Pardon my french.

 • 28.02.2015 - kl.22:26

My kind of evening. GOD HELG!

 • Kommentarer: 6
 • 28.02.2015 kl.22:26 | Kategori:Blogg

Eventyrfabrikken.

 • 28.02.2015 - kl.22:12

I dag var det regnvær og vi bestemte oss for å resie til Eventyrfabrikken i Sarpsborg for å få utløp for litt leken energi. Moro for store og små! Her fikk Mini klatret, hoppet, rullet og sklidd. God trening og ikke minst flotte utfordringer og god lærdom for hans utvikling. Jeg ble kjempeimponert over hvor tøff han var da han ville ville kjøre de største skliene og klatre den høyeste veggen.

En, to, tre, løp!

Kosmetisk behandling uten kirugi.

 • 28.02.2015 - kl.10:44

Jeg er så heldig å ha fått til et samarbeid med Vanitas i Drøbak, hvor jeg får teste ut flere av deres behandlinger for siden å blogge om dem. Jeg håper at mine lesere tar kontakt med Vanitas om de ønsker løft og oppstramning uten kirurguske inngrep. Vanitas har nemlig mange ulike behandlinger å tilby, blant annet medisinsk rynkebehandling med injeksjon, skinpen og fuktighetsgivende og oppstrammende kurer via radiobølger. Behandlerene har høy utdanning og mange års erfaring og de er opptatt av resultater pasienten blir fornøyd med, derfor har de også personlig oppfølging og service.

"Ved vår klinikk i Drøbak så kan du i tillegg til våre rabaterte priser velge å bli gullkunde med vårt gunstige lojalitetskort. Med dette kortet så får du rabatter underveis og hver 6 sprøyte gratis. Vår klinikk ligger i naturskjønne omgivelser i Drøbak, hvor det legges vekt på estetikk og diskresjon som en ramme rundt de behandlinger som utføres". /Vanitas.no/

I går var jeg hos Vanitas, først og fremt fordi mamma skulle ta et par behandlinger , men så ble jeg overrasket med litt behandlinger selv. Jeg skal få være så heldig å teste ut en helt ny maskin de har fått inn på klinikken. En maskin som strammer opp og gir huden godt med fuktighet. Man ser resultater med en gang og den kan kjøpes til hjemmebruk. Flott som en oppstrammende quick fix før man skal ut på byen eller på fest, da behandlingen kun tar noen minutter. Jeg vil komme tilbake til denne maskinen i et eget innlegg senere, men syntes du dette virket spennende og vil vite litt mer nå med en gang kan Frode nås på tlf 99 62 37 65, og han vil svare på alle spørsmål du måtte sitte med.

På bildene ovenfor får jeg utført leppeforstørring. Som mine faste lesere vet har jeg utført dette tidligere, da jeg i utgangspunktet har veldig smal overleppe som nærmest blir fraværende når jeg smiler. Bedøvelseskrem og et par små stikk med Restylane og plutselig har jeg en mer fremtredende leppekant og illusjonen av fyldigere leppe. Fort gjort og flott resultat! Jeg er så fornøyd. Jeg skal tilbake om to uker på kontroll og eventuelt etterfylling om jeg ønsker mer. Jeg setter stor pris på den personlige servicen og oppfølgingen. Det får meg til å føle meg ekstra viktig og jeg vet med trygghet at resultatene blir bra da de er så nøye i sitt arbeid. 

Ser frem til å vise dere resultatet senere. I dag er leppene mine ekstra store da det er en liten hevelse som må gå ned før det endelige resultatet vises. Så i dag er tanken å kompensere med litt pudder for å forminske leppene, mens fra og med i morgen skal jeg stolt gå med leppestift for å fremheve ;)

(Sponset behandling) H#shtags: #vanitas #restylane #leppeforstørring #skjønnhet #kosmetiskbehandling

 • Kommentarer: 2
 • 28.02.2015 kl.10:44 | Kategori:Skjønnhet

Marc by Marc Jacobs øredobber.

 • 27.02.2015 - kl.21:24

Enamal Logo Disc studs /HER/

Jeg har disse sorte lekkerbiskene, og jeg elsker de. Tidløse i enkelt design. Det enkle er ofte det beste, så nå ønsker jeg meg også øredobbene nedenfor. Jeg liker Marc Jacobs på grunn av den enkle, men stilrene og tidløse stilen, både i klær og tilbehør. Jeg ønsker meg sterkt en veske fra Marc Jacobs, også har jeg falt for et par råtøffe joggesko, men lommeboka mi har bedt meg om å starte i det små, og jeg begynner med øredobbshopping. Hvilken er din favoritt?

Bolt studs /HER/

Logo Disc studs /HER/

Få 7% på hele din bestilling hos Nelly ved å handle via KickBack. Jeg bruker Kickback bevisst når jeg handler på nett. Dette for å få gunstige rabatter hos en haug av flotte nettbutikker. Ikke gå glipp av dine tilbud. Skaff deg KickBack kostnadsfritt. En virkelig vinn- vinn situasjon, mye å spare for lommeboka di, og du får fylt opp handlekurven ;)

 

(Inneholder annonselenker) H#shtags: #marcjacobs #accessories #tilbehør #øredobber #nelly 

 • Kommentarer: 8
 • 27.02.2015 kl.21:24 | Kategori:Mote

Bær og sjokolade til lunsj.

 • 27.02.2015 - kl.11:07

(Inneholder sponsede produkter)

Bær og sjokolade er den perfekte kombinasjon på en fredagslunsj syntes jeg. Ihvertfall når den er sunn i tillegg!

Jeg er ikke noe spesielt frokost menneske. Det vil si jeg må gjerne ha vært våken noen timer før jeg syntes frokost smaker godt. Jeg liker å våkne litt, drikke kaffe og jobbe noen timer før jeg får i meg mat og da er det ekstra bra å spise sunt til lunsj. Fiber, bær og kosttilskudd. Jeg har problemer med å svelge tabletter og vitamintilskudd, så jeg er kjempeglad for at Noka ønsker å sponse meg med sine deilige shaker slik at jeg i hvert fall får i meg noen viktige byggeklosser.

 H#shtags: #noka #shake #bær #mat #kosthold

 • Kommentarer: 7
 • 27.02.2015 kl.11:07 | Kategori:Mat

Apple favs!

 • 27.02.2015 - kl.09:10
Nå er jeg på jobb. Igjen! Dette er et forhåndsskrevet innlegg som poster seg selv mens jeg er på jobben. Jeg jobbet overtid i går og nå er jeg jammen her igjen. Føles som om jeg bor på jobben noen ganger. Enda godt man elsker jobben sin! Og enda bedre er det å vite at det nå er fredag og snart HELG!
 
I helgen har jeg svært få planer, noe som føles superdigg. Vi farter og flyr ofte rundt, men jeg vurderer nå å ta denne lørdagen med knusende ro og bare være hjemme med Mini da faren hans skal jobbe. Vi kan leke ute og ta med oss kakao og kjeks ut i hagen. Når ettermidagen kommer og det mørkner ute kan vi krype opp i stuens sofakrok med hver vår elektriske duppeditt.
 
Samfunnet har nå blitt slik at teknologien er på vei til å ta over..! Og det er ikke til å komme unna at nettbrett, smarttelefoner og andre elektriske hjelpemidler tar plass i hus og hjem. Jeg la min elsk på Apple for ca 14 år siden da jeg fikk min første bærbare Mac. Den var hvit og jeg virkelig elsket designet og enkelheten ved den. Det var null virusprogrammer og vanskelige kodenavn på filer. det hele var så enkelt at til og med barn kunne forstå. Noe jeg merker at også er tilfellet nå. Ipad er enda enklere enn mac og min sønn kunne Ipad funksjonene nesten bedre enn mora si i en alder av 2 år! Det er ikke mye han får sitte på Ipad og Iphone, men jeg syntes det er en fin ting å introdusere han for tidlig da det er fremtiden, og det vil bare bli mer av slikt i fremtiden hans.
 
"Alt med måte" er mitt favoritt motto, og jeg prøver å praktisere det så best som mulig i huset vårt. Dette gjelder godteri, vi spiser bare litt innimellom. Dette gjelder shopping, vi handler bare leker når vi vet vi har råd til det eller det er en spesiell anledning. Og når det gjelder dataspill, vi gjør det litt på kveldene for å roe ned før natta eller når man er syk. Da syntes jeg det absolutt er lov å ligge henslengt i sofaen med litt spill. Stort sett laster jeg bare ned gratisapper og gjerne lærerike programmer. Det store nå om dagen er jo absolutt brannmenn, politi, gravemaskin og Lego. Kan kanskje dele av med våre favoritt barneapper i et senere innlegg ;)
 
Helgekveldene skal altså nytes med litt Applekos her hos oss. Jeg elsker min Iphone. Den er med meg overalt og knipser over halvparten av bildene til bloggen min. Ipaden står for spillunderholdningen og nyheter for det meste og min absolutte favorittting i huset er nok Apple tv. Når Mini har lagt seg finner jeg masse gode tvserier og filmer å se på der. Alt med måte, så jeg tror jeg kanskje unner meg et bitte lite glass rødvin i helgen også..!
 
GOD HELG!

iPhone 6 64GB Silver / Tv (3rd Generation) / iPad mini 2 16GB WiFi Silver

 

(Inneholder annonselenker)  H#shtags: #jobb #apple #helg #kos

 • Kommentarer: 4
 • 27.02.2015 kl.09:10 | Kategori:Blogg

Lite visste jeg at dette var livet...

 • 26.02.2015 - kl.18:56

Overtid. Igjen! Frivillig vel og merke, da jeg sårt ønsker penger. Lite visste jeg at dette var livet. Da man var mindre fikk man jo så mye servert rett i fanget av mor og far. Men nå innser jeg jo at jobb, jobb, jobb og fokus på penger, DET er det virkelige voksenlivet! Alt koster penger. det er kjempedyrt å leve. Trening, aktiviteter, reiser, hverdagslige og kjedelige ting som bil, bensin, bom og mat er alt skikkelig dyrt.

Selvsagt vil man unne seg noe fint og flott innimellom, men da må man jobbe for det også. Noen ganger jobber jeg så mye at jeg føler jobben er mitt andre hjem..! Ekstra deilig er det blant annet med ferie, skal sies, når du vet du har jobbet hardt for den og kan nyte den med god samvittighet. Og det positive med all overtid er jo deilig sushimiddag på sjefens regning i lag med hyggelige kollegaer. Så realiteten av hvordan livet virkelig er, det er kanskje ikke så ille allikevel når jeg tenker meg om..?! Ser man det litt fra flere vinkler er det tydeligvis mye positivt i det negative også ;)

 

God middag. Jobba på!

 • Kommentarer: 6
 • 26.02.2015 kl.18:56 | Kategori:Blogg

POMP de LUX /klær til barna/.

 • 26.02.2015 - kl.08:10


P for Philip (aka Mini) tenkte jeg da jeg så denne cardiganen, så den måtte kjøpes inn. Deilig stoff, tidløst design og den matcher omtrent alt annet i guttegarderoben- er like fin til jeans som til en bukse og penskjorte.


Jeg har byttet ut mye av garderoben til Mini med disse klærne. Jeg liker godt at klærne matcher hverandre og kan mikses. POMP de LUX lager gjerne kleskolleksjoner slik at det også skal matche varer fra forrige sesong. 


POMPdeLUX er nydelig barneklær i dansk design, som går fra str. 80-152, til både gutter og jenter. Klærne er fine både i motiver, stil og stoff. Det er mye tøft til gutter og innmari mye søtt til jenter. De har alt fra undertøy, ull, hverdag, pent og utetøy. Vanntett, varmt, luftig og i flotte farger. Jeg skal innrømme at jeg til og med har kjøpt boblevest til meg selv i den største str, matchende med Mini sin bare fordi jeg syntes kvaliteten var så bra ;)

Siden jeg bor i Akershus kommune har jeg selvsagt en forhandler, og ikke minst en god venninne, i nærheten av meg. Bli bedre kjent med Jane Pane HER du også. For spørsmål, bestilling eller ønske om å være POMP de LUX vertinne sjekk ut hennes Facebookside HER. 

H#shtags: #pompdelux #mote #klær #barn

 • Kommentarer: 5
 • 26.02.2015 kl.08:10 | Kategori:Mote

Når man skulle handle lunsj...

 • 25.02.2015 - kl.11:44

Når man egentlig skulle handle lunsj for resten av uka, og det man ender opp med fra butikken er dette..!

... men etter en dårlig start på dagen, sykdom og dårlig humør syntes jeg virkelig jeg fortjente de blomstene! ;)

 • Kommentarer: 12
 • 25.02.2015 kl.11:44 | Kategori:Blogg

Vi er den perfekte familie.

 • 24.02.2015 - kl.19:34

Jeg blir stresset av dagens samfunn. Steben etter å ha det så forbanna perfekt hele tiden, fint og flott, gå i de beste klærne, gjøre alle spennende idretter, se alle forestillinger, ha sporty barn og være sporty selv, jobbe fulltid, ha barn i skole og frtidsordninger, hente, bringe, samt rekke å bake, vaske, være sosial og være best på blogg, Instagram og Twitter... Herregud, blir svett bare av å tenke på det! Det høres jo så sykt stressende ut når du får det svart på hvitt!

Jeg har vel alltid prøvd å strekke meg etter slike idealer og mål selv, men kroppen min har nå virkelig sagt stopp. Jeg har vært mer eller midre syk siden november, fått diagnosen utbrent og har vært nødt til å sette flere spennende oppdrag og ting på vent. Jeg prøver nå å trives i hverdagsrotet vårt og alle utflukter, turer og sosiale treff blir en bonus i hverdagen når vi føler vi har ork og tid.

For min del kommer Mini alltid først, så kommer jobben og en orden i økonomien. Stabilitet må man ha for at samboerskap, bo og hverdagen går smertefritt. Jeg tror det viktigste i et barns liv er å se at mor og far er lite stresset, at de føler trygghet, kjærlighet og har gode rutniner i hverdagen.

Jeg valgte å ta min sønn ut av dansetrening i dag. Vi har prøvd oss der fire ganger, men han viser seg ikke å være klar for å begynne. Han er kjempetrøtt etter lange dager i barnehagen og jeg føler det riktig å avvente et halvår før vi prøver å legge treningsrutiner inn i hans liv. Han har jo tross alt ikke fylt 3 enda en gang..! Jeg føler nå at det var mer mitt ønske at han skulle begynne på danstrening, enn at han egenltig ønsket det selv. Jeg tok meg selv i å hige etter den "perfekte familie statusen", men innser at det egentlig bare var en stressfaktor i våres liv. Vi hastet i vei rett etter jobb og barnehage på nesten tom mage og stemningen ble ikke god. Det er ikke slik oppvekst jeg vil at Mini skal ha. Jeg vil ha ro og jeg vil at han skal glede seg over aktivitetene vi gjør. Vi har tidligere vært på turning, på lekeland, besøksgårder, badeland og båtturer og dette får heller bli positive opplevelser vi unner oss innimellom, som en familieopplevelse og stor glede for alle parter.

Vi er den perfekte familie akkurat slik vi er nå. Vi er perfekte på den måten at vi ikke lar samfunnet få styre oss- vi gjør de tingene vi ønsker å gjøre, når vi ønsker å gjøre det. Vi tar kontroll på eget liv og gjør ingenting fordi vi føler vi må oppdatere sosiale medier, imponere eller fordi "alle andre gjør det". Det er faktisk helt i orden å gjøre ingenting noen dager også. Når sofaen kaller er det lov å lytte til den ;)

Livet er hva man gjør det til. Ro ned. Nyt.

H#shtags: #hverdag #ro #system #familie

Flash tattoo.

 • 24.02.2015 - kl.08:20


Jeg er jo full av sort blekk, men tenkt om man kunne forgylde seg med ekte tatoveringer i gull og glitter- det ville vært smashing, men jeg lurer på om det er like greit å bare jukse litt innimellom også. Flash tattoo har jo blitt en kjempetrend og jeg tror vi kommer til å se mye av det på stranden i sommer. Jeg vil nok være en av de mange som glitrer i gull denne sommeren. Jeg syntes egentlig det er litt tacky og barnslig med stick on tatoveringer, men allikevel er det jo kjempesmart å kunne skifte mønster, farger og stil ettersom man selv ønsker. Det er jo mange dager jeg våkner og angrer på alt blekket jeg har... men gjort er gjort og nå kan jeg velge å pakke det bort under klær eller pynte meg ytterligere med flash tattooes og stilige mønster. Noe jeg velger å gjøre!Jeg kom over en nettside med stort utvalg i gulltatoveringer til en kjempebillig penge. Nå har de 30% på alle Flash tattoo ut februar. Se hele utvalget HER, hos Landromantikk.no, men jeg advarer deg, når du først klikker deg rundt på sidene finner du nok mye annet fint også ;)

H#shtags #tattoo #flashtattoo #glitter #gull #skjønnhet #stil #mote

JEANS/ wishlist/.

 • 24.02.2015 - kl.08:17

De jeansene jeg har bruker jeg til det blir hull i de, for det er sjelden jeg finne jeans som sitter bra, og når jeg endelig tar meg bryet med å prøve klær og invistere i noe nytt, ja så bruker jeg det til det går i oppløsning. Nå er det på tide å anskaffe noen nye bukser igjen, og nedenfor deler jeg av med mine favoritter. Klarer ikke å velge hvilken fargenyanser jeg ønsker meg, for det e rså mye stilig, men lyse jeans er kanskje fint nå som vi går våren og lysere tider i møte?

 

 

7 for all mankind THE SKINNY Slim fit jeans white / 7 for all mankind Slim fit jeans phoenix black / Cross Jeanswear IVY Relaxed fit jeans blue / 7 for all mankind Slim fit jeans grey denim / Noisy May EVE Slim fit jeans blå / New Look AUTHENTIC RIP HEATHROW Slim fit jeans blue / Vila Slim fit jeans black

 

H#shtags: #mote #stil #trend #jeans #bukser #ønskeliste

 • Kommentarer: 7
 • 24.02.2015 kl.08:17 | Kategori:Mote

Spring is coming.

 • 23.02.2015 - kl.12:22

Det snør på Østlandet i dag. Hva skjedde med våren??? Det var strålende sol i går. Snøen smeltet på bakken og jeg brukte solbriller ute for første gang på lenge. Jeg var absolutt ikke klar for mer av det hvite, kalde greiene nå. Har jo akkurat fått vårskoene mine som bestilt fra Ellos og så frem til å faktisk gå med Sneakers i dag. Men nei da..! Jeg krysser derimot nå fingre og tær for at når våren endelig bestemmer seg for å komme, så kommer den for fullt og velger å bli lenge.

 

Her kommer mandagsinspoen min og i dag dedikeres den til våren og dens nydelige, humørspredene farger. Jeg trenger det i dag ;)

 

Boks Barley i 2-pk / CARPE DIEM skilt 2 deler / DO MORE... veggdekor / Vimpelslynge /Blå/Hvit/Rød / Signal SI333 Bordlampe 60 cm, Blå / Signal SI333 Bordlampe 60 cm, Rosa / Tropical Pute 50x50 cm, Coral / Tropical Pute 50x50 cm, Reef

 

(Inneholder annonselinker) H#shtags: #vår #årstid #mote #interiør #farger

 • Kommentarer: 4
 • 23.02.2015 kl.12:22 | Kategori:Blogg

Life is too short to have boring hair.

 • 23.02.2015 - kl.09:19

Jeg forbanner den sommerdagen jeg bestemte meg for å klippe meg kort. Bob er innmari kult og det var virkelig stilig første uken, så var jeg lei..! Jeg fikk ikke stylet det, satt det opp og jeg følte det så tynt og pistrete ut. Før dette hadde jeg hatt extensions og lange tykke bølger. Overgangen ble kanskje litt for stor for fort?!

Jeg farget håret mørkt og satte i extensions igjen. De tok jeg igjen ut på høsten. Nå har jeg hatt skulderlangt hår en stund og prøvd å la det vokse seg sunt og frisk før jeg nå igjen ønsker å sette inn extensions. Jeg savner virkelig de lange, lyse lokkene mine!

Støtt og stadig søker jeg opp hårinspo og min absolutte crush er lange fletter og lyse bølger som avbildet ovenfor! Lik Rapunzel på Instagram HER. Der er det for mye fint hår til å ikke bli misunnelig!

Meg og min skulderkorte hår...

Jeg har funnet frem noen rester av nail extensions fra forrige gang, og planen er å supplere med nye, lange lengder. Jeg tenker nok å ha tre lystoner kombinert for en stripeeffekt og følelse av mer naturlig hårfarge. Extensionet mitt kjøper jeg HER (adlink). Rask levering og god kvalitet!

Drømmehåret!!! (gjort proffesjonelt hos Rapunzel i Sverige).

H#shtags: #rapunzelofsweden #hårinspo #blondine #flette #extensions

 • Kommentarer: 9
 • 23.02.2015 kl.09:19 | Kategori:Skjønnhet

Svenskehandel i dag.

 • 22.02.2015 - kl.20:12

I dag tok jeg en tur til nabolandet vårt Sverige sammen med mamma og Mini for å handle inn litt godt med frysemat og godteri. Selvsagt måtte vi innom lekebutikken og der fant vi de største krokodillene vi noen gang har sett. Hadde vært moro å ha i bassenget til sommeren..?!

Jeg var skikkelig innstilt på å få meg nye Nike sneakers i dag, noen fargerike topper, en hoodie og en caps med rett brem. Jeg var innom alle sports og skaterbutikker, men fant nada! Ingen hadde skoene jeg ønsket meg i min størrelse og alle capser var for brede. Får prøve meg på ny shopping en annen dag uten Mini og mor. Bruke god tid og prøve alt! Noen som kan anbefale kule butikker i Oslo for eksempel?

H#shtags: #shopping #harryhandel #Sverige #familie #swag #stil #mote

 • Kommentarer: 7
 • 22.02.2015 kl.20:12 | Kategori:Blogg

Nye sko fra Ellos.

 • 22.02.2015 - kl.12:15

På fredag kom det pakke til meg på posten; mine nye skoskatter fra Ellos. Jeg ser frem til å bruke de da jeg vet de er god å gå i. I fjor kjøpte jeg nemlig de samme skoparene, men i hvitt. Hvis man vet at noe fungerer, hvorfor bytte det ut?!

/Sneakers HER/

/Tekstilsko HER/


Mye vil ha mer er det noe som heter, og jeg sikler enda etter flere flotte sko fra Ellos. Må sommeren i Norge bli varm i år så jeg kan gå med lette ballerinasko hver eneste dag. Jeg elsker dem; alle stiler, farger og fasonger. 

 

 

Ballerinasko / Ballerinasko / Sko / Ballerina Savannah av semsket skinn / Nare ballerina, 28-35

 

(Inneholder annonselinker) H#shtags: #shopping #mote #stil #sko #trend #ellos

 • Kommentarer: 10
 • 22.02.2015 kl.12:15 | Kategori:Mote

Det enkle er ofte det beste/ Yoghurt.

 • 22.02.2015 - kl.09:36

Nyter en enkel søndagsfrokost med Mini. Går aldri lei yoghurt med bær og nøtter!

 

H#shtags: #mat #kosthold #sunt #frokost

 • Kommentarer: 6
 • 22.02.2015 kl.09:36 | Kategori:Mat

Nytt design.

 • 22.02.2015 - kl.00:01

Jeg gikk til anskaffelse av nytt bloggdesign i dag. Jeg bruker ofte å skaffe meg nye design hos KvDesign. Hun har mange flotte gratisdesign, men det er også mulighet for å få spesiallagd design etter ønske. Anbefaler alle å ta en titt innom.

Hva syntes du om det nye designet mitt? Jeg liker det fordi det er så enkelt, lyst og oversiktlig.

H#shtags: #blogg #bloggdesign #kvdesign

 

 • Kommentarer: 10
 • 22.02.2015 kl.00:01 | Kategori:Blogg

Cookie dough mugcake.

 • 21.02.2015 - kl.21:16

Lørdagskos når man har sendt vekk gubben for kvelden. Enkelt og kjempegodt. Nytes sammen med en lite glass vin i dag ;)

Cookie dough

15g smør

15g sukker

15g brunt sukker

3 dråper vaniljeekstrakt

1 eggehvite

1 klype salt

1 ts mel

30g sjokoladebiter (eller knuste kjeks med sjokoladebiter)

 
Bland alt sammen. Det skal se ut som en kakedeig. Sett den i mikrobølgeovnen i ca 60 sekunder. Serveres med en gang, varm. Topp gjerne med tilbehør som for eksempel krem, sjokolade eller bær for ekstra nytelse! (Oppskrift lånt fra Malin Dahl sin blogg).

H#shtags: #cookie #kake #kopp #mugcake #mat #dessert #kosthold

 • Kommentarer: 12
 • 21.02.2015 kl.21:16 | Kategori:Mat

Colour my kitchen please!

 • 21.02.2015 - kl.11:07
Jeg ommøblerer noe voldsomt om dagen. Jeg bytter ut en haug av chabby chic interiør og jeg drømmer om å få inn mer av både farger og mønster i huset. I dag drømmer jeg meg bort i kjøkkeninteriør og sikler etter knallfarger for en ekstra god stemning på kjøkkenet.

Kokebokstativ Grønn/Hvit / Holder Oppvaskbørste Edge Store / Sitruspresse Catcher Grønn / Slikkepott Liten Elevate Rosa / Non-Stick Bakematte Roll-Up Grønn / Gryteunderlag uttrekkbart, StretchRosa / Supreme Non-stick Kasserolle / Redskapssett Nest Multi Farge / Ice Tray Rosa / Skjærebrett Chop 2Pot Rosa / Ovnsform 4 liter Grønn / Mål Nest Cups 5-deler / Supreme Non-stick Gryta 5,0l

 

Jeg har forresten fått lampene mine fra Ellos i dag, men jeg må kjøper lyspærer til de og henge de opp før jeg deler bilder med dere. Jeg rydder og styrer fælt om dagen og håper på å få huset fint før sommeren..! Er det noen jeg lar meg inspirere av om dagen så er det Styleconnection. Hun er flink til å bruker farger både i antrekk og interiør. Jeg titter innom bloggen hennes hver dag og lar meg inspirere og imponere. Kjenner du til noen gode interørblogger eller freshe instagramkontoer du kan anbefale meg?

(Inneholder annonselinker) H#shtags: #interiør #farger #kjøkken #shopping 

 • Kommentarer: 4
 • 21.02.2015 kl.11:07 | Kategori:Interiør

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits