hits

Her hviler jeg tankene.

  • 13.09.2016 - kl.00:11

Helgen har flydd forbi uten at jeg egentlig har gjort noe fornuftig. Det vil si, det har vært fornuftig for min mentale helse, nemlig å sitte på berget å se ut over havet. Vi har vært på fjorden i helgen med hele svigerfamilien min, spist gode middager og bare kost oss i lag.

Her ute, på Bergholmen i Drøbak, hviler jeg tankene mine. Her planlegger jeg også de kommende blogginnleggene mine samt planene videre for Forever businessen min. Helgen er nå over, og det er på tide å gjennomføre. Blogginnleggene har latt vente på deg i helgen, men nedenfor kommer det nå noen bilder fra helgen, så kan dere se hvor fantastisk det er her. Og øya er åpen for alle, så har du båt er du hjertelig velkommen til å titte innom!

Det er lett å ta livet med ro og bare nyte tid og sted, når man vet at barna også storkoser seg. Storebror har stort sett brukt helgen til å fiske krabber og samle glassmaneter i håven. Lillebror har vært på koserundtur. Nedenfor ler han godt av sin tante Marthe og til høyre nyter han et varmt melkemåltid trygt plassert i bestemors armkrok.

frkpersson

13.09.2016 kl.00:36

Hei hvordan får du overskrifter midtstilt?

Henriette Celin

13.09.2016 kl.09:17

Så kjekt! og koselig å være slike plasser (:

Kjempesøte bilder <3
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser