hits

Lun stil i hjemmet.

 • 21.03.2018 - kl.13:49

Skrevet i samarbeid med Princess

Jeg har sansen for det minimalistiske, men også det nordiske. Jeg liker å blande treverk med stål og stein og fargene hvitt, sort, grått og blått går igjen hjemme hos oss. Vi har en del hvite møbler hjemme som lyser opp rommene og får de til å virke større. Sofaene våres (ja, vi har flere)er sorte og grå, som er enkelt å holde rent når man har små barn i huset. VI har et stuebord med sort stålramme og marmorplate og det er treverk på gulv, tak og kjøkkeninredning.

 

For å holde huset ryddig prøver jeg å minimere interiøret vårt og setter kun frem det som er nødvendig. Jeg liker å bytte ut vaser, lys, lykter og puter etter årstider og humør. Nå er jeg veldig i det gråblå hjørnet om dagen og føler at dyp blå farge gir en ro og varme i stuen. Det er enda kald vinter på Østlandet og jeg elsker å kose meg i sofakroken med varme ullpledd og har fått sansen for myke skinnfeller.

I dette blogginnlegget deler jeg noen av mine interiørfavoritter fra Princess . Finn dine egne favoritter blant delikeate sengetrekk, myke håndklær, puter, pledd og dekor til hjemmet. Princess har alltid god kvalitet og gode priser, og med gode priser er det lett å skifte stil ofte. Man kan ta seg råd til å ha 15 pynteputer, 8 pledd og masse duppe ditter i skapet til både påske, sommer, høst og jul! Hvordan ser frokostbordet ditt ut denne påsken?

 

Decorating golden rule;

Live with what you love

 • Kommentarer: 2
 • 21.03.2018 kl.13:49 | Kategori:Interiør

Mi casa. Su casa.

 • 31.07.2017 - kl.21:44

(Skrevet i samarbeid med chilli.no)

Har du hørt uttrykket "Mi casa. Su casa"? Oversatt betyr det "Mitt hus. Ditt hus" og er en frase man ofte bruker når man ønsker å åpne sine dører for noen, å dele sine ting. Jeg bruker dette uttrykket ofte for mine venner, og de vet at de alltid er velkomne hos meg. De kan føle seg avslappet og mer eller mindre som hjemme. Jeg elsker det når de forsyner seg i kjøleskapet selv når de er sultne. Jeg elsker det når de skrur å tven selv, slenger bena oppi sofaen eller sover over.

 

Her om dagen fikk jeg ordnet meg barnevakt så jeg fikk dratt på havnebluesen i Drøbak. Da kom min venninne innom med sønnen sin. Han fikk leke med min eldste sønn mens hun selv lekte med minsten her i huset. Hun fikk alle barna i seng på kvelden, luftet hundene OG tok oppvasken min! Wow, hvilken venninne! Hun er virkelig fantastisk. Etter å ha vært noen timer på havnebluesen dro jeg hjem hvor jeg og venninnen min ble sittende å skravle til langt på kveld over et par glass vin. Det var kjempekoselig.

Jeg elsker virkelig at vi har overnattingsplass og at vi kan huse både våres venner og barna deres. Vi har en dobbelseng på gjesterommet, men nå ser jeg også etter en sovesofa til å ha i tvstua ved siden av gjesterommet. Jeg har venninner med små barn som sjelden får kommet seg ut på venninnebesøk i helgene, da de må tidlig hjem å legge barna, men med overnttingsmuligheter her blir det lettere å møtes. Og med ytterligere soveplasser håper jeg på mange koselige playdates fremover.

/ Sovesofa Lilly vendbar svart / Sovesofa Varmdø 3-seter puter høyre /

/ Sovesofa Ronja vendbar beige / Sovesofa Jonathan grå /

Vi har plass nok til en ganske stor sofa, men skal vi bruke hele tvstuen til koseplass eller skal det være litt gulvplass igjen til lek? Hvilken farge skal sofaen ha?? Og hvilken vei vil vi ha sjeselongen??? Valgets kval!

 • Kommentarer: 1
 • 31.07.2017 kl.21:44 | Kategori:Interiør

Vinduene er husets øyne.

 • 28.06.2017 - kl.08:36

/Sponset innlegg, skrevet i skrevet i samarbeid med bygghjemme.no/

På kjøkkenet har vi et karnapp med store vinduer, som gir masse lys inn når vi lager mat eller spiser middag. I tillegg har vi full oversikt over barna når de leker ute på terassen, og vi ser helt inn til Oslo og Holmenkollen. Det er rett og slett helt fantastisk.

 

Vi bygger hjemme. Vi bor nå i mitt barndomshjem og vi pusser opp for å vedlikeholde. For meg er det viktig å finne de rette vinduene. Vinduene er husets øyne. Jeg ønsker ikke at folk skal se direkte inn til meg, men jeg ønsker å se ALT der ute! Store vinduer er derfor et alfa omega for meg, men også solskjerming og persienner mot innsyn.

 

Bygghjemme.no har masse flotte vinduer og skyvedører å velge mellom, samt tilbehør og skjerming. De har alt jeg er ute etter, og det beste er at nå har de supergode tilbud på vinduer . 

 

Hva slags vinduer passer best for deg, din hverdag og ditt hus? Et toppsvingt vindu for å kunne rengjøre bedre, et aluminiumsvindu slik at du slipper vedlikehold eller et rundt vindu for å sette prikken over i'en på ditt nye hus?

 


 

 

Utsikten fra soverommet er ganske upåklagelig den også!

Uansett hvordan utsikten din er, gå for store og praktiske vinduer. Vi har sidesving vinduer, som er både moderne, praktiske, lette å vaske og passer til alle typer boliger. 

 

Jeg virkelig elsker huset vårt! Vinduene og utsikten.

 • Kommentarer: 0
 • 28.06.2017 kl.08:36 | Kategori:Interiør

Tipitelt.

 • 26.06.2017 - kl.20:51

Mini har fått tipitelt på rommet sitt, og han elsker det. Stort sett er vi nede i stua og leker, men de gangene jeg er på badet eller rydder rommene i 2. etasjen får han lov til å leke i tipiteltet sitt. Han stortrives blant myke puter og masse leker. 

Det hender at storebror joiner leken. Han digger tipiteltet han også. Med tiden skal teltet ned i stuen vår, når lekegrinden kan ryddes bort og det blir plass til teltet der i stedenfor. Jeg kjøpte teltet med tanke på at gutta skulle få en egen koseplass, hvor de kan lese bøker eller leke i fred. I tillegg har jeg lovt storebror at han skal få sove en natt i det, med masse dyner og puter. Det blir som en øvelse til telttur før man eventuelt drar på teltferie en gang i fremtiden.

 

 • Kommentarer: 0
 • 26.06.2017 kl.20:51 | Kategori:Interiør

Drømmer om løveføtter.

 • 21.06.2017 - kl.12:02

/Sponset innlegg, i samarbeid med Trademax.no/

I skrivende stund står det et boblebadekar på badet vårt. Jeg drømmer om å bytte det ut med noe mer praktisk og anvennelig. Boblefunksjonen er svært sjelden brukt av oss, og jeg ønsker nå å bytte hele badekaret ut med et mindre et - med løveføtter! Det har vært en drøm siden jeg var liten. Jeg ELSKER badekar med løveføtter! Det har for meg alltid gitt assosiasjoner til luksus og velvære av høy klasse, vel unt en stresset tobarnsmor med behov for å hvile på tøffe dager...

Badekar favorittene -

Men etter litt research nå, må jeg si det finnes mange andre flotte badekar også. Trademax.no selger en haug av dem, og jeg har faktisk begynt å revurdere hele løvedrømmen til fordel for noe mer moderne, men stilrent. Badekar er ikke hva det en gang var. De kommer nå i all verdens former og fasonger og farger. Valgets kval...

Tar gjerne imot tips og tilbakemeldinger. Hvilken av badekarene avbildet er din favoritt?

 

 • Kommentarer: 0
 • 21.06.2017 kl.12:02 | Kategori:Interiør

Enkel veggdekor til barnerom.

 • 09.03.2017 - kl.19:35

Hvorfor gjøre noe dyrt eller avansert når man kan gjøre det SÅ enkelt som dette---> elektrikertape er ALT du trenger! Og den finnes også i flere flotte farger. Jeg har valgt å bruke svart.

Barnerommet til minstemann her i huset har fått en enkel oppgradering med morsomt veggdekor lagd med elektrikertape. Det er første gang jeg gjør noe slikt som dette, men det fine med tape på veggen, i stedet for maling foreksempel, er muligheten for å stadig endre dekoren. Tapen er enkel å ta av og på også setter den heller ikke stygge flekker. Som et kreativt førstegangsforsøk lagde jeg et hus og en fjellvegg på frihånd hvor jeg tapet og klipte til. Jeg er ikke helt fornøyd, og vurderer å lage snøtopper på fjellene for eksempel, men uansett ble veggene morsomme og det beste var at det var fort gjort.

 • Kommentarer: 3
 • 09.03.2017 kl.19:35 | Kategori:Interiør

This way for adventure.

 • 07.03.2017 - kl.22:03

Følger du meg på Instagram? Da vet du med sikkerhet hva som opptar mesteparten av tiden min nå om dagen. Oppussing av barnerommene. Jeg elsker det, men det tar tid. Møbler og interiør er bestilt. Noe har allerede kommet og annet er på vei. Kunne ønske jeg kunne bli ferdig i dag. Eller helst i går! Jeg er rastløs og vil bare få et ferdig resultat jeg er stolt og fornøyd med, og som ungene vil elske.

Følg carinachanel på Instagram

Til eldstemann har jeg bestilt en del kule batmanelementer som er in for tiden, og til minstemann skal veggen dekoreres med hus eller fjell og resten av rommet prydes med lekedyr. Let's make an adventureworld!

 

Link gjerne til deres egne innlegg om interiør og barnerom, for jeg tar til meg all inspirasjon jeg kan om dagen.

 • Kommentarer: 1
 • 07.03.2017 kl.22:03 | Kategori:Interiør

Barnerom under konstruksjon...

 • 25.02.2017 - kl.20:53
♥ Barnerom wanties ♥
Barnerommene er fortsatt ikke ferdig innredet i det nye huset og jeg lar meg stadig inspirere og friste av søte barnemøbler på nett. Nedenfor er noe jeg klikket meg frem til i dag. Usikker på om stilen kanskje er litt for søt, men til minstemann på et halvt år kan det nok passe bedre enn til han på 5 år. Hva tenker du? Råd og tips til stil og gode nettsider tas imot med takk!
 
(Annonselenker) Putetrekk Barbara / Naturlig saueskinn fra Shepherd / Pumpkin Bilde 123.. / Vegglampe Pumpkin Ugle / Sideboard / Pumpkin Bilde Abc / Kleshengere Stjerne 3-pk / Krokar Stjärna / Pumpkin Boklist Hvit / Postkasse Ugle Hvit / Teppe Sigve 170 x 240 cm
 
 • Kommentarer: 3
 • 25.02.2017 kl.20:53 | Kategori:Interiør

På flyttefot.

 • 15.01.2017 - kl.22:32

Fra oppussingsprosjekt tilbake til barndomshjemmet mitt.

 

Vi er på flyttefot inn i det nye huset og jeg driver daglig å pakker ut av esker og plasserer ting på hyller og i skap. I dag hentet vi glasskapene våres hvor finglass skal stå, også kjøpte vi en brukt lekegrind til Lillebror. Sakte, men sikkert begynner det bli et personlig preg her. Og det føles som hjemme.

 • Kommentarer: 2
 • 15.01.2017 kl.22:32 | Kategori:Interiør

Home sweet home, med Ellosinteriør.

 • 07.01.2017 - kl.22:21
Nå har vi sånn på helt ordentlig flyttet inn i barndomshjemmet mitt. Altså, vi har bodd her en stund nå, etter at mamma døde, men da sammen med pappa. Nå har han flyttet ut, slik at vi kan ta over og kjøpe.
Noen av pappa sine møbler står igjen her. Noen av våres møbler har fått plass her. Sakte, men sikkert kommer vi oss inn, og pappa tar stadig med seg noe ut når han er innom. Etterhvert håper jeg kanskje på å få gjøre det mer "meg" her ved å innrede med noe nytt. Om pappa skal ta med seg alt sitt, har vi ikke nok møbler i det gamle huset til å fylle opp her, for dette huset er relativt mye større enn vårt gamle, så litt Ellosshopping skal man ikke se bortifra at det blir fremover. Elsker jo den butikken! Jeg elsker det store utvalget, de ulike merkene, de gode prisene, samt den fine nedbetalingsløsningen. Hurra, det skal nok bli hjemmekoselig her etterhvert!
 
(Inneholder annonselinker) Duftpinner Pure Senses / Badelaken Bambusa 100x150 / Kjøkkenhåndklær Bea i 3-pk 50x70 cm / Roll up-garin Otalia / Vogn med hylle East / Naturlig saueskinn fra Shepherd / Sideboard / ELEONORA bord / Lenestol / Sofabord Kings Cross / Vinduslampe / Gulvlampe General / Bordlampe
 
 
 • Kommentarer: 0
 • 07.01.2017 kl.22:21 | Kategori:Interiør

Guttas ønskeliste: ELLOS

 • 16.10.2016 - kl.20:30

Julen sniker seg innpå oss med stormskritt, men altså, jeg kan skryte på meg å være ferdig med julegavene allerede! Bortsett fra til samboeren og et par ekstra ting til gutta mine. Igjen klikker jeg meg rundt på Ellos sine nettsider da vet du. Elsker den siden! Og der fant jeg masse fint til gutta. Det er SALG hos Ellos nå, så det er vel ikke noe poeng å sitte på ventebenken, men heller kaste seg ut i shoppingen og bli ferdig med det. Det er så deilig å være tidlig ferdig med julegavene. Så kan jeg bruker desember måned på andre ting, som rydding, pynting og baking. Samt at handler jeg på salg nå kan jeg bruke desemberlønnen, som at på til har halv skatt, på meg selv! Kanskje jeg titter innom Ellos sine vårnyheter og shopper noe fint til meg selv da..?

 

(inneholder annonselinker) Black & Decker Verktøybelte / Løpesykkel Star / Ted In Tub- Hav, Oppbevaringsnett / Løve på hjul / Tiger på hjul / Stabletårn Blå / Gyngehest Elefant Blå / Bondegård, Stor Hestegård / Stor traktor med tilhenger / Star Knaggrekke Blå / Pop Bil Lime / Babygym Blå
 
 
 • Kommentarer: 1
 • 16.10.2016 kl.20:30 | Kategori:Interiør

Frokost på en sky.

 • 08.09.2016 - kl.07:31

(Sponset produkt)

Hva med å tilby barnet frokost på en sky? Måltidet høres brått litt mer spennende ut da.

Mimmis.no har sponset Lillebror med verdens fineste spisebrikke og spisesett. Det er enda noen måneder til han kan spise fast føde, men jeg ser frem til at dette skal pryde frokostbordet hver morgen i fremtiden.

/ Filibabba melamin spisesett / KG Design bordbrikke- sky /

 

Mimmis.no er et norsk familieforetak med lang erfaring innen netthandel, kjent for god service og gode produktutvalg. De sender over hele landet, fraktfritt over kr 1000. Lynrask levering, gode betalingsløsninger, rask, god og personlig kundeservice : med et smil!

Jeg kan tipse om at Mimmis nå har SALG, også på et utvalg av bordbrikkene fra KG Design ♥

 • Kommentarer: 4
 • 08.09.2016 kl.07:31 | Kategori:Interiør

Crazy deals hos Lek Mer + fri frakt.

 • 05.09.2016 - kl.23:46
Nå er det Crazy weekend hos Lek Mer, med masse gode rabatter på barneprodukter- til barn og baby, barneværelse, leker, klær og sko. Tenkte jeg skulle dele det med dere, da det er tilbud for gode til å gå glipp av!
Men fort dere- tilbudet gjelder t.o.m. 06/09 kl 09.00 eller så langt lageret rekker. Få fri frakt med koden: CRAZYFRAKTNO
 
 
 
 
 
(Inneholder annonselinker) Elodie Details, smokk, Marble Grey, Grey / Troll, Stellebord, Lukas + NG Baby Stellematte, Circus, Blå, Pakke / Sorgenfresser, Rumpel, Stor / Troll, Sprinkelseng, Linda, Hvit / Elodie Details, Smokk, Diamond Love / Philips Avent, Tåteflaske PP, 1-pack, 260 ml / Elodie Details, Smokkholder, Marble Grey, Grey / SleepCarrier, 4 i 1, Black Opal / BABYBJÖRN, Myk Smekke, Turkis / Elodie Details, Smokkholder, Monsterblock / Elodie Details, Smokkholder, MoonBaloon, Grey / Troll, Matstol, Marita, Hvit / Bloomingville, Uro, Sopper
 
 • Kommentarer: 1
 • 05.09.2016 kl.23:46 | Kategori:Interiør

Barnerom wanties - ELLOS -

 • 04.09.2016 - kl.10:59
Søndag er dagen for late morgener i sofaen med frokost og websearch. I dag har jeg atter en gang latt meg inspirere av barneromsmøbler og Ellos er stadig en favoritt hos meg. Jeg elsker merkevarene de fører, de gode prisene samt det store utvalget av klær, samt møbler og tilbehør til hus og hjem. Husk at du også kan få rabatter på dine kjøp ved å handle med Kickback. Jeg handler alltid med Kickback!
 
(Inneholder annonselinker) Gyngehest Elefant Blå / Bord, Star Hvit / Dudu Potte Blå / Tromme Blå / Star Knaggrekke Blå / Målestav Elefant Blå / Putetrekk 50x50 cm / Gulvlampe Bazar / Bilde Abc Beige/Hvit / Star Vegghylle Hvit / Kister / Taklampe Metall / Saueskinn Emerald / Teppe Stockholm Ø 160 cm / Ullteppe rund Ø 80 cm / Teppe Basic Star, Sand
 
 
 • Kommentarer: 2
 • 04.09.2016 kl.10:59 | Kategori:Interiør

Nye barnerom.

 • 26.08.2016 - kl.15:52

I dag har jeg ommøblert litt. Vi er midt i en flytteprosess, som tar litt tid. Vi skal flytte inn i huset med pappa, mitt barndomshjem, og sakte, men sikkert får vi vår egen stil på rommene. I dag har jeg puslet litt inne på soverommene, og prøver å lage en koselig oase for oss og babyen, samt at Storebror skal få egen rom.

Sengen er fra IKEA, og kjempesmart, for det er en seng man trekker ut og gjør større etterhvert som barnet vokser. Helt genialt egentlig.

Nattlampene er nyinnkjøpte fra Jollyroom. Syntes gutta måtte ha en hver, men Lillebror har ikke eget rom enda, så lampa hand får dekorere sammen med Storebror sin enn så lenge.

 • Kommentarer: 5
 • 26.08.2016 kl.15:52 | Kategori:Interiør

Want it all! - babyboyroom-

 • 18.07.2016 - kl.23:11
Den siste timen av termindag telles ned på minutter og jeg bruker ventetiden min på babyrominspirasjon og lager meg wishlist etter wishlist etter wishlist! Jeg fyller opp handlekurvene i ulike nettbutikker, men kjøper ingenting. Jeg bare ønsker meg. Jeg ønsker meg ALT! Jeg er så klar for at Lillebror skal komme ut snart og jeg drømmer om å innrede fine gutterom til både han og storebror etterhvert.
(Inneholder annonselinker)
Taklampe A Bunch / Kleshengere Stjerne 3-pk / Bilde Star Blå / Kommode 5 skuffer / Star Vegghylle Hvit / Sprinkelseng Royal / Lenestol / Oppbevaringsboks Star Grå / Akrylteppe Grå Elefant / Turbo Pappbokser Runde 3-pk Blå / Akrylteppe Rød Elefant / Philips MyKidsRoom, Taklampe, Yumbo
 
 
Med dette ønsker jeg dere alle en god natt. Må snart legge meg. Det kan jo faktisk skje en fødsel her i natt. Krysser fingre og tær for å våkne i natt med rier. Gruer meg skikkelig til selve fødselen, men er også lei av å gå med stor mage, smerter og være trøtt hele tiden. Jeg prøver innstille meg på at det tar maks et par døgn før jeg er tilbake til normalstilling etter en fødsel, og smerter og annet ubehag er nok allerede fortrengt da til fordel for søskenkjærligheten mellom lille og storebror, samt egen glede over å være tobarnsmor ♥ Wish me luck!
 
 • Kommentarer: 3
 • 18.07.2016 kl.23:11 | Kategori:Interiør

Interiør, mote og total makeover på salg!

 • 12.07.2016 - kl.09:40

Ellos er, og har i mange herrans år, vært en av mine favoritt nettbutikker. Jeg husker vi fikk katalogen i posten da jeg var mindre og jeg elsket å blad i den. Jeg brettet de sidene det var klær og leker som jeg ønsket meg på slik at mamma kunne se og bestille. Så ble jeg ungdom og fikk nytt soverom. Da brettet jeg alle sidene med interiør. Dette gjør jeg fortsatt når katalogen kommer i posten, og støtt og stadig er jeg også innom nettsidene, fyller handlekurven med wanties og gode tilbud, også lar jeg det ligge der en stund til ettertanke før jeg går igjennom produktene igjen og til slutt shopper det jeg ikke klarer gi slipp på.

Ellos har ofte salg. Sånn som akkurat nå! Og jeg shopper alltid med rabatter. Ofte får jeg Kickbackrabatt på 6% oppå tilbudsprisene, og det er dette som gjør det ekstra moro å handle hos Ellos- jeg får så mye for pengene, og kan ta meg råd til å handle der igjen, og igjen, og igjen... ♥

Vi skal flytte. Eller, vi er midt i en flytteprosess. Det bare tar litt tid med overgang og overtagelse. Heldigvis har vi gode lagringsplasser, så jeg ønsker, tenker og skal begynne handle interiør allerede nå på salg og tilbud. Det vi eventuelt ikke ender opp med å bruke senere får vi deffinitivt solgt uansett, for det vil jo være helt nytt. Nedefor ser du stilen jeg ønsker i det nye huset. Lyst og nordisk. Stilrent, enkelt og med søte pasteller.

(Inneholder annonselinker)


Stumtjener tre / Hylle på hjul / Putetrekk / Bordampe / Kåpe / Skap / Blondekjole / Lammeskinn


 

 • Kommentarer: 4
 • 12.07.2016 kl.09:40 | Kategori:Interiør

Jeg vil ha en hage iglo!

 • 24.06.2016 - kl.07:45

Flere enn meg som ønsker seg en hage iglo??? ♥ OMG, den er så søt, og det ser så sinnsykt koselig ut å sitte der i de sene nattetimer med noe godt i glasset, en god bok eller bloggen.

Sitt ute vår, sommer og høst! Kul iglo på 10 m² som står støtt i alle værtyper, med god luftgjennomstrømning, jevn temperatur, og som er lett å montere. Man er ute, men likevel inne ? rett og slett det beste av to verdener! Man trenger ikke søke om dyre byggeløyver eller hente frem femtielleve verktøy til monteringen heller. Den skal visst la seg bygge sammen Garden Igloo uten verktøy ? på plenen, plattingen, steinhellene, ja, på det underlaget du vil. Vel oppe står den stabilt og fanger alle solens stråler, slik at du kan nyte livet og forlenge utendørssesongen skikkelig. Man kan regne med at naboene vil kaste lengselsfulle blikk over gjerdet, for i tillegg til den fantastiske funksjonen har igloen også en fantastisk fin utforming! Glem ikke å kjøpe skyggeduk til de virkelig varme soldagene. Skyggeduken dekker 3/4 av igloen og skal visst forvandle den til en herlig oase de dagene da solen står på.

(Inneholder annonselink/ Coolstuff.no)


 

 • Kommentarer: 4
 • 24.06.2016 kl.07:45 | Kategori:Interiør

20% på tøffe oppbevaringsesker fra Lego!

 • 21.06.2016 - kl.22:33

20% på all oppbevaring fra LEGO

(Inneholder annonselinker) 
LEGO, Oppbevaring, 4 Rød / LEGO, Oppbevaring, 2 Gul / LEGO, Rund oppbevaring, 1 Lyseblå / Lego, Oppbevaring, 4 Hvit / LEGO, Oppbevaring, 8 Hvit

 

Bra oppbevaring er viktig. Med fine og praktiske oppbevaringsbokser kan man holde orden på barnerommet. Oppbevaringsboksene kan tables på hverandre, og alle klossene og hodene er kompatible med hverandre. Jeg elsker disse Legoeskene! ♥ Og nå er den perfekte tiden å invistere i noen til det nye barnerommet. Nå er det hele 20% på all oppbevaring fra Lego hos Lekmer + fri frakt på hele Lekmer siden med denne rabattkoden: FRIFRAT1606NO. 

Tilbudet gjelder t.o.m. 28/06 kl. 09.00. Fri frakt gjelder ved kjøp for minst 500 kr.

 

 • Kommentarer: 3
 • 21.06.2016 kl.22:33 | Kategori:Interiør

Leather & marble interior wanties.

 • 16.05.2016 - kl.07:30
Jeg får ikke flyttet så fort som både ønsket og planlagt, men det positive med det er at jeg får enda et år på meg til å inspirere og planlegge. Nedenfor er et knippe wanties ♥ Hva syntes du om stilen?
 
(Inneholder annonselinker) Bordlampe / Pall / Mauviel 30 Aluminium Champagne bøtte, 200 mm / Taklampe 42 cm Copenhagen / Vinduslampe / Barcelona 2-seters sofa sort / Florence Knoll-inspirert Hjørnesofa sort / House Bird White / Tulip Stuebord / Tulip Spisebord
 • Kommentarer: 1
 • 16.05.2016 kl.07:30 | Kategori:Interiør

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser