hits

Sånn går no dagan... Og dem bare flyr!

  • 28.10.2016 - kl.23:09

Det har vært lite blogging den siste tiden og det er fordi dagene bare flyr fra meg! Det har vært ulike familiære årsaker til at jeg ikke har sittet så mye foran mac'en, men det nye familiemedlemmet er egentlig grunn nok i seg selv også. Jeg elsker å bruke tiden min med han og på kveldstid, som vanligvis er bloggtid, da er han veldig våken, leken og skravlesjuk.

Den siste tiden har også gått med til mye trening. Jeg trener styrke stort sett hver morgen med en venninne, samt at jeg på torsdager går på mor/ barntime og når det er solskinnsdager går jeg ofte lange trilleturer også med venninner eller barselgruppen. Så ja, dagene flyr. Har stort sett fulle dager på lik linje med gubben som jobber, og jeg er ikke hjemme før i tretiden etter å ha hentet eldstemann i barnehagen, og da er det kun tid for middag, nattstell, bok på sengekanten og babykos.

I morgen skal vi ha navnfest for minstemann, så dagen i dag har gått til trening og baking. Jeg har også hentet eldstemann i dag etter at han har vært hos besteforeldrene sine i tre dager. Gud som jeg har savnet han. Man er jo tross alt vant med å ha en person hakk i hæl hele dagen. En som spør og graver om alt, en som leker brannmann og uler konstant, en trøtt kosegutt på kveldene og det var godt å få han hjem igjen nå.

I kveld har jeg testet Toning kitet fra Forever. En krem som varmer og strammer opp. Jeg smurte inn hele magen og satt en time i sofaen innsurret i plastfolie. Får prøve dette noen kvelder fremover nå, så håper jeg på slankere midje mot jul, med hjelp av tonerkremen og styrkende mageøvelser. Jeg har fått skikkelig treningsglede nå og har begynt å like styrketrening. Før var jeg mer glad i saltimer, men nå er jeg motivert for å bygge opp kroppen. Drømmen er vel en bikinifitnesskropp, bare uten å skulle stille den ut. Et greit mål det!

Om du syntes det blir lenge mellom bloggoppdateringene mine så skal det sies at jeg er enda mer aktiv på Snapchat, hvor bildene ovenfor er fra. Legg meg gjerne til og følg meg der: carinachanel Jeg følger tilbake.

Vilde

29.10.2016 kl.13:34

så flink du er med trening, og selvfølglig så kooselig med det nye familiemedlemmet <3
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser