Støl, men det føles godt.

  • 04.09.2016 - kl.08:34

Jeg har vært sinnsykt støl denne helgen. Jeg begynte å trene igjen på torsdagen, 1. september, og dagen etter trente jeg med en venninne. Hun pushet meg hardt med oppvarming på romaskinen samt tunge styrkeøvelser i Red Cord slynge blant annet. Man kan si jeg kjente det godt i den slappe mammakroppen min. Jeg er så støl at den minste bevegelse gjør vondt, og jeg slet med å komme meg opp av senga i dag. Allikevel føles det godt, fordi jeg vet at kroppen min har bra av å komme i form igjen, og jeg gleder meg allerede til uka skal starte og jeg skal trene igjen.

 

 

Målet mitt er å komme inn i alle mine gamle bukser igjen før jul. Jeg skal kutte ned på alt usunt og også hive meg på C9 fra Forever igjen om et par uker. Sist jeg gikk på den var for ca et år siden og den ga meg gode resultater. Jeg gikk ned flere cm rundt både midje og lår og jeg satser på det samme denne gangen. Jeg velger C9 som en kickstart på sunnere livsstil med kostholdsplan, faste treningsdager og en sunn vei tilbake til normalkroppen.

Se mine forrige C9 resultater HER.

 

Henriette Celin

04.09.2016 kl.08:50

Så flink du er! har selv startet med treningen for fullt igjen, og ble overrasket over at jeg det ikke var tyngre enn det var. Så nå gleder jeg meg masse til å fortsette. I dag blir ukas tredje og siste økt :-D

Carina Chanel

04.09.2016 kl.09:04

Henriette Celin: så flink :) også på en søndag a gitt ;)

Henriette Celin

04.09.2016 kl.09:24

SV: Hehe, ja. Har funnet ut at det er en fin dag å ha yoga på ;-)

lisarorvik

04.09.2016 kl.11:58

Så flink du er :) (Har foresten ukens blogg og giveaway konkurranse på min blogg, bli gjerne med)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser

    hits