sponset produkt) til frokost etterfulgt av en banan for et lett sukkerkick og maaasse kaffe for oppvåkning.

 • Kommentarer: 8
 • 25.03.2015 kl.09:14 | Kategori:Blogg

Hva bør være i barnets matpakke?

 • 25.03.2015 - kl.07:08

Det går stadig debatter og diskusjoner om mat i barnehagene. Hva er og næringsrikt nok? Bør det være lik mat til alle barna i matpakkene? Bør det være yoghurtforbud? Bør man få ha kake med på bursdagene? Meningene er mange. 

Jeg er veldig fornøyd med de reglene som er i barnehagen til Mini. Der har de matpakke til frokost og ettermiddag, med valgfritt innhold og yoghurt om ønskelig. Barna kan i tillegg få havregryn til frokost om de ønsker de. De får mat til lunsj hver dag. Da har de faste dager for brød, rundstykker, havregrøt eller varmmat. I tillegg får alle barn lov å ha med pølser og kakao på turdag. Litt kos syntes jeg man skal få unne seg! På bursdagene har vi ikke med kake. Barna får frukt hver dag i barnehagen, men ofte på bursdagene kjøper de inn vaniljeyoghurt i tillegg. Deilig og smakelig med yoghurt og frukt i kombinasjon.

Slik kan en typisk matpakke til Mini se ut- variasjon med både karbohydrater og protein. Brød med variert pålegg hver dag, en sunn snacks (her en sukkerfri eplemuffins), yoghurt/ smoothie og frukt. Jeg tror variasjon i kostholdet er viktig og fargerrik mat med gode smaker gir økt appetitt og man spiser mer i en aktiv hverdag.

 

Hva lager du i matpakken til dine barn?

Følg gjerne bloggen min på Facebook HER

#kosthold #mat #matpakke #barn #regler #oppvekst

Just saying...

 • 24.03.2015 - kl.21:55

 • Kommentarer: 7
 • 24.03.2015 kl.21:55 | Kategori:Blogg

Ikke gled deg over flaks. Det er ikke varig.

 • 24.03.2015 - kl.11:50

I så mange år tilbake som jeg kan huske har det aldri kommet noe positivt i livet mitt som i ettertid ikke har fått negative følger..! Om jeg har flaks, får jeg uflaks like etterpå. Hver eneste gang! Dette har aldri slått feil.

Noen eksempler: Etter flere år med baksmell på skatten fikk jeg endelig penger igjen i fjor, men lykken var kort når regninger på det dobbelte dumpet ned i postkassen like etterpå og alle pengene måtte hjelpe til å dekke opp det. Jeg har brukt tid og penger på oppussing og interiør, men så viser det seg at jobben er for dårlig utført og alt må gjøres på nytt senere. Følelsen av bortkastede penger og av å være en feiler... Noe er feil med bilen min, typ hele tiden! Det fikses og like etterpå går noe annet i stykker. Dette har skjedd mange ganger nå..! Bil er virkelig et pengesluk.

Jeg hadde en god uke forrige uke med masse flaks, penger igjen på skatten og ble vinner av en stor premie i en konkurranse. Denne uken derimot har jeg blitt syk, har ingen penger igjen til de siste regningene mine da noe har blitt trukket i nettbanken utenfor min kontroll, jeg fikk steinsprut og nye skader på bilen, har hatt stressmage fordi jeg tenker på en del negative ting som dukket opp i livet mitt ila helgen, jeg sølte hele negloljen min til en alt for dyr penge ut over hele badegulvet, venter stadig på to pakker i posten som ikke har kommet enda, og som etter min mening har brukt alt for lang tid. Kanksje de har blitt borte på veien..?!

 

En bør ikke glede seg over positivitet og flaks. Det viser seg aldri å vare. Dette har vært typisk for meg i alle år, så lenge jeg kan huske. Jeg gleder meg over de positive ting som kommer min vei, men like etterpå dumper det ned en haug av uventede regninger eller lignende som gjør at alle de positive planene og gledene må endres på.  Nå har jeg derfor bestemt meg for å ikke glede meg over de positive overaskelsene og all flaksen som kommer til meg i mitt liv, for jeg er redd for at jeg skal ende lei meg eller skuffet like etterpå. Om flaksen vedvarer får jeg heller glede meg over det da, når de positive planene, ferier og annet virkelig utføres og viser seg å være et direkte resultat av flaks.

Negativitet suger, men for å ikke skuffe meg selv bør jeg heller forvente mindre. Selvsagt blir jeg litt glad når noe positivt skjer, men jeg får belage meg på at noe negativt vil skje like etterpå da det er erfaringene jeg har. Jeg tror på ingen måte det er meningen at jeg skal lykkes med flaks her i livet. Jeg tror jeg er født til å måtte jobbe for egen suksess. Den kommer ihvertfall ikke av seg selv... og en opptur følges gjerne av nedtur etterfulgt av opptur igjen før en ny nedgang og slik fortsetter mitt liv. Life is a rollercoster- you just got to ride it!


#flaks #positivitet #uflaks #negativitet #økonomi #livsstil

 • Kommentarer: 6
 • 24.03.2015 kl.11:50 | Kategori:Blogg

Min lille skøyer.

 • 23.03.2015 - kl.18:43

Man vet aldri hva Mini finner på om dagen. Han har blitt en kreativ liten sjel, og står for mye humor og god underholdning i vår familie. I helgen skulle han ta del i oppussingsprosjektet vårt og kledde på seg det han mente var viktig og riktig jobbklær for å hjelpe til, samtidig som han tok på seg en pappramme for å leke at han var med i barnetv. Hele dette fantasifulle antrekket skulle være på selv i jobblunsjen. En skikkelig multitasker denne gutten her altså, og ikke minst vakkert morsom. Smelter ihvertfall sin mors hjerte.

Et hint av Fifty shades of grey.

 • 23.03.2015 - kl.09:50

Mandag morra blues! Jeg var utendørs store deler av helgen og kjørte på med dugnadsarbeid på hytta vi bruker å være mye på i Drøbak. Planen er at oppussingen skal være ferdig til påsken slik at vi kan bruke hytta optimalt og bare nyte fridagene da. Tross mye, varme klær på meg i helgen har jeg blitt syk, med sår hals, hodepine, muskelsmerter og ikke minst en sinnsyk kvalme. Minner om den jeg hadde da jeg var gravid (merk: jeg er ikke gravid nå!) jeg kan ta all slags tabletter, spise alt som skal være bra for en, men kvalmen slipper ikke taket. Har litt den følelsen av at det hadde vært deilig å spy, for kanskje det hadde lettet på kvalmefølelsen, men må liksom ikke det heller. Forvirret, sliten og har vondt. Vil egentlig bare hjem til sengen min, men må på jobb der det er hauger med arbeids som venter og jeg må hente bikkjer og guttungen hos svigers etter jobb i dag. Måtte Paracet og Ibux lindre mitt ubehag og gi meg styrke til å komme gjennom denne dagen..!

All positivitet som var forrige uke har nå svunnet hen. Jeg lever ikke lenger på en rosa sky med glitterstøv og dollartegn. Jeg føler meg langt nede i en underverden hvor det kun finnes gråfarger. Jeg drømmer om å sitte hjemme å se regnet falle utendørs, pakke meg inn i et pledd, nyte en varm kopp te og se en skikkelig chic flick movie- og hva ville passet bedre en Fifty shades of grey i dag..? Men... det får bli en annen dag...

Dagens inspobilde er dyster og deprimerende, men med deilige klær i duse gråfarger for en skikkelig gråværsdag. Måtte du på ingen måte la deg inspirere av min collage i dag, da jeg egentlig ønsker alle mine lesere en flott mandag og en god start på ny uke. Og for meg kan det vel bare gå oppover herfra..?

 

Pura Lopez Platåsandaler acciao / Pedro Miralles Sandaler med ankelstøtte negro / Zalando Essentials Jumper grey/ creme/ navy / Witty Knitters CHELSEA Cardigan sølv

 

(Inneholder annonselenker) #mandag #morrra #blues !

 • Kommentarer: 11
 • 23.03.2015 kl.09:50 | Kategori:Blogg

Blåveis og snø.

 • 22.03.2015 - kl.20:15

I helgen har vi kost oss ute i vårvær. Vi gikk tur på Holmen og kom over noen fine blåveis. 10 minutter senere begynte det å snø..! Det er heldigvis såpass mildt at det ikke fikk lagt seg. Det tinte igjen med en gang, så jeg håper at blåveisen fortsatt kan spire og gro.

Jeg vet ikke med deg, men jeg er ihvertfall veldig ferdig med snø og kalde gufs. Trenger vår og solskinn for å lette mitt nedstemte vintersinn. Vinteren har vært alt for lang, kald og preget av alt for mye sykdom. Jeg trenger ballerinasko, skjørt, fregner og kaffe på terassen!

 • Kommentarer: 7
 • 22.03.2015 kl.20:15 | Kategori:Blogg

Bildedryss fra Holmen.

 • 21.03.2015 - kl.20:02

En deilig lørdag på Holmen. Hva gjorde du i dag?

Hjertlig hilsen meg og Mini.

Følg gjerne bloggen min på Facebok HER.


 • Kommentarer: 12
 • 21.03.2015 kl.20:02 | Kategori:Blogg

I'm rad as f*ck!

 • 20.03.2015 - kl.09:10

Noen som husker grorudpalma? Føler meg sveisen på jobb en fredag morgen. Litt smågal, blid og veldig klar for HELG!

 

 • Kommentarer: 1
 • 20.03.2015 kl.09:10 | Kategori:Blogg

#den følelsen /Lykke/.

 • 19.03.2015 - kl.22:22

# den følelsen når alt går på skinner og man føler seg som verdens lykkeligst. I går kom en følelse innover meg som ga meg sommerfugler i magen og en slags lykkerus. Jeg tok meg selv i å smile for meg selv. Det gikk virkelig opp for meg at jeg har det bra nå. Jeg har det fint med meg slev. Jeg er virkelig fornøyd med arbeidsplassen min og kollegaene. Økonomien stabiliserer seg og hverdagen går enklere. Jeg har også begynt å trene litt igjen. Jeg er lykkelig!

I går ringte jeg forsikringselskapet mitt og de gjorde noen endringer i prisen på mine forsikringer og jeg sparer nå 6500,- i året. #lykkelig

I dag tidlig mottok jeg mail om at jeg har vunnet et snowboard fra Blink/ via Likenshare. #happy

Og jeg fikk igjen på skatten i dag. En ganske stor sum med penger. #rik

Med så mye positivitet og flaks kommende min vei kunne jeg ikke la være å tippe Lotto i dag og klinte like gjerne til med en 5uker og joker. Wish me luck! Jeg føler meg #heldig

 

Følg gjerne bloggen min på Facebook HER.

#lykke #flaks #hell #lottomillionær

 • Kommentarer: 5
 • 19.03.2015 kl.22:22 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits