hits

Home sweet home, med Ellosinteriør.

  • 07.01.2017 - kl.22:21
Nå har vi sånn på helt ordentlig flyttet inn i barndomshjemmet mitt. Altså, vi har bodd her en stund nå, etter at mamma døde, men da sammen med pappa. Nå har han flyttet ut, slik at vi kan ta over og kjøpe.
Noen av pappa sine møbler står igjen her. Noen av våres møbler har fått plass her. Sakte, men sikkert kommer vi oss inn, og pappa tar stadig med seg noe ut når han er innom. Etterhvert håper jeg kanskje på å få gjøre det mer "meg" her ved å innrede med noe nytt. Om pappa skal ta med seg alt sitt, har vi ikke nok møbler i det gamle huset til å fylle opp her, for dette huset er relativt mye større enn vårt gamle, så litt Ellosshopping skal man ikke se bortifra at det blir fremover. Elsker jo den butikken! Jeg elsker det store utvalget, de ulike merkene, de gode prisene, samt den fine nedbetalingsløsningen. Hurra, det skal nok bli hjemmekoselig her etterhvert!
 
(Inneholder annonselinker) Duftpinner Pure Senses / Badelaken Bambusa 100x150 / Kjøkkenhåndklær Bea i 3-pk 50x70 cm / Roll up-garin Otalia / Vogn med hylle East / Naturlig saueskinn fra Shepherd / Sideboard / ELEONORA bord / Lenestol / Sofabord Kings Cross / Vinduslampe / Gulvlampe General / Bordlampe
 
 
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser