De tåpeligste halloweenkostymene.

  • 01.10.2016 - kl.08:00

OMG, jeg dævver! Jeg tittet innom Coolstuff sine nettsider for å se etter morsomheter å kunne gi bort i julegaver (ja, jeg vet jeg er tidlig ute!), men da kom jeg over halloweenkostymene og ble sittende å scrolle meg nedover. Jeg fant en god del, rett og slett tåpelige kostymer. Orginalitet lenge leve altså, og mest sannsynligvis blir man den eneste på festen med akkurat det kostymet!

Jeg personlig syntes at halloweenkostymer bør være skumle og representere døden eller hekseri. Halloween har alltid hatt et karnevalpreg, men på denne kvelden er det dødens kostymer som gjelder. Slik som zombier, skjeletter, død brud, demonmasker og lignende. Oppfatningen går ut på at magi og naturkrefter er på sitt sterkeste nettopp denne kvelden. At det var åpne kanaler til det hinsidige. Det er derfor halloween også har med hekser og trolldom å gjøre.

Opprinnelsen til Halloween-feiringen finner vi blant irske og britiske innvandrere til USA på midten av 1800-tallet. De tok med seg en lang hedensk og kristen tradisjon knyttet til død og gjenfødsel. Halloween har nok med årene blitt mer preget av butikkenes ønske om mersalg og gamle tradisjoner byttes mer og mer ut med et ønske om en skikkelig fest, eller barnas ønske om å tigge til seg godteri. Så om du setter gamle tradisjoner til side og kun ønsker kle deg ut for moro skyld, hvor romantisk er det ikke å matce kjæresten? Han er bacon og du er egg. Eller hva med et banankostyme, en kjempebaby eller en naken bestemor med hengepupper! Klikk deg innom og finn kostymene som ingen andre har.

 

Bacon/ Egg/ Kjegle/ Sjiraff/ Kakerlakk/ Oppblåsbar drakt(blåbær?)

TRICK or TREAT? 

Vilde

01.10.2016 kl.11:39

Haha så moro! Takk for tips, skal ta en titt <3

Gunnhild Resell

01.10.2016 kl.15:49

Jeg har så lyst å være enten viking eller pirat i år, men kunne tenkt meg å sy noe selv, siden de fleste kostymer fra slike butikker er relativt "billige" (Dårlig stoff/passform og kvalitet). Men som du skriver burde jo halloween være skummelt, så jeg får nesten legge hodet i bløt og se hva jeg finner på!
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser

    hits