Så kom endelig snøen!

 • 29.01.2017 - kl.20:00

Denne helgen har vi kost oss masse ute. På lørdagen var det overskyet, men fint. Og i dag kom endelig snøen! Den har vi ventet på i hele vinter, og da måtte vi selvsagt ut å lage engler.

 • Kommentarer: 0
 • 29.01.2017 kl.20:00 | Kategori:Blogg

Det er naturlig å sammenligne /sponset video/

 • 26.01.2017 - kl.10:57

Restplass.no er en av landets største destinasjoner for feriereiser, og tilbyr sammenligning av priser fra samtlige av markedets største reise- og turoperatører. Visste du at januar og februar er tiden på året flest nordmenn planlegger og bestiller sommerferien sin? Restplass.no hjelper deg å sammenligne priser på hotell, fly og charterreiser, og gir deg til en hver tid den billigste tilgjengelige prisen på samtlige turer fra fra de største ferieoperatørene.

Så, hvem skal være med ut å reise??? ♥


 

Ja, en tur til varmere strøk hadde vært noe. Jeg har tidligere på bloggen snakket om å reise på sydentur med barselgjengen, og det skal du ikke se bort ifra skjer etterhvert, men vi har ikke fått bestilt noe enda. Derimot har jeg en sønn hjemme som etterspør sol, palmer og varme badebasseng. Han vil ut å fly, sier han. Og det vil jeg også. Vi har nå flyttet, og med det fått mer utgifter enn tidligere. Siden jeg går hjemme i mammapermisjon nå har jeg mindre utbetalt i lønn enn til vanlig. Det betyr, skal vi til syden så må vi faktisk sammenligne priser. Vi må finne det billigste, men som allikevel er bra, og en restplass er nå helt supert for både lommeboka og reiselysten. Man vil jo ha mest mulig for pengene sine.

 

Hvem lot seg friste av sydenvarme og iskrem nå? ♥

/sponset innlegg/

 

 • Kommentarer: 1
 • 26.01.2017 kl.10:57 | Kategori:Blogg

Lillebror 6 mnd - tiden flyr!

 • 19.01.2017 - kl.08:00

Tenke seg til, lillebror er 6 mnd i dag! Hvor ble tiden av?

Jeg syntes ikke det er lenge siden jeg fant ut at jeg var gravid for andre gang. Graviditeten gikk fort denne gangen. Sikkert fordi jeg var opptatt med Storebror og jobb mens jeg gikk og ruget. Og plutselig kom Lillebror, dagen etter termin. Så fort vi kom hjem fra sykehuset gikk hverdagen sin gang og i tillegg til å være hjemme hele dagen med minstenmannen har jeg hatt fullt opp med størstemann på ettermiddagene og kveldene. Og derfor flyr tiden! Det skjer noe hver dag, hver time, hvert minutt.

6 mnd nå. Snart 6 år..! Det er bare å lukke øynene en stund, suge til seg alle inntrykk og samle minner, for plutselig flytter´n hjemmefra... 

 • Kommentarer: 1
 • 19.01.2017 kl.08:00 | Kategori:Blogg

2017 kan gi oss ALT!

 • 08.01.2017 - kl.23:12

Full av ny visdom, energi og engasjement! Denne lørdagen var jeg på forelesning med Dave O'Connor (Google han!) og han både imponerte og engasjerte. Jeg skrev notater så blekket sprutet og jeg dro hjem med masse inspirasjon og en stor sult på å nå mine mål. Jeg satte meg også nye mål for businessen min og fremtiden min samme kveld. Og nå skal det jobbes! 2017 blir året jeg skaffer enkeltmannsforetak for jeg ønsker jobbe meg opp til en god og stabil deltidsinntekt.

Å oppnå suksess handler kun om å gjøre jobben! Det hjelper ikke å sitte på store drømmer om man ikke jobber for å nå dem. En av mine drømmer er å kunne bestemme min egen arbeidsdag og dermed ha mer tid med barna. Forever kan gi meg det, men da må jeg ut å gjøre jobben. Legger jeg grunnlaget nå kan jeg om kort tid oppnå det målet ❤

 

Businessen jeg jobber i er en relasjonsbusiness og handler mye om å knytte kontakter og fellesskap. Jeg elsker å dra på kurs og få tips av mennesker som har oppnådd mye, men jeg elsker også mitt eget team, deres meninger og måten vi kan samarbeide på, dele erfaringer og heie hverandre opp for å nå målene vi setter oss. La oss jobbe! Gleder meg til å se hva 2017 har i vente for oss? Kanskje du vil være en del av teamet vårt?

 • Kommentarer: 1
 • 08.01.2017 kl.23:12 | Kategori:Blogg

2016 > 2017

 • 30.12.2016 - kl.00:10

Å jul med din glede! Og snart et nytt år.

Tiden flyr og et år har raskt gått forbi. Jeg har gått gravid, rukket føde og er nå den lykkelige mor til verdens to vakreste gutter. 2016 har vært et tøft år med tanke på savnet etter min mamma, men samtidig et av de beste årene i mitt liv på grunn av at jeg ble mor for andre gang. Snart venter 2017 med nye muligheter og jeg skal gå inn i det nye året med planen om å gjøre dette året til et av de aller beste, i kjærlighet, trening og økonomi.

Må dere få en fantstisk nyttårsfeiring! Selv skal vi feire med familien her hjemme. Jeg teller ned timer til høy champagneføring, pakkelek og deilig kalkunmiddag disket opp av kjæresten. Hva er dine planer for nyttårsaften?

 • Kommentarer: 0
 • 30.12.2016 kl.00:10 | Kategori:Blogg

Let the sunshine in (sponset video)

 • 13.12.2016 - kl.14:09

Jeg elsker å bo i Norge. Vi får oppleve alle de fire årstidene. Den deilige våren med fuglekvitter og snø som smelter. Sommer med sol og lange utekvelder. Høsten med fargerike blader og innekos foran peisen, og vinteren med snødekte vinterfjell og koselig førjulstid. Som nå. Det er bare litt over en uke til jul, og bare en halv måned til nyttår. Snøen har ikke kommet her på Østlandet enda, men jeg krysser fingrene for at den kommer til jul. Jeg ønsker å bygge snømann og ake med barna i romjulen, og når nyåret kommer, våren smelter snøen igjen og den blir liggende møkkete, da stikker vi til syden!

Jeg nærmer meg halvveis ut i mammapermisjonen, og i barselgruppen har vi snakket om å rømme fra gubbe og hus og ta oss en hopp- på- tur til syden en uke i begynnelsen av 2017. Som en julegave til oss selv fra oss selv, for det sosiale med gode venninner og for lek og moro med babyene. Mammapermisjon er et privilegiet, men det blir faktisk litt kjedelig å gå hjemme hver dag i lengden, så et avbrekk fra hverdag, hus- og klesvask hadde vært deilig. På tide å slippe litt solskinn inn i hverdagen. På tide med en sydentur!

 

Jeg har reist en del i løpet av livet mitt og alltid vært fornøyd med reisene bestilt via Star Tour, både reisemålene og hotellene. Nå har Star Tour skiftet navn til TUI, for verden står ikke stille. Det gjør ikke de heller. Nå har de nytt navn og tilbyr også nye spennende reisemål, nye moderne hotellkonsept og smarte digitale løsninger. Gjør som meg, drøm deg bort i denne videoen, og bli med på en tur i vinter. Unn deg tropisk klima, palmerike strender og turkist hav. 

/sponset video/

 • Kommentarer: 0
 • 13.12.2016 kl.14:09 | Kategori:Blogg

Bloggendringer og et ønske om tilbakemeldinger.

 • 02.11.2016 - kl.20:40

Dette er hva som opptar mesteparten av tiden min om dagen. Barna ♥ Jeg tenkte at jeg skulle være flink å blogge daglig, om ikke flere ganger om dagen, nå som jeg går hjemme i mammapermisjon, men den tiden jeg trodde jeg skulle få hver dag til sofakos og blogg har vært ikkeeksisterende. Hverdagene mine har blitt annerledes prioritert enn først tenkt, men til det positive vil jeg si. Jeg har begynt å trene aktivt, hver eneste morgen sammen med en venninne, i tillegg til mor og barn time hver torsdag samt lange trilleturer. Titt og ofte er det også barseltreff, babysang og babysvømming/ turer til Askimbadet. Så altså... jeg kan vel telle på en hånd de dagene jeg faktisk har hatt tid til å sitte på rævva i sofaen de siste 3,5 månedene. Og etter at eldstemann er hentet i barnehagen i 15.00 tiden går det et par timer til hus og klesvask, middag, Legobygging og lek før kveldsstell og bok på sengekanten. Så skulle man tenke at jeg i hvertfall får et par timer for meg selv på sofaen etter det, og tid til bloggingen, men neida, for da må jo vaska henges opp, matpakker smøres, og minstemann legges. Og etter det er jo jo rett og slett skutt...

Prioriteringene mine har deffinitivt blitt annereledes etter jeg ble tobarnsmor. Barna kommer virkelig i første rekke og selv om jeg knipser en haug av bilder daglig og gjør masse moro med ungene som kunne vært blogget om, så har jeg faktisk blitt litt for lat til å dele det her. Det går jo så mye fortere å snappe et bilde i farten eller dele et blinkskudd på Instagram. Bloggen er mer tidkrevende og jeg kjenner at interessen for å sitte med nesa ned i tastaturet har dabbet noe av de siste månedene. Fra blogg til Lego. Det er slik livet mitt har blitt.

 

Bloggen vil ikke forsvinne. Endelig hadde jeg begynt å få faste lesere og stort lesertall, men det er ikke viktigere for meg enn kvalitetstiden med barna. Blogginnlegg vil komme med jevne mellomrom, men daglig, eller flere innlegg om dagen, det kan jeg faktisk ikke love dere lenger. Jeg brukte å skrive om innkjøp til barna, reiser, flytteprosessen som vi er i samt innlegg om skjønnhet og velvære, men siden trening også er noe som opptar mye av tiden min nå så kanskje det blir mer fokus på det her inne etterhvert. Akkurat nå er bloggen en ren oppsummering av livet mitt, men jeg har lenge vurdert å tematisere den. Som gravid var jeg inne på tanken om en mammablogg, men bloggens tittel er jo mitt navn, ikke barna sine, så kanskje fokuset faktisk bør være på meg. Hva tenker dere om en trening, helse og velvære blogg? Ønsker gjerne ærlige tilbakemeldinger av alle slag.

 

 • Kommentarer: 4
 • 02.11.2016 kl.20:40 | Kategori:Blogg

Sånn går no dagan... Og dem bare flyr!

 • 28.10.2016 - kl.23:09

Det har vært lite blogging den siste tiden og det er fordi dagene bare flyr fra meg! Det har vært ulike familiære årsaker til at jeg ikke har sittet så mye foran mac'en, men det nye familiemedlemmet er egentlig grunn nok i seg selv også. Jeg elsker å bruke tiden min med han og på kveldstid, som vanligvis er bloggtid, da er han veldig våken, leken og skravlesjuk.

Den siste tiden har også gått med til mye trening. Jeg trener styrke stort sett hver morgen med en venninne, samt at jeg på torsdager går på mor/ barntime og når det er solskinnsdager går jeg ofte lange trilleturer også med venninner eller barselgruppen. Så ja, dagene flyr. Har stort sett fulle dager på lik linje med gubben som jobber, og jeg er ikke hjemme før i tretiden etter å ha hentet eldstemann i barnehagen, og da er det kun tid for middag, nattstell, bok på sengekanten og babykos.

I morgen skal vi ha navnfest for minstemann, så dagen i dag har gått til trening og baking. Jeg har også hentet eldstemann i dag etter at han har vært hos besteforeldrene sine i tre dager. Gud som jeg har savnet han. Man er jo tross alt vant med å ha en person hakk i hæl hele dagen. En som spør og graver om alt, en som leker brannmann og uler konstant, en trøtt kosegutt på kveldene og det var godt å få han hjem igjen nå.

I kveld har jeg testet Toning kitet fra Forever. En krem som varmer og strammer opp. Jeg smurte inn hele magen og satt en time i sofaen innsurret i plastfolie. Får prøve dette noen kvelder fremover nå, så håper jeg på slankere midje mot jul, med hjelp av tonerkremen og styrkende mageøvelser. Jeg har fått skikkelig treningsglede nå og har begynt å like styrketrening. Før var jeg mer glad i saltimer, men nå er jeg motivert for å bygge opp kroppen. Drømmen er vel en bikinifitnesskropp, bare uten å skulle stille den ut. Et greit mål det!

Om du syntes det blir lenge mellom bloggoppdateringene mine så skal det sies at jeg er enda mer aktiv på Snapchat, hvor bildene ovenfor er fra. Legg meg gjerne til og følg meg der: carinachanel Jeg følger tilbake.

 • Kommentarer: 1
 • 28.10.2016 kl.23:09 | Kategori:Blogg

A mothers hug...

 • 11.10.2016 - kl.14:11

I dag har det gått 1 år. Jeg savner deg like mye nå som da. Om ikke mer. Jeg kunne ønske du fikk mere tid med barnebarna. At du kunne være der under graviditeten og få hilse på Lillebror. Vi kommer alle sammen å besøker deg i himmelen en dag. Storebror har nemlig sagt at han skal lage en gul rakett til oss så vi kan fly opp og ta en kaffe med deg og Gud (som visstnok er sjefen i himmelen!)

 

Elsker deg mamma!

 • Kommentarer: 0
 • 11.10.2016 kl.14:11 | Kategori:Blogg

Rain is just confetti from the sky.

 • 08.10.2016 - kl.22:08

I dag regnet det på morgenen og det blåste kaldt. Jeg tok meg en kjapp tur på grava til mamma for å plante lyng og gjøre det høstfint der, men utenom det har vi holdt oss inne i dag. Vi har hatt besøk, kost oss med lunsj og barna våres har lekt harmonisk sammen med biler, Lego og Lykketroll, mens Lillebror fikk kose i armkroken og leke i babygymen i dag. Antrekket hans er spesielt valgt ut for dagens vær. Er det ikke søtt?

Jeg kjenner at i morgen må jeg ut en tur uansett vær. Litt regn har aldri skadet noen. Det er derimot forfriskende og det gjør luften ute frisk og god. Og så lenge man kler seg godt er det ikke noe negativt ved å være ute i slikt vær. Blir man litt kald er det dessuten bare ekstra deilig å komme inn i varmen etterpå, kose i sofakroken under et pledd med varm te eller kakao. Jeg elsker høsten! ♥

/ Ellos kids tredelt sett / adlink

 

 • Kommentarer: 1
 • 08.10.2016 kl.22:08 | Kategori:Blogg

De tåpeligste halloweenkostymene.

 • 01.10.2016 - kl.08:00

OMG, jeg dævver! Jeg tittet innom Coolstuff sine nettsider for å se etter morsomheter å kunne gi bort i julegaver (ja, jeg vet jeg er tidlig ute!), men da kom jeg over halloweenkostymene og ble sittende å scrolle meg nedover. Jeg fant en god del, rett og slett tåpelige kostymer. Orginalitet lenge leve altså, og mest sannsynligvis blir man den eneste på festen med akkurat det kostymet!

Jeg personlig syntes at halloweenkostymer bør være skumle og representere døden eller hekseri. Halloween har alltid hatt et karnevalpreg, men på denne kvelden er det dødens kostymer som gjelder. Slik som zombier, skjeletter, død brud, demonmasker og lignende. Oppfatningen går ut på at magi og naturkrefter er på sitt sterkeste nettopp denne kvelden. At det var åpne kanaler til det hinsidige. Det er derfor halloween også har med hekser og trolldom å gjøre.

Opprinnelsen til Halloween-feiringen finner vi blant irske og britiske innvandrere til USA på midten av 1800-tallet. De tok med seg en lang hedensk og kristen tradisjon knyttet til død og gjenfødsel. Halloween har nok med årene blitt mer preget av butikkenes ønske om mersalg og gamle tradisjoner byttes mer og mer ut med et ønske om en skikkelig fest, eller barnas ønske om å tigge til seg godteri. Så om du setter gamle tradisjoner til side og kun ønsker kle deg ut for moro skyld, hvor romantisk er det ikke å matce kjæresten? Han er bacon og du er egg. Eller hva med et banankostyme, en kjempebaby eller en naken bestemor med hengepupper! Klikk deg innom og finn kostymene som ingen andre har.

 

Bacon/ Egg/ Kjegle/ Sjiraff/ Kakerlakk/ Oppblåsbar drakt(blåbær?)

TRICK or TREAT? 

 • Kommentarer: 2
 • 01.10.2016 kl.08:00 | Kategori:Blogg

Trilletur til skistua som selger verdens beste kanelboller!

 • 27.09.2016 - kl.23:29

Det var den overskriften liksom, men det sier alt! I dag trillet jeg og to venninner tur inn til Vangen skihytte i Enebakk (Østmarka). Det er en perfekt tur på nærmere 4 km hver vei, med grusvei og litt oppoverbakker slik at man faktisk kjenner man kan bli litt svett og ta det som lett treningsøkt. Og det beste med det er at man fint kan unne seg ei kanelbolle til kaffen når man kommer frem! For de bollene er faktisk de beste jeg noen gang har smakt. Og de var i dag i tankene mine hele veien inn og en stor motivasjon for de kjipe oppoverbakkene. Hehe.

Jeg trillet ofte turer hit da Storebror var baby også og jeg var i mammapermisjon, og jeg har siden tatt meg turen innom i helger. På vinterstid er det ofte skirenn og kos med kakao foran peisen der, og på sommeren er det dyr som hester, geiter, griser og høner blant annet som man kan hilse på. I dag la jeg også merke til at de hadde lagd en liten klatrepark for barna der. Hit kommer vi absolutt til å fortsette trille turer og nå er jo eldstemann såpass stor at han sikkert orker å gå inn selv.

 • Kommentarer: 2
 • 27.09.2016 kl.23:29 | Kategori:Blogg

Jeg vil se hele verden- sponset video.

 • 24.09.2016 - kl.14:31

WANDERLUST; a strong desire or urge to wander or travel and explore the world.

Reiser er det eneste man kjøper som faktisk gjør en rikere. Reising beriker livet mitt, og jeg elsker det. Jeg har bloggen min, Foreverbusinessen samt at jeg skriver på en barnebok og jeg håper på å kunne ta disse jobbene med meg videre i fremtiden, gjøre mer av det og kunne leve en laptop livsstil. Det vil si at jeg kan jobbe fra hvor hen jeg måtte ønske i verden. Å reise gir meg påfyll av energi og livsgnist. Jeg lar meg imponere og inspirere, kreativiteten min får vokse og kan ta meg nye veier både i bloggingen, businessen og som forfatter. 

LIFE IS AN ADVENTURE. OH DARLING, LET´S BE ADVENTURERS!

Takket være innovative mennesker langt tilbake i tid, er ikke verden så stor som den en gang var. Med fly kan du befinne deg på andre siden av jorden bare i løpet av en halv dag. KLM har alltid vært i førersetet når det kommer til innovasjon, og er for eksempel det flyselskapet som var først ute med å fly over Atlanterhavet og en av de første til å ta i bruk jetmotorer. Nå har de også roboter som hjelper kunder på flyplassen. De er også nr 1 innen bærekraftighet og har nå fly som går på biobrensel. Det er jo fantastisk! Med alle mulighetene vi har nå, med all kunnskapen vi sitter på og med alle drømmene vi bærer, hvor vil det hele ende? Jeg vet ihvertfall at jeg skal fortsette å reise verden rundt, og gjerne med KLM da de stadig overrasker med sin gode eknologi og kundeservice.

 

 

I HAVEN´T BEEN EVERYWHERE, BUT IT´S ON MY LIST

/sponset innlegg/

 • Kommentarer: 1
 • 24.09.2016 kl.14:31 | Kategori:Blogg

Riga baby!

 • 19.09.2016 - kl.15:57

Helgen fløy så fort forbi. Vi tilbragte den i Riga med jobben til samboeren min. Det var litt jobbtur, men også masse tid til kos. Mens gutta jobbet og var på bilmuseum blant annet så brukte vi konene tiden på trilletur, shopping og gode lunsjer. På kveldene hadde vi felles middager ute på fine restauranter, og vi fikk også tid til late morgener og kjærestetid i den store hotellsengen, med tven på og litt babykos. Selvfølgelig måtte minstemann være med oss, men han har vært kjempesnill under hele oppholdet og en fryd å fly med. Han sov godt på fanget mitt begge veiene, fikk litt oppmerksomhet fra damene på raden foran oss som syntes han var helt nydelig, også tullet han litt med mannen på raden bak oss.

Da vi kom hjem i går var fortsatt eldstemann våken og han fikk en gave av meg, kjøpt på turen, som han hadde ønsket seg lenge. En skurtresker! Var overrasket over at jeg faktisk fant det. Han var i stor ekstase, kjempefornøyd og fikk leke med den en times tid før natta. Det ble langt over leggetid og han fink fridag fra barnehagen i dag for å være sammen med meg og Lillebror hjemme.

 • Kommentarer: 1
 • 19.09.2016 kl.15:57 | Kategori:Blogg

Lillebrors første båttur.

 • 13.09.2016 - kl.23:59

I helgen var det, som nevnt i tidligere blogginnlegg, lillebrors første båttur. Lillebror nærmest druknet i sin nye vest, men den hadde god polstring og fin støtte i nakken, så han sovnet faktisk på veien over fjorden. Og med en stolt storebror som passet på.

Lillebror var bare 7 uker første gang han kjørte båt. Storebroren var 9 uker første gangen. De skal tidlig krøkes disse gutta vår, gode sjømenn skal bli! Vi er ofte på fjorden, eller rettere sagt på Bergholmen i Drøbaksfjorden. Jeg merker at eldstemann er svært trygg i vannet og elsker sjøliv, sjøluft og racerfart! Han skal tilbake allerede denne helgen, sammen med bestemor og bestefar. Han gleder seg og teller ned dagene. Han kunne nok ha bodd på fjorden! Får håpe lillebror finner samme interessen for dette når han begynner å gå og kan utforske litt mer han også.

 • Kommentarer: 4
 • 13.09.2016 kl.23:59 | Kategori:Blogg

Her hviler jeg tankene.

 • 13.09.2016 - kl.00:11

Helgen har flydd forbi uten at jeg egentlig har gjort noe fornuftig. Det vil si, det har vært fornuftig for min mentale helse, nemlig å sitte på berget å se ut over havet. Vi har vært på fjorden i helgen med hele svigerfamilien min, spist gode middager og bare kost oss i lag.

Her ute, på Bergholmen i Drøbak, hviler jeg tankene mine. Her planlegger jeg også de kommende blogginnleggene mine samt planene videre for Forever businessen min. Helgen er nå over, og det er på tide å gjennomføre. Blogginnleggene har latt vente på deg i helgen, men nedenfor kommer det nå noen bilder fra helgen, så kan dere se hvor fantastisk det er her. Og øya er åpen for alle, så har du båt er du hjertelig velkommen til å titte innom!

Det er lett å ta livet med ro og bare nyte tid og sted, når man vet at barna også storkoser seg. Storebror har stort sett brukt helgen til å fiske krabber og samle glassmaneter i håven. Lillebror har vært på koserundtur. Nedenfor ler han godt av sin tante Marthe og til høyre nyter han et varmt melkemåltid trygt plassert i bestemors armkrok.

 • Kommentarer: 2
 • 13.09.2016 kl.00:11 | Kategori:Blogg

Helt på jordet!

 • 05.09.2016 - kl.23:23

I dag har vi bokstavelig talt vært helt på jordet!

I dag fikk vi komme på gårdsbesøk hvor de klipte korn, og Storebror fikk til og med være med å kjøre skurtreskeren. Han fikk også opplæring i maskineriet og fikk leke i hengeren oppi alt kornet. Og det hele var stor stas, og absolutt en opplevelse som vil bli snakket om i mange dager fremover.

Etter arbeid på jordet ble vi invitert hjem til bonden på kaffe og vafler. Det ble en kjempekoselig ettermiddag. Det viser seg å være positivt å være helt på jordet!

 • Kommentarer: 1
 • 05.09.2016 kl.23:23 | Kategori:Blogg

Positivitet er et valg.

 • 31.08.2016 - kl.09:24

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smykk deg i kjærlighet!

/Smykke sponset fra Korspaahjertet/

Stå opp hver dag med et smil om munnen.

Lag deg selv en god dag.

Positivitet er et valg som blir til en livsstil.

 

Det har vært en del situasjoner i livet mitt siste året som har gjort meg både deprimert og trist, men oppi det hele ble jeg også gravid og det var den mest fantastiske følelse i verden. Humøret mitt har svingt veldig og hormonene har styrt meg mer enn viljen min. Nå er derimot hormonene i sjakk og jeg kan begynne styre hverdagen min og humøret mitt lettere. Det er fortsatt ting som har innvirkning på meg, men jeg velger nå å se forbi dette. Jo mere fokus de negative tingene får, jo mere vil irritasjonen omkring det vokse. Jeg velger å gå andre veier- mot nye mål for egen fremtid, egen mestringsfølelse og glede. Jeg omgås nå mennesker som gir meg positiv energi, som barselgruppen min og gode kollegaer i Forever. Jeg drar på ulike eventer og kurs for egen utvikling, men også hyggelige turer og samlinger for å glede barna. Jeg elsker å finne på ting med barna. Er det noe som absolutt gir meg positiv energi her i livet så er det å se barna mine fornøyde. Det er to ting jeg skal være fremover- businesskvinne for egen mestringsfølelse, samt verdens beste mor ♥
 

 • Kommentarer: 1
 • 31.08.2016 kl.09:24 | Kategori:Blogg

Ønsker meg ku!

 • 29.08.2016 - kl.14:43

OMG, i går var vi på åpen gård og jeg forelsket meg tvert i kuene der. SÅ søte med lang lugg. Og noen av de var såpass små at jeg lett kunne stjålet med meg en i bagasjerommet på bilen..!

Jeg ønsker meg en ku! Virkelig. Hadde jeg kunnet bli bonde hadde jeg deffinitivt vært kubonde og eid en haug av kuer for melkeindustri, avl og veldig masse kos. Er du ikke enig i at de er fantastisk søte?

 • Kommentarer: 2
 • 29.08.2016 kl.14:43 | Kategori:Blogg

10 ting jeg elsker.

 • 25.08.2016 - kl.08:34

I dag våknet jeg med et smil om munnen, klar for en ny dag, positiv til hva den kan tilby meg.

Jeg ønsker å ta tak i de tingene som jeg elsker her i livet og bli flinkere til å sette dette først, samt å fokusere på min egen glede. Høsten kommer snikende og ofte blir jeg trøtt og sliten i grått vær, men det er derfor viktig å huske på hva som gjør meg glad, og holde hardt på disse tingene.

Jeg elsker:

Å snu dyna når den er varm, så jeg får den kalde siden ned.

Å høre min eldste sønns latter. Den er så ekte og trillende. Den er smittende.

Å legge babyen på brystet og kjenne hans hjerteslag mot mine. Det øker lykkehormonet i meg og roer meg.

Å svette skikkelig, etter en tøff trening for eksempel, for så å kunne ta en lang, velfortjent dusj etterpå.

Å kjøpe gaver til folk, og overraske dem. Men jeg elsker også å få gaver selv!

Å få hodebunnsmassasje hos frisøren.

Å nyte bare en' kald pils eller ett glass rødvin på kvelden når barna er lagt og jeg er ferdig med alt husarbeid.

Å jobbe sammen med positive, gode kollegaer.

Å nå de målene jeg setter meg.

Å få likes på innleggene mine i sosiale medier.

 

Hva gjør deg lykkelig?

 

 • Kommentarer: 3
 • 25.08.2016 kl.08:34 | Kategori:Blogg

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser

  hits