hits

Ansiktsmaske og sitronolje- hva det er bra for.

 • 16.10.2016 - kl.10:51

Hver måned presenterer Forever Living et produkt med større fokus og nå i oktober måned er fokuset på egenpleie og produktet er den fantastiske Marine mask. Forever Marine Mask rengjør i dybden samtidig som den gjenoppretter hudens balanse. Dette skjer ved hjelp av naturlige havsmineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene til Aloe vera, honning og agurk. Den inneholder dessuten rosmarin, som virker både rensende og stimulerende på huden, og naturlig E-vitamin, som er en antioksidant. Masken er lett å påføre og gjør at huden føles frisk og smidig.

Månedens tilbud er rett og slett en supergod deal,

når du kjøper Marine mask får du med en GRATIS sitronolje (oljen kan også kjøpes separat).  

Hørt om sitron og sitronolje: 
Det trengs ca 3000 kg sitroner for å lage 1 kg eterisk olje. 

Sitron er oppløftende og oppfriskende. Ha olje i en skål med vann og sett i rommet (oljen kan IKKE drikkes).

Sitronolje må ikke brukes i sol, og alle sitrusoljer har en levetid på ca 6 måneder (hvis den skal på huden, til andre ting kan du bruke den lengre) 

Sitron(olje) blandes godt sammen med lavendel (olje)

Sitronolje er fin for fet hud, og mot munnsår (da ville jeg tatt 1-2 dråpe i ss vann og dyppet såret m q-tips)

Sitron sies å blekne fregner om man bruker det daglig over en periode, men husk å lage en svak blanding. Denne oljen kan gi hudirritasjoner og forbrenninger hvis den er for konsentrert!

Ved herpessår, bihulebetennelse eller halsbetennelse kan det forsøkes å puste inn som damp eller smøre på hals 1-2 dråper sammen med 1ss matolje, helst oliven olje.

Sitronolje er fin å bruke i søppeldunken, støvsugeren og når man vasker kjøkken (2-5 dråper olje på kluten når jeg skal vaske inni stekeovnen. Den blir skinnende blank), på hvite malte vegger (der har jeg 2-4 dråper på en fuktig klut og vips!) Ellers er den super mot skolukt, spesielt hvis du blander den med peppermynte(olje).

Sitronolje kan forsøkes mot kvalme og reisesyke (en dråpe på papirlommetørkle og vifte foran ansiktet av og til eller heng det bortpå aircondition anlegget).

 

 • Kommentarer: 1
 • 16.10.2016 kl.10:51 | Kategori:Skjønnhet

Mine C9 resultater.

 • 11.10.2016 - kl.18:42

Nå skal jeg ut av komfortsonen atter en gang, for her kommer resultatene dere sikkert har ventet på. Har jo allerede vært såpass tøff å dele FØR bildene av egen kropp, så nå skal dere få ETTER bildene også. 

Les også: Bråbestemte meg for en C9 kickstart.

 

Dag 3-8: Noen dager var jeg mer sulten enn andre, og da kjente jeg at jeg gledet meg til middagen, som var det eneste ordentlige måltidet jeg spiste hver dag. Ellers i løpet av dagen småspiste jeg frusk og bær, drakk smoothies og proteinshake. Det var veiedag dag 3 og dag 6 og vekten viste stadig nedgang, sakte, men sikkert.

Dag 9, siste dagen: Ned 2,7 kg og -8 cm i midjen. Fornøyd med det, med tanke på at det ble mindre trening enn ønsket disse 9 dagene (pga egen sykdom og barns sykdom). Men jeg er kjempefornøyd med mindre midje og å ha fått en kickstart på sunnere livsstil og suget etter søtsaker er faktisk helt borte!

 

Bildene er ikke de beste, for resultatet kommer ikke så godt frem som jeg hadde ønsket, men det jeg prøver å vise frem på bildet nederst til høyre er at buksene mine faktisk har gått fra å være stramme til å bli vide i livet på bare 9 dager. DET er mye mer givende enn tallet som står på vekten.
 

Kroppsdel Dag 1 Dag 3 Dag 6 Dag 9
Bryst 94 92 92 89
Arm 27 26 26 26
Midje 92 91 86 84
Hofte 103 102 98 98
Lår 62 61 61 61
Legger 39 39 39 39
Vekt 66,2 65,2 63,7 63,5

 

Men hvorfor stoppe etter C9? I dag gikk jeg rett videre på FIT 1. Det neste skrittet for å føle meg bedre og se bedre ut. Forever FIT 1 lærer en å endre syn på mat og trening, og gir ny kunnskap og motivasjon som hjelper en å få ny inspirasjon og forandre kroppen til det bedre! Med FIT 1 får jeg medvind på min vektreise. Jeg veide 60 kg før jeg ble gravid og jeg skal ihvertfall ned til det igjen. Det er minstemålet. Men underveis må jeg også huske på at muskler veier mer enn fett, så om vekttallet ikke minsker raskt, så kan det være at jeg ihvertfall kommer meg inn i de gamle klærne før jul.

 

Les mer om C9 og FIT serien på nettsiden min ♥ ForeverCarina ♥

 

 • Kommentarer: 0
 • 11.10.2016 kl.18:42 | Kategori:Skjønnhet

Bråbestemte meg for en C9 kickstart.

 • 03.10.2016 - kl.23:34

Her om dagen bråbestemte jeg meg for å gjennomføre Forever´s C9 program igjen. Det er over et år siden sist gang og jeg har hatt et svangerskap i mellomtiden. Det vil si at jeg nå sitter igjen med litt ekstra vekt etter graviditeten som jeg ønsker bli kvitt. Jeg har begynt å trene igjen etter fødselen, men jeg spiste en del junk i svangerskapet da jeg cravet Mc Donald´s burger og Frappe! Ca 60 kg veide jeg før jeg ble gravid. I går viste vekten 66,2! Så her skal det en real kickstart til og jeg heiv meg derfor på C9 i går. Programmet ga meg gode resultater sist gang, og derfor verdt å teste igjen.

Det er tøft å skulle endre gamle vaner. Det er ikke til å legge skjul på. Det er derfor lett å stadig finne unnskyldninger for seg selv for hvorfor man stadig skal utsette, men jeg vet hvor godt det føles etterpå, når kroppen har blitt vant til nye, sunne matvaner, og derfor bestemte jeg meg altså- NÅ skulle jeg gjøre det! 0 godteri, 0 brus og 0 koffein på 9 dager.

Les mer om C9 HER på nettsidene mine.

Har du spørsmål eller ønsker å teste C9 selv, ikke nøl med å spørre meg.

 

KROPPSVEKT OG MÅL

Kroppsdel Dag 1
Bryst 94 cm
Arm 27 cm
Midje 92 cm
Hofte 103 cm
Lår 62 cm
Legger 39 cm
Vekt 66,2 kg

 

 

DAG 1

Søndag 2/10. Jeg våknet sulten, men det gikk fort over. Jeg føler sjelden behov for masse mat på late dager og i går var en slik dag. Vi var bare hjemme og derfor ikke veldig aktive, men de anbefalte daglige 30 minuttene med bevegelse fikk jeg allikevel i går for jeg tok med meg Lillebror på en kveldstur i frisk høstluft.

DAG 2

Mandag 3/10. De to første dagene på C9 er kanskje verst siden man skal sløyfe middagsmaten, men jeg elsker frukt og grønt og kan spise masse godt fra frilisten, så jeg syntes det hele egentlig går greit. Gleder meg til å måle og veie meg i morgen for å se hva slags forskjeller som kan skje ila bare 3 dager. Og fra og med i morgen og ut resterende dager endres kostholdsplanen litt, jeg skal drikke mindre aloe vera og heller legge til en proteinshake på morgenen og legge til  et sunt middagsmåltid.

 

Gleder meg til å holde dere oppdatert videre ♥

 

 

 

 • Kommentarer: 3
 • 03.10.2016 kl.23:34 | Kategori:Skjønnhet

Slik temmer du håret.

 • 26.09.2016 - kl.22:54

Det er støtt og stadig at jeg sovner med halvtørt hår og på morgenen da står håret til alle kanter med bølger og verver. Rettetang og gode produkter er alfa omega da. Jeg vil anbefale Propolis creme og Sonya serum. Jeg tar først litt Propolis krem i håret for å tynge det og få det til å legge seg, så retter jeg håret før jeg avslutter med serum i tuppene for at det ikke skal bruse. Hva syntes du om resultatet?

Forever Livings produkter er ganske allsidige. Jeg bruker ellers Propolis creme på hele kroppen, som vinterkrem i ansiktet på meg selv og barna, som stumpsalve på babyen og jeg bruker den som fotkrem og smører gjerne på et tjukt lag under føttene før jeg leger meg. Serumet er ikke bare fint for å temme brusete hår, men gir silkemyk hud og er derfor kjempegod på tørre hudpartier og som underlag for sminke.

Les gjerne mer om produktene på hjemmesiden min www.myaloevera.no/forevercarina - alle produkter er aloe vera baserte og både halal og cruelty free (ikke testet på dyr).

 • Kommentarer: 4
 • 26.09.2016 kl.22:54 | Kategori:Skjønnhet

Sminketilbud.

 • 24.08.2016 - kl.22:38 

Flawless by Sonya har blitt faset ut av Forever´s produktsortiment og de siste produktene er snart utsolgte. Til min store sorg, da jeg elsker denne sminken! Aloe vera basert mineralsminke- kan det bli bedre for huden?! ♥

Men, vi takker for denne tiden med Flawless by Sonya og ser nå forventningsfullt fram mot sommeren 2017. Da presenteres nemlig en helt ny sminkeserie. Det gledes! I mellomtiden kan du sjekke ut sminketilbudet jeg har i nettbutikken min. Nå skal siste rest med sminkeprodukter ut, og du kan gjøre et skikkelig kupp. Og det er ikke for tidlig å tenke på julen- Unn deg selv noe fint, handle inn vertinnegave eller julegaver. Gjør det enkelt i år- Varene kan leveres ferdig og pent innpakket.

Nytt TILBUD på nettsiden min-
myaloevera.no/forevercarina


 

 • Kommentarer: 1
 • 24.08.2016 kl.22:38 | Kategori:Skjønnhet

Fresh up tattoo.

 • 22.08.2016 - kl.22:56

Etter flere år var det endelig på tide å friske opp øyenbrynsfargen. Permanent makeup blir blassere med årene og bør etterfylles. Mine bryn hadde blitt oransj- brune i fargen. I dag fylte jeg på med kaldere, brune nyanser igjen.

Det blir veldig mørkt med en gang, og i løpet av en ukes tid vil det dannes skorpe av overflødig farge som flasser av før det endelige resultatet vises. Om 5 uker skal jeg derimot tilbake for enda mer blekk denne gangen. Jeg har alltid hatt skyggelegging av brynene, men da mine egne bryn er ujevne og det ikke vokser noe særlig hår på høyre siden skal jeg tatovere hårstrå for en mer realistisk effekt. Gleder meg til å se det endelige resultatet.

 • Kommentarer: 3
 • 22.08.2016 kl.22:56 | Kategori:Skjønnhet

Everyday Beauty- Test det gratis!

 • 28.07.2016 - kl.23:13

(Inneholder linker til min nettside)

Tenk om det kunne være så enkelt, at alle produktene du bruker på badet til daglig kunne samles på et sted oversiktlig og ryddig. Det kan det! I den søte Forever Beautybagen. Forever har nemlig samlet alle de daglige favorittproduktene i en bag. Enkel å handle. Enkel å bruke. Enkel å pakke bort og det tar liten plass på badet.

Jeg elsker denne bagen! Og jeg bruker alle produktene mer eller mindre daglig- såpen som både sminkefjerner og dusjsåpe, fuktighetskremen på både kropp og ansikt, leppomaden med solfaktor er alltid med i veske. og First aloe vera sprayen sprayer jeg lett på både hud og hår for ekstra fukt, spesielt nå om sommeren. Jeg bruker også Sonya serumet daglig, for jeg føler den gjør at sminken min sitter bedre. Scrub bruker jeg på både kropp og ansikt et par ganger i uken når jeg dusjer. Ansiktsmasken bruker jeg da en av de andre dagene hvor jeg ikke skrubber. Og den kan jeg sitte med lenge mens jeg blogger eller ser tv for eksempel. Alle produktene er enkle å anvende og krever lite tid på badet. Smart for en tobarnsmor i en ellers så travel hverdag.

 

Nå kan DU teste Everyday Beauty settet GRATIS i en uke! Alt du trenger å gjøre er å ta deg tid til å teste produktene skikkelig og gi meg en tilbakemelding på hvilke produkter du likte og hva du likte med de. Alle som tester får en Sunlips som takk for hjelpen.

(Du må bo i Akershusområdet for å teste denne bagen på grunn av leveransemuligheter).

Send meg en mail med din adresse om du ønsker å teste produktene, eller legg igjen din e-postadresse i kommentarfeltet nedenfor så tar jeg kontakt med deg.

 • Kommentarer: 3
 • 28.07.2016 kl.23:13 | Kategori:Skjønnhet

Prøv Shai gratis.

 • 05.07.2016 - kl.20:08

(Reklame)

Gjør som meg og prøv Shai- verdens første barberhøvel med 6 knivblader til damer. Jeg har allerede sverget til denne høvelen i flere år, siden den kom på markedet, og akter ikke gå tilbake til noe annet. Nå som gravidmagen er på sitt største er det vanskelig å se ned på egen bikinilinje og legger, men med mange års barbertrening får jeg til barberingen ganske greit bare på feelingen, og med Shai barberhøvel er det ikke noe problem, da den har mange blader, kommer godt til og gir en jevn barbering nesten uansett. Den er definitivt den beste høvelen jeg noensinne har brukt.

Med 6 blader får du en mer effektiv og glatt barbering. Shai høvelen gir sensasjonell glatt hud og utrolig tett barbering. Den har håndtak med mykt grep, bøyelig barberhode som gir en fleksibel og myk barbering og inneholder hudpleie m/Vitamin E, Aloe Vera og Lavendel. En suveren høvel!

Nå kan du prøve Shai høvelen helt gratis og uforpliktende. Det var slik jeg testet den første gang. Jeg likte den så godt at jeg valgte å abbonere og har siden oppstart fått tilsendt barberbladene i posten hver 3. måned. Svært lettvint og praktisk. Jeg har alltid ekstra barberblader i skuffen og går aldri tom.

 

Shaibox prøvepakken inneholder:
- Shai høvel og 2 refillblader
- Essentials Wash & Shave
- Toalettmappe
- Shower Scrub
 

 

 • Kommentarer: 3
 • 05.07.2016 kl.20:08 | Kategori:Skjønnhet

Sommerpakkene du bør ha!

 • 30.06.2016 - kl.09:46

Nå er terminen min like rundt hjørnet og jeg selger ut sommerpakkene jeg har på lager. En siste innspurt i min business før jeg brått er tobarnsmor..! Nå kan disse pakkene bli dine til en fin pris. Førstemann til mølla!

(Inneholder linker til min nettside)

Hand & Face soap, Propolis creme og Lips.

Solspray/ solkrem, Aloe Vera Gelly og Sun lips.

Forever Aloe bodyscrub, Aloe First spray med reiseflaske og Sunlips.

Send meg en mail på cdolsen1985@gmail.com for en god pris på pakkene ♥ 

Kan hentes i Akershus eller sendes per post.

 

 

 

 • Kommentarer: 5
 • 30.06.2016 kl.09:46 | Kategori:Skjønnhet

Jeg hater å ha store pupper!

 • 28.06.2016 - kl.12:34

Magen min er stor, babyen butter oppi ribbeina mine og tunge brystet henger over og tynger ytterligere. Nå føler jeg nærmest klaustrofobi i egen kropp. Jeg har alltid hatet å gå uten bh, nettopp fordi brystene mine er så tunge, men nå om dagen er det ikke noe jeg hater mer enn å skulle gå med bh! Den klemmer og strammer, og gjør meg tungpustet fordi den presser over ryggen og spilene presser mot lungene. Jeg hater å ha store pupper! Kunne ønske de var små og faste istedenfor...


 

(inneholder link til egen nettside)

Etter endt amming skal jeg rett på C9, videre på FIT 1 programmet og gå ned de 14 kiloene med gravidfett og vannvekt, samt ytterligere 5-10 kg! Jeg vil bli slank og nett igjen og ikke minst minimere brystene mine. Det er jo oftest det første som forsvinner når man slanker seg..! Jeg har faktisk allerede begynt å spare til brystløft, da brystene allerede viser tegn til slapphet fra tidligere svangerskap. Jeg håper jeg slipper å fylle brystene mine, og at et løft er nok til å få de mindre og faste igjen. Time will show, men hengepupper får jeg definitivt i løpet av dette svangerskapet, for her er bhen for lengst kastet!

#mammablogg #gravid

 • Kommentarer: 3
 • 28.06.2016 kl.12:34 | Kategori:Skjønnhet

Perfekt sminke til bunad.

 • 15.05.2016 - kl.08:30

Jeg rømmer landet på 17. mai i år- jeg får ikke på meg bunaden min uansett! Magen vokser og den er nå alt for stor for bunaden. Vi ble heller med familien til varmere strøk, og vi tenker finne oss en 17.mai feiring her nede. Norskeflagget er pakket med i kofferten.

Skal DU derimot feire Norges nasjonaldag med bunad og full fest, vil jeg dele noen sminketips med deg. Nasjonaldagen er dagen hvor bunaden virkelig skal vises frem og siden dette er et plagg som synes godt, er det lekkert å ha en naturlig og nedtonet sminke. Det enkle er ofte det beste, og en av de viktigste tendensene denne sesongen er nettopp naturlig skjønnhet.

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

 

 • Du bør rense huden både morgen og kveld og følge opp med et serum og en god fuktighetskrem.
 • Smink øynene diskret, bruk gjerne naturlige jordfarger eller grånyanser.
 • Unngå knallfarger!
 • Bruk en lett dekkende foundation, eller BB creme, om du skal ut på dagtid. Kompakt festsminke gjør seg ikke til bunad.
 • Må du bruke solpudder, så bruk svært lite. Det er veldig ulekkert med solpudder eller foundation på kanten av bunadsblusen!
 • En klar rød eller bærfarget leppestift er lov og faktisk svært lekkert på dagtid og til bunaden. Jeg ville derimot styre unna signalfarger og veldig mørke lepper.
 • Trendmakeup er fyfy! Ikke smokyeyes eller 50- talls look. Ikke overdriv!

 HA EN FIN FEIRING!

 • Kommentarer: 5
 • 15.05.2016 kl.08:30 | Kategori:Skjønnhet

French nails.

 • 11.05.2016 - kl.22:06

Jeg er så stolt! Jeg har ikke bitt negler på veldig lenge og nå trenger jeg ikke lenger tipper når jeg støper. Dette er min egen lengde, kun forsterket med akryl da mine egne negler er tynne og knekker fort. Men seriøst, er de ikke superfine? Takk til flinke Anette ved Armonia for flott fix up før jeg reiser på sydenferie.

 • Kommentarer: 2
 • 11.05.2016 kl.22:06 | Kategori:Skjønnhet

Kjekt å vite om huden -Fleur de Jouvence.

 • 13.04.2016 - kl.22:15

KJEKT Å VITE OM HUDEN:

Hudens oppbygning

 • Huden - vårt største organ - er en elastisk beskyttelse som tar opp og avgir fukt og beskytter indre organ. Huden er et levende organ som består av tre lag: lærhuden (dermis), overhuden (epidermis) samt underhudsfett (subkutan vev). To av disse lagene, lærhud og overhud, bestemmer hudens utseende.
 • Den underliggende, subkutana, fettvevet, beskytter muskler og ben og består for det meste av blodkar, nervetråder og kjertler. Dette laget utgjør den myke strukturbasisen i huden din. Jo eldre man blir, desto mer tas fettet i subkutanvevet opp av den øvrige kroppen og resultatet blir rynker og slapp ansiktshud.
 • Dermis - det andre laget - inneholder blodkar, nervetråder, nerveender, hårsekker og svette- og talgkjertler. Her finnes også såkalte fibroblaster som produserer det kollagen som gir huden smidighet og fasthet. Ytterligere en substans som er i dette laget, er elastin med samme viktige betydning som kollagen. Det er dette laget som trenger næring, og det er her nye celler dannes.
 • Epidermis - eller det ytterste laget - består av et meget tynt lag med døde hudceller. Det er dette laget vi ser og oppfatter som huden vår. Kroppen produserer konstant nye hudceller under epidermis, og disse kommer opp til hudoverflaten etter 21-28 dager. De nye cellene kalles keratinocyter og er "lastet" med keratin.

 

Huden eldres på to måter: biologisk og sekundært, dvs av andre årsaker

 • Den naturlige biologiske aldringen beror på hvilke arveanlegg vi har, men faktorer som livsstil og matvaner påvirker også.
 • Den sekundære aldringen bestemmes av livsstil og eksterne faktorer som forurensinger, vær og vind, UV-stråling, røyking og alkohol. Gjennom å beskytte huden og komplettere med styrkende, hudpleiende stoffer kan vi motvirke den sekundære aldringen.

 

Regler for hudens omsorg

 • Spis fornuftig
 • Rengjør, gjenfukt og benytt dag- og nattkrem
 • Unngå unødig destruktiv miljøpåvirkning (sterkt sollys, røyk etc)
 • Bruk kun førsteklasses hudpleieprodukter


 

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

I Aloe Fleur de Jouvence inngår følgende rutiner:

 

Aloe Fleur de Jouvence-settet inneholder alle produktene som inngår i programmet pluss en instruksjonsbrosjyre. 

Ansiktsbehandlinger med Aloe Fleur de Jouvence

Hele programmet:

 

Trinn 1. Rengjør ansikt og hals med Aloe Cleanser. Påføres med opp/utgående bevegelser.

Trinn 2. Tørk med fuktig håndkle eller ansiktsserviett og vask deretter ansiktet omsorgsfullt.

Trinn 3. Bland en teskje Mask Powder med en teskje Aloe Activator (dråpevis) til blandingens konsistens minner om en tynn lotion.

Trinn 4. Dekk ansiktet tynt og jevnt med lotionen med medfølgebde børste (opp/utgående bevegelser). Begynn med halsen og gå oppover. Dekk ansikt, hals og huden bak ørene. Innta en behagelig stilling, koble av og unngå ansiktsbevegelser i cirka 10-15 minutter.

Trinn 5. Fjern masken med et håndkle som fuktes i varmt vann. Skyll deretter nøye med mer varmt vann.

Trinn 6. Påfør Rehydrating Toner med en bomullsdott. Gjenta til ansiktet er helt rent og ingen spor av misfargingen vises på bomullsdotten. Dette trekker sammen porene og letter hudens evne til fuktopptaking.

Trinn 7. På dagtid påfører du Firming Day Lotion på ansikt og hals som beskyttende underlagskrem. La det tørke før makeup.

Trinn 8. Til natten påfører du Recovering Night Creme på ansikt og hals. Dette setter i gang en prosess som fremmer hudens fett- og fuktbalanse, styrker huden og myker den opp mens du sover.


 

OBS! Aloe Fleur de Jouvence-produktene består, som alle våre andre produkter, av hudvennlige komponenter. Hvis den minste risiko for allergi foreligger, råder vi deg til å først prøve produktene på en liten del av huden.

Deler av innleggets innhold er lånt fra Forever Living sine nettsider.

 • Kommentarer: 0
 • 13.04.2016 kl.22:15 | Kategori:Skjønnhet

Nye negler- bling added.

 • 12.04.2016 - kl.12:36

@katelillytyler did it again! Takk! Etterfyll og forsterkede, egne negler, denne gangen tilsatt litt bling. Fordi enhver jente liker vel å skinne litt? ♥

 • Kommentarer: 5
 • 12.04.2016 kl.12:36 | Kategori:Skjønnhet

Vacation countdown...

 • 01.04.2016 - kl.12:36

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

[Vacation countdown...] Tiden mot vår flyr fort. April er her allerede, og mai kommer raskt etter- og da skal vi til syden. Hurra! Det trenger jeg sårt nå kjenner jeg, med tung gravidkropp blir det deilig å kunne flyte vektløs i bassenget, ligge avslappet i solsengen med en god is og bok samt se guttungen storkose seg i lekeapparatene og barnebassenget.

 

Foreverliving kom med en absolutt godnyhet i dag. De har nå lansert sitt summerkit. Nå får man med gratis toalettmappe når man kjøper mine sommerfavoritter! Aloe Gelly, Aloe Sunscreen og Forever Sun Lips- alt man trenger for en deilig dag i solen! Et summer must have og også på sydentur.

Summerkitet 2016: En toalettmappe full av godsaker. Den solgule toalettmappen med Aloe Vera Gelly, Aloe Sunscreen og Forever Sun Lips er alt du trenger for en deilig dag i solen. Selve toalettmappen får du på kjøpet, du betaler bare for det herlige innholdet. 


Toalettmappen er av plast med brunt Forever-trykk på sidene og brune detaljer. Mål: bredde 28 cm, høyde 18 cm, dybde 9,5 cm. Den har en liten ekstralomme med glidelås på innsiden. Og ikke vent for lenge, denne er limited edition. Kitet kan bestilles av meg HER.

 • Kommentarer: 4
 • 01.04.2016 kl.12:36 | Kategori:Skjønnhet

Anbefalte kremer til gravidmager.

 • 29.03.2016 - kl.15:10

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

Mange har spurt meg hva jeg smører meg med nå som jeg er gravid, for å holde huden myk, elastisk og for å unngå strekkmerker. Jeg sverger selvsagt til produkter fra min egen nettbutikk #foreverlivingproducts - Propolis creme og Aloe vera Gelly.

Det er ikke for gitt at produkter alene kan forhindre strekkmerker. Vi er alle født ulike og med ulik hudtype. Selv har jeg en ganske elastisk hud og har alltid, i alle år siden jeg var liten, smurt kroppen inn med fuktighetskrem. Jeg fikk ikke strekkmerker ved forrige svangerskap og har hittill ikke fått noen nå heller, og jeg er nå godt over halvveis i svangerskapet. Jeg har troa på fuktighet og fortsetter smøre meg! Tør du la være?

 

Propolis creme er fet uten å klisse og den tørker raskt inn. Den har en kremaktig konsistens med herlig honningduft, og kan brukes over hele kroppen.

Aloe vera Gelly absorberes raskt inn i huden, beroliger, pleier og bevarer fuktigheten.

 

Produktene kan bestilles av meg. Jeg sender. Les mer på nettsiden min: myaloevera.no/forevercarina

 • Kommentarer: 1
 • 29.03.2016 kl.15:10 | Kategori:Skjønnhet

Alternativ til smertestillende.

 • 24.03.2016 - kl.21:32

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/

Heat lotion - en mye brukt krem i vårt hus. Jeg elsker duften og det faktum av at den ikke svir i øynene eller setter merker på klær. Nå som jeg er gravid prøver jeg å bruke minst mulig smertestillende tabletter, og Heat har vært min substitutt og redning. Jeg har ofte mye spenninger i nakke og skuldre etter lange dager foran pc og jeg smører da et lag med Heat før kvelden. Når hodepinen først setter i smører jeg ofte litt Heat også i tinningen og mellom øynene. Dette gjør at jeg klarer slappe mere av og finne tilbake til normalen.

Heat lotion- en av mine absolutt favorittprodukter fra Forever Living. I dag har kroppen min føltes tung og jeg har vært kjempetrøtt, sikkert på grunn av kombinasjonen gravid og litt dårlig vær..! Akkurat nå smører jeg meg inn med Heat, finner godplassen i sofakroken og skal nyte Bloggerne på tv før jeg tar tidlig kvelden.

Vil du vite mer eller bestille? Send meg en melding eller sjekk ut nettsiden min: myaloevera.no/forevercarina

 • Kommentarer: 2
 • 24.03.2016 kl.21:32 | Kategori:Skjønnhet

Forever family.

 • 21.03.2016 - kl.10:06

Påsken er i gang, men med macen og kaffekoppen i hånden jobbes det hjemmefra på morgenkvisten. I dag brukte jeg morgentimene på å sette sammen et nytt tilbud til dere i webshopen. Hvor fantastisk er det ikke å kunne ha baderomsprodukter som passer for ALLE i familien! Forever produktene er så milde at de kan brukes av både voksne og barn, også kjæledyrene faktisk!

/Inneholder linker til egen nettbutkk/

TILBUD: FAMILIEPAKKEN 

Inneholder

Propolis Creme er bla. kjempegod på tørr hud og om man har hudutfordringer. Blander du den med Aloe vera gelly får du perfekt hårkur.

Aloe Vera Gelly er også god som ansiksmaske, tannfrembrudd, sår, stikk, solbrenthet og om uhell skulle finne sted i hjemmet. Aloe veraen rett på tube!

Hand & Face soap som er mild og god og kan brukes på hele kroppen daglig, som hånsdåpe, dusjsåpe, barbersåpe, badesåpe, shampo, sminkefjerner etc.

Tannkremen Forever Bright er fantastisk god og kan brukes av både store og små. inneholder ikke fluor. 

Aloe First er en perfekt blanding av aloe vera, propolis og utvalgte urter. Perfekt som alternativ til fuktighetskrem, som balsamspray, fin mot tørr hodepunn, for å kjøle ned, for å bruke i ansiktet for å lukke porer m.m. 

 

 

Vil du vite mer om produktene eller tilbudet send meg en melding eller mail: cdolsen1985@gmail.com

 

 • Kommentarer: 0
 • 21.03.2016 kl.10:06 | Kategori:Skjønnhet

Sommerens musthave!

 • 18.03.2016 - kl.07:30

/Inneholder reklame/

[Planning for summer]

Snø, slafs og kulde- jeg er sååå over det! Vi har bestilt oss sydentur i mai, all inclusive, og jeg er veldig klar! Hudproduktene er allerede i boks- og de er fra egen nettbutikk og Forever Living selvsagt! Nå mangler jeg bare en ny bikini, så er jeg megaklar for solstråler og bassengkanten!

 

Denne uken har varmegradene sneket seg innpå oss her på Østlandet, og jeg elsker det. Snøen smelter og den mørke asfalten kommer endelig til syne igjen. Barna i barnehagen leker ute i bare ullgenser og regnbukse, solbrillen tas opp av dypet i vesken og plasseres godt på nesetippen, vann drypper ned fra takene, trekker ned i bakken og snart kan man se vårblomstene spire! Ja, sånn skal jeg ha det fremover nå. Who's with me? Ikke noe mer snø nå takk! 

Jeg kan ta meg selv i å smile for absolutt ingenting om dagen, bare fordi vi går mot lysere tider. Jeg er vel egentlig født i feil land (?!), da jeg på ingen som helst måte er noen nordmann født med ski på bena, men heller med bikini og flipflops! Teller ned uker og dager til sydentur!

 


Sommerens musthave er produktene avbildet nedenfor, uansett om du skal til syden eller ikke. De finnes alltid på badet mitt, uansett årstid. Man vet aldri når man tar en hopp- på- tur til syden eller stikker til høyfjellssol på fjellet.

Solkrem er alfa omega uansett, hele året! Solbeskyttelse forhindrer solbrenthet og skader på hudcellenes arvemateriale (DNA), og det utsetter aldring av huden.

Skulle man være så uheldig å bli solbrent er aloe vera gele på tube en reddende engel! Den svaler og hjelper huden finne tilbake til sitt naturlige seg igjen.

Er man av typen som aldri blir brun, bare brent, da er First spray perfekt å ha med seg å stranden. Dette er aloe vera i sprayform, enkel å spaye over hele kroppen, trekker fort inn og avkjøler. Den er også kjempefin å spaye å kroppen etter en dusj, for de dagene man ikke orker smøre seg med krem, da er dette en rask og enkel løsning.

 

Vil du vite mer om produktene jeg bruker, sjekk ut nettbutikken min >> ForeverCarina ♥

#foreverlifestyle #foreverlivingproducts

 • Kommentarer: 1
 • 18.03.2016 kl.07:30 | Kategori:Skjønnhet

Med leppene i fokus.

 • 15.03.2016 - kl.08:56

/Inneholder reklamelink/

Lepper som ikke har det bra er ikke vakre, og framfor alt kan de gjøre skikkelig vondt. Nesten alle opplever dette en eller annen gang.

Huden på leppene er tynnere enn ellers på kroppen, bare 2-3 lag med hudceller sammenlignet med 15 lag på resten av kroppen. Dette gjør at leppene er ekstra ømfintlige og må behandles med forsiktighet. Huden på leppene absorberer fuktighet veldig lett, men tørker også ut like lett. 

I tillegg til ytre faktorer som sol, kulde og vind, kan også sterkt krydret mat forårsake tørre lepper. Det kan også være et tegn på at du ikke får i deg nok vann. Å drikke ordentlig er altså et første steg til myke og kyssevennlige lepper.

Vitaminer er også viktig. Mangel på vitaminer kan forårsake tørre og sprukne lepper. Det er framfor alt vitaminene A, B, C og E som er nødvendige. Du kan begynne å spise mer innmat og meieriprodukter for vitamin A, rotfrukter og bladgrønnsaker for vitamin B, sitrusfrukter for vitamin C og håpe på solskinn for å få i deg vitamin D.

3 steg til perfekte lepper


1. Ikke slikk. Spyttet bryter ned den beskyttende barrieren i huden og tørker den ut enda mer.


2. Peeling. Bort med gamle hudceller og stimuler produksjonen av nye. Men gjør det forsiktig. Bruk et varmt håndkle eller en tannbørste. 


3. Smør inn. Bruk leppebalm med effektiv mykgjøring, som for eksempel jojobaolje, og som samtidig beskytter mot solen. 


 

Hver måned kjører Forrever et fokus og gir oss månedens produkt. Nå i mars er dette fokuset på lepper og den fantastiske Sun Lips leppomaden. Å beskytte leppene sine mot farlige UV ståler og tøff påkjenning fra vær og vind er viktig, både for jenter OG gutter. Leppomade er ikke femi (!) og de fleste vil vel si at det er best å kysse noen som har myke lepper! 

Sun Lips er en deilig leppebalsam med duft av mint og solfaktor 30. Den holder leppene myke i all slags vær, og gir en deilig, avkjølende følelse. Med hudpleiende Aloe vera og mykgjørende jojobaolje. Et must for både sommersesongen og skiferien, men fungerer minst like bra alle dagene der imellom. 

Den inneholder aloe vera og mykgjørende jojobaolje, men uten tilsatt vann, noe som gjør at den fungerer godt også i kjølig vær. Sun Lip inneholder dessuten mentol som virker både oppfriskende og beroligende. Mentol er også den ingredienser som gir Sun LipS sin gode duft og dens herlige, avkjølende følelse.

 

Leppomaden kan kjøpes >> HER ♥ (Takk for at du handler i min nettbutikk).

 

 • Kommentarer: 3
 • 15.03.2016 kl.08:56 | Kategori:Skjønnhet

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

 • Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Annonser