hits

Lun stil i hjemmet.

  • 21.03.2018 - kl.13:49

Skrevet i samarbeid med Princess

Jeg har sansen for det minimalistiske, men også det nordiske. Jeg liker å blande treverk med stål og stein og fargene hvitt, sort, grått og blått går igjen hjemme hos oss. Vi har en del hvite møbler hjemme som lyser opp rommene og får de til å virke større. Sofaene våres (ja, vi har flere)er sorte og grå, som er enkelt å holde rent når man har små barn i huset. VI har et stuebord med sort stålramme og marmorplate og det er treverk på gulv, tak og kjøkkeninredning.

 

For å holde huset ryddig prøver jeg å minimere interiøret vårt og setter kun frem det som er nødvendig. Jeg liker å bytte ut vaser, lys, lykter og puter etter årstider og humør. Nå er jeg veldig i det gråblå hjørnet om dagen og føler at dyp blå farge gir en ro og varme i stuen. Det er enda kald vinter på Østlandet og jeg elsker å kose meg i sofakroken med varme ullpledd og har fått sansen for myke skinnfeller.

I dette blogginnlegget deler jeg noen av mine interiørfavoritter fra Princess . Finn dine egne favoritter blant delikeate sengetrekk, myke håndklær, puter, pledd og dekor til hjemmet. Princess har alltid god kvalitet og gode priser, og med gode priser er det lett å skifte stil ofte. Man kan ta seg råd til å ha 15 pynteputer, 8 pledd og masse duppe ditter i skapet til både påske, sommer, høst og jul! Hvordan ser frokostbordet ditt ut denne påsken?

 

Decorating golden rule;

Live with what you love

Victoria Larsen

21.03.2018 kl.15:46

Jeg elsker denne stilen! Mye fint :-))

natheless

21.03.2018 kl.16:20

Så koselig da. Kos deg videre i den gryende vår! :)
Skriv en ny kommentar