Love what you do.

 • 31.01.2016 - kl.10:00

Som småbarnsmor ønsker jeg selvsagt å ha mest mulig tid til barnet mitt. Jeg ønsker å tjene greit nok til at vi kan finne på morsomme ting og reise verden rundt på ferier, men samtidig ønsker jeg nok fritid i hverdagen så jeg kan levere sent i barnehagen og hente tidlig, så får vi lange ettermiddager sammen. I jobben min har jeg fleksitid, men det jeg flekser må jeg ta igjen en annen dag, det vil si at om jeg reiser tidlig hjem en dag så må jeg jobbe sent en annen. I deltidsjobben min derimot kan jeg jobbe når jeg selv ønsker, vil og kan. Tenk å kunne å trappe ned på fulltidstillingen for å supplere inntekten med deltidsstillingen min i Forever Living, alternativt er å jobbe seg opp og frem i Forever, nok til at man kan leve av det på fulltid- og det kjenner jeg mange som har gjort. Og de gjør det bra! De elsker jobben sin. Finn en jobb du elsker så vil du aldri trenge å arbeide en dag igjen i ditt liv. Det er når lidenskapen din og karrieren din slår seg sammen at magi skjer!

 

Les også: Vil du jobbe med meg?

 

Vi alle ledere! Vi leder oss selv, barna våre, dyra våre, omgivelsene. Lederskap driver også fremover, så hva ser du for deg om 1,2 eller kanskje 5 år frem i tid? Har du en plan? En plan om å lede deg selv i retning for å dine drømmer? Vi er alle ledere for egne liv. Vi bestemmer selv hvordan vi ønsker å ha det rundt oss, og vi bestemmer selv hvordan vi jobber oss frem til å være den personen vi ønsker være og å leve det livet vi ønsker oss. Vi setter alle kurset for fremtid.

Vær en leder. Finn deg en jobb som leder deg i riktig retning. Ikke en jobb som lar deg sitte på stedet hvil. I Forever kan man selv bestemme sin egen tittel, ut i fra hvor mye innsats man legger i sit arbeid. Du er sjef i egen bedrift, og du velger selv din egen lønn- ved å jobbe for den. Mange mennesker tjener gode penger gjennom Network Marketing, og deres finansielle fordeler er alltid et resultat av deres egen innsats i å bygge seg en organisasjon som selger reelle produkter og tjenester. I Network Marketing kan hver og en multiplisere sin innsats, evner og talent ved å hjelpe andre til suksess. Sammen får man gode kollegaer, knytter vennskap og får gode støttespillere som selv har store drømmer om fremtiden. Våg å være annerledes- jobb med Network marketing- det vil du tjene på i det lange løp. 

 

- Do what you love, and love what you do! - 

 

Selfie med en flodhest.

 • 29.01.2016 - kl.09:26

Ingenting forundrer meg lenger, og spesielt ikke når jeg er i storbyen Oslo. Sist jeg tok t- banen ble jeg sittende ved siden av ei ung, søt jente. Hun hadde en flodhestleke i hardplast i fanget som hun strøk på mens hun smilte for seg selv. Hun så nesten nyforelsket ut og jeg tenkte at hun kanskje hadde fått den i gave av kjæresten. Plutselig tar hun frem mobilen sin og tar bilde av seg selv og denne flodhesten. Jeg måtte snu meg vekk for å le litt, for det så jo ganske dumt ut. Allikevel ble jeg ikke overrasket, for selfies har blitt veldig vanlig. Alle gjør det! Overalt, når som helst, og med hvem som helst. Nå er det nesten slik at du blir sett på som rar om du IKKE tar selfies! Rart hvordan teknologien styrer vår hverdag og hvor raskt unormale ting blir normalt i dagens samfunn... • Kommentarer: 2
 • 29.01.2016 kl.09:26 | Kategori:Blogg

De små øyeblikkene.

 • 28.01.2016 - kl.23:39

Jeg lever litt i trass med meg selv om dagen og har kort lunte, dårlig nattesøvn, sliter med vond rygg og er mye lei meg fortsatt etter mammas bortgang. Jeg har begynt med yoga for å finne indre ro og nyte litt egentid, og det føles godt. Allikevel er det hverdagen som er tøff, for med en (snart) firåring i hus er det mye humørsvingninger og trass på den fronten også. Vi kan fort bli stående å stange hodet i veggen begge to og ikke komme til enighet i noe, da vi begge er sta og vil ha rett (men, staheten har han arvet av sin far altså!)

Tross trass elsker jeg å være mamma. Trassen er bare en innmari liten del av hverdagen egentlig. Den totale pakken i å være mamma gir meg kjempemye, og mest av alt gleden i uendelig kjærlighet. Å får være der når han trenger meg, lese bok på senga og nyte øyeblikket da han niholder rundt nakken min og gir meg bestevennkos før natta er noe som faktisk er bedre enn mindfulness på yoga. Muligheten til å gå inn på Minis rom før jeg legger meg, se at han ligger feil vei i senga, løfte han riktig vei, pakke han inn i dyna, kysse han på kinnet og stryke hånda gjennom håret hans, og avsluttende høre han sukker tungt i tilfredshet- Da har jeg det aller best! Da finner jeg min indre ro og kan legge meg med følelsen av å faktisk ha lyktes som mamma, tross hverdagsstresset... Oppi alt glemmer man faktisk hvor verdifull man er som mamma og som person, og man glemmer fort å se helheten og nyte de små øyeblikkene.

- Mitt alt! -

 

Dette er visst livet.

 • 28.01.2016 - kl.08:00

Lite visste jeg at det var dette som var livet...

For en tid tilbake møtte jeg en venninne over middag. Vi er gode venninner, og vi chatter ofte på Facebook, deler bilder og sender hverandre Snaps, men det er først de gangene vi fysisk møtes at vi snakker om det virkelig store endringene som har skjedd i livene våres, som forhold, jobb, trening, følelser og lignende. Når vi møttes nå innså vi begge at vi har blitt voksne. Sånn virkelig voksne... For noen år tilbake, da man var ungdom, virket livet så ukomplissert, men mye har endret seg siden den gang, og lite visste vi at det er det som kalles livet. 

 

Les også: Oh, life!  Ingen vet hvor langt liv man får, så jeg mener det er så viktig å ha det bra i nuet.

 

Under middagen delte vi hverdagshistorier, og vi innså at mye nytt har skjedd i livene våres siden sist vi møttes. Det hadde faktisk gått 6 måneder siden sist vi møttes, da jeg har har hatt fullt opp med familie og hun har vært ute å reist. På det siste halvåret har vi blant annet opplevd samlivsbrudd, jobbskifte, graviditet, alvorlige sykdommer og dødsfall. Og det er vist dette som er livet...

Livet byr på mye glede, men også mye sorg. Vi er tøffe som biter det hele i oss, men det føles også svært befriende å kunne gråte på en venninnes skulder og søke medfølelse og trøst. Takk og lov for gode venner. Det er absolutt en av gledene man får i livet, og en av de tingene man bør sette virkelig pris på. Livet er skjørt, og vi lever kun på lånt tid. Man vet aldri hvor lenge man har hverandre i nærheten, og det er viktig å lage gode minner når man kan.  • Kommentarer: 1
 • 28.01.2016 kl.08:00 | Kategori:Blogg

Bli kvitt slitte tupper enkelt.

 • 27.01.2016 - kl.08:30

/Inneholder link til egen nettbutikk/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slitte tupper? Alt som trengs er litt magi på pumpeflaske!

Aloe Nourishing serum fra Forever er et helt fantastisk produkt, og absolutt et av mine favorittprodukter. Et must have på badet! Jeg bruker den på ekstra tørre hender, i ansiktet før fuktighetskrem og også som quick fix for tørt hår. Det funker selvsagt bare for en liten periode, og til slutt må man nok klippe vekk det slitte, men et smart lite triks i nuet er det ihverfall. Og alt som trengs er et pump på størrelse med et kronestykke-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloe Nourishing serum- Fuktighetsbevarende serum som gir huden glansen sin tilbake. Absorberes raskt og kladder ikke i det hele tatt. Etterlater huden silkemyk. Med blant annet Aloe vera, vitamin E, hvit te og mimosaekstrakt. Kjempefint produkt til huden som grunnlag før man sminker seg, men også et fantastisk supplement til håret!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Kommentarer: 2
 • 27.01.2016 kl.08:30 | Kategori:Skjønnhet

Colour my home!

 • 27.01.2016 - kl.07:44

Vi skal flytte til sommeren. Jeg vet hvor, bare ikke akkurat helt når enda. Uansett er det aldri for tidlig å begynne planlegge, og jeg saumfarer Instagram for inspo om dagen. Tidligere har jeg hatt mørkebrunt treverk over alt, men det fikk jeg fort hyttefølelse av. Nå er det litt chabby chic, noe som er fint, men litt utdatert. Jeg liker lyse møbler som base, men ønsker nå å sprite opp hjemmet med litt mønster og knæsje farger. For eksempel ønsker jeg meg en knallblå sofa og gule skap!

 

Nedenfor er mine favorittkontoer om dagen. Kontoer som deler av med sine glade hjem, fulle av farger. Kunne allikevel trenge mer inspirasjon, så om du vet om flere lignene instagramkontoer legg gjerne igjen en kommentar! Takk.

/ Interiorglede_no /

/Litehi /

/ Marekren /

#interiør

 • Kommentarer: 2
 • 27.01.2016 kl.07:44 | Kategori:Interiør

Du vet du er avhengig av kaffe når...

 • 26.01.2016 - kl.11:30

Jeg er anbefalt å trappe ned på kaffedrikkingen, av ulike grunner for tiden, men du vet du er avhengig av kaffe når du regner ut innholdet og drikker akkurat maksimalt anbefalt daglig dose med koffein! Jeg bare MÅ ha kaffen min, og spesielt på morgenen, og sånn er det! 

 

- I'm not a coffe addict, just a little OVER attached to it! -

 

Ifølge Huffington Post er du totalt kaffeavhengig først om tanken på kaffekoppen er det eneste som får deg ut av senga om morgenen.

 

 • Når én kopp ikke er nok
 • Du drikker heller en kopp usmakelig kaffe enn ikke i det hele tatt
 • Når du får hodepine før klokken 12 fordi du ikke har drukket kaffe
 • Ditt syn på livet og menneskene rundt seg endrer seg med en gang kaffen er inntatt.
 • Du har pulverkaffe hjemme - sånn i alle tilfelle du plutselig skulle ha glemt det du mener er den GODE kaffen en dag.
 • I 14 - tiden har du mistet oversikten over hvor mange kopper du har drukket
 • Du kan mange ulike måter å brygge kaffe på.
 • Du har forsøkt å slutte og tenkte kun på kaffe i ett døgn

 

Coffeaddict much???

 

 • Kommentarer: 2
 • 26.01.2016 kl.11:30 | Kategori:Blogg

Sorrry for being such a mess.

 • 26.01.2016 - kl.08:25

I går så vi på gravsten til mamma. Det var en ganske så surrealistisk opplevelse å vandre mellom titalls rader med uthogde, glattpolerte stener og skulle velge seg ut en favoritt. Hvordan kan man ha en favoritt gravsten? Noe så nitrist. Jeg ble uvel av hele opplevelsen og klarte rett og slett ikke bry meg...

Jeg husker fra barndommen at mamma snakket om at "den dagen jeg går vil jeg ha en lys sten med to hvite fugler på". Pappa hadde derimot sett seg ut en mørkere sten med en engel på. Jeg klarte ikke argumentere mot det. Det skal faktisk stå hans navn på den stenen en gang også, så det mest logiske vil jo være at han får velge den ut selv. Den var absolutt nydelig den stenen som ble valgt ut, og for Mini, slik han forstår situasjonen, så er jo Bessa nå en engel, så symbolikken i stenen er fin. Den var bare ikke slik jeg så den for meg... og forandringer er alltid skummelt! (?)

 

Jeg hadde aldri sett for meg å være i en slik situasjon, hvor jeg skal bruke tid på å velge ut en sten, velge skrifttype, farger, personlig hilsen med mer. Aldri hadde jeg tenkt at det ville være noe jeg skulle trenge å sette meg inn i. Og det gjør jeg vel heller ikke egentlig... Jeg lar pappa styre, også henger jeg med på lasset. Det føles tryggere. Det føles lettere. For sannheten er at jeg gruer meg veldig til den dagen stenen settes på plass ved graven. Da blir det så synlig at mamma er død, og at der hviler hun. Jeg klarer ikke tenke tanken... - at min mors kropp ligger livløs og kald under jorden. Jeg blir helt kvalm av å tenke på det og enda dårligere av å skrive det ned. Det nærmer seg fire måneder etter mammas bortgang, og det er først nå jeg virkelig innser situasjonen. Hun kommer ikke tilbake. Jeg kan slutte å vente på henne. Og jeg takler det svært dårlig... 

Hver dag i fire måneder har jeg grått. I bilen, på badet, i sengen. Jeg gråter når jeg er alene, for det er da savnet og minnene kommer til meg. Jeg er sliten i øynene, i hjertet og i sjelen. Jeg er trøtt. Jeg tror jeg trenger hjelp til å bearbeide, til å sortere tankene og finne gleden i minnene istedet for savnet og sorgen. Jeg tenker det kan være bar for meg å snakke med en psykolog. Jeg er rådvill, forvirret og frustrert om dagen, og dessverre tror jeg det kan gå utover mine nærmeste. Og det vil jeg avslutte innlegget mitt med- å beklage...

 


 • Kommentarer: 9
 • 26.01.2016 kl.08:25 | Kategori:Blogg

Utlånsveske søker lånetaker!

 • 25.01.2016 - kl.20:08

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

Jeg har en Forever bag fylt med flotte testere. Denne bagen kan bli din for en uke- den er nemlig på rundreise til utlån. Er du nysgjerrig på Forever's produkter, men ønsker å teste de ut før du handler- send meg en mail på cdolsen1985@gmail.com med spørsmål om å låne bagen. Du må bo i Akershus.

Testere består av:

Aloe vera gelly: Planten selv i en tube. Tørr hud, solbrent eller kløende innsektbitt? Aloe Vera Gelly absorberes raskt av huden, den beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. 

Forever aloe scrub: Huden blir klar og cellefornyelsen i huden fremmes. Med sin skånsomme peelingeffekt hjelper Aloe Scrub også mot uttørking og andre skader som syntetiske rengjøringsprodukter kan forårsake. Den kan brukes over hele kroppen, også i ansiktet. 

Aloe propolis creme: Et av våre mest populære produkter, utmerket til tørr hud over hele kroppen. Både mykgjørende og fuktighetsbevarende med ordentlig kremaktig konsistens og herlig honningduft.

Aloe heat lotion: Trøtt i kroppen? Prøv Aloe Heat Lotion. Skjønn massasjelotion med Aloe vera, mentol og eukalyptusolje som dessuten gjør huden myk og glatt. Dufter friskt av mint.

Tilbakeblikk på helgen.

 • 25.01.2016 - kl.08:19

Fredagen forsvant i Oslo by over en middag med en god venninne.

Les også: Shopping på Majorstuen

 

Lørdagen derimot nøt jeg i det beste selskapet, med gode venner og barn i herlig vintervær ute på et jorde. Her lekte vi oss i flere timer, og de voksne var mer barnlige enn unga! Vi koste oss i pausene med pølser og kakao. Lørdag kveld bød på tv og sofakos med Mini da vi begge to var helt utslitt etter stor aktivitet og mye frisk luft tidligere på dagen.

Søndag hadde jeg sykt vondt i ryggen, da jeg lenge har hatt en låsning i korsryggen. Tror ikke akinga gjorde det så mye bedre..?! Men alt i alt var det verdt det, for jeg har kost meg masse i helgen!

Nå er det mandag- ny uke, nye muligheter- til å leke seg mer ute i snøen, og kanskje anskaffe seg en kiropraktortime for søriøs rygghjelp..! ??

 • Kommentarer: 2
 • 25.01.2016 kl.08:19 | Kategori:Blogg

Tjen penger på din blogg!

 • 24.01.2016 - kl.12:38

Hvis man har kommet seg godt i gang med bloggingen, har en ryddig og lettlest blogg og blogger jevnlig, så kan det være enkelt å få lesere. Med faste lesere kan man fort begynne å tjene penger på bloggingen. Nedenfor deler jeg noen enkle knep:

 

Få rabatter og cashback på 200 nettbutikker

Kickback er Norges største cashback-tjeneste og på denne tjenesten finner du over 200 nettbutikker som gir deg penger tilbake når du handler. For å få cashback i disse butikkene må du bli medlem av Kickback HER (gratis!) og deretter klikke deg inn på nettbutikkene via Kickbacks nettside. Da vet butikkene at du har handlet via KickBack og de får en provisjon for dette kjøpet. Den provisjonen deler Kickback med deg og det er det som kaller for kickback - eller cashback om du vil.

Verver du en venn til Kickbacksidene kan du tjene ytterligere cashback

Lag et blogginnlegg om dine nyeste innkjøp, del en collage med bilder av produkter på ønskelisten din, del gode tilbud på Facebook eller send e- post til venner og familie. Spre det gode ordet om tjenesten og du vil tjene penger på det ved at alle varer som dine vervede medlemmer handler via KickBacks nettsider, som de får rabatter og cashback på, vil du også motta cashback på!

 
Tjen penger per klikk

Via Bloggerfy og deres samarbeid med blogg.no kan du nå på innlogingssidene dine lage fine kollasjer enkelt som linker seg selv opp til nettsidene hvor produktene er fra. Litt avhengig av hva slags avtale de ulike firmaene har med Bloggerfy så tjener du penger enter per klikk inn på nettsiden/ varen eller ved kjøp som genereres via klikket. 

 

Bli affilate

Forstår du deg litt på HTML koding kan du tjene penger på linkede reklameinnlegg og bannere på bloggsiden din. Vil du tjene penger på nettsiden din? Registrer deg som affilate hos TradeTracker Norway TradeTracker Norway nå!

 

Få gratisgaver

I tillegg til å tjene penger på bloggen kan man også få gratisgaver og konkurransepremier sponset. Ofte har jeg sendt ulike aktører og nettsider som jeg finner interressante en åpen mail med spørsmål om samarbeid. Ofte ønsker de tilsendt et bilde og oversikt over leserantallet mitt den siste måneden, og har man opprettet en fast lesergruppe så er de fleste nettsider åpne for forslag til enkle samarbeid. Selv har jeg fått prøve ut produkter eller fått sponset premier til ulike bloggkonkurranser, noe som igjen trekker lesere til bloggen- altså en vinn/ vinn situasjon for deg og for samarbeidspartneren.

Jeg vil også anbefale alle jeg kjenner (blogg eller ikke!) til å melde seg inn i Trybe. Her får man tilbud om gratis stæsj. Fett! Jeg har selv fått godteri, klær, hundemat, DAB radio og vunnet et snowboard via dem. Ingen binding. Ingen kostnad. HELT GRATIS! Sjekk det ut.

 

Håper du fant noen av tipsene ovenfor interressante og brukbare. Lykke til videre med bloggkarrieren!

 

Baby's blooming bath.

 • 23.01.2016 - kl.10:00

/Inneholder reklame/

Har du noensinne sett noe så søtt, og ikke minst kjempesmart? Man kan la barnet blomstre! Hvorfor visste jeg ikke om denne smarte tingen da Mini var baby?! Blooming Bath er en søt, myk og praktisk måte å bade babyen på. Ulik andre baby badekar er Blooming Bath laget av utrolig myke materialer som gir en trygg og utrolig sjarmerende badeopplevelse.

Syns du, som meg, at det var/ er vanskelig eller ubehagelig å bade din nyfødte baby fordi du er redd for at den glatte, våte kroppen skal skli ut av hendene dine mens du bader barnet? Blooming Bath er designet for å gi både barnet og foreldrene en behagelig badeopplevelse. Blomsten vil sitte i kjøkkenvasken eller i badekaret. Med barnet nedi blomsten har du begge hendene fri til å bade babyen. Blomsten støtter barnets hode og rygg. Helt genialt!Samt en slik babynest- hvorfor investerte jeg ikke i en slik?! Den er jo kjempefin å ta med seg når man skal reise bort på besøk for eksempel, for å holde barnet sikkert i hjem som kanskje ikke er barnesikret. Man kan bruke Cuddle Nest både som forminsker i vugge, barnevogn og sprinkelseng de første månedene, så vel som sikker base for lek på gulvet eller i lekegrinden.

Det er lett å bli etterpåklok når man surfer nettet rundt, men så skal jo sant sies at mange nyheter har nok også kommet de siste 4 årene siden min gutt var baby. Venter du barn, eller kjenner noen som gjør det? Da vil jeg anbefale deg Barnas Beste Butikk Norges beste nettbutikk med produkter til baby og barn - til fornuftige priser! Akkurat nå har de utvalgte produkter til halv pris, blant annet Blooming Bath ♥

 

 

Vil du tjene penger på nettstedet ditt? Registrer deg som affiliate hos TradeTracker nå! 

Shopping på Majorstuen.

 • 22.01.2016 - kl.22:02

I dag trasket jeg rundt i kulden i Oslo by mens jeg ventet på at venninnen min skulle bli ferdig på jobb. Jeg endte med å saumfare butikkene ned Majorstuen, ikke fordi jeg hadde så mye penger å bruke egentlig, men det var så innmari kaldt ute at jeg bare MÅTTE inn å varme meg.

Når jeg møtte venninnen min dro vi på Delicatessen for nydelig tapasmiddag, etterfulgt av en utsøkt dessert. Vi skravlet om løst og fast og hadde mye å ta igjen da vi ikke hadde sett hverandre på flere måneder. Vi er nemlige slike venninner at vi er opptatt med hvert vårt, men når vi endelig får til å møtes så er det som om vi så hverandre i går! Kjemien er til stede med en gang og praten går lekende lett. Jeg koser meg alltid i lag med denne frøkna, og vi burde faktisk kunne klare å møtes enda litt oftere enn vi gjør...

@ Bik Bok

 • Kommentarer: 5
 • 22.01.2016 kl.22:02 | Kategori:Mote

Keep warm.

 • 22.01.2016 - kl.16:00
/Inneholder annonselinker/
Skog Beani lue / mint&berry Hansker sort / s.Oliver Sjal lilla / CALANDO Leggings black / TWINTIP Parka bordeaux / Skoghall varmfôret skinnboots / Jeepers Peepers HUNTER Solbriller black

 

Brrr...! Nå er det bikkjekaldt ute. Solen skinner og det ser jo fantastisk ut gjennom vinduet, men så fort man får foten utenfor døren fryser man jo til is! Det er viktig å kle seg varmt og godt, gjerne med ull, stilongser og chunky, store gensere. Og det er absolutt innafor å unne seg en kjempekopp med varm coffee to go! Hold varmen i vinter. Ikke noe er kjedeligere enn å skulle bli syk.

Til helgen er det heldigvis meldt noe mildere vær. Så lenge gradestokken kan krype oppover og ligge på sånn ca 0 så ville jeg vært fornøyd, for snøen kan godt få bli, bare ikke kulden. Til lørdag skal vi nemlig ake! ♥

 

 

 • Kommentarer: 5
 • 22.01.2016 kl.16:00 | Kategori:Mote

Hvilken sovestil!

 • 22.01.2016 - kl.09:31

I går hadde jeg og Mini en koselig ettermiddag med butikkbesøk, vi spiste middag på Burger King og se på dyrene i dyrebutikken blant annet. I bilen på vei hjem ble vi enige om at han skulle bade også skulle jeg lese bok før natta. Innen vi var halvveis hadde han sovnet i baksetet. Klokken var bare 18.00 og han sov som en stein, så det var ikke mulig å vekke han når vi kom hjem. Måtte bare legge han rett i senga. Er det noe den gutten har så er det et godt sovehjerte. Han kan sove overalt og i alle stillinger..!DKNY Sparkle.

 • 21.01.2016 - kl.21:25

"Dette er et reklameinnlegg for Smykker.no"

Gull og glitter- jeg elsker det! Min nyeste smykkeforelskelse er serien Sparkle fra DKNY. Ved å google meg rundt på nett etter noe nytt å bruka lønna mi på, så kom jeg over dette smykket og jeg syntes det er helt fantastisk. Det matcher en DKNY klokke jeg har fra før av, men selvsagt burde jeg supplere med et lekkert armbånd til den andre armen, syntes du ikke?

Sparkle with DKNY!

Produktene ovenfor fant jeg på nettsiden til Smykker.no. De startet opp i 2012 av samme firma bak Klokker.no, og har siden da utviklet seg til å bli en av Norges største nettbutikk for smykker. Smykker.no er autorisert forhandler av alle merkene de fører, så du kan være helt trygg når du handler hos dem. Du får full garanti som hos en vanlig butikk. 

 • Kommentarer: 3
 • 21.01.2016 kl.21:25 | Kategori:Mote

Jeg vil ikke hjem!

 • 21.01.2016 - kl.20:15

På nyåret begynte Mini i ny barnehage og det hele har gått ganske så smertefritt. Det har faktisk vært så stor suksess at han ikke vil være med hjem! Det er jo absolutt en positiv ting at han trives, men allikevel en ganske frustrerende situasjon for meg å være i når jeg skal hente han. Etter en lang dag på jobb ønsker jeg helst å få hentet han fort så vi kan dra hjem til middag, sofaen, kunne slenge bena på bordet og nyte kvelden i ro. Lite ønsker jeg egentlig å sitte en time ekstra i barnehagen å leke med Lego da...

Her en dag hadde Mini et absolutt trassanfall og nektet å ta på både bukse og sko, for han ville ikke være med hjem. Det endte med at jeg halvveis fikk på han skoa, putta lua hans i lomma og lot jakka være åpen, også bar jeg han ut. Han sovnet i bilen på vei hjemover. Det viser seg gang på gang, at de gangene han trasser er det fordi han er sliten og trøtt. Svært sjelden vet han egentlig selv hva han trasser for, for vi spør han jo, oftest uten å få noe svar tilbake.

Trassanfall kan også handle om at man kommer brått på barnet, absolutt mer enn om mistrivsel. Jeg leste om en mor som brått fikk slutt på bråket rundt henting ved å forberede barnet på at hun var rett rundt hjørnet: hun banket på ruten der sønnen lekte, vinket, for så å gå inn. Eventuelt kan man ringe barnehagen og fortelle at man er på vei.

Jeg tror det er viktig å skape ro rundt hentingen. Man må vise forståelse for at han har lyst til å bli lenger, men understrek at nå må dere gå. Snakk om noe hyggelig som skal skje hjemme, fortsett å snakke positivt selv om barnet er sint.

I dag hadde jeg en avtale med Mini på at om han kom med en gang jeg hentet, så skulle han få være med meg i matbutikken, noe han syntes er veldig moro å få være med på. Som et prakteksemplar ble han med ut i bilen uten spørsmål eller motsigelser. Han ble med meg på både Posten og matbutikken og som bonus fordi han var så innmari tålmodig og flink fikk han velge seg ut et blad i bladhyllen.

Trass går som oftest over, men man må kunne ta seg tid til å snakke med barnet. Man kan for eksempel be barnet sykle sykkelen en siste tur bort i skuret, så får han sitte på ryggen bort til bilen. Det er alltid fint med en liten gulrot på de verste dagene, men igjen- snakke med barnet er nok det viktigste alltid. Det fungerer best hos oss. Selv om han roper til meg fra baksetet merker jeg på han at han sluker til seg det jeg forteller og like etterpå er hele situasjonen roet ned- og vi er bestevenner igjen!

 

Det er morsomt med barn i trassalder! Sexy pants!

 • 20.01.2016 - kl.21:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cookie monster makes my ass look eatable! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEW IN: Super sexy panties from H&M


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Can you dig this???

 

 • Kommentarer: 4
 • 20.01.2016 kl.21:00 | Kategori:Mote

Vil du jobbe med meg?

 • 20.01.2016 - kl.08:00

Vil du jobbe selvstendig og bestemme din egen arbeidsdag- da leser du rette innlegget nå!

Jeg har valgt min jobb med hjertet. Å oppfylle egne drømmer gir meg mye, men å kunne hjelpe andre til å oppfylle sine drømmer gir meg aller mest! Og akkurat nå søker jeg samarbeidspartnere. Vil du jobbe med meg?

 

Å være selvstendig forhandler i Forever Living er en trygg jobb- for du ansatter deg selv! Oppstart er uforpliktende og kostnadsfritt. På toppen av å være din egen sjef, styrer du egen arbeidsdag (deltid eller fulltid). Helse og velvære bør være noe du interresserer deg for. Vi har alle et nettverk og kjenner til mange potensielle kunder. Nå søker jeg samarbeidspartnere. Sammen kan vi utvide nettverket ytterligere.

Jeg kan love deg at det er verdt å investere tiden sin i å bygge opp sin egen business og hjelpe andre mennesker med å lykkes. Som forhandler av Forever Living products får du full opplæring og oppfølging av meg og vårt team.

 

Jeg har lyst til å snakke med deg som ønsker utfordringer og/ eller utvikling. Jeg søker deg som drømmer om mer penger, mer fritid og som vil jobbe i et supert team med positive og engasjerte mennesker. Høres dette ut som noe for deg?

  

Les også: Jeg er stolt av jobben min.


 

Er du på sosiale medier, er grunnlaget ditt allerede lagt. Mye av arbeidet i Forever er nettbasert. Det er her vi rekrutterer, får opplæring, reklamerer og selger. Det er ikke vits i å tenke at «dette har jeg ikke tid til», da man fint kan kombinere dette med både vanlig jobb, skole og barn. Det meste foregår jo over internett og det gjør det enkelt å jobbe hvor som helst og når som helst. 

Vil du vite mer om hvordan du kan bygge opp din egen business? Kontakt meg på cdolsen1985@gmail.com eller ta kontakt via Facebooksiden min.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oh, life!

 • 19.01.2016 - kl.12:33

Livet- 

Etter at mamma så alt for brått døde, har jeg sittet mange kvelder å filosofert over livet. Jeg forundres over livets gang. Tross de mange ulike livene som så mange ulike mennesker lever har vi alle samme utfall på livet- døden. Og vi har alle samme uvissheten på når det vil komme til å skje.

Noen tror livets gang er sjebnesbestemt. Andre tror man kan velge veien livet skal gå selv. Jeg tror på en kombinasjon av disse to tingene. Sjebnen kan nok legge grunnlag for hvor langt livsløp man får, hvor mange ganger man skal ha flaks i uheldige situasjoner og lignende. Hvordan du lever hverdagene er derimot opp til deg. Hvilke sjanser du tar her i livet er opp til deg, og om man overlever de eller om du når dine mål kan nok være en blanding av ditt harde arbeid og det sjebnesbestemte.

Jeg har selv tenkt å leve det livet jeg ønsker, her og nå, så får konsekvensene bli som de blir. Ingen vet hvor langt liv man får, så jeg mener det er så viktig å ha det bra i nuet. Gjør de tingene DU ønsker for DEG selv. Ta deg en bolle, du som en gang sa at livet skal være A4! Livet kan være akkurat det du ønsker at det skal være. Hopp i fallskjerm i dag og overlev, men gå over veien i morgen å bli drept av en uforsiktig bilist! Vi vet aldri hva utfallet i situasjoner vil komme til å bli, men vi finner heller ikke ut av det om vi ikke prøver. 

 

- In the end we only regret the chances we didn't take -

 

Jeg har stoppet opp og klødd meg i hode mange ganger. Er valgene jeg har tatt underveis i livet riktige? Det føltes riktig der og da fordi jeg gjorde ting jeg brant for og likte, men etterhvert har det kanskje ikke vært like relevant fordi andre ting har kommet inn i livet mitt og endret på den totale livsstilen min. For å ta et eksempel, har jeg alltid danset mye og jeg har gått mange år på danskeskole for å få de fancy skolepapirene jeg nå sitter med, for jeg er utdannet dansepedagog innen flere dansestiler og med bachelor grad. Høres flott ut, ikke sant? Sannheten er den at jeg i ettertid kun har jobbet som danselærer på deltid i kun 2,5 år. Etter dette ble jeg gravid og trengte en mer stabil inntekt, fast stilling og med gunstigere arbeidstider. Veldig mange år på skole for noe man ikke lenger jobber med kan innimellom føles bortkastet, men jeg prøver også å tenke på at det i så mange år føltes riktig, for når man liker det man gjør er det aldri bortkastet å ha gjort det!

 

Livet må leves, og det fra dag til dag. Hver dag er unik og man kan velge å føye seg til forandringene eller være med på å skape dem. Du velger selv hvordan du vil leve ditt liv. Din personlighet er som livet, helt unik, men du kan velge å kontrollere den og selv bestemme hvordan du ønsker å bruke din personlighet for å vise frem dine beste trekk og selge deg selv til livet og de menneskene som er i livet ditt. En god huskeregel på veien da er: vær mot andre som du vil andre skal være mot deg.
Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits