hits

Lillebrors første båttur.

  • 13.09.2016 - kl.23:59

I helgen var det, som nevnt i tidligere blogginnlegg, lillebrors første båttur. Lillebror nærmest druknet i sin nye vest, men den hadde god polstring og fin støtte i nakken, så han sovnet faktisk på veien over fjorden. Og med en stolt storebror som passet på.

Lillebror var bare 7 uker første gang han kjørte båt. Storebroren var 9 uker første gangen. De skal tidlig krøkes disse gutta vår, gode sjømenn skal bli! Vi er ofte på fjorden, eller rettere sagt på Bergholmen i Drøbaksfjorden. Jeg merker at eldstemann er svært trygg i vannet og elsker sjøliv, sjøluft og racerfart! Han skal tilbake allerede denne helgen, sammen med bestemor og bestefar. Han gleder seg og teller ned dagene. Han kunne nok ha bodd på fjorden! Får håpe lillebror finner samme interessen for dette når han begynner å gå og kan utforske litt mer han også.

Minunate

14.09.2016 kl.00:11

Så ut som at han koste seg veldig :)

Henriette Celin

14.09.2016 kl.00:12

Så søt han var! Bra å være godt forberedt og beskyttet hvertfall (:

Og herlig at storebror er så glad i sjø og båt ^^

Ulrikke

20.09.2016 kl.18:54

https://www.xxl.no/helly-hansen-baby-safe-redningsvest-515-kg/p/1059947_1_style

anbefaler deg å gå til innkjøp av en skikkelig flytevest for spedbarn. Den du har her ser ALT for stor ut

Carina Chanel

20.09.2016 kl.20:43

Ulrikke: vi hadde en slik som du anbefaler til forrigemann, men finner den ikke igjen. Han veide 5 kg da han brukte den første gang. Den avbildet på bloggen min nå er lik i vekt, bare at babyen inni er kun 4 kg. Finnes ikke noe for så små... Han er liten, men vil vokse seg til denne vi har. Svigerfar kjøpte denne til oss og det er den minste i str på markedet. Men tusen takk for både link og anbefaling :)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser