hits

2017 kan gi oss ALT!

  • 08.01.2017 - kl.23:12

Full av ny visdom, energi og engasjement! Denne lørdagen var jeg på forelesning med Dave O'Connor (Google han!) og han både imponerte og engasjerte. Jeg skrev notater så blekket sprutet og jeg dro hjem med masse inspirasjon og en stor sult på å nå mine mål. Jeg satte meg også nye mål for businessen min og fremtiden min samme kveld. Og nå skal det jobbes! 2017 blir året jeg skaffer enkeltmannsforetak for jeg ønsker jobbe meg opp til en god og stabil deltidsinntekt.

Å oppnå suksess handler kun om å gjøre jobben! Det hjelper ikke å sitte på store drømmer om man ikke jobber for å nå dem. En av mine drømmer er å kunne bestemme min egen arbeidsdag og dermed ha mer tid med barna. Forever kan gi meg det, men da må jeg ut å gjøre jobben. Legger jeg grunnlaget nå kan jeg om kort tid oppnå det målet ❤

 

Businessen jeg jobber i er en relasjonsbusiness og handler mye om å knytte kontakter og fellesskap. Jeg elsker å dra på kurs og få tips av mennesker som har oppnådd mye, men jeg elsker også mitt eget team, deres meninger og måten vi kan samarbeide på, dele erfaringer og heie hverandre opp for å nå målene vi setter oss. La oss jobbe! Gleder meg til å se hva 2017 har i vente for oss? Kanskje du vil være en del av teamet vårt?

Victoria Larsen

09.01.2017 kl.00:32

Jeg håper du har en fin kveld :-)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser