hits

Bloggendringer og et ønske om tilbakemeldinger.

  • 02.11.2016 - kl.20:40

Dette er hva som opptar mesteparten av tiden min om dagen. Barna ♥ Jeg tenkte at jeg skulle være flink å blogge daglig, om ikke flere ganger om dagen, nå som jeg går hjemme i mammapermisjon, men den tiden jeg trodde jeg skulle få hver dag til sofakos og blogg har vært ikkeeksisterende. Hverdagene mine har blitt annerledes prioritert enn først tenkt, men til det positive vil jeg si. Jeg har begynt å trene aktivt, hver eneste morgen sammen med en venninne, i tillegg til mor og barn time hver torsdag samt lange trilleturer. Titt og ofte er det også barseltreff, babysang og babysvømming/ turer til Askimbadet. Så altså... jeg kan vel telle på en hånd de dagene jeg faktisk har hatt tid til å sitte på rævva i sofaen de siste 3,5 månedene. Og etter at eldstemann er hentet i barnehagen i 15.00 tiden går det et par timer til hus og klesvask, middag, Legobygging og lek før kveldsstell og bok på sengekanten. Så skulle man tenke at jeg i hvertfall får et par timer for meg selv på sofaen etter det, og tid til bloggingen, men neida, for da må jo vaska henges opp, matpakker smøres, og minstemann legges. Og etter det er jo jo rett og slett skutt...

Prioriteringene mine har deffinitivt blitt annereledes etter jeg ble tobarnsmor. Barna kommer virkelig i første rekke og selv om jeg knipser en haug av bilder daglig og gjør masse moro med ungene som kunne vært blogget om, så har jeg faktisk blitt litt for lat til å dele det her. Det går jo så mye fortere å snappe et bilde i farten eller dele et blinkskudd på Instagram. Bloggen er mer tidkrevende og jeg kjenner at interessen for å sitte med nesa ned i tastaturet har dabbet noe av de siste månedene. Fra blogg til Lego. Det er slik livet mitt har blitt.

 

Bloggen vil ikke forsvinne. Endelig hadde jeg begynt å få faste lesere og stort lesertall, men det er ikke viktigere for meg enn kvalitetstiden med barna. Blogginnlegg vil komme med jevne mellomrom, men daglig, eller flere innlegg om dagen, det kan jeg faktisk ikke love dere lenger. Jeg brukte å skrive om innkjøp til barna, reiser, flytteprosessen som vi er i samt innlegg om skjønnhet og velvære, men siden trening også er noe som opptar mye av tiden min nå så kanskje det blir mer fokus på det her inne etterhvert. Akkurat nå er bloggen en ren oppsummering av livet mitt, men jeg har lenge vurdert å tematisere den. Som gravid var jeg inne på tanken om en mammablogg, men bloggens tittel er jo mitt navn, ikke barna sine, så kanskje fokuset faktisk bør være på meg. Hva tenker dere om en trening, helse og velvære blogg? Ønsker gjerne ærlige tilbakemeldinger av alle slag.

 

Minunate

02.11.2016 kl.21:13

Leser det gjerne :)

natheless

03.11.2016 kl.16:15

Ja, sånn er det med unger. En er som igjen og to er som ti, heter det jo. Jeg synes du prioriterer helt rett. Tiden med små barn går så fort, at du aner ikke. Kos deg masse og blogg når du har tid og lyst. Klem fra en bestemor!

Freshsister

06.11.2016 kl.13:04

Du må jo blogge om det du har lyst til. Bare vær klar over at det finnes allerede utrolig mange treningsblogger. Lykke til:)

Carina Chanel

06.11.2016 kl.17:01

Freshsister: men det finnes utrolig mange mammablogger også... ;)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser