Jeg avslører hemmeligheten!

 • 29.02.2016 - kl.22:24

Endelig kan jeg dele den store hemmeligheten som jeg båret på i 5 måneder! I dag var vi på ultralyd. Vi venter en sunn og frisk baby. Vi fikk se hjertet slå. Barnet hadde to ben, to armer, to øyne, fingre og tær- og en stor pung..! Hehe... Det blir en gutt til. Termindato er satt 18.juli. Det gledes! ♥ Og Mini er fornøyd, han fikk ønsket sitt oppfylt. Han ønsket seg aller helst en lillebror. Det var visst kulest.

Noen har visst om graviditeten en stund, mine nærmeste venner, familie og kollegaer, da magen min allerede hadde kul i 5. uke denne gangen. Bloggleserene mine har kanskje lagt merke til at det har vært lite helfigurbilder av meg i innleggene også..? Men nå, endelig, kan jeg snakke høyt om det! Jeg og samboeren ble enige om å avsløre graviditeten etter at vi hadde vært på ultralyd fordi vi ønsket selv å vite om alt sto bra til med barnet før vi begynte snakke om det til andre. Heldigvis så det slik ut.

#gravid #mammablogg

VIP rabattkode på smykker.

 • 29.02.2016 - kl.08:28

/Inneholder annonselinker/

JEWELBOX er store på Salg av smykker på nett og jeg vil klikke hjem noen skatter!

Vårsolen og varmen kommer snikende på oss. Jeg er klar for å ikle meg kjole eller tynne bluser og vil fylle armene med fargerike armbånd og dekorere halsgropen med delikate smykker. 


AKKURAT NÅ:

10% rabatt på hele sortimentet
Tast inn rabattkoden i kassen og få 10% rabatt på hele bestillingen inkl salgsvarer
VIP10Gjør som meg og la deg inspirere og imponere over Jewelbox sitt sortiment og deres flotte bilder på Instagram: jewelboxno

Hvem andre er klar for våren?

 

 • Kommentarer: 2
 • 29.02.2016 kl.08:28 | Kategori:Mote

Denne uken doblet jeg min lønn.

 • 28.02.2016 - kl.22:14

Helgen flyr så alt for fort, men jeg har rukket mye hyggelig disse dagene. På fredag fikk jeg massasje etter jobb samt spiste en deilig burgermiddag i Oslo med en venninne. På lørdag var jeg og en venninne på cafe' med barna våre. Det var på Outlet'en i Vestby og der tilbragte vi to timer med kaffekos og sladdersnakk mens ungene lekte på lekerommet. I dag hadde jeg to venninner på besøk hjemme. Barna våres lekte i flere timer, både utendørs og inne, vi koste oss med kake og jeg fikk igjen delt en masse morsomt jentesladdder. Jeg elsker virkelig kvalitetstiden med gode venninner og ekstra koselig er det når barna våres kommer så godt overrens. Nå har vi allerede planlagt en tur til neste helg!

Man kan rekke mye i løpet av en dag, en helg eller en uke. Alt handler om planlegging. Jeg jobber fulltid som helsesekretær, men har fortsatt god tid til å være sammen med guttungen hver ettermiddag. Hver kveld etter at han har lagt seg setter jeg av litt egentid til blogg og å svare på e-mailer. Det tar ikke lange tiden, men på noen minutter hver kveld den siste uken har jeg doblet teamet mitt og lønnen min i Forever! 

Det er søndag kveld nå. Joggebuksene er på, bh'en er tatt av og jeg er i sofamodus. Med macen på fanget og med Forever Planner boka mi ved siden av meg jobber jeg hjemmefra, på mest laid back'e måte. Er det dette som er Foreverlifestyle? Ja, det kan det være. Det kan også være i samme modus, men på en solseng i Syden, på familieferie i Danmark, på hytta, i båten, hvor du selv trives og ønsker å jobbe. Jeg setter stor pris på de mulighetene Forever gir meg til å knytte nytt beskjentskap med kollegaer og kunder, og jeg kan tjene penger hvor hen jeg ønsker, men samtidig alltid ha tid til overs til familie og venner!

Mens gubben ligger slækk ved siden av meg nå og "sløser" tid på dårlige tvserier bruker jeg heller tiden mer produktivt for å sikre vår fremtid. Hvor viktig er tvtittingen for deg??? Man velger selv hvor og når man vil jobbe med Forever og alt handler om prioriteringer. Hvor mange timer bruker du på sosiale medier om dagen for eksempel? 20 min på morgenen, 20 min på bussen, 10 min på do, 30 min mens middagen lager seg, 1 time i sofaen etter at barna har lagt seg og 30 min i senga før du sovner..?! Tenk om du kunne bruke disse minuttene på å sikre deg en bedre fremtid og økonomisk trygghet i stedetfor! Jeg gjentar- alt handler om prioriteringer.

 

Lyst til å vite mer om jobb i Forever? Mail meg på : cdolsen1985@gmail.com

 

Tenk å være så priviligert!

 • 28.02.2016 - kl.00:09

I dag sto jeg lent over senga til Mini og bare nøt han. Jeg dro inn lukten av han, la hver snorkelyd på minnet og nøt følelsen av det fløyelsmyke barnehåret gli gjennom fingrene. Mini er helt fantastisk- slik som alle mødre nok vil si om sitt barn! Og det fikk meg til å tenke på hvor priviligert jeg egentlig er:

Jeg er så heldig som fikk bære frem mitt eget barn. Så heldig som fikk sjansen til å se magen vokse seg stor og føle den lille babyen boltre seg inni der. For det er ingen selvfølge at alle kvinner får oppleve dette. Absolutt ikke! Og noen tar det for gitt- det blir jeg virkelig sint på. Noen tar den ene aborten etter den andre fordi det er "like lett som å bruke beskyttelse"- det må være noe av det verste jeg hører! Å ta et liv så enkelt, så beskymringsfritt også helt uten å se konsekvensen av at de faktisk kan miste muligheten til å bære frem et barn senere i fremtiden, det er for meg helt utenkelig. Jeg kjenner flere som har slitt i flere år med å få barn, de har brukt både hormoner og prøverør. Noen av de har greid det til slutt. Noen lyktes ikke. Og det som er så synd er at de som ikke ønsker seg barn, eller som ikke er klare nok for ansvaret, ofte får mange, mens de som virkelig, virkelig vil og ønsker, ikke alltid klarer det. Dessverre...

Bruk sunn fornuft ved seksuell omgang og husk beskyttelse om du ikke vil bli gravid, er min oppfordring. Helgens visdomsord! Kan ikke tenke meg hvor sårt det er for de ufrivillig barnløse å høre om slike mennesker som regelrett gir faen!

God natt min skatt. Mamma elsker deg.

What a day!

 • 26.02.2016 - kl.22:53

Fredagen i dag har gitt meg mye, og nå er jeg helt skutt..! Sovnet på sofaen i stad og prøver nå å finne ork til å gå på badet, fjerne sminken for så å finne senga.

I dag var jeg oppe før sola for å dra på jobb. Etter 7,5 time der bar det inn til Oslo for massasje på Collosseum Spa etterfulgt av en utsøkt burgermiddag og dessert på restaurant med en venninne. Etter t- banependling og en kjøretur i bil kom jeg meg endelig hjem til litt mailsvar, jeg har bestilt opp flere Forevervarer og chattet med noen av de nye i teamet mitt. Vel blåst, produktiv dag vil jeg si, men nå... Natta!

Følg meg gjerne på Snapchat: carinachanel

 • Kommentarer: 1
 • 26.02.2016 kl.22:53 | Kategori:Blogg

Gullkorn fra pasientjournalen.

 • 26.02.2016 - kl.08:47

Jipppi! Det er fredag. Den beste dagen på jobb! Mer effektiv enn noen annen dag, og man jobber seg raskt inn mot et par velfortjente fridager. På jobben bruker vi kontordamene å samles for å ta en kaffe (ok, også litt sjokolade da!) ut på ettermiddagen hvor vi skravler om løst og fast og ulike hendelser som har skjedd på jobben i løpet av uken som har gått. Vi har rett og slett et "fredagsmøte", kan vi kalle det for det? Et svært så sosialt et vel og merke, og med mye humor.

Fredager er dagen for glede og latter. Vel, alle dager er dager for latter, men på fredagen er de fleste mer innstilt på det, og alle er glade da de gleder seg til helgen. Jeg fant frem noen gamle gullkorn fra pasientjournaler, som jeg håper kan få dere i godt humør i dag også. Dette er heldigvis ikke journalføring fra min arbeidsplass, MÅ få sies! Men moro er det ihvertfall:

(Lånt fra Sykepleie.net)


INNKOMSTEN:
* Pasienten har tidligere vært aktiv, men har nå gått over til rollen som husmor.
* Gutten har vært frisk siden fødselen, bra apetitt, nå oppe i 4300 kg. i vekt.
* Pasienten bruker narkotiske stoffer og deltar ofte på homeparty.
* Fikk beskjed om at hjertet var bra, men at hun skulle komme tilbake dersom hun ble bevisstløs.
* Pasienten innlegges med kjevefraktur. Pasienten opplyser at han ble slått ned i byen fordi han var "stor i kjeften". Han er etter dette muligens blitt enda større.
* Iblandt har pasienten det bra, iblandt verre. Iblandt har hun det ikke bra i det hele tatt.
* Som prevensjon foretrekker hun "minipikken"(denne form for prevensjon kan være høyst usikker, i hvertfall sammenliknet med minipillen)
* Pasienten gikk tur i skogen da han traff en elg som også var ute på tur i skogen.
* Hun har ikke tykktarmskatarr, men har brukt mascara.
* Pasienten er overvektig med en litt spesiell fordeling, men pasientens tenner passer godt sammen.
* Pasienten er full av tårer og gråter kontinuerlig. Det virker som hun også er deprimert.


MEDISINSKE OBSERVASJONER:
* Det fantes ikke spor av kandidaten i pasientens vagina (meningen var kanskje å skrive candida (gjærsopp)?)
* Avføringen har samme farge som dørene i 3. etasje.
* I dag til lunsj får pasienten akutt diarè.
* ? har begynt å få små teskjeer i avføringen opp til 15-20 ganger daglig.
* Undersøkelser av genitalia viser at han har sirkusstørrelse.
* Pasienten døde i Juni i 1990 og dette har gjort ham plutselig vondt.


TIDLIGERE SYKDOMMER:
* Pasienten snakker ikke norsk, forøvrig frisk.
* Pasienten har i tillegg diabetes, men er i utmerket stand og ualminnelig vakker.
* Pasienten har ingen tidligere opplevelser med selvmord.


FAMILIE OG SOSIALT:
* Pasienten er gift og har 5 froske barn.
* Pasienten er no. 5 av 2 søsken.
* Hennes mor og far døde da hun var 12. De har ikke hatt noen kontakt siden da.
* Pasienten er en 79 år gammel enke som ikke lenger bor sammen med ektemannen.

 

 LOL! Cracks me up every time! Ha en god helg!

 

 • Kommentarer: 5
 • 26.02.2016 kl.08:47 | Kategori:Blogg

Finn balansen i livet ditt.

 • 25.02.2016 - kl.22:58

Jeg har i et tidligere innlegg nevnt at det er viktig å skaffe seg Powerfriends. Det er venner som gir deg energi og lysten til å gi alt i ditt arbeid. Allikevel er det også viktig å ha venner som kan bringe en ned igjen, til ro og harmoni. Hvis ikke man klarer å balansere mellom aktivitet og hvile kan man fort bli stresset og anspent.

 

Jeg har følt mye på anspenthet den siste tiden, og i dag var jeg på mitt første avspenningskurs i Ski. Jeg nøt en time egentid og total avslapping. Med kroppen i hvilestilling på en matte på gulvet, med lukkede øyne og med dempet belysning begynte instruktøren å tale. Med sin bedøvende stemme ba hun oss fokusere på hver enkelt kroppsdel før vi skulle kjenne at den slappet helt av.  Etter en god bodyscan ble kroppen som lammet og jeg duppet faktisk av i noen minutter. I fosterstilling våknet jeg igjen av en lyd langt vekk i det fjerne, virket det som ihvertfall. Jeg måtte søke etter lyden for å lokaliser den, våknet igjen underveis og følte til slutt at jeg var i nærheten av den. Det var lyden av stemmen til Vilde. Hun ba oss sakte, men sikkert begynne å røre på armer og ben igjen og kjenne at vi vekte liv i kroppene våres igjen. 

 

Jeg kunne gå hjem fra timen rolig og avslappet. Tankene mine streifet rotet som ventet meg hjemme, men jeg lot meg ikke lenger stresse av de sure sokkene som burde vært en runde i vaska, dagens middagstallerkner som fortsatt sto på benken eller lekene som var stødd utover stuegulvet. Det var ingenting som skulle få stresse meg nå. Det var ikke en ting som hastet.

I skrivende stund sitter jeg i stuen å ser på dette rotet, men jeg velger å la det ligge til i morgen. ALT trenger ikke skje NÅ, akkurat i dag! Jeg har jobbet, hatt kvalitetstid med guttungen og unnet meg egentid i dag, men i morgen kan prioriteringene være annerledes. Det handler om å finne balansen i livet, og la kroppen få være med på å styre handlinger og aktivitetsnivå. Ikke la handlingene styre deg og la deg stresse. I dag trengte jeg ro. Det var det kroppen min fortalte meg.

 

Prøv det selv!

Jeg tror absolutt alle mennesker har godt av avspenning og egentid. Man kan avspenne hjemme også. Last ned avspenningsmusikk, sørg for dempet belysning og ha beroligende duftoljer (adlink) i rommet. Lukk øynene dine og bare føl på kroppens tilstand. Er du sliten? I så fall hvor? Kjenn at du scanner kroppen for stress eller smerter og føl så på at du klarer å slippe anspentheten og kjenn så kroppsdelen synke ned mot underlaget.

 

Er det vanskelig å finne roen i eget hjem? Er det for mange ulyder rundt deg eller stadig noen som avbryter deg? Da vil jeg anbefale deg å komme deg ut av huset. Finn egnede lokaler eller gjør som meg, test ut avspenning med instruktør. Follo helhetsterapi (reklame) tilbyr både gruppetimer og en-til-en timer. Prisene er gode og følelsen man sitter igjen med etter timen er enda bedre! Det er verdt å legge tid i egen helse.


 

/Bilde lånt av Vilde Valli, Follo helhetsterapi/

 • Kommentarer: 5
 • 25.02.2016 kl.22:58 | Kategori:Trening

Bli handlekraftig!

 • 25.02.2016 - kl.08:00

Jeg har tidligere hatt 1000 unnskyldninger for hvorfor jeg ikke lykkes like bra som andre. Det som er fantastisk, er at dette er noe man kan endre på allerede i dag! Man kan faktisk ta et valg om at man er ferdig med å være handlingslammet, og at man skal bli handlekraftig.

Du trenger ikke å definere deg selv ut fra fortiden din. Du kan bestemme deg for å starte ditt nye liv i dag. Om du vil ha en endring i ditt liv. Om du vil skape deg livet du ønsker deg, så vil jeg utfordre deg til dette:

 1. Sett deg ned med penn og papir. Skriv ned de små tingene som gjør deg lykkelig i hverdagen din. Det trenger ikke å være de store tingene, men de små hverdagsøyeblikkene.
 2. Deretter skriver du ned minst 3 mål du har med livet ditt. Hvordan ønsker du at livet ditt skal være om 1 år, om 5 år og om 10 å?
 3. Deretter kan du forsøke å sette deg inn i hodet til deg selv som 90-åring. Skriv ned alle de tingene du har opplevd i livet ditt, og som du er fornøyd med. Se deg tilbake i livet ditt på hva du har oppnådd og hva du har gjort.
 4. Så skriver du ned 3 ting du skal gjøre akkurat i dag, som vil få deg nærmere målet ditt om 1 år. Hva er det du må gjøre i dag for at du skal nå målet ditt om 1 år? Dette gjør at du henter inn din handlekraft, og at du må ta action for å nå målet ditt. Det siste punktet bør du gjøre hver eneste dag. Det er det første du burde starte dagen din med. 

Kilder: http://rachelwilmann.no & http://www.grysinding.no // 2 powermennesker som coacher og veileder via webinar og nettsider. 

Kald kaffe...

 • 24.02.2016 - kl.11:40

Jeg kaller meg selv en kaffoholiker og sier at jeg drikker en kanne om dagen, problemet er nok at jeg TROR jeg drikker en kanne om dagen. Realiteten er nok at jeg tømmer ut ca halvparten... For å drikke kaffe når man er sammen med barn fungerer svært dårlig.

Man lager kaffen.

Man fyller kaffen i en kopp, og setter den til side litt for at den skal kjøle seg og bli drikkeklar.

Så leker man litt med barnet så lenge.

Så glemmer man hele kaffen.

Så må man kaste ut kaffen fordi den har blitt FOR kald...

 

Noen som kjenner seg igjen??? Kaffoholiker wannabe, det er det jeg har blitt.


 

En slik USB- koppvarmer burde jeg hatt! Denne er fra Coolstuff (annonselink). Mac'en står alltid på, enten jeg er hjemme eller på jobb, så en slik dings ville vært helt genial å ha, så slapp jeg kanskje å drikke kald kaffe hver dag.

 

 • Kommentarer: 3
 • 24.02.2016 kl.11:40 | Kategori:Blogg

Fader ta stahet...

 • 24.02.2016 - kl.08:45

Fader så sta jeg er. Jeg ønsker å være bevist på de valgene jeg tar i min rolle som mamma. Jeg prøver å forklare gutungen hvorfor jeg gjør som jeg gjør og hvorfor jeg sier det jeg sier. Han skal aldri få høre ordene "Fordi det bare er sånn!" De lærer man ingen ting av. Og i dag var intet unntak, selv om det hadde vært så mye lettere å bare gi F. Vi hadde en koselig morgen, også i bilen på vei til barnehagen. Når vi kommer frem spør jeg om han vil stå på porten når jeg åpner den. Jeg spør 5(!) ganger uten å få noe svar, så da går jeg bare inn. Innenfor gjerde begynner han å trasse. Jeg spør hvorfor, og han mener det er fordi han egentlig ville stå på porten. Da setter jeg meg ned på huk og forklarer at han må svare meg når jeg spør han da. Nå er det for sent, for nå er porten lukket. For nå må jeg stå på mitt, tenker jeg. Jeg kommer til å tape denne kampen, og mange fremtidige, om jeg nå går for å åpne porten igjen. Nei, fast bestemt står jeg på mitt! Jeg ser at Mini reflekterer over hva jeg nettopp forklarte han, men han godtar det ikke. I full trass (fra oss begge egentlig) må jeg bære han inn i barnehagen.

Fader så sta barn er. Inne i barnehagen nekter Mini å samarbeide og en voksen må ta han. De skal vinke i vinduet, men da faller hele verden i knus, Mini begynner å gråte og sier han bare vil til meg og strekker armene mot meg for at jeg skal løfte han opp. For 2 minutter siden ville han ikke engang være bestevennen min lenger, mens nå er det bare jeg som er god nok?! Ikke rart man som mor kan bli forvirret eller fortvilet, men et gråtende barn må alltid få trøst, det er bare slik mammahjertene er skrudd sammen. Disse barna, de vet nøyaktig hvilke knapper de skal trykke på, og de vet nøyaktig hvordan man skrur på "dårlig samvittighet"- systemet i en mor. Jeg løfter han opp også prøver jeg lage en avtale på at han får stå på porten når jeg henter han istedet for idag. Det blir ikke godtatt med det første. Tårene fortsetter å renne. Jeg forteller han at jeg ikke er sint, men jeg syntes det hele var litt tullete, for vi hadde en ellers så fin morgen. Han er bare stille, lyttende, men sier ingen ting. Den voksne tar han igjen og de vinker til meg i vinduet mens jeg går. Og jeg setter meg inn i bilen og kjører, med dårlig samvittighet...

 

Fader ta stahet! Jeg er sta. Guttungen er sta. Ingen av oss vil gi seg i sin sak, og med "dårlig samvittighet"- systemet skrudd på for fullt blir jeg brått usikker på om min måte å takle situasjonen på er riktig. Det hadde spart meg for 20 minutters "diskusjon" og tårer om jeg bare hadde åpnet den dumme porten og latt han få stå på den, men så spør jeg meg selv også, hva ville han ha lært av det? Og har han egentlig lært noe mer nå som jeg gjorde slik jeg gjorde? Det finner jeg vel fort ut av når jeg henter han etterpå i dag...

Hvordan ville du taklet situasjonen? 

 

Skaff deg powerfriends!

 • 24.02.2016 - kl.08:00

Alle vi kjenner som har skapt suksess på en eller annen måte i livet sitt har fått hjelp på veien. Det er vanskelig å bli god alene. Hjelpen kan komme fra venner, sjefer, kollegaer, mentorer, naboer, studievenner, Powerfriends. Kall det hva du vil.  Gjerne et nettverk av gode hjelpere.

Powerfriends hjelper meg mye i businessen min og i livet mitt generelt. De har hjulpet meg på veien til suksess. De har heiet på meg når jeg har gjort det bra, men også heiet når jeg har følt meg nede, og fått meg opp på bena igjen. 

Hva er egentlig en powerfriend lurer du kanskje? Det er rett og slett en person som har styrker, talenter eller egenskaper som jeg ikke har eller som jeg mister innimellom. En person som er åpen for at jeg kan få og låne fra deres egenskaper når jeg trenger det. Jeg lærte tidlig at man blir som de rundt seg og at man derfor må omringe seg med folk som man respekterer, bryr seg om, og kan lære noe av. Ja, noen man kan strekke seg etter. Skal man finne de kan man ikke bare sitte hjemme og vente. Man må ut å lete.

 

Min definisjon av suksess er alle delmålene jeg oppnår på veien jeg klatrer mot mitt langsiktige mål, som for øvrig endrer seg over tid. Gjør ikke ditt det også? Målet må stadig endres for at jeg skal ha noe å jobbe meg videre mot. Mye vil ha mer, er det noe som heter, og det er godt å stå opp hver morgen klar for å gi alt- i team med gode Powerfriends!

 

- Surround yourself with people who belive in your dreams. Collaborate with people you can learn from -

Kilder: http://rachelwilmann.no & http://www.grysinding.no // 2 powermennesker som coacher og veileder via webinar og nettsider. 

"Jeg savner 4 valper jeg"

 • 23.02.2016 - kl.20:22

Mini delte sine tanker med meg for en stund tilbake:

"Mamma, jeg tenker sånn på 4 hundevalper! 4 små, som Fant (chihuahuaen vår). DET hadde vært koselig det! Det må vi få. Jeg savner de så fælt..."

Ok..?!

"Men da kan vi ikke ha Diezel (den engelse staffen vår), for han vil komme til å bite hode av alle sammen!"

What?!! Barns ville fantasi...

"Jeg tror ikke det da Mini. Diezel er ganske snill med valper."

"Ja, da må vi få 4 små. Jeg savner de så fælt."

 

*SMELT! Nydelige.

Jeg kjenner ikke akkurat noe savn på 4 små valper til, men jaggu er de søte disse små hundene. Kanskje det kommer noen flere inn i huset med tiden... Vi skal jo flytte til et større hus etterhvert .

 • Kommentarer: 3
 • 23.02.2016 kl.20:22 | Kategori:Blogg

Kjærestetur til syden (Sponset video)

 • 23.02.2016 - kl.10:33

(Sponset innlegg)

 

 

Star Tours nye hotellkonsept Sensimar Resorts er designet for par. Se for deg parbehandlinger på spa, solsenger for to, samt bord i restauranten som kun er dekket for to. Det er barnefritt (ingen barn under 16 år). Fitness og spamuligheter finnes ved alle hotellanlegg og det er hele 21 Sensimar resorts å velge mellom. Hotellene finnes blant annet i Hellas, Kroatia, Spania og på Kypros, men også dersom man ønsker mer eksotiske reisemål som Mexico og Mauritius.

Vi skal til syden nå i mai, og det blir deilig, men jeg drømmer allikevel om en kjærestetur. Nå i mai reiser vi med barn på all inclusive med barnemenyer, så mye is du kan spise, vannsklier og lek, men jeg hadde trengt en ferie hvor jeg bare kan nyte! Nyte livet, nyte late timer i solsengen, nyte min kjærestes samvær, sove lenge i god hotellseng...

Alle par trenger tid for å pleie kjærligheten. Man glemmer hverandre fort oppi hverdagskaos og barn. Jeg og kjæresten har blitt enige om å ha minst to helger alene hvert år bare for å nyte hverandres selskap og å kunne være kjærester igjen, og ikke bare mamma og pappa. En god uke på Sensimar Resort kan jo absolutt friste enda mer enn bare en helg. Da rekker man å finne på mye koselig sammen som par og om ikke tropisk varme, letkledde kropper og romantiske middager kan vekke til live sommerfuglene i magen, ja så vet ikke jeg hva..!

Sjekk ut videoen og Leona Lewis' egne versjon av Elton Johns klassiske "Your Song" (Star Tours signaturmelodi) ovenfor for å få følelsen av en romantisk drømmeferie du også. Og husk- det er lov å gjøre drømmer til realitet!

- Oss to for alltid kjære! -

 

 • Kommentarer: 0
 • 23.02.2016 kl.10:33 | Kategori:Blogg

Alle foreldre bør lese dette.

 • 22.02.2016 - kl.11:55

(Inneholder annonselinker)

"Det er tøft å være foreldre. Vi skal oppdra barna våre pedagogisk riktig, følge dem opp, organisere, tilrettelegge, underholde, stimulere, beskytte mot smerte og sørge for at de alltid er lykkelige. I tillegg skal vi ha et perfekt hjem med designtapet og stripete Kähler-vaser. Vi skal være like nyforelsket i partneren selv etter uker, måneder og år med søvnmangel, trassalder og søskenkrangling. Og så skal vi se like flotte ut som vi gjorde før vi fikk barn. Mammamage er ut. Mammamage er tegn på en dårlig mamma. Og alt skal dokumenteres på Facebook. Og på Facebook er alle lykkelig. Vi lever i et perfeksjons- og prestasjonssamfunn der vi setter skyhøye krav til oss selv. Paradokset er at når vi ikke klarer å leve opp til alle kravene, blir vi ulykkelig og føler oss mislykket. Mislykket som foreldre og som mennesker. Men ikke minst: Dette lykkejaget fører vi også over på barna våre. For hvordan er det egentlig å vokse opp i en perfekt og lykkelig verden? Og hva skjer egentlig hvis vi sier «føkk lykke»?"

Marte Frimand- Anda fra bloggen CasaKaos

Noen som kjenner seg igjen? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har bannet og svertet foreldrerollen opp og ned i mente noen ganger, samliv i stressende hverdag og sosiale mediers press på perfeksjonisme likeså. Jeg personlig tenker at det først er når man tør å si "Føkk lykke" at man virkelig blir lykkelig. Det bør ikke ligge et press på en i å være lykkelig. Lykke kan ikke tvinges frem eller komme til virkelighet bare på grunn av flotte bilder på sine sosiale medier. Lykke må føles i hjertet. Jeg har innsett at jeg er lykkeligst når jeg kan la rotet ligge for en stund og bare nyte mammarollen, i lek, på turer og i sosialt sofasamvær med godis og tegnefilm. En barnslig krangel i ny og ned hører hverdagen med, men lykkelig blir jeg igjen når vi unnskylder og koser.

 

Her om dagen kjøpte jeg boka "Føkk lykke!" og jeg har ikke kunnet legge den fra meg siden. Den er helt genial og jeg ler høyt. Den treffer meg på så mange punkter at det er skremmende, men spesielt glad blir jeg over at det endelig er noen som tør å fortelle sannheten. Foreldrerollen er virkelig ikke bare en dans på røde roser. Hva med barnas kolikkhyl, uteblivende nattesøvn, mørke ringer under øynene, gulp i håret og kanskje aller viktigste temaet- fødselsdepresjon? Det er det ikke mange som forteller deg om før du sitter der i klisteret, med bolla i ovnen. Jeg syntes ærligheten til Marte er fantastisk, ikke fordi det bør skapes noen skremsel rundt det å få barn, men for å vekke førstegangsmødre hjernevasket av sosiale medier. Det er nemlig mye hardt arbeid bak fotofinishen dere ser jenter. Når du blir mor- vær forberedt på å ta silkehanskene av og få møkk under negla!

KJØP BOKA / KJØP E- BOKA


 

Sosialt hos frisøren.

 • 21.02.2016 - kl.21:05

Oh, yes! I dag fikk jeg endelig farget etterveksten min. En etterlengtet hverdagslykke ble realitet. Det har bare ikke vært prioritert tidligere, rett og slett, men endelig kan jeg skinne i blondnyanser igjen. Alt kommunegrått er herved borte (for noen måneder ihvertfall).

Min frisør er også min gode venninne, og vi har jevngamle gutter. Barna leker fint sammen mens vi drikker kaffe, skravler om løst og fast og lar hårfargen virke. Det blir stort sett til at vi bruker en 5 timers tid på farge og klipp. Ganske mye mer sosialt enn hos frisøren kan man si, men også veldig mye koseligere.

På vei hjem i dag kjøpte jeg og Mini med oss middag fra Mc'ern. Mini sovnet i bilen med to pommes frites i munnen. Det er tydelig at høy aktivitet og lek tok på, og det ble tidlig kvelden for han i dag.

 • Kommentarer: 4
 • 21.02.2016 kl.21:05 | Kategori:Blogg

Fleur De Jouvence ansiktsmaske.

 • 21.02.2016 - kl.18:15

Søndager - jeg elsker de! Nå har det blitt ettermiddag og vi har nå krøpet opp i sofaen med barnetv, blogg og jeg unner meg egenpleie- den fantastiske ansiktsmasken fra Forever serien Fleur De Jouvence. For silkemyk hud -


/Inneholder linker til egen nettbutikk/

Mask powder er en absorberende og exfolierende ansiktsmaske for frisk, rosenrød hud. Inneholder en kombinasjon av effektive ingredienser som fjerner døde hudceller og urenheter og samtidig har en beroligende effekt på huden. Brukes sammen med Aloe Activator.

Aloe Activator er laget for å brukes sammen med ansiktsmasken ovenfor, men er også et mildt, pleiende allroundprodukt. Herlig svalende og beroligende ved poser under øynene, for eksempel. Inneholder hovedsakelig Aloe vera og allantoin.

Hele Fleur De Jouvence ansiktspleieserien kan kjøpes /HER/

Et eksklusivt og mildt hudpleieprogram som passer utmerket også for følsom hud. Aloe vera er basisen i alle produkter som også inneholder stoffer som kollagen, vitaminer og urter.

 • Kommentarer: 2
 • 21.02.2016 kl.18:15 | Kategori:Skjønnhet

Skaff deg en takknemlighetsbok.

 • 21.02.2016 - kl.09:25

Innimellom kan hverdagen føles grå, trist og man kan gå dvelende på kjipe tanker. Noen ganger kan man oppleve ufine kommentarer eller komme utfor negative opplevelser og føle nederlag-

Da har jeg et tips til hvordan man kan snu tankegangen og humøret sitt ►

Gå til innkjøp av en liten bok som inneholder blanke ark. Det kan gjerne være bilde av noe du setter pris på, eller liker på coveret. Lim også gjerne inn bilder i boken av mennesker, kjæledyr o.l. som du blir glad av og som gir deg påfyll av energi.


Hver morgen noterer du 3 ting du er takknemlig for. Det kan være alt fra at solen skinner, til rent vann i springen, tak over hodet til elektrisitet. I begynnelsen kan det være vanskelig å komme på ulike ting, men prøv. I løpet av dagen leser du igjennom det du har skrevet ca 10 ganger. Det er også det siste du leser igjennom før du legger deg. Dette gjennomfører du i 2 - 3 uker.

Deretter starter du hver morgen med å notere 5 ting du er takknemlig for. Det kan være alt fra familie og venner til rene klær og en seng å sove i. Gjenta prosessen med å lese igjennom punktene ca 10 ganger om dagen + før leggetid. Dette gjøres i 2 -3 uker til.


Med jevne mellomrom øker du antall punkter du er takknemlig for over flere uker og du vil sakte men sikkert oppdage et FOKUSBYTTE i tankene og holdningene dine. Kanskje blir også hverdagen litt lettere?

Ha gjerne med deg TAKKNEMLIGHETSBOKEN i vesken, la den ligge på nattbordet eller la den ligge fremme på et bord i stua. Slik vil du ubevisst bli påminnet hva du har å være takknemlig for og fokusbyttet vedlikeholdes.

 (Inneholder annonselinker) / GoodstuffOnly / Thoughts / Dreams / Truth / alle notatbøker fra Lagerhaus

 

Forever Success planning.

 • 20.02.2016 - kl.21:17

Lørdag og helg er ikke nødvendigvis en hindring for å jobbe. Så lenge man jobber hjemmefra kan man selv velge når man vil jobbe, hvor mye og allikevel legge inn tid til familien. Innimellom lek og tvkos med Mini har jeg jobbet via nettet i dag. Når han har sett på tegnefilm har jeg jobbet ved siden av han. Jeg får med meg hans gode latter, hans gullkorn og hans kommentarer, innimellom min egen tasting og e- mailsending. Forever gir meg en super mulighet til å kombinere karriere og familie! 

På en liten halvtime rekker jeg så mye som å sende ut mail til potensielle forhandlere og kollegaer, svare på Instagramhenvendelser og produktspørsmål, følge opp kunder og legge inn en bestilling på nye varer. I tillegg rekker jeg å legge ut et par kjappe Snapchatbilder og et blogginnlegg. Man rekker altså akkurat det man vil. Og slik oppnår man også de resultatene man ønsker.

 

Les også: Vil du jobbe med meg?

►Ønsker du en prøvepakke, legg igjen en kommentar og din e- postadr.

 

Alle planer lagt til side.

 • 20.02.2016 - kl.20:56

Legg meg gjerne til på Snapchat. Brukernavn: carinachanel

I dag våknet vi tidlig. Mini tittet ut av vinduet, så snøen blåse sidelengs og sa "Mamma, i dag kan vi ikke dra noe sted. Vi må bare være hjemme og kose oss". Og  takk for det! Jeg har vært hel tom for energi i dag og har tatt mer enn en powernap på sofaen. Gubben er bortreist, så ikke har jeg fått noe avlastning med unge og bikkjer, men heldigvis er Mini såpass stor nå at han klarer å leke og underholde seg selv for en stund. Vi skulle egentlig reise på besøk i dag, men tegnefilm og lørdagsgodt i sofakroken fristet mere akkurat i dag... Alle planer ble lagt til side. 

- Dagens mood -

Snøen laver ned ute. Sofaen kaller.

Til og med de firbente var sløve i dag...

Så fort sidevinden løjet litt i dag tok vi oss en time utendørs, for å få litt friskluft til slitne hoder og noen gode roser i kinnene. Vi kaset snøballer på vedskuret, lekte jobbemenn, akte, lagde snøengler og en snømann. Snøen gikk over til slafs, så vi gikk inn før vi ble våte. Nå er det spennende å se om det er noe igjen av snømannen vår i morgen...

Klokken bikket fort 20.00 før Mini fikk lagt seg. I morgen skal vi prøve oss på et besøk igjen. Håper energilagrene mine fikk fylt seg opp i dag, så jeg orker det. Skal nemlig farge etterveksten min hos ei venninne, og det er sårt trengt. Vi MÅ faktisk bare dra! Og Mini gleder seg til å leke med sønnen hennes. Men akkurat nå nyter jeg sofakosen igjen. Jeg har fått jobbet litt hjemmefra i dag innimellom sofablundene mine, matlaging, klesvask og lek. Jeg skal prøve å få unna noen flere businessmail og nye produktordre i løpet av kvelden. Alt som er unnagjort føles godt for sjelen og jeg kan legge meg med god samvittighet!

Ha en super lørdagskveld videre!

 • Kommentarer: 3
 • 20.02.2016 kl.20:56 | Kategori:Blogg

Finn drømmejobben.

 • 19.02.2016 - kl.08:32

Drar du på jobben med en god følelse i magen, vel vitende om at dette er det du er født til å gjøre? Eller nøyer du deg med en ok jobb som i det minste betaler for kost og losji? 

De fleste av oss tilbringer største delen av vår våkne tid på jobben. Vi omgås mer med kollegaene våre enn med vår egen familie. Likevel arbeider 80 % av oss ikke med det vi liker best å gjøre. Mange synes jobben er ok, men ikke noe mer. Andre liker ikke jobben sin i det hele tatt, de synes den er kjedelig og meningsløs...


Mange av oss fortsetter å gjøre som vi alltid har gjort, av trygghet eller fordi vi ikke engang tenker på at man kan gjøre ting på en annen måte. Men å gjøre mer av det samme vil bare gi samme resultat. Så ønsk forandring velkommen. Velg din egen vei. Da begynner ting å skje. Umulighetene er oftest kun i vårt eget hode. Når noen gjør det "umulige" og viser at det går, vil flere følge etter >>


►Hvis du ikke vet hva du søker, vil du aldri finne det. Ingen kommer til å gjøre det for deg, du må finne det ut selv. Vi lærer oss nye ting om oss selv hver dag. Vi kommer på hva vi liker, hva vi ikke liker, hva vi er bra på og hva vi vil ha mer av i livet vårt. Reflekter over hva som virkelig betyr noe for deg.

►Når du har identifisert hva som er viktig for deg og hva som gir deg energi, kan du lage en plan og strebe etter det du faktisk vil oppnå. Bli kjent med dine egne grenser og flytt de. 

Omgi deg med pasjonerte, engasjerte mennesker. Det har blitt sagt: Du er gjennomsnittet av de fem personene du omgås mest med. Du trenger ikke å endre målene dine, bare omgi deg med fantastiske mennesker som inspirerer og løfter deg, og distanser deg fra de som trykker deg ned. Det vi tror er umulig sitter oftest i vårt eget hode. Hvis noen leder veien og viser at det er mulig så vil flere følge. Drømmejobben kan være nærmere enn du tror. 

Les mer om mulighetene innen Forever -

- Dream BIG, work hard, stay focused, & surround yourself with positive persons -

Jeg teller ned til en inspirasjonsdag i Ås 13. mars. Slike dager gir meg så enormt mye, energi, glede og arbeidslyst. Her er den gode gjengen med Forever Business forhandlere samlet på samme sted og vi deler tips og råd med hverandre. Gode forelesere står på scenen og gir oss råd og veiledning, ikke nødvendigvis bare rettet mot Forever, men hvordan gjøre suksess i eget liv. Det blir fortalt spennende historier, det er recognitions hvor forhandlerene mottar sine pins og diplomer og det bruker å være introduksjon av produktene- og sist, men ikke minst mye latter og god stemning! 

Vil du være med? (Koster 250,- Lunsj inkludert) Send meg en e-mail på cdolsen1985@gmail.com om du har spørsmål.

 

 

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits