hits

Learn how to get shit done!

  • 09.10.2016 - kl.23:35

Denne måneden har jeg fullt opp med nettkurs, og jeg elsker det. Hver dag får jeg en kort videosnutt med enkle tips til hvordan jeg kan gjøre hverdagen min lettere, mer positiv og effektiv både i business og privat. I Forever har vi virkelig de beste foredragsholderne fra verden over. Dette er jobben hvor jeg har fått mest opplæring og kursing og jeg har deffinitivt vokst masse som person nettopp på grunn av dette. Jeg har lært strategier jeg har sett andre bruke for å oppnå suksess, som jeg selv har higet etter å kunne, og nå kan jeg dem. Og i slutten av denne måneden kan jeg den alle sammen!

Selvutvikling er virkelig morsomt og jeg simpelthen elsker å lære nye ting. Hver kveld, når ungene har lagt seg, koser jeg meg en times tid foran laptopen. Dette er min egentid, og jeg kombinerer gjerne webinartid med pleietid. Da tar jeg et fotbad, legger ansiktsmaske eller wrapper meg inn med toning kitet samtidig som jeg studerer. Man får absolutt tid til akkurat det man ønsker å gjøre så lenge man prioriterer tiden sin riktig.

  

Å jobbe med Forever er virkelig for alle. Man velger selv hvor mye man ønsker å jobbe og hvor ofte, og alle forhandlere tjener ulikt i forhold til hvor mye de jobber. Det fine er at uansett hvilken tittel man har (om man er sjefen eller nyansatt for å si det sånn!) så får man den samme opplæringen og de samme mulighetene til å gjøre det bra i businessen. Jeg har med andre ord kunnskap nok til å nå toppen (eller gå fra nyansatt til sjefsstilling relativt raskt om man kan si det sånn!). Og det kan du også få. Ønsker du å vite mer? Send meg gjerne en mail (cdolsen1985@gmail.com) for mere info.

 

Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser