hits

Mitt dreamboard.

  • 01.09.2016 - kl.09:22

Ny måned. Nye mål! Jeg startet dagen fra sengen med å lage mitt dreamboard. Jeg har masse drømmer jeg ønsker oppnå og med jobbene jeg har kan de absolutt oppnås. Jeg må bare jobbe strukturert og målrettet.

I networkmarketing bransjen er man sin egen sjef og kan selv velge når man ønsker å jobbe. Det er også en laptoplifestyle. Det vil si at man jobber mye i sosiale medier og har derfor friheten til å jobbe hvor man vil i hele verden. Jeg har satt meg selv en del HVORFOR jeg ønsker å jobbe akkurat slik. Dette er for å få mere tid sammen med familien min, å kunne reise mer og å ha råd til å unne meg en del materialistiske goder som nyere hus, ny hybrid bil og egen motorsykkel. Samt at et "bonus- hvorfor" er at å jobbe i Forever er kjempekoselig! Det gir meg masse positiv energi å drive med noe jeg liker og interesserer meg for, sammen med likesinnede, flotte kollegaer. Kanskje du vil bli en av dem?

Med dette dreamboardet som telefonbakgrunn vil jeg komme til å se på det mange ganger i løpet av dagen og dermed stadig bli påminnet om å gjøre jobben. Bonusene jeg får utbetalt fra Forever er en ekstrainntekt oppå fulltidsjobben min akkurat nå og det er derfor penger jeg ønsker sette av til drømmene mine. Med tiden håper jeg å tjene nok i Forever til å kunne trappe ned stillingen på den andre jobben min slik at jeg kan begynne senere på jobb og nyte late morgener hjemme med barna og felles frokoster.

Hva ville ditt HVORFOR være?

Henriette Celin

01.09.2016 kl.10:06

Ser veldig godt den grunnen å ha mer tid til familie, reise og ha muligheten til å oppgradere ting. Hadde vært noe i den duren for meg også. Stå på videre, så klarer du nok det til slutt ^^

Carina Chanel

01.09.2016 kl.10:13

Henriette Celin: hva jobber du med? :)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser