hits

Mi casa. Su casa.

  • 31.07.2017 - kl.21:44

(Skrevet i samarbeid med chilli.no)

Har du hørt uttrykket "Mi casa. Su casa"? Oversatt betyr det "Mitt hus. Ditt hus" og er en frase man ofte bruker når man ønsker å åpne sine dører for noen, å dele sine ting. Jeg bruker dette uttrykket ofte for mine venner, og de vet at de alltid er velkomne hos meg. De kan føle seg avslappet og mer eller mindre som hjemme. Jeg elsker det når de forsyner seg i kjøleskapet selv når de er sultne. Jeg elsker det når de skrur å tven selv, slenger bena oppi sofaen eller sover over.

 

Her om dagen fikk jeg ordnet meg barnevakt så jeg fikk dratt på havnebluesen i Drøbak. Da kom min venninne innom med sønnen sin. Han fikk leke med min eldste sønn mens hun selv lekte med minsten her i huset. Hun fikk alle barna i seng på kvelden, luftet hundene OG tok oppvasken min! Wow, hvilken venninne! Hun er virkelig fantastisk. Etter å ha vært noen timer på havnebluesen dro jeg hjem hvor jeg og venninnen min ble sittende å skravle til langt på kveld over et par glass vin. Det var kjempekoselig.

Jeg elsker virkelig at vi har overnattingsplass og at vi kan huse både våres venner og barna deres. Vi har en dobbelseng på gjesterommet, men nå ser jeg også etter en sovesofa til å ha i tvstua ved siden av gjesterommet. Jeg har venninner med små barn som sjelden får kommet seg ut på venninnebesøk i helgene, da de må tidlig hjem å legge barna, men med overnttingsmuligheter her blir det lettere å møtes. Og med ytterligere soveplasser håper jeg på mange koselige playdates fremover.

/ Sovesofa Lilly vendbar svart / Sovesofa Varmdø 3-seter puter høyre /

/ Sovesofa Ronja vendbar beige / Sovesofa Jonathan grå /

Vi har plass nok til en ganske stor sofa, men skal vi bruke hele tvstuen til koseplass eller skal det være litt gulvplass igjen til lek? Hvilken farge skal sofaen ha?? Og hvilken vei vil vi ha sjeselongen??? Valgets kval!

Victoria Larsen

31.07.2017 kl.23:28

Så mye flott :-)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser