Positivitet gir resultatene du ønsker.

 • 23.02.2017 - kl.21:17

I helgen var jeg på det mest inspirerende kurset på lenge, med den fantastiske foreleseren Jan Ruhe. Hun startet sin karriere innenfor network marketing som en nyskilt trebarnsmor med stor gjeld. Her kunne hun bygge opp en karriere samtidig som hun var hjemmeværende med barna. Kort fortalt så endte hun opp med å bli den mestselgende forhandleren innenfor network marketing, med et team som til sammen tjente inn over en halv milliard dollar. Hun har jobbet med legendariske profiler som Jim Rohn og Tony Robbins. En naturlig overgang for Jan ble selvsagt å lære opp andre, og siden har hun blant annet coachet flere toppforhandlere i Forever Living. I forrige helg var jeg så heldig å få være en del av det hele. 

Jeg kan vise til en utrolig lærerik helg der man får ta del i morroa som Jan Ruhe skaper, men hvor det også ligger mye mentalt arbeid bak. Jeg var sliten både fysisk og mentalt etter to dagers intensiv kursing. Med hodet fullt av ny kunnskap, en full arbeidsbok med notater og skriblerier, nytt kollegialt bekjentskap og god innsikt i hva mitt neste steg skal være, går jeg nå mer selvsikker inn i businessen og er forberedt på veien videre, hele veien til toppen! Helgen var som en emosjonell berg-og-dalbane, med mye selvinnsikt, men jeg lærte mange gode teknikker for å snu negativitet til positivitet og mine svakheter om til styrker.

 

(Bilde lånt av min crossline Torun Nordskaug)

 

Jan Ruhe delte tips på hvordan jeg kan jobbe smart, en del om team- og fellesskap, hvor ulike vi mennesker er (personlighetstyper) og hvordan vi kan løfte fram det beste i hverandre. Man vil møte på mennesker som ikke ønsker en stor karriere, de som ikke gjør det som må til eller de som lar frykt eller usikkerhet stoppe dem. Jeg kan ikke endre menneskers vilje, men jeg kan være en god læremester for de som våger og vil lykkes, og jeg har nå lært mye om hvordan man går frem da.

 

Network marketing er en fremtidsrettet bransje. Det gir en fleksibel arbeidsdag, hvor du kan velge om du skal jobbe hjemmefra, ute hos kunder, eller rett og slett ta deg fri for å tilbringe dagen med de som betyr aller mest for deg. Dette gir deg en frihet du aldri ville fått hos en arbeidsgiver, og du er heller ikke avhengig av en. Er du en av de som ønsker en stor karriere? Vil du lykkes? Vil du være din egen sjef? Send meg gjerne en melding eller mail: cdolsen1985@gmail.com for mer uforpliktende informasjon.

 

Learn how to get shit done!

 • 09.10.2016 - kl.23:35

Denne måneden har jeg fullt opp med nettkurs, og jeg elsker det. Hver dag får jeg en kort videosnutt med enkle tips til hvordan jeg kan gjøre hverdagen min lettere, mer positiv og effektiv både i business og privat. I Forever har vi virkelig de beste foredragsholderne fra verden over. Dette er jobben hvor jeg har fått mest opplæring og kursing og jeg har deffinitivt vokst masse som person nettopp på grunn av dette. Jeg har lært strategier jeg har sett andre bruke for å oppnå suksess, som jeg selv har higet etter å kunne, og nå kan jeg dem. Og i slutten av denne måneden kan jeg den alle sammen!

Selvutvikling er virkelig morsomt og jeg simpelthen elsker å lære nye ting. Hver kveld, når ungene har lagt seg, koser jeg meg en times tid foran laptopen. Dette er min egentid, og jeg kombinerer gjerne webinartid med pleietid. Da tar jeg et fotbad, legger ansiktsmaske eller wrapper meg inn med toning kitet samtidig som jeg studerer. Man får absolutt tid til akkurat det man ønsker å gjøre så lenge man prioriterer tiden sin riktig.

  

Å jobbe med Forever er virkelig for alle. Man velger selv hvor mye man ønsker å jobbe og hvor ofte, og alle forhandlere tjener ulikt i forhold til hvor mye de jobber. Det fine er at uansett hvilken tittel man har (om man er sjefen eller nyansatt for å si det sånn!) så får man den samme opplæringen og de samme mulighetene til å gjøre det bra i businessen. Jeg har med andre ord kunnskap nok til å nå toppen (eller gå fra nyansatt til sjefsstilling relativt raskt om man kan si det sånn!). Og det kan du også få. Ønsker du å vite mer? Send meg gjerne en mail (cdolsen1985@gmail.com) for mere info.

 

Når jobben er livsstilen.

 • 01.10.2016 - kl.16:53

Det føles som om dagene i mammapermisjonen min bare flyr. Jeg triller turer hver eneste dag. På turene våres får jeg kombinert frisk luft, trening og jobb ved at jeg leverer varer, låner ut testerbagen eller gir ut produkttestere til tilfeldige, hyggelige mennesker jeg møter på veien. Jobben min er en del av livsstilen min med andre ord og man kan fint flette fritid og Forever sammen. Det står for eksempel Forever produkter overalt i huset mitt; håndsåpe ved vasken, shampoo og balsam i dusjen, kremer på benken, kosttilskudd på kjøkkenet, og deilige duftoljer i stuen. Forever er blitt en naturlig del av min hverdag, og jeg har det med meg overalt.

I dag er det en ny måned, med nye muligheter og nye karrieresteg å klatre. I dag startet UpLevel nettkurs i networkmarketing strategier og jeg er kjempegira på å lære noe nytt. Det blir moro med daglig input og konkrete oppgaver å utføre som i lengden vil føre meg nærmere mitt mål om å øke lønna mi og klatre karrierestigen.

Jeg tok også fatt på den nye Happiness Planner boka mi i dag for å lettere kontrollere min tankemåte og styre den til det positive. Det er positive tanker som får en opp og frem her i livet. Målsettinger og troen på at man vil nå dem. Jeg ser frem til en fantastisk fremtid i både business og fritid.

Alle mennesker er en potensiell kunde, kollega eller ny venn og jeg elsker å møte nye mennesker. Jeg er mye mer ute å sosialiserer om dagen enn hva jeg kanskje har vært tidligere. Det kan derfor også merkes på bloggingen. Jeg er nok ikke like aktiv her som jeg var tidligere, da jeg stadig er på farten, men jeg blogger når jeg har tid, føler for å skyte inn en oppdatering om livet mitt eller jeg har noen gode nyheter, produkter eller historier å fortelle dere om.

 

Med det ønsker jeg dere en god helg. Nå skal jeg lage pakkeløsninger og julegaveforslag til kundene mine. Sjekk gjerne ut nettsiden min www.myaloevera.no/forevercarina for flotte gaver til de menneskene som ellers har alt kanskje?!

Eller kanskje du ønsker å tjene noen ekstra kroner før jul? Ta kontakt så forteller jeg deg kort om hva jobben som forhandler går ut på.

 

Work from home.

 • 25.09.2016 - kl.20:36

Forkjølelsen har fått has på meg. I dag har jeg sitti i joggebuksa, godt planta med laptopen i fanget og jobbet. Det er ikke mye annet jeg har orket gjøre i dag. Storebror fikk innvilget iPadsøndag og satt godt planta i en sofakrok i ettermiddag, mens Lillebror lå i den andre kroken med babygymen sin.

Jeg har drukket en kanne kaffe i dag. Jeg har pusset nesen ca 100 ganger. Jeg har kledd av og på meg genser og sokker en million ganger, da feberen har kommet og gått. Hele denne helgen har egentlig vært lat, men ikke bare er jeg forkjølet, Lillebror har vært tett i nesa i to uker nå og Storebror har nå begynt å hoste. Det er innafor med late helger da. Dette er faktisk den første helgen siden Lillebror ble født at jeg ikke har hatt noen planer, så jeg nyter den hjemme med god samittighet. Jeg får i hvert fall gjort noe fornuftig mens jeg ligger på sofaen, for om jeg surfer Facebook i kjedsomhet eller om jeg faktisk jobber med Forever krever samme mengde energi, og det føles da godt å kunne tjene penger på å surfe nettet, ved å følge opp kunder og bestille opp varer til lageret.

Lurer du på hvordan du kan jobbe hjemmefra?

Send med gjerne en melding eller mail (cdolsen1985@gmail.com) for mer uforpliktende informasjon.

 

 

Mitt dreamboard.

 • 01.09.2016 - kl.09:22

Ny måned. Nye mål! Jeg startet dagen fra sengen med å lage mitt dreamboard. Jeg har masse drømmer jeg ønsker oppnå og med jobbene jeg har kan de absolutt oppnås. Jeg må bare jobbe strukturert og målrettet.

I networkmarketing bransjen er man sin egen sjef og kan selv velge når man ønsker å jobbe. Det er også en laptoplifestyle. Det vil si at man jobber mye i sosiale medier og har derfor friheten til å jobbe hvor man vil i hele verden. Jeg har satt meg selv en del HVORFOR jeg ønsker å jobbe akkurat slik. Dette er for å få mere tid sammen med familien min, å kunne reise mer og å ha råd til å unne meg en del materialistiske goder som nyere hus, ny hybrid bil og egen motorsykkel. Samt at et "bonus- hvorfor" er at å jobbe i Forever er kjempekoselig! Det gir meg masse positiv energi å drive med noe jeg liker og interesserer meg for, sammen med likesinnede, flotte kollegaer. Kanskje du vil bli en av dem?

Med dette dreamboardet som telefonbakgrunn vil jeg komme til å se på det mange ganger i løpet av dagen og dermed stadig bli påminnet om å gjøre jobben. Bonusene jeg får utbetalt fra Forever er en ekstrainntekt oppå fulltidsjobben min akkurat nå og det er derfor penger jeg ønsker sette av til drømmene mine. Med tiden håper jeg å tjene nok i Forever til å kunne trappe ned stillingen på den andre jobben min slik at jeg kan begynne senere på jobb og nyte late morgener hjemme med barna og felles frokoster.

Hva ville ditt HVORFOR være?

Successday.

 • 27.08.2016 - kl.22:26

Barn ingen hindring i denne bransjen! I dag fikk Lillebror være med meg på Forever successday i Oslo, med kurs, inspirasjon, produktlansering og recognitions, og hele tiden oppførte han seg eksemplarisk.

Det er absolutt ikke noe problem å jobbe selv om man har barn. Mye av jobben i Forever handler om å være sosial både på og utenfor sosiale medier. Og med barna med på tur kan de fort brukes som et samtaleemne og man kan komme i kontakt med fremmede, hyggelige mennesker som både kan være potensielle kunder eller også forhandlere. Å jobbe på sosiale medier gjør jeg ofte når barna sover, slik som i skrivende stund. Etter en lang dag i Oslo har Lillebror fått skift, mat og kos og sover nå som en dupp ved siden av meg i babynestet sitt. Og det er da arbeidstimene til mor begynner. I de effektive kveldstimer.

#foreverlifestyle

Et seriøst network marketing- foretak er...

 • 15.08.2016 - kl.07:30

Et seriøst network marketing- foretak er et firma som selger kvalitetsprodukter, og det er den sentrale delen av virksomheten. Foretaket følger lover og regler samt de etiske retningslinjer som finnes. Foretaket bør ha et godt ivaretatt varemerke og lav inngangskostnad for nye forhandlere.

Forever Living har alt dette! Jeg sjekket ut flere network marketing- foretak før jeg virkelig bestemte meg for å gå "all in" i et av de. Jeg ville jobbe i et firma som tilbød produkter eller varer jeg kunne stå for og som jeg selv ønsket å bruke. Jeg var først en Forever kunde og kjøpte mine produkter av ei venninne. Jeg testet ut flere ulike produkter, elsket alt jeg prøvde og fant fort ut at det var dette firmaet jeg ville satse på. Nå er denne venninnen min sponsor og veileder, og vi har det kjempemoro sammen på møter og kurs flere ganger i året.

Forever Living er seriøse ved at de gir alle i organisasjonen samme mulighet til å tjene penger på virksomheten. De sørger for at ingen kan kjøpe seg til posisjoner, rettigheter eller fordeler. De lover heller ikke store fortjenester på kort innsats uten arbeidsinnsats. Forever Living er en jobb på lik linje med alle andre jobber. Gjør man jobben, tjener man pengene! Forever gir bonuser som er basert på produktsalg og det utbetales av foretaket. 


My #foreverlifestyle

 

Visste du at Network marketing bransjen omsetter for over 170 milliarder dollar over hele verden? Ca 190 000 mennesker blir medlemmer i et network marketing- foretak hver måned, noe som gjør det til det raskeste voksende forretningskonseptet i verden.

De fleste arbeider med network marketing på deltid og bruker pengene til det lille ekstra i hverdagen. Andre er karrierebevisste og har økonomisk frihet som mål. Felles for alle innen network marketing er friheten til å selv kunne bestemme over egen virksomhet, omfanget av den og hvilke drømmer man vil realisere.

Vil du tjene noen ekstra kroner? Jeg sender deg gjerne mer informasjon om Forever Living som arbeidsplass. Legg igjen din mailadresse i kommentarfeltet nedenfor også tar jeg kontakt med deg.

Foreversnaps.

 • 07.08.2016 - kl.22:47

På tide å starte andre halvdel av 2016 med ny kunnskap, inspirasjon og høye mål for egen business! Nedenfor deler jeg dagens Snapchat bilder fra Forever KickOff i Ås. Noen snaps tatt av meg, mens andre snaps er sendt til meg.

Legg meg gjerne til på Snapchat for å følge meg i hverdagen som lettere stresset småbarnsmor i mammapermisjon, med ti tusen planer, gode ideer, aktiviteter, en god dose multitasking samt med en haug av maur i rumpa! Jepp, jeg har har ikke tid til å sitte i ro et sekund. Annet enn når jeg jobber eller blogger... Add: carinachanel

Det er ingen hindring å ha barn i denne businessen. Lillebror var med meg på kurs, og det var også mange andre babyer til stedet. I denne businessen kan man legge til rette arbeidsdagen sin og jobbe utenom den tiden barna er våkne, hjemme fra barnehage eller skole og ønsker foreldrenes oppmerksomhet. Selv jobber jeg mest på kveldstid. Da er jeg på mitt mest effektive. Og i dag, med en supersnill baby, fikk jeg med meg all kursinfo mens jeg ammet, skiftet bleier og trillet vogn på bakerste rad. Barna mine er arvtagere av businessen min, så det er viktig for meg at de tidlig lærer hva mamma jobber med. Lillebror er tross alt snart 3 uker gammel, og man skal jo tidlig krøkes..!

115 flotte forhandlere var til stedet på KickOff i dag, og blant de var det mange flotte foredragsholdere. Det ble blant annet snakket om viktigheten av å sette seg et "hvorfor" man vil jobbe med Forever- enten det er for å få mere tid med familien, kunne tjene noen ekstra tusenlapper i måneden eller jobbe mot økonomisk frihet. Vi snakket om nye produkter, helse, velvære og viktigheten av å følge opp kundene sine. Forever byr på 90 dagers tilfredsgaranti, og det er viktig med tilbakemelinger fra våre kunder. Vi ønsker å by kundene på det beste. Som for eksempel Vital 5 avbildet ovenfor- kosttilskuddspakken for folk i farten! Vi ønsker friske, raske og fornøyde kunder ♥

Ønsker du å vite mer om Forevers produkter, eller ønsker du å vite mer om jobbmulighetene,

sjekk ut nettsiden min HER

 

Hva er ditt hvorfor?

 • 07.08.2016 - kl.21:57

115 flotte forhandlere var samlet i Ås i dag, for kurs og opplæring. Jeg er stolt over å få være en av gjengen. Flotte mennesker med godt humør, positiv energi og som alle har satt seg mål med businessen.

Alle har vi et "hvorfor" og personlig er mitt "hvorfor" barna mine og familien. Jeg jobber med Forever fordi jeg elsker produktene, først og fremst, samt at inntekten jeg får for å drive min egen business skal gå til reiser, familieferier og gledelige øyeblikk med barna.

Jeg gleder meg hver dag jeg kan røre ved min egen business, og jeg elsker å se resultatene det gir meg. Jeg velger en #foreverlifestyle fordi jeg ønsker #økonomiskfrihet og fordi jeg elsker å være #minegensjef ♥

 

Bestem deg hvor du skal her i livet. Ha et utgangspunkt som trigger deg. For noen er det et beløp- en pengesum som gjør susen. For andre er det den personlige veksten, og det å krysse av mål for mål. For noen er det helsegevinsten, friheten og hverdagslukusen som er i siktet. Ønsker du feriereiser betalt av Forever? Eller hva med en 13. månedsutbetaling og bonussjekk? Eller gjerne ALT dette? Finn ut hva som trigger DEG - hva du egentlig ønsker - og ikke minst HVORFOR.

 

Kunne du tenke deg å styre din egen arbeidsdag? Vil du selv velge hvor mye du skal tjene hver måned?

 

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Forever? Ta kontakt med meg ved å sende meg en melding eller mail på cdolsen1985@gmail.com


 

Lyst på en ekstra inntekt?

 • 01.08.2016 - kl.07:30

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. Fordi Forever eier hele produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kan foretaket kontrollere og garantere høyeste kvalitet.

Å leve aktivt og ta vare på seg selv er og blir stadig mer populært, og flere og flere er interesserte i naturlige alternativ som gir de både kvalitet og resultat. Forever er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen kosttilskudd og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. 


 

Forever arbeider med Team marketing, et konsept som gir alle samme mulighet til å starte opp og drive en lønnsom virksomhet uten de økonomiske risikoene som et eget foretak vanligvis har. Forhandlerne er selvstendige og arbeider for seg selv, men gjennom Forever. Det betyr at vi får ta del av tryggheten det er å ha et sterkt varemerke og et godt etablert foretak i ryggen, men samtidig får vi selv bestemme over egen virksomhet, mål og framgang.

Alle forhandlere får støtte og opplæring fra både veiledere og fra Foreverkontoret. Hvis man velger å ta steget fra å bare engasjere seg i salg til også å introdusere nye forhandlere og coache disse til framgang, får de kompensasjon fra foretaket for dette arbeidet. Det er dette jeg ønsker å gjøre! Jeg ønsker å bygge meg et team med gode kollegaer. Engasjerte folk som ønsker å samarbeide, dele erfaringer og inspirasjon. Ønsker å vite mer om å jobbe i Forever- ta gjerne kontakt med meg: cdolsen1985@gmail.com

 

Fordelene med egen virksomhet er mange. Mulighet til å selv styre ditt arbeid og din inntekt er to av de. Resultat og inntekt er en direkte refleksjon av forhandlers arbeidsinnsats: du velger altså selv hva du vil oppnå med din virksomhet. Mange begynner i det små for å tjene litt ekstra penger, og kan etter hvert gå over til å forsørge seg på sin virksomhet- alt avhengig av hvilke mål de har. 

Direktesalg er alltid personlig og skjer aldri i butikk. Istedenfor møtes kunde og forhandler hjemme, på arbeidsplassen eller i andre sammenheng. Den personlige servicen er en viktig faktor, og i kombinasjon med den høge kvaliteten på Forevers produkter er det enkelt å bygge opp en fornøyd og lojal kundebase. 

Les mer om Forever på min nettside HER ♥


 

Å jobbe som selvstendig.

 • 18.07.2016 - kl.16:40

Hva jobber du med? Har du satt deg noen hårete mål her i livet, men de rundt deg tror du er sprø? Har du bestemt deg for å lykkes, men føler du møter for mange nei og for mye motgang på din vei? Det har jeg. Folk har ledd av meg. Noen ganger ler jeg litt av meg selv også, fordi det er jo helt sinnsyke mål jeg setter meg noen ganger, men jeg har sterk nok vilje til å le meg gjennom redselen for å feile, på veien mot å lykkes! Og når andre ler av meg, ler jeg av dem, for de ser tydeligvis ikke den gevinsten jeg ser, som jeg vil bli sittende med til slutt etter målet er nådd.

 

Mens andre jobber for en sjef hver dag, vil jeg være min egen sjef og bestemme over egen tid. Jeg vil tjene penger på lik linje som dem, men kanskje også mer. Jeg kan nemlig jobbe når og hvor jeg selv vil og ønsker, i alle land og til alle døgnets tider. Folk vil alltid være skeptiske og noen vil le; slik er det som regel i alle bransjer der en starter opp for seg selv. Mitt aller beste tips er å jobbe jevnt og trutt istedet for skippertak. Touch your business every day eller sett opp faste dager/timer til businessen. Det er lov å skyve på målene, men har du ikke noe du strekker deg etter vil det som regel ta lenger tid å komme dit du innerst inne ønsker. Jeg mener, jeg har termin i dag og skulle egentlig bare sitte å vente på at riene skulle sette i gang og at Lillebror skulle melde sin ankomst. Istedet fikk jeg en forespørsel fra ei på Instagramkontoen min. Hun vil gjerne vite mer om Forever. Jeg heiv meg rundt og sendte henne den informasjonen hun ønsket, og etter 5 minutter hadde jeg en ny forhandler i teamet. Hurra! Og siden hun også går hjemme i mammapermisjon ser jeg nå frem til nytt bekjentskap og mange hyggelige jobbtreff i året som kommer.

 

Ha en flott dag videre alle sammen, og ikke la noen få deg til å føle at du sikter for høyt. Ditt liv, din business, ditt valg ♥
 

Allsidigheten med Forever.

 • 14.07.2016 - kl.16:02

I dag hadde jeg en varelevering på bestselgere til hele familien! Jeg liker hvor allsidige Forever's produkter er og hvor plassbesparende det er på badehyllen når liten og stor kan bruke samme velvære - og hudpleieprodukter. Les gjerne mer om Forever's produkter på nettsiden min HER.

 

De siste ukene i mammapermisjon, uten at babyen har kommet enda, har vært mer som en slapp ferie, uten planer, reisemål eller mulighet for badestrandturer på grunn av skiftende vær og mye regn. Takk og lov for deltidsjobben i Forever og mulighetene til å sitte i sofakroken med mac'en, jordbærkurven, kaffe og koselige samtaler på nett med potensielle forhandlere og kunder. Dere har gjort ventetiden mitt litt bedre.

Kunne du tenke deg en slik deltidsjobb i sommer? Ikke nøl med å ta kontakt. Dette har jeg nå blitt god på, og lærer deg gjerne opp.

Hater du å stå tidlig opp på mandagene?

 • 04.07.2016 - kl.08:12

Jeg elsker mandager, fordi de symboliserer starten på en ny uke med nye muligheter, men samtidig så hater jeg å stå opp ekstra tidlig for å stresse til jobb, og verst av alt er den lange køen inn til byen. Jeg er en person som liker å sove til jeg våkner av meg selv, eller til guttungen kommer inn å vekker meg. Jeg hater lyden av vekkerklokken. Jeg står gjerne opp tidlig, men da liker jeg å subbe rundt i morgekåpen en halvtimes tid, mens jeg lager frokost, kaffe, sminker meg og nyter de første morgentimene i lag med guttungen.

Nå som jeg er gravid igjen kjenner jeg at jeg gleder meg til et år i permisjon, bare for å nyte de late morgene i koseantrekk med de beste jeg kjenner, nemlig barna mine. Disse tankene og ønskene har jeg bearbeidet og de har nå resultert i å bli et av mine fremtidsmål med Forever Living! Jeg jobber meg sakte, men sikkert opp en stødig business og i fremtiden kan inntekten min fra Forever være redningen på mine mandagsmorninger. En ekstra månedlig inntekt kan gi meg muligheten til å trappe ned stillingen min i den andre jobben, slik at jeg kan nyte mine ønskede, late mandagsmorninger med barna ♥

- MAKE YOUR OWN LUCK -


 

Jeg elsker alle mulighetene Forver gir. ALLE kan jobbe med Forever. ALLE har like store muligheter for å lykkes. ALLE ønsker hverandre godt og heier hverandre til toppen. Forever har regler som er like for alle forhandlere, og uansett hvor stor månedslønnen din i Forever er, så gjør vi alle samme jobben. Den som jobber mest tjener nok mest, men det fine med Forever er at du selv velger hvor mye du ønsker å jobbe og sånn sett også hvor mye inntekt du ønsker oppnå. Forever gir tilgang til store eventer, kurs, fester og konkurranser. Man kan hvert år kvalifisere seg for gratis ferieturer og kursopphold, betalt av Forever, all inclusive, med hele familien. Man kan kvalifisere seg for bilbonuser og store sjekker. Det er så gøy. Det er så givende. Det er så absolutt oppnåelig! Alle skattene ligger til rette for en og det er bare å forsyne seg av dem. Som en av mine kollegaer sier, alle har tilgang til skattekisten, men man må selv velge å åpne den og ta innholdet til seg.

Så, er du som meg, en person som hater å stå opp tidlig på mandagene? Bytt jobb da vel!

 

Les også: Vil du jobbe med meg?

My kind of lifestyle.

 • 01.07.2016 - kl.20:01

My kind of lifestyle ♥ The forever lifestyle

SHOP PRODUKTENE HER!

 

 

Salg av sommerprodukter.

 • 12.06.2016 - kl.21:55

Denne helgen har gått så alt for fort. Jeg har storkost meg i sosiale lag og bloggen har fått en liten pause fordi det har gått i ett. Produktsalg og oppfølging av kunder var også vært en stor del av min helg, og folk har virkelig fått øynene opp for solkremene og leppomaden med solfaktor. Store bestillinger er sendt inn. Det er sommer og knallvær, og mange har vært på stranden i helgen. Har du sikret deg sommerens must have produkter?

 

Solkrem / Sunlips (nå 2 for 1!) / Aloe vera (linket til min nettside)

Sommerplanene legges.

 • 02.06.2016 - kl.17:50

Solkremen er på, med en kald is i den ene hånden og kulepenn i den andre- for nå skal sommerplanene legges.

De siste dagene har vært så varme at jeg rett og slett har blitt utmattet og lat. Bloggen har blitt satt på hold og jeg har i stedetfor kost meg med tv-serier og is inne i skyggen. Graviditeten gjør at jeg praktisk talt smelter ute nå om dagen. 30 grader og vindstille er i det varmeste laget for denne hvalross-kroppen! Men, i dag lurte jeg meg ut. I skrivende stund sitter jeg ute på terrassen under en parasoll og med en stor solhatt og jobber litt mens Mini sover inne på sofaen. Tydeligvis varmt og utmattende for små kropper i sommervarmen også, så en powernap før middag må til.

Håper du har like flott sommervær der du bor. Nyt det, for den norske sommeren er dessverre veldig kort. Ha en fin dag videre!

Cheers to chicks getting checks!

 • 23.04.2016 - kl.21:56

Den siste uken har jeg fulgt med på gode kollegaer i det de reiste til Sør- Afrika, på safari, spa, spiste gode middager ute og overnattet på fem stjerners hotell. Jeg har sett de avbildet på spennende kurs og eventer hvor de har mottatt store sjekker med store summer. 

Se denne flotte gjengen! Og sjekk de summene! En velfortjent 13.månedslønn på grunn av den gode jobben de har gjort i løpet av det siste året. 

Jeg lar meg imponere og fascinere og kjenner inspirasjonen spire. Jeg skal snart gå hjemme et år i mammapermisjon - den perfekte tiden til å sette businesstøtet inn for fullt! Det hadde vært moro å få være med på Foreverreisen neste år. Da er det nemlig tur med cruisebåt og tur til Dubai som lokker. En drøm absolutt mulig å oppnå!

Jeg vet det er mange mennesker som følger med og gjerne ønsker å starte opp selv, men så våger de ikke. Mange er nok redde for å ikke lykkes, men man vet jo ikke hvordan ting kan utvikle seg med mindre man prøver! Det er mange mennesker som lykkes i Forever. Skandinavia er faktisk topp 2 i hele verden innad i Forever Living. Vi jobber med fantastiske kvalitetsprodukter, med en helt unik fornøydshetsgaranti. I tillegg jobber vi med å hjelpe mennesker til å nå deres mål og drømmer. En utrolig givende jobb! Man lærer mens man går, og jeg er helt sikker på at hvem som helst kan lykkes i dette selskapet. Det har jeg sett med mine egne øyne. 

En påspandert ferie, lommepenger og i tillegg en bonussjekk er bare noen av godene som Forever tilbyr, og jeg drømmer om å få en større bit av "Foreverkaka" dette året enn tidligere år. Words into action - Nå skal jeg nyte graviddager på sosiale medier, jeg skal føde et lite nurk og jeg skal bruke barseltiden min på sosialisering, salg og rekruttering. Forever er en generøs og fantastisk bedrift, og jeg ønsker å dele mulighetene med alle!

Er du nysgjerrig på hva Forever kan gi DEG? Send meg gjerne en uforpliktende mail på cdolsen1985@gmail.com

 

- Cheers to chicks getting checks! -

 

#foreverliving #foreverlifestyle

 

Mitt hvorfor.

 • 30.03.2016 - kl.11:40

De siste 5 månedene i mitt liv har nok vært noen av de tøffeste noensinne, allikevel har jeg nok vært sterkere enn noen gang. Det som ville knekt meg før, har ikke fått knekke meg denne gangen!

Når jeg tror ting ordner seg møter jeg stadig på en ny hindring. Slik er mitt liv. Jeg har alltid vært en følsom jente, jeg gråter når jeg møter motstand, men jeg reiser meg alltid! Tidligere med hjelp og støtte av min beste venn og mentor, mamma. Etter at hun døde har jeg måtte klare meg på egenhånd. Det har kanskje vært det tøffeste av alt- å ikke ha noen å dele følelsene mine med. Nye utfordringer møter meg hver dag, men en viktig ting mamma lærte meg er at "den som gir seg er en idiot!"

 

Jeg søker nå alenetid, filosoferer og planlegger. Jeg setter meg nå noen nye mål. Jeg vil klare meg selv nå, stå på egne ben og være uavhengig av andre. Jeg må bli den klippen for mine barn, som mamma var for meg. Mitt "hvorfor" er nok sterkere enn noen gang tidligere. Nå må jeg bare fortsette å gjøre jobben for å se de resultatene jeg ønsker!

Denne våren kunne blitt nitrist om jeg lot følelsene ta overhånd, men jeg velger å ikke la motgang knekke meg. Mitt "hvorfor" er å se resultater, i meg selv som person. Jeg vil lære nye ting, være fokusert og målrettet. Jeg vil jobbe meg opp en sikker business slik at jeg i fremtiden kan få mer fritid og familietid, samt sørge for en økonomisk sikkerhet.

Hva er dine drømmer? Vær ærlig med deg selv om hva du drømmer om, og pass på at drømmene er dine! Kortfattet ønsker jeg økonomisk frihet, men i personlig detalj vil det si at jeg ønsker meg fine ferier med familien hvert år, et møblert hjem, kanskje en hytte på fjellet, en dyr designerveske, motorsykkel, spabehandlinger og fine frisørtimer hver måned samt en jobb som betaler mye, uten at jeg trenger å jobbe meg i hjel! Alt dette kan Forever gi meg. Dette vet jeg med sikkerhet, og jeg har sett andre oppnå lignende mål, om ikke større! ALLE kan få det de vil, men det krever hardt arbeid og fokus over en viss tid. Skippertak fungerer ikke. Vil du, og har et hvorfor, finner du alltids tid og løsninger!

Vil du vite mer om Forever som arbeidsplass- send meg gjerne en uforpliktende mail: cdolsen1985@gmail.com

#jobbehjemmefra #fremtid

Lærdom gir suksess.

 • 12.03.2016 - kl.21:45

Dag 1 med kurs og opplæring er overstått, og det var (som alltid!) kjempemorsomt! Dagen startet med en kjørerunde for å levere ut varer og testerbager til kunder. Videre bar det til Ås for å møte teamet til produktopplæring. Dagen avsluttet vi på Tre Glass restaurant med god mat og drikke.

Det har vært en lang dag. Hodet er fullt av inspirasjon og jeg bruker kveldstimene nå til å ta notater, svare på mail og dele positive tanker i sosiale medier. Snart blir det å ta tidlig kvelden, for å være ekstra skjerpet og klar for morgendagens kurs. Jeg suger til meg informasjon og lærdom fra de beste om det å jobbe hjemmefra og å oppnå suksess. Det er veldig givende å få ekstra input på kunnskap og å lære nye måter å se Foreverbusinessen på. Det som er så fantastisk med nettopp network marketing og Forever er at det ikke finnes noen fasit på hvordan man kan jobbe. Man er sin egen sjef og velger selv hvordan man vil nå ut til kundene sine på, og sosiale medier er bare en av mange spennende måter å jobbe på.

Vil du vite mer om å jobbe jobbefra? Mail meg på cdolsen1985@gmail.com

Forever har plass til flere forhandlere! Jeg hjelper deg gjerne i gang.

Alle kan jobbe hjemmefra!

 • 11.03.2016 - kl.17:24

Lyst til å jobbe hjemmefra? Jeg kan love deg at det føles fantastisk! På en uke har jeg doblet teamet mitt og lønnen min. Vil du vite hvordan? Send meg en mail, cdolsen1985@gmail.com, så vil jeg gi deg alle mine begrunnelser for hvorfor Forever er den perfekte arbeidsplass!

 

Det gir en følelse av selvstendighet, mestring og stolthet når man ser at mål oppnås. Etter barnets leggetid er det overraskende hvor mye man rekker å gjøre på et par timer. Selv om det er fredag i dag ofrer jeg en god fest for er par timers konstruktivt arbeid. Skal uansett ut å spise middag med jentene i morgen, så jeg skal fortsatt ha helg! ;)

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits