Bli fit med FIT.

  • 12.10.2016 - kl.14:09

En 9 dagers kickstart på kostholdsprogram har gitt meg både vektnedgang og hjulpet meg komme inn i klær som tidligere var for trange. Nå fortsetter jeg å jobbe meg mot mitt mål om å komme ned til en størrelsen jeg var før jeg ble gravid, eller kanskje til og med en størrelse mindre. C9 var programmet som fikk meg igang. Nå har jeg gått rett videre på FIT 1 programmet.

Les også: Mine C9 resultater

 

Forever FIT 1 lærer en å endre syn på mat og trening, og gir ny kunnskap og motivasjon som hjelper en å få ny inspirasjon og forandre kroppen til det bedre! Med FIT 1 får jeg medvind på min vektreise. Med riktig trening kombinert med riktig kosthold oppnår jeg raskere mine mål, og Forever FIT 1 programmet hjelper meg på veien. Jeg blir ihvertfall mer motivert av å følge et program og av å dele mine resultater på sosiale medier. Det gjør det ikke like lett å sluntre unna heller...

TIPS: Mmmm, må bare dele et mattips med dere.

Varm Forever Pro X2 proteinbar med cinnamonsmak ca 30 sekunder i mikroen før du deler den opp og smører peanøttsmør på. Sunt, kjempegodt og mettende, som et mellommåltid eller en rask dessert.

 

Les mer om Forever C9 og FIT programmet på nettsiden min: myaloevera.no/forevercarina

Cathrine Flåtten

12.10.2016 kl.23:20

Jeg syntes det er bedre å bare trene og spise sunt, for med en gang man begynner å spise normalt etter en slik ekstrem diett (som forresten ikke er bra for kroppen), så går man veeldig lett opp i vekt igjen

Carina Chanel

13.10.2016 kl.00:14

Cathrine Flåtten: dette er ikke en ekstrem diett. I dag har jeg spist omelett med skinke, ost og gulrot, drukket en sjokoladeshake, spist grøt, drukket smoothie og unnet meg en proteinbar etter trening. Riktig mat for livsstilen og proteiner til trening.

Cathrine Flåtten

13.10.2016 kl.23:41

Tenkte mer på C9, og fortsettelsen på FIT dietten(e?).
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser

    hits