Giveaway- vinn klær med trykk.

 • 08.05.2017 - kl.21:34

GIVEAWAY

i samarbeid med Viphuset.no 

 

Viphuset har SÅ masse fint, så da de ønsket å ha et samarbeid med meg takket jeg selvfølgelig ja med en eneste gang. Jeg elsker klærne de selger, med masse forskjellige søte, tøffe og kule trykk. Du kan velge i masse forskjellige farger, og man kan også velge egen tekst. Ovenfor er en av mine favoritter. Tror vi må ha en sånn til minsten nå som pappaen snart skal ut i pappaperm.

 

Nå kan DU vinne et valgfritt plagg. Reglene er enkle, men du må delta på min nye/ andre blogg --> nouw.com/carinachanel

 

Klarer du ikke vente til konkurransen er over? Eller ønsker du mer enn et plagg?

Da har jeg en RABATTKODE til deg! Bruk koden carinachanel i kassen, det gir 20 % avslag på alle ordinære priser

 

Konkurranse: vinn valgfri vognpynt

 • 13.03.2017 - kl.15:03

[ GIVEAWAY ]

 

La oss starte den nye uken med en flott giveaway på Instagram, hvor du kan vinne håndlaget, heklet vognpynt med valgfri tekst og farge.

 

Det eneste du må gjøre for å delta i konkurransen er:

- Følg @hekleogstrikke og @carinachanel på Instagram

- Tag venner i innlegget der som du tror vil ønske å delta i denne konkurransen selv. 1 tag= 1 lodd. Jo flere du tagger jo større blir sjansen for å trekkes ut som vinneren

 

Trekningen foregår siste dagen denne mnd (31.mars) Lykke til!

Konkurranse: vinn valgfri klokke

 • 09.03.2017 - kl.21:35

[ GIVEAWAY ]

Klikk deg inn på Instagram for å delta.

 

Vinn en av disse flotte klokkene. Det eneste du må gjøre for å delta i konkurransen er:

 

- Følg @carinachanel

- Kommenter under dette bildet på Instagram hvilken farge du vil ha på klokka, og tag 3 venner som du tror vil ønske å delta i denne konkurransen selv

 

Vinneren trekkes lørdag 18.mars. Lykke til!

 

DEL gjerne!

Vinn smykke.

 • 11.08.2016 - kl.23:39

Siden det er bursdagen min i dag har jeg mottatt masse hyggelige hilsener og fine gaver. I den anledning ønsker jeg også å være gavmild tilbake og gi bort en gave til en heldig leser ♥

For en stund tilbake hadde jeg en konkurranse gående på bloggen hvor du kunne vinne et smykke fra Korspaahjertet.com, og nå kan du delta igjen! Jeg har nemlig fått et ekstra slikt smykke. Jeg har fått et selv samt et å dele ut til en heldig vinner.

 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Vinneren ble Henriette Celin

 • Det eneste du trenger gjøre er å legge igjen navn og e-post adresse i kommentarfeltet nedenfor, samt dele dette innlegget på Facebook. En tilfeldig vinner trekkes om en uke (torsdag 18.august).

(Premien er sponset av Korspaahjertet) #konkurranse

Konkurranse- Vinn et smykke!

 • 27.06.2016 - kl.16:04

(premien er sponset)

KONKURRANSE

Gjett når jeg føder og vinn et smykke fra Korspaashjertet.

Jeg fikk tilsendt dette søte smykket i posten her om dagen, og jeg elsker det og gleder meg til å bruke det. Teksten er perfekt for den lille jeg har i magen.

Vil du også ha et slikt smykke? Det eneste du trenger gjøre for å delta i konkurransen er å gjette hvilken dato jeg føder. Termindato er 18.juli, men tror du han kommer før eller etter?

 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Av 4 stykker som svarte riktig (Lillebror ble født 19.07) trakk jeg en vinner. Vinneren ble Cindy Z. En mail er sendt til deg.

 

- Skriv datoen du gjetter på, samt navn og e- post i kommentarfeltet nedenfor.

Vinneren er den som treffer riktig dato, eller er nærmest. Vinneren trekkes etter fødselen. Premien blir tilsendt fra Korspaahjertet.com

#sponset #giveaway #konkurranse

Vinn tøseste te.

 • 06.05.2016 - kl.21:51

/sponsede produkter/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg funnet tilbake til litt blogg- og jobbånd igjen og har innimellom rydding og babynesting kost meg med macbooken, frukt og kirsebærte fra Tetøsene

For en ukes tid siden fikk jeg sponset en eske full av tøsete te, trådløse og i ulike, spennende smaker. Min favoritt så langt er Berit´s elleville kirsebær for de herligsTE, men jeg ser frem til å smake på resten av tetypene også. De skal nytes både varme, med sitronskiver, med suketter og også som iste. Tetypene og mulighetene er mange.

 

Tetøsenes te er laget av friske, håndplukkede teblader. Bladene kommer hovedsakelig fra små, familiedrevne teplantasjer som dyrker, plukker og foredler teen på naturlig og tradisjonelt vis slik det har blitt gjort i generasjoner. De bruker bare hele teblader. Teen inneholder bare naturlige ingredienser uten tilsetningsstoffer og søtningsmidler. 

Teen er pakket i delikate pyramideposer som er store nok til at tebladene kan utvide seg og frigjøre sin herlige smak og aroma. Posene er helt uten en tråd så man slipper lim og sånn i koppen. Pakket og forseglet hos vekstbedriften Remontér AS på Nesodden. Ved å kjøpe en pakke te, bidrar du derfor til å gi noen som trenger litt ekstra tilrettelegging i arbeidslivet en bedre hverdag. Tetøsene Hilde og Kathrine pakker te og esker, forsegler poser og klistrer på etiketter, og løper til posten.

 

Vil du teste ut tøsete te?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KONKURRANSE:

Jeg trekker 3 heldige vinnere av 2 valgfrie tepakker a´4 poser te (avbildet nedenfor).

 

FOR Å DELTA:

 • Kommenter hvilke to tetyper du ønsker deg, samt legg igjen navn og e- post adresse.
 • LIK Facebooksiden min 
 • DEL dette konkurranseinnlegget på din Facebook

 

Vinneren trekkes og teen sendes ut etter 17.mai uken...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM:

tetøsene // carinachanel

 

#konkurranse #giveaway

VINN gavekort på 500,- før jul.

 • 14.12.2015 - kl.12:01

Denne konkurransen har jeg hatt gående en stund, og vinneren skulle trekkes når jeg fikk 500 følgere på min Facebook side, men det ser jo ikke ut som om folk henger på Facebook lenger, for ihvertfall så har disse følgerne lenge latt seg lengte etter..!

Jeg har nå fått tillatelse av Gavehimmel til å gi bort gavekortet til en av mine faste følgere på Facebook før jul- uansett om ikke det ønskede totalantallet følgere er oppnådd enda. Dette fordi jeg vil vise min takknemmelighet ovenfor de som faktisk er faste lesere og følgere, og som lenge har vært det. En av dere fortjener virkelig å vinne!

MEN det er ikke for sent å melde seg på. Regelen er veeeldig enkel: LIK facebooksiden min her og en tilfeldig vinner trekkes lille julaften! Lykke til og god førjul!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

 Vinn gavekort fra kjolebutikken Sofia Moore.

 • 01.11.2015 - kl.09:55

Jul og nyttår nærmer seg med stormskritt, og det er tid igjen for en skikkelig fest. Kanskje du skal på skoleball, et vinterbryllup, julebord eller nyttårsfest snart- uansett hva slags arrangement er en kjole fra Sofia Moore et opplagt valg. En ting å huske på er hva slags kleskode som har blitt spesifisert for arrangementet. Noen ganger kan det være bra å gå i en kjole med knelengde, andre ganger må det være ankellengde. Uansett er det viktigste at du drar til festen og tenker ?- Wow, jeg ser fantastisk ut!?.

Hos Sofia Moore lager de kjoler med en følelse av tidløs eleganse og som viser frem dine beste sider. De har et bredt utvalg av modeller for alle type arrangementer og alle kjoler kan kjøpes i tilpasset lengde. Designene er mange. Noen av kjolene er enskuldret og det finnes også kjolemodeller med åpen rygg.

Se alle ballkjolene på sofiamoore.no

Jeg syntes dette firmaet virker både proffesjonelle og flinke. Jeg har klikket meg rundt etter favorittkjoler å vise dere, men når sant skal sies elsker jeg alle! Jeg skal på hele fire julebord i år, så skal ikke se bort i fra at jeg kjøper mer enn bare en av disse nydelige kjolene! Heldigvis har jeg fått til et samarbeid med Sofia Moore og ikke nok med å få egne rabatter, så får jeg lov til å gi en heldig bloggleser et gavekort på 400,- også. Hurra! Det var deres side ønskelig med en Instagramkonkurranse. Reglene er enkle.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

KONKURRANSE: Instagram

Vinn et gavekort på 400,- fra Sofia Moore

Regler:

Ta et bilde av din favorittkjole fra Sofia Moore. Del det på din Instagramkonto.

Tag bildet med @carinachanel og @sofiamooreltd #sofiamoore

Vinneren trekkes søndag 8.november, så rekker du å bestille og motta kjolen før jul.

Lykke til!

VINN gavekort på 500,- hos Gavehimmel.

 • 14.09.2015 - kl.10:24

Jeg har fått til et samarbeid med Gavehimmel, som er en av mine absolutt favorittnettbutikker for dill dall og artig stæsj! Nå gir de en av mine fantastiske blogglesere et gavekort på 500,- og det kan brukes på akkurat det du måtte ønske deg fra nettbutikken deres. Reglene er superenkle, og vinnersjansen er 1: 500, så den ganske stor egentlig!

 

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er:

å like Facebooksiden min >>> HER! Når jeg har fått 500 følgere trekkes en tilfeldig vinner.

For å få fortgang i trekningen gjelder det altså å spre ordet. Del både konkurranseinnlegget og Facebooksiden min med dine venner og familie.LIK Gavehimmel sin Facebookside >>> HER! 

Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud (akkurat nå er det 20% på alle kule kopper og glass!)

 

#gavehimmel #blogg #konkurranse #giveaway #gavekort #shopping

Be a #nellyholic- VINN klær for 10.000,-

 • 05.09.2015 - kl.08:30

/Inneholder reklame  & annonselink/

BE A #nellyholic - VINN 10.000 kr I SHOPPING!

SHOP de nyeste høsttrendene //HER//

 

Vil du vinne 10.000 kr å shoppe for på Nelly? Klart du vil! Akkurat nå sender Nelly med superfine klistremerker i alle bestillinger og dette er din inngangsbillett til #Nellyholic-konkurransen! Sjekk din bestilling etter klistremerket og følg instruksjonene nedenfor?

Konkurransen er avsluttet!
1.Følg @nellycom på Instagram
2.Ta det mest fantastiske bildet ever sammen med ditt #nellyholic-klistremerke som følger med i alle ordre t.o.m. 16/9.
3.Poste bildet på Instagram og husk å hashtagge #nellyholic. Hvis vi kårer ditt bilde til det beste, vinner du shopping for 10 000 kr. Voila!

 

Lykke til! Konkurransen avsluttes 20/9. Vinneren kontaktes via Instagram senest den 25/9.

 

 

#konkurranse #giveaway #nelly #mote #shopping

Se premien HER>>>

 • 24.08.2015 - kl.20:22

Jeg avslører goodiebagen! I august har jeg hatt en konkurranse gående hvor premien er en goodiebag. Nå er det like før vinneren skal trekkes og jeg tenkte jeg skulle vise dere hva dere kan vinne.

 

VINN// VINN // VINN

 

Lyst på det som er avbildet så meld deg på konkurransen <<HER>>   Avsluttet!

#konkurranse #goodiebag #mote #sminke

 

VINN goodiebag// Gavmild på min bursdag.

 • 11.08.2015 - kl.22:54

Vær så god. Gave til deg!

I dag er min bursdag og jeg er i ekstase over mange snille sjeler som har gratulert meg med dagen. Bare på Facebok har over 150 skrevet til meg. Takk, takk, tusen takk!

I denne anledning ønsker jeg å dele ut en goodiebag til en av mine blogglesere. Jeg føler meg litt gavmild på min store dag. Goodiebagen vil inneholde sminke, mote og accessories blant annet.

 

- Konkurransen er avsluttet. Gratulerer til Monica Karin. -

 

Vil du delta må du utføre noen av oppgavene nedenfor:

- Nominer meg gjerne til Vixen blog awards HER

Velg nominasjonskategorien: livsstilsblogger. Mitt bloggnavn er: Carina Chanel og nettadressen er: www.carinachanel.blogg.no

 

- Lik/ følg gjerne Facebooksiden min HER

 

- Kommenter 3 av mine blogginnlegg

 

- Del dette innlegget på din egen Facebook

 

Alle må: kommentere nedenfor med navn, email adresse og hvilke av alternativene ovenfor du deltok med. Det er absolutt hyggelig om du velger flere alternativer ;)

 

Vinneren trekkes siste dag i august.

#konkurranse #gave #goodiebag

3 konkurranser- vinnerne trekkes i kveld!

 • 22.07.2015 - kl.10:22

Konkurransene er avsluttet!

Vinn kjole fra Nelly <<HER>> Str S.

Vinn smaksprøver fra DietiMeal, sponset av Nutrikost. Delta <<HER>>

Vinn STOR goodiebag med MASSE sponsede produkter. Det du ser på bildet ovenfor er bare en brøkdel..!

Se hele premien og delta <<HER>>

 

VINN// VINN// VINN

Lykke til. Spre gjerne ordet!

 

#konkurranse #premie  #giveaway #goodiebag #mote

VINN kjole fra Nelly.

 • 26.06.2015 - kl.08:45

Kjolen nedenfor kan bli din, GRATIS!

 

VINN // VINN // VINN 

Kjolen avbildet nedenfor er fra Nelly. Den er i str S, men noe stor i str. den var dessverre for stor for meg, og derfor ønsker jeg nå å lodde den bort til en heldig bloggleser og vinner. Reglene er superenkle. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

 • Del dette konkurranseinnlegget på Facebook
 • Legg igjen en kommentar nedenfor. Husk navn og e-postadresse. 

Vinneren trekkes i midten av juli måned. 

Vinneren er Linda D. Gratulerer!


Kjole HER (adlink)

 

HUSK OGSÅ: Konkurransen min <<HER>> hvor du kan vinne en goodiebag.

Ha en god sommer videre, og lykke til!

#konkurranse #mote #nelly

VINN smakfulle måltider.

 • 22.06.2015 - kl.08:47

VINN // VINN // VINN

 

Jeg har vært så heldig å bli sponset av Nutrikost i en god periode nå og jeg har fått forsøke flere av måltidene de selger. Nå ønsker jeg å dele de med dere.

Sommerkroppen er kanskje i boks for i år, men nå er neste steg å vedlikeholde den. Helårskroppen bør bli et faktum. Man bør spise sunt og trene regelmessig hele året. I visse perioder kan det være vanskelig, men med raske retter fra Nutrikost kan man spise sunt selv på farten.

 

Vinn deilige matretter fra Nutrikost ( DietiMeal og Nokaprodukter)

Om du ønsker å teste ut disse produktene selv legg igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Husk e-post adresse og navn.

Det vil trekkes en heldig vinner i midten av juli.

Vinneren er Gunnhild R. Gratulerer!

HUSK OGSÅ: Konkurransen jeg har gående <<HER>> hvor du kan vinne en goodiebag. 

(Sponsede produkter) #nutrikost #dietimeal #noka #konkurranse #mat #kosthold

VINN stor goodiebag.

 • 14.06.2015 - kl.09:20

/Lagerhaus, ToneLise/

 

Over tid får man som blogger mye sponset stæsj og jeg tenkte nå å dele noen av godene mine med en heldig bloggleser. Alle tingene avbildet nedenfor kan bli dine!

 Vil du vinne en goodiebag???

 Følg reglene nedenfor og kryss fingrene for at du blir trukket ut som vinner.

/Velværeprodukter fra Forever Living/

 

 1. Lik og del dette innlegget på Facebook.

/Rapunzel og Sweden, Bli vakker, Landromantikk/

 

2. Legg igjen en kommentar i dette innleggget. Husk navn og e- post adresse.

Og så vanskelig var det altså å delta!!! ;)

 

Vinneren trekkes i midten av juli måned. Inntill da- god sommer & spread the word!

Vinneren er Felicia N. Gratulerer!

 

/Iphonetilbehør fra LightInTheBox/

(Inneholder annonselenker) #goodiebag #konkurranse

Flashtattoo giveaway.

 • 07.04.2015 - kl.21:44

I påsken hadde jeg en giveaway på Instagram, carinachanel, hvor en heldig vinner stakk av gårde med to flashtattooes ark fra Landromantikk.no. Nå tenker jeg glede noen av mine blogglesere også.

 

Konkurransen er avsluttet

Alt du trenger for å delta i konkurransen er å:

like facebooksiden min HER

like facebooksiden til Landromantikk

 

Del gjerne innlegget og legg igjen både navn og e-mail om du ønsker å vinne. Vinneren trekkes i slutten av april.

#konkurranse #giveaway #flashtattoo #tattoo #accessories #tilbehør #mote #skjønnhet

Solo goodiebag/Konkurranse/.

 • 26.03.2015 - kl.19:00

Solo har fått nytt design, og i hele år vil de dele ut splitter nytt Solo-stæsj slik som den populære genseren, luene, badehåndklær og headphones. Bloggeren Sofie Elise har allerede blogget om sine sponsede Solo gaver og jeg har siden jeg så hennes innlegg drømt om Sologenseren- den ville vært råstilig og kosegod på hyttetur, foran peisen eller ute foran bålet... nå mens det enda er litt snø ute.

Jeg har for lengst lastet ned Solo goodiebag appen som gjør at jeg kan være med å vinne Solostæsj. Vil du også være med på konkurransen?

Reglene er superenkle:

1. Laste ned Solo Goodiebag-appen

2. Følge med på Solo sin reklame

 

Hver Solo-reklame du ser vil nemlig ha en Solo-kode i seg som registreres av appen. Når du for eksempel ser en TV-reklame for Solo, må du raskt opp med appen. Du vil så få umiddelbar beskjed om du har vunnet og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid. Hvis du ikke skulle være så heldig, får du i stedet Solo-dollars, og når du har samlet nok penger kan du hente deg en gratis Solo. Så er det selvsagt bare å prøve seg på nytt neste gang du ser en Solo-reklame i håp om å vinne. Det lanseres nye produkter hele året! Hvor du finner Solo-reklamen vil bli fortalt på Solos Facebook-side eller på Snapchat @solosoftdrink.

I dette innlegget ser du mine innlegg til Solokonkurransen. I tillegg til konkurransereglene ovenfor tilbyr Solo goodiebag appen en hel del morsomme klistremerker så man kan pimpe sine instagrambilder. Slik kan man også bli en heldig vinner av kult Solostæsj. Sjekk gjerne ut Instgram profilen min på carinachanel.

 

(Inneholder reklame) #konkurranse #brus #solobrus #sologoodiebag

Vinn smykke/KONKURRANSE/.

 • 14.03.2015 - kl.08:44

God lørdag morgen solstråler. I dag skal jeg starte dagen med å spre litt glede til alle mine lesere. Ny konkurranse på gang:

Her om dagen fikk jeg en pakke i posten og den inneholdt blant annet de herlige smykkene avbildet ovenfor. P for min sønn Philip (aka Mini her på bloggen) og et lite gullhjerte. Nå kan et slikt gullhjerte også bli ditt!

Alt du trenger å gjøre er å:

 • følge meg på Instagram,
 • dele innlegget på Facebook eller på Instagram
 • og legge igjen en kommentar enten der eller her om at du ønsker å delta i konkurransen.

En tilfeldig deltaker trekkes ut som vinner neste fredag.

Vinneren ble Line Strandli. Gratulerer.

 

HUSK også min andre konkurranse som jeg har gående HER, hvor du kan vinne et svart og stilig iPhone4 deksel med påskriften "More issues than Vogue".

 

#konkurranse #instagram #smykke #accessories #mote #iphone #deksel

Har du iPhone 4? /KONKURRANSE/

 • 09.03.2015 - kl.10:45

Jeg venter en pakke i posten med nye iPhone deksler. Jeg har fått meg 5'ern, men ser jo nå at jeg selvsagt har klart å feilshoppe et sort deksel med påskriften "More issues than Vogue" til iPhone 4/4s. Typisk meg å slurve med netthandelen slik. Ser liksom det jeg vil se noen ganger... og denne gangen så jeg altså heeelt feil!


Lucky for you, så kan dette dekselet nå bli ditt om du har 4'ern. Litt ufrivillig blir jeg nå nødt til å lage en konkurranse hvor jeg donerer bort dette superkule dekselet.

Alt DU trenger å gjøre for å være med i trekningen er å like Facebooksiden min HER og legge igjen navn og e-post adresse i kommentarfeltet nedenfor.

 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Vinneren er Daniel Miller. Gratulerer!Pakken er på vei til meg i posten nå, så vinneren trekkes så fort varen er meg i hus, om ca 3-4 dager tenker jeg.

Spre gjerne ordet!

#konkurranse #iphone #imobildeksel #iphonedeksel #moreissuesthanvogue #vogue

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits