hits

Ansiktsmaske og sitronolje- hva det er bra for.

  • 16.10.2016 - kl.10:51

Hver måned presenterer Forever Living et produkt med større fokus og nå i oktober måned er fokuset på egenpleie og produktet er den fantastiske Marine mask. Forever Marine Mask rengjør i dybden samtidig som den gjenoppretter hudens balanse. Dette skjer ved hjelp av naturlige havsmineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene til Aloe vera, honning og agurk. Den inneholder dessuten rosmarin, som virker både rensende og stimulerende på huden, og naturlig E-vitamin, som er en antioksidant. Masken er lett å påføre og gjør at huden føles frisk og smidig.

Månedens tilbud er rett og slett en supergod deal,

når du kjøper Marine mask får du med en GRATIS sitronolje (oljen kan også kjøpes separat).  

Hørt om sitron og sitronolje: 
Det trengs ca 3000 kg sitroner for å lage 1 kg eterisk olje. 

Sitron er oppløftende og oppfriskende. Ha olje i en skål med vann og sett i rommet (oljen kan IKKE drikkes).

Sitronolje må ikke brukes i sol, og alle sitrusoljer har en levetid på ca 6 måneder (hvis den skal på huden, til andre ting kan du bruke den lengre) 

Sitron(olje) blandes godt sammen med lavendel (olje)

Sitronolje er fin for fet hud, og mot munnsår (da ville jeg tatt 1-2 dråpe i ss vann og dyppet såret m q-tips)

Sitron sies å blekne fregner om man bruker det daglig over en periode, men husk å lage en svak blanding. Denne oljen kan gi hudirritasjoner og forbrenninger hvis den er for konsentrert!

Ved herpessår, bihulebetennelse eller halsbetennelse kan det forsøkes å puste inn som damp eller smøre på hals 1-2 dråper sammen med 1ss matolje, helst oliven olje.

Sitronolje er fin å bruke i søppeldunken, støvsugeren og når man vasker kjøkken (2-5 dråper olje på kluten når jeg skal vaske inni stekeovnen. Den blir skinnende blank), på hvite malte vegger (der har jeg 2-4 dråper på en fuktig klut og vips!) Ellers er den super mot skolukt, spesielt hvis du blander den med peppermynte(olje).

Sitronolje kan forsøkes mot kvalme og reisesyke (en dråpe på papirlommetørkle og vifte foran ansiktet av og til eller heng det bortpå aircondition anlegget).

 

lisarorvik

16.10.2016 kl.11:31

Så spendene innlegg :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser