Time to get FIT!

  • 12.08.2016 - kl.09:01

De siste ukene har det striregnet og trilleturer har ikke fristet, men i går derimot skinte solen og jeg bestemte meg for å gå med Lillebror på vår første lange trilletur. Litt overivrig bestemte jeg meg for å gå hele veien til butikken. Det var varmt og langt, og jeg hadde både melkesyre og melkespreng på veien hjem!

3 uker har gått siden fødselen, men det sies at man har en renselsestid og treningskarantene i ca 6 uker etterpå, men jeg føler meg treningsklar nå. Den første langturen er tatt og jeg håper det blir flere. Sensommeren er her, og jeg må bare innse at litt regn vil det være fremover, så jeg får bare finne frem jakke og regntrekk for nå er det på tide å bli FIT igjen!

Abbonementet mitt på treningssenteret er fryst i august, men fra og med september sparker jeg igang med styrketrening og mor- barntrening. Og jeg gleder meg. Jeg har fortsatt ca 8 kg gravidvekt igjen å gå ned og målet er å gå det ned før jul. Det blir ca 2 kg i måneden. Det bør jeg klare!

Vil du følge meg på veien tilbake til normalkroppen, legg meg gjerne til på Snapchat også: carinachanel. Der vil jeg daglig dele bilder fra treningen, samt kostholds og helsetips.

Lisa Rorvik

12.08.2016 kl.10:17

Så flink du er :)

Henriette Celin

12.08.2016 kl.10:25

Så langt du gikk, også i varmen. Flink! (:

Sarajaneeth

12.08.2016 kl.23:21

Wow så flink 😀
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser

    hits