hits

Jeg vil se hele verden- sponset video.

  • 24.09.2016 - kl.14:31

WANDERLUST; a strong desire or urge to wander or travel and explore the world.

Reiser er det eneste man kjøper som faktisk gjør en rikere. Reising beriker livet mitt, og jeg elsker det. Jeg har bloggen min, Foreverbusinessen samt at jeg skriver på en barnebok og jeg håper på å kunne ta disse jobbene med meg videre i fremtiden, gjøre mer av det og kunne leve en laptop livsstil. Det vil si at jeg kan jobbe fra hvor hen jeg måtte ønske i verden. Å reise gir meg påfyll av energi og livsgnist. Jeg lar meg imponere og inspirere, kreativiteten min får vokse og kan ta meg nye veier både i bloggingen, businessen og som forfatter. 

LIFE IS AN ADVENTURE. OH DARLING, LET´S BE ADVENTURERS!

Takket være innovative mennesker langt tilbake i tid, er ikke verden så stor som den en gang var. Med fly kan du befinne deg på andre siden av jorden bare i løpet av en halv dag. KLM har alltid vært i førersetet når det kommer til innovasjon, og er for eksempel det flyselskapet som var først ute med å fly over Atlanterhavet og en av de første til å ta i bruk jetmotorer. Nå har de også roboter som hjelper kunder på flyplassen. De er også nr 1 innen bærekraftighet og har nå fly som går på biobrensel. Det er jo fantastisk! Med alle mulighetene vi har nå, med all kunnskapen vi sitter på og med alle drømmene vi bærer, hvor vil det hele ende? Jeg vet ihvertfall at jeg skal fortsette å reise verden rundt, og gjerne med KLM da de stadig overrasker med sin gode eknologi og kundeservice.

 

 

I HAVEN´T BEEN EVERYWHERE, BUT IT´S ON MY LIST

/sponset innlegg/

Henriette Celin

24.09.2016 kl.16:26

Det å kunne jobbe hvor som helst fra laptop´en må være herlig altså. For en drømmejobb. Elsker selv å reise og oppleve nye steder og kulturer (:
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser