Film fra min cover- up tattoo.

 • 11.12.2015 - kl.09:04Se videoen HER

Så var man i avisen igjen, og denne gangen i både trykk og på film. Ovenfor kan du se filmen. Den er kort og konsis om det å covre tatoveringer.

Nedefor kan du lese utdrag fra intervjuet.

 

Les også: Intervju i Romerike blad ( ang alle tatoveringene mine)


​FØR: tramp stamp!

 

Carina angrer tribal tatoveringen hun tok som 19- åring. Nå bytter hun den ut med en hodeskalle.

Det durer og går i tatoveringsnålen. På benken ligger Carina. Den gamle tribaltatoveringen skal snart trylles om til noe annet.

- Jeg skal dekke over den gamle tatoveringen med en annen tatovering. Jeg drar helt til Studio16tattoo i Jessheim fordi jeg vet Caroline er flink til å covre, sier Carina.

- Jeg gjør en cover- up om dagen, sier Caroline. Det har blitt populært. Laserbehandling er dyrt og gjør vondt. Det er mange som vil lage noe nytt og fint over det gamle.

 Carina lukker øynene et sekund. Nålen treffer med opptill 190 nålestikk i sekundet. Den gamle tatoveringen skal bort.

- Jeg var ung og tenkte ikke så mye over at jeg skulle ha den resten av livet. Det var veldig populært med sånne tatoveringer da.

 

ETTER: cover up resultatet- hva syntes du???

 

Carina har vært inne hos Caroline to ganger tidligere og tatoveringen har allerede begynt å ta form. En hodeskalle og noen roser lyser rødt fra korsryggen hennes.

- Det er mange som kommer inn for å dekke til eksens navn eller tatoveringer de har tatt i syden, sier Caroline.

Studioet hennes har klare regler, og 18 års grense. Carina smiler.

- Jeg syntes egentlig aldersgrensen burde vært enda høyere. Det er jo en grunn til at jeg er her i dag.

 

Intervju i Romerike blad.

 • 27.06.2014 - kl.22:31

For over en måned siden ca ble jeg intervjuet av Romerike blad angående tatoveringene mine. Hele saken falt bort, men så fikk jeg plutselig mail av sjefen selv som ønsket den publisert allikevel, men mer utfyllende. Jeg ble i dag oppringt for et fyldigere intervju og innlegget ble skrevet om og lagt ut på nettsiden dere. Les hele saken <HER>

Utdrag fra intervjuet:

-Det er et lite adrenalin-kick. Jeg har nok fått litt blod på tann. Jeg har bare såvidt begynt, det blir nok flere tatoveringer, forteller Carina Chanel (28) fra Enebakk.

-Det er en slags avhengighet som er veldig vanskelig å forklare. Det er så mange fine motiver å dekorere kroppen med, og man finner alltid nye. For meg handler det mye om symmetri, og at motivene mine skal matche hverandre. Jeg tror alle har en individuell årsak til at de blir litt "avhengige", forteller Carina.

-En venninne som har mange tatoveringer sa til meg «Jeg lover at du vil ha flere etterhvert». Det trodde jeg ikke på da, men det fikk hun rett i. Mye vil ha mer, og når man først begynner å tatovere seg føler man seg litt som et halvferdig maleri. Det ser mangelfullt ut, det er alltid noe man kan bygge videre på, sier hun.
-Noen dager angrer jeg, og tenker at jeg skulle ønske jeg ikke hadde noen tatoveringer. Være et blankt lerret. Andre dager tenker jeg at jeg vil ha flere tatoveringer, og føler meg halvferdig.

Hva er den mest betydningsfulle tatoveringen du har?

-Det er fødselsdatoen til sønnen min. Det er den tatoveringen som betyr mest for meg.

H#shtags: #tatoveringer #intervju #romerikeblad

Intervju i Enebakk avis.

 • 20.06.2014 - kl.10:00

Nå er det to uker siden jeg fikk besøk av naboen/ journalisten i lokalavisa her i Enebakk. Jeg serverte kaffe og friske jordbær. Vi nøt kveldssolen og snakket om løst og fast. To ganger har dette intervjuet blitt utsatt publisert, men i går var jeg på plass i butikkhyllene!

Avisen hadde kommet over innlegget mitt om badeutfordringen som tok helt av på Facebook. Jeg lagde min egen vri på det hele og fikk drastisk, økt lesertallet. Se hele innlegget <HER>

Ellers snakket vi generelt om bloggen min, interessene mine og hverdagen som blogger. Her er noen utdrag fra artikkelen:

"-Du har som alle andre en travel hverdag. Hvordan får du tid til alle blogginnleggene?
- Jeg blogger for det meste fra mobilen. Det kan jeg gjøre i lunsjen på jobben eller når guttungen bader. Da henger jeg enten opp klær eller legger ut bilder fra tidligere på dagen. Jeg bruker de små 5- minuttene godt, sier hun med et smil.
-Blogginnleggene er gjerne godt gjennomtenkte. 5 minutter?
- Det hender de er forhåndsskrevet. Jeg kan skrive en fem- seks innlegg og porsjonene de ut i løpet av dagen, avslører Carina.
- På den måten kan jeg være en blogger i farta, og samtidig fortelle ting mellom linjene."

"-Hva mener du om nettmobbingen unge er utsatt for?
-Man må vise nettvett og blogg.no har kommet med retningslinjer som sier at man heller bør sørge for trofaste lesere og positivt innhold (om å unngå seksuelt provoserende bilder og blogginnhold som trekker leser, men dessverre mye negative tilbakemeldinger). Får man ufine kommentarer så slett dem og blokker brukeren."

"Carina er selv en ivrig blogglesere og blant de mest kjente finner vi fotballfrue.
-Jeg føler at jeg byr mer på meg selv, viser den jeg er og får tømt meg for tanker, mens fotballfrue byr mer på inspirasjon".

Alvor, humor og ironi går om hverandre på min blogg. Takk for at du tittet innom!

H#shtags: #blogg #media

Intervju i FHM.

 • 09.05.2014 - kl.07:00

For en stund tilbake, i november 2013, ble jeg intervjuet i herremagasinet FHM. Her ble jeg og fem andre jenter spurt om sex stillinger. Jeg kommer dra en snakkesalige familie og jeg er vant med sexprat til og med på de fineste tilstelninger. I min familie finnes ikke skrupler for slikt og jeg hadde ikke noe problem med å svare ærlig på spørsmålene som ble stilt. Hadde du turt å stille opp på noe slikt?

Hva er favorittstillingen din? Misjonær. Der kan man komme ganske dypt inn.

Hvilken stilling liker du dårligst? Stående siden samboeren min er mye høyere enn meg.

Hvilken stilling tror du er guttenes favoritt? Jenta sittende på toppen, uansett vei. Da får de enten se fine pupper eller en fin rumpe.

I hvilken stilling føler du deg mest sexy? På toppen, hvor jeg kan dominere. Hehe.

Hva er den rareste stillingen du har prøvd? Jeg hadde en huske til å henge på døra, men den ble aldri brukt. Det ble for avansert.

Er det noen stillinger som funker i teorien, men ikke i virkeligheten? Ja, stående. Da bør man i så fall være like høye.

Er det noen stillinger du ikke liker så godt selv, men som du blir med på for guttens skyld? Nei. Det er vel noe godt ved alle stillinger?!

Har du noen gang skadet deg ved å prøve ut en heftig stilling? Doggy kan gjøre litt vondt når penis sklir og treffer feil hull litt for fort!

Og med den billedlige setningen avslutter jeg innlegget...


#fhm #media #intervju

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits