Så mye å gjøre. Så liten tid.

  • 20.08.2016 - kl.12:49

Jeg føler dagene flyr, og jeg rekker ikke halvparten av det jeg tenker jeg skal rekke i løpet av en dag. Klokka er nå snart 12.30 og jeg sitter fortsatt i morgenkåpa! Det er lørdag, så slumring er lov, men etter to kopper kaffe, frokost, tegnefilm, amming, varebestillinger til Foreverlageret mitt og dagens oppdateringer på sosiale medier er et på tide å kle på seg klærne å komme seg ut i sola! Syntes du ikke?

Rekruttering av nye Foreverforhandlere, salg av Forevervarer, lek med barna, ommøblering av barnerom, klesvask og rydding i barnas garderobeskap står på agendaen i dag, så jeg har nok å gjøre. Skal sies at det sto på agendaen i går også... Og det skjedde ikke! Det er det jeg mener med at dagene går for fort. SÅ mye som skal gjøres på SÅ liten tid! Hver gang jeg tenker hive meg på oppgavene skjer noe uventet- en bæsjebleie, gulp, skrik etter mat eller Storebror ønsker min oppmerksomhet. Og mammarollen kommer alltid først. Da får de huslige oppgavene vente til i morgen... Igjen!

I dag skal vi også på familiebesøk. Tror jeg nyter det først, ute i sensommersolen, så får jeg heller se hva jeg rekker av andre fornuftige ting i kveld når ungene har lagt seg. Ha en super lørdag alle sammen!

 

Julie Husvær Madsen

20.08.2016 kl.22:09

Nei er ikke alltid like lett å rekke det man har planer om når man har små. Men ja det er viktigere å være mamma enn å fikse huset :)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser

    hits