Flash sale!

 • 31.03.2014 - kl.12:08

Salg, salg, salg! I love it! Jeg sitter å sikler over flotte antrekk og sko på Nellys nettsider. Pengene mine brenner i lommeboken. Vil ha vårkjole, vårjakke, vårsko.... you name it! I dag er det 25% på ALT! Go, go, go! (Visse kriterer er det, men sjekk ut nettsiden for flere detaljer).

 

Om lommeboken er tom i dag og shoppingen må vente, fortvil ikke. Rabatter kan du få hos Nelly når som helst- hele 8%. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg med en KickBack konto. Det vil si at du får tilbakebetalt en del av av summen på privatkontoen din hver gang du handler. Ikke bare hos nelly, men i veldig mange andre nettbutikker også. Sjekk ut linken: KickBack

 

#shopping #salg #mote #nelly #kickback

 • Kommentarer: 0
 • 31.03.2014 kl.12:08 | Kategori:Blogg

To-do list...

 • 31.03.2014 - kl.08:51Hvilken flott liste... men hvordan utføre dette i praksis?

I dag skal jeg sette meg ned å skrive en liste over hva jeg kan gjøre for å bedre den totale livskvaliteten og hverdagen min, alt ut i fra disse stikkordene i listen over. Hva er egentlig mine velsignelser? Hva kan jeg gjøre for å gi mer av meg selv, gi til felleskapet og til veldedighet? Hva ønsker hjertet mitt at jeg skal gjøre annerledes, for egen helse og i kjærligheten? Og jeg må deffinitivt bli flinkere til å roe nervene og puste!

Målet med listen er å få orden på tankene og ideene mine og sortere ideer inn til faktiske gjøremål. Jeg skal sette av tid og sted i kalenderen min og sørge for å være produktiv, på en rolig måte... da jeg har holdt av tid til alt og ikke trenger handle på impuls. Kanskje får dere se den ferdige listen min senere...

Hva ville du gjort annerledes i din hverdag, ut i fra listens stikkord?

 

#fremtid #hverdag #mål

 • Kommentarer: 1
 • 31.03.2014 kl.08:51 | Kategori:Blogg

Diamond oil.

 • 31.03.2014 - kl.00:09

Takk til min gode venninne og private frisør Ina for goodie bag. Gleder meg til å teste ut de nye produktene til håret mitt. Siden jeg har extensions blir håret fort brusete, tørt og livløst. Olje i tuppene er et must og jeg er avhengig av det. Blir spennende å teste ut denne oljen og se om jeg virkelig får diamant skinn i håret! /Shine bright like a diamond!/

#goodiebag #hår #skjønnhet

 • Kommentarer: 1
 • 31.03.2014 kl.00:09 | Kategori:Skjønnhet

Rapunzel hair.

 • 30.03.2014 - kl.23:19

Drømmehåret- det må være langt og fløyelsmykt som Rapunzel sitt! Dessverre vokser ikke håret mitt veldig fort og ikke blir det særlig langt heller. Det stopper å vokse ved skulderblads lengde. Typisk, nordisk hår sier frisøren min. Tynne hårstrå, men mange hårstrå. Tuppene blir ofte fort slitt fordi håret er så tynt. Siden våret mitt vokser sakte vil det jo si at tuppene faktisk er mange år gamle. Ikke rart de er slitte da, med tanke på alle behandlingene det har vært igjennom- farging, krølling, retting og diverse hårprodukter, strikker og spenner. 

For Rapunzel- følelsen velger jeg å jukse litt og sverger til extensions. Og det beste håret fant jeg selvfølgelig hos Rapunzel of Sweden. Jeg har brukt både clips, tape og nå sverger jeg til punktextensions. Keratin smeltes og extensionet festes i små hårbunder sammen med mitt eget hår. Gir et fint, naturlig resultat.

 

Jeg har blant annet vært lys...

...men nå er jeg mørk.


 

Blogger om extensions for å dele erfaring med dere. Skal dere ha extensions anbefaler jeg virkelig å handle <HER> God kvalitet på produktene, fine priser og rask levering. I tillegg får alle som blogger om nettsidens produkter 10% rabatt på sin bestilling! Har skrevet flere innlegg om deres extensions tidligere og har alltid fått rabatten min. Rapunzel of Sweden er seriøse forhandlere som holder det de lover. Takk! Jeg reklamerer gjerne for dere igjen.


#extensions #rapunzelofsweden #hårstil

 • Kommentarer: 2
 • 30.03.2014 kl.23:19 | Kategori:Skjønnhet

Weekend- selfies.

 • 30.03.2014 - kl.21:40

Obligatorisk fornøyd- selfie etter årets første MC tur. Nydelig vårvær nytes som det nytes bør.

Hva gjorde du i helgen?

Hjelper BaBa å skru litt. Går i sin fars fotspor. Skal vel bli mekaniker når han blir stor.

Etter MC tur med familien bar det hjem til en dusj, sminke og penkjole for full fest hos gode venner. Mini hadde vært i god form hele dagen, lek og løpt mye. Når vi kom hjem fra fest på natta fikk vi beskjed om at Mini hadde kastet opp 3 ganger og hatt diaré. Mors- samvittigheten min reagerte kraftig. Herregud, hadde jeg festet og moret meg mens lille gutten min var syk. Jeg fikk så vondt at jeg ble helt kvalm, men hva kunne jeg har gjort? Hadde ikke vært så mye mer for meg å gjøre enn hva bestemoren hans fikk gjort for han- øse på med endeløs kjærlighet og trøst.

Stakkars, jeg syntes så synd på han når han er dårlig. Og det har vært så ofte i det siste, etter at han begynte i barnehagen. Sånn er det visst for de fleste første året i barnehage. Krysser fingrene for at neste år blir en bedre år.

Off... Også den blåveisen han har fått på skinnet stakkars. Ramlet på en benk i barnehagen.

#motorsykkel #familie #helg

 • Kommentarer: 3
 • 30.03.2014 kl.21:40 | Kategori:Blogg

Coffee addict!

 • 28.03.2014 - kl.23:33Hold vekten med kaffe! Prøv i 3 uker til 67 % rabatt, kun kr 149,- 


Dette ekstraktet hindrer karbohydrater i å omdannes til fett. Dette medfører at karbohydratene ikke lagres i kroppen. Kaffebønnen har helt spesielle ingredienser som kan nyttiggjøres til å kontrollere blodsukkeret. Kaffe er vår viktigste kilde til antioksidanter. Inneholder ekstra mye antioksidanter. 

Brukes på samme måte som vanlig kaffe; den røres ut i kokende vann. Inneholder samme mengde koffein som vanlig pulverkaffe. Perfekt for oss kaffeavhengige! En kopp hver morgen gjorde hodet klart, trynet våkent, kroppen i balanse og søtsuget borte. Veldig fornøyd med effekten og vektreduksjonen var som ønsket. Jeg ville nå idealvekten min etter fødsel og det klarte jeg raskt. Her har jeg ligget siden, selvstyrt ut i fra antall kopper kaffe jeg drikker og inntaket av usunn mat og drikke.

 

(Reklame)

 • Kommentarer: 1
 • 28.03.2014 kl.23:33 | Kategori:Blogg

It's a TGIF outfit!

 • 28.03.2014 - kl.10:31

Den deilige joggestilen- TGIF! Jobbet overtid i går og følte jeg bare dro hjemom for et par timers søvn før jeg var her på jobben igjen. Det skal bli deilig med helg og noen fridager.

I morgen skal jeg prøve å komme meg til loppis. Elsker å rote i gamle skatter! Ellers skal helgen brukes til høy partyfaktor ( som skjer ca 3 ganger i året etter man ble mor!) med gode venner i bursdagslag. Hva er dine helgeplaner?

Satser på sol og pent vær så morgen kaffen kan nytes ute mens Mini leker i sandkassa og bikkjene kan stå i luftegården. Deilige vår, kom, jeg er SÅ klar for deg!

#weekend #outfit #tgif

 • Kommentarer: 1
 • 28.03.2014 kl.10:31 | Kategori:Blogg

Golden girl!

 • 27.03.2014 - kl.22:08

I'm going for gold! Gylden hud er målet og med solarium og inntak av betakaroten håper jeg på å oppnå akkurat dette. Uansett er det deilig å sove et lite kvarter i varmen og la kroppen suge til seg all D- vitamin den har fått underskudd av i hele vinter stakar.

Betakaroten - Prøv 1 måned GRATIS


-en måned gratis (+porto) i motsetning til deres normale utsalgspris på 139 kr.

Betakaroten øker fargepigmenter i huden (melanin), og kan derfor bidra til en gylden glød i tillegg til beskyttelse mot solstråler. På grunn av sin fabelaktige evne til å økefargestoffet i hudceller, er betakaroten et svært godt tilskudd for nordisk hud. Ved daglig tilskudd av betakaroten, oppnår man en jevn og flott brunfarge som varer lenge, og huden beskyttes mot for tidlig aldring, solbrenthet og soleksem. 

 

(Reklame)

 

#brunogblid #sol #solarium #skjønnhet

 • Kommentarer: 1
 • 27.03.2014 kl.22:08 | Kategori:Skjønnhet

Fashion runthrough 2013.

 • 27.03.2014 - kl.16:52

Walking down memorie lane. Litt av fjorårets bedre antrekk. Ikke er jeg særlig motebevisst. Jeg liker mote og lar meg stadig inspirere av stilikoner, magasiner og folk på gaten. Skapet mitt er fullt av tøffe klær og om jeg legger godviljen og fantasien til kan jeg sikkert ikle meg ganske stilfult. Problemet er tidsjemaet mitt. Jeg legger meg sent, står opp sent... det vil si for sent i forhold til å rote i skapet etter et fint antrekk på morgenen. Stort sett blir det jeansen som henger på tørkesnora og genseren som ligger øverst i skuffen. Bloggen min er delvis rosablogg... bare uten de stilfulle outfit- postene.

 

#mote #antrekk #fashion #style

 • Kommentarer: 0
 • 27.03.2014 kl.16:52 | Kategori:Mote

GIVE AWAY!

 • 27.03.2014 - kl.16:00

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET- gratulerer til Kate Lilly Tyler som vant

GIVE AWAY! Del <denne facebooksiden> med dine venner og bekjente. Del den med alle du syntes fortjener et innblikk i Forever Livings flotte produkter. Når jeg har oppnådd 50 følgere deles det ut en Lips leppomade til en heldig vinner. Legg også igjen e-post adr din i kommentarfeltet her.

Kort og godt om Forever Living: 

Forever er representert i over 150 land verden over. I Skandinavia, der Forever har eksistert siden 1998, er selskapet det største direktesalgsforetaket innen hudpleie- og helseprodukter basert på Aloe vera. Salget skjer utelukkende gjennom uavhengige distributører, slik som meg. Vi er medlem av Direkthandelns Förening i Sverige og følger deres retningslinjer.

Forever Living Products Scandinavia AB er et datterselskap til det internasjonale Forever Living Products. Morselskapet ble etablert i 1978 i USA og er verdens største produsent og distributør av Aloe vera. Vi har våre egne økologiske plantasjer i USA, Mexico og Den dominikanske republikk.

 

#foreverlivingproducts #foreverliving #forever #skjønnhet #helse #jobb #konkurranse

LOL, this is too cute!

 • 27.03.2014 - kl.09:37

En god latter forlenger livet, og hvor herlige er ikke disse kommentarene..?

 

Fra barnemunn: 

Romvesener bor like i nærheten av gud men jeg tror ikke de er omgangsvenner for å si det sånn. Pia 6 å

Musklene er noen slags nakkekoteletter som vi har i armene. Sindre 6 år

Onkelen min gikk ned tretti kilowatt. Etter det måtte han operere bort forhuden. Christer 7 år

De mest hovne mennesker er de som har allergi. Tora 7 år

Antioksidanter er sånne som alltid går i tog i gatene og roper store, veldig sinte ord. Christian 7 år

Kroppsvæske kan være laget av stoff eller skinn. Det kommer helt an på prisen. Det finnes også skuldervæsker. Thilde 7 år

Kroppsvæske er noe man bruker når man vasker seg, for at ikke bakteriene skal informere seg. Olav Hermund 7 år

Et øyeeple er når man plutselig får øye på et eple, nesten uten å vite det. Nina 7 år

Indre verdier betyr at man har vært så uheldig å svelge en tikroning. Ole Adreas 6 år

Suspendert er en måte å gå på. En veldig fin måte som rike folk gikk på i gamledager. Det er det samme som å spankulere. Jonathan 8 år

Høner suspenderer, fordi de trekker beina etter seg på grunn av at de har hoftekam på hodet. Anna Maria 7 år

Jeg elsker utforskende, nysgjerrige, spørrende og livsglade barn. Det er et geni i oss alle!


#live #love #laugh

Jeg er den beste bloggeren!

 • 26.03.2014 - kl.19:23

Hva gjør en blogger til en god blogger? Er det en som blogger ofte for å tilfredstille leserene sine eller en som blogger sjelden, men for sin egen del?

Personlig blir jeg smårar av bloggere som hiver ut en haug av innlegg hver dag. Ofte blir innleggene uinterressante og kortfattede. Jeg vil heller lese en blogg med innlegg som man merker det er lagt litt sjel i. Personlige tanker, følelser eller meninger, skjønnhetstips, oppskrifter eller dagens- antrekk- innlegg med flere bilder tatt i flotte omgivelser.

Jeg fikk skryt av bloggen min i dag. Hva tenker du når du leser her nå- har bloggen min potensiale? Jeg har sikkert lang vei å gå for å bli en toppblogger, men er det virkelig målet? Akkurat nå er jeg fornøyd med å dele hverdagen min gjennom bloggen med venner og bekjente. Så takk for at akkurat du tittet innom i dag! <3#blogg #blogger #mac #loveit

 

 • Kommentarer: 4
 • 26.03.2014 kl.19:23 | Kategori:Blogg

Lego- style apartment.

 • 26.03.2014 - kl.18:59

Student? Dårlig råd? Bor du i en liten leilighet? La deg inspirere... Jeg hadde lett flyttet hit! Hadde du?

 #leilighet #hus #interiør

 

 • Kommentarer: 1
 • 26.03.2014 kl.18:59 | Kategori:Blogg

Little farmer boy.

 • 24.03.2014 - kl.21:52

Bildedryss fra helgens besøk på Ekeberg Åpen gård. Mini storkoste seg. Skal sies at han var mer opptatt av trillebår og spade enn alle dyrene, men jeg som mor lot meg imponere over hvor tillitsfull og trygg han var. Han gikk rett bort til alle dyrene, klappet og ga de klem.

Finnes en liten bonde i denne gutten...

... eller kanskje en hestevisker?

 • Kommentarer: 0
 • 24.03.2014 kl.21:52 | Kategori:Blogg

Seriously tanning!

 • 24.03.2014 - kl.15:27

 Prøv 1 måned GRATIS


1 måned gratis (+porto) i motsetning til deres normale utsalgspris på 139 kr.

Få en vakker og gylden brunfarge!


Betakaroten øker fargepigmenter i huden (melanin), og kan derfor bidra til en gylden glød i tillegg til beskyttelse mot solstråler. På grunn av sin fabelaktige evne til å økefargestoffet i hudceller, er betakaroten et svært godt tilskudd for nordisk hud. Ved daglig tilskudd av betakaroten, oppnår man en jevn og flott brunfarge som varer lenge, og huden beskyttes mot for tidlig aldring, solbrenthet og soleksem.  

(Reklame )

Våren er her. På tide å freshe opp den vintergustne huden min. Nå skal det serious tanning til, både i solarium og på terassen. Av med klærne og på med solkrem. I tillegg skal jeg teste ut betakaroten for en raskere brunfarge. Jeg har typisk blek, nordisk hud som bruker lang tid på å få farge. Tenker det er greit å begynne tidlig med solsesongen slik at jeg kanskje har grunnlag for å få en varig brunfarge i sommer jeg også. Betakaroten- min nye, bestevenn!


#solarium #sol #tan #betakaroten

 • Kommentarer: 1
 • 24.03.2014 kl.15:27 | Kategori:Skjønnhet

Brushy brushy..!

 • 20.03.2014 - kl.16:44

Tannlegen i dag! Iiik..!

 


Men det var jo ikke noe stress! Null hull! Pusser nok tennene bra da. Tannlegen sa" du drikker ikke mye kaffe/te". Og jeg bare "JoHo!" En kanne om dagen liksom! Hun poengterte at det syntes ikke. Jeg hadde fine tenner. Da trenger jeg jo ikke ha dårlig samvittighet for den overdrevne kaffedrikkingen min lenger da...

Hev innpå en kopp rett etter timen. #enjoy !

 

 • Kommentarer: 1
 • 20.03.2014 kl.16:44 | Kategori:Blogg

Kick it!

 • 19.03.2014 - kl.18:27

Smile!

 • 17.03.2014 - kl.23:28

Våg å smile mer! Nordmenn er vanvittig dårlig på akkurat det. Vi er livredde for øyekontakt og Gud forby om en fremmed satte seg ved siden av deg på toget eller bussen. Du kunne jo bli nødt til å se på den eller si hei.

Jeg hørte en historie i helgen om ei 4 år gammel jente som så opp på de voksne i butikken, smilte og sa hei. De voksne svarte henne ikke. Mange overså henne totalt, mens noen kunne rykke til litt i munnviken. Her har du et barn som åpner seg, gir alt av seg selv og tar kontakt med en voksen, men som ikke får noe i retur. Hvilke signaler sender vi voksne til barn? At det er ok å være overlegen? At man ikke skal bry seg om andre? Grusomt! Jeg sier fuck janteloven! Våg å snakk med fremmede. Kanskje en fremmed kan bli din venn. Livet er for kort til å gå forbi folk. Tør å gå til folk. Gi av deg selv. Smil.

#smil #glede #omsorg

Lifespo.

 • 17.03.2014 - kl.12:07

På tide å gi meg sjøl et røsk i bukselinningen og sende meg av gårde på riktig vei her i livet. Det er kun jeg selv som bestemmer hvordan jeg ønsker å leve livet mitt gitt..!

Livsinspirasjon i bilder/ slik jeg ønsker å leve livet/

#life #love #happiness

 • Kommentarer: 1
 • 17.03.2014 kl.12:07 | Kategori:Blogg

The reason.

 • 15.03.2014 - kl.20:31

Hvorfor er det alltid slik at når en ting ordner seg, så går noe annet i stykker..? Life sucks sometimes...

 • Kommentarer: 2
 • 15.03.2014 kl.20:31 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits