hits

Det er naturlig å sammenligne /sponset video/

  • 26.01.2017 - kl.10:57

Restplass.no er en av landets største destinasjoner for feriereiser, og tilbyr sammenligning av priser fra samtlige av markedets største reise- og turoperatører. Visste du at januar og februar er tiden på året flest nordmenn planlegger og bestiller sommerferien sin? Restplass.no hjelper deg å sammenligne priser på hotell, fly og charterreiser, og gir deg til en hver tid den billigste tilgjengelige prisen på samtlige turer fra fra de største ferieoperatørene.

Så, hvem skal være med ut å reise??? ♥


 

Ja, en tur til varmere strøk hadde vært noe. Jeg har tidligere på bloggen snakket om å reise på sydentur med barselgjengen, og det skal du ikke se bort ifra skjer etterhvert, men vi har ikke fått bestilt noe enda. Derimot har jeg en sønn hjemme som etterspør sol, palmer og varme badebasseng. Han vil ut å fly, sier han. Og det vil jeg også. Vi har nå flyttet, og med det fått mer utgifter enn tidligere. Siden jeg går hjemme i mammapermisjon nå har jeg mindre utbetalt i lønn enn til vanlig. Det betyr, skal vi til syden så må vi faktisk sammenligne priser. Vi må finne det billigste, men som allikevel er bra, og en restplass er nå helt supert for både lommeboka og reiselysten. Man vil jo ha mest mulig for pengene sine.

 

Hvem lot seg friste av sydenvarme og iskrem nå? ♥

/sponset innlegg/

 

Henniie

26.01.2017 kl.11:35

Jeg.... åååh det hadde vært digg! Men i år blir det norgesferie på oss mest sannsynlig :) MEN: vi velger utelukkede steder med aktiviteter for barn, som ikke koster skjorta!
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser