hits

Bråbestemte meg for en C9 kickstart.

  • 03.10.2016 - kl.23:34

Her om dagen bråbestemte jeg meg for å gjennomføre Forever´s C9 program igjen. Det er over et år siden sist gang og jeg har hatt et svangerskap i mellomtiden. Det vil si at jeg nå sitter igjen med litt ekstra vekt etter graviditeten som jeg ønsker bli kvitt. Jeg har begynt å trene igjen etter fødselen, men jeg spiste en del junk i svangerskapet da jeg cravet Mc Donald´s burger og Frappe! Ca 60 kg veide jeg før jeg ble gravid. I går viste vekten 66,2! Så her skal det en real kickstart til og jeg heiv meg derfor på C9 i går. Programmet ga meg gode resultater sist gang, og derfor verdt å teste igjen.

Det er tøft å skulle endre gamle vaner. Det er ikke til å legge skjul på. Det er derfor lett å stadig finne unnskyldninger for seg selv for hvorfor man stadig skal utsette, men jeg vet hvor godt det føles etterpå, når kroppen har blitt vant til nye, sunne matvaner, og derfor bestemte jeg meg altså- NÅ skulle jeg gjøre det! 0 godteri, 0 brus og 0 koffein på 9 dager.

Les mer om C9 HER på nettsidene mine.

Har du spørsmål eller ønsker å teste C9 selv, ikke nøl med å spørre meg.

 

KROPPSVEKT OG MÅL

Kroppsdel Dag 1
Bryst 94 cm
Arm 27 cm
Midje 92 cm
Hofte 103 cm
Lår 62 cm
Legger 39 cm
Vekt 66,2 kg

 

 

DAG 1

Søndag 2/10. Jeg våknet sulten, men det gikk fort over. Jeg føler sjelden behov for masse mat på late dager og i går var en slik dag. Vi var bare hjemme og derfor ikke veldig aktive, men de anbefalte daglige 30 minuttene med bevegelse fikk jeg allikevel i går for jeg tok med meg Lillebror på en kveldstur i frisk høstluft.

DAG 2

Mandag 3/10. De to første dagene på C9 er kanskje verst siden man skal sløyfe middagsmaten, men jeg elsker frukt og grønt og kan spise masse godt fra frilisten, så jeg syntes det hele egentlig går greit. Gleder meg til å måle og veie meg i morgen for å se hva slags forskjeller som kan skje ila bare 3 dager. Og fra og med i morgen og ut resterende dager endres kostholdsplanen litt, jeg skal drikke mindre aloe vera og heller legge til en proteinshake på morgenen og legge til  et sunt middagsmåltid.

 

Gleder meg til å holde dere oppdatert videre ♥

 

 

 

Helene

04.10.2016 kl.12:08

C9 er kjempe bra, vurderer selv å ta en ny omgang .

Hege

08.10.2016 kl.11:16

Venter på oppdatering....Selv er jeg på dag 3 av C9 kuren nå.

Carina Chanel

08.10.2016 kl.21:41

Hege: Jeg er på dag 7 nå. Veiedag i går og gått ned fra 66,2 til 63,7 kg, og det til tross for lite trening pga sykt barn hjemme.
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser