hits

Bursdagsønske.

  • 11.08.2016 - kl.11:24

Omg, jeg har bursdag i dag. Vet ikke om det er noe å skryte av, for NÅ er jeg vel offisielt gammal..?! 31 år i dag!

Alle spør meg hva jeg ønsker meg, men faktisk tror jeg det er første året noensinne hvor jeg ikke ønsker meg noen ting- annet enn snille barn. Noe sikkert alle foreldre ønsker seg hvert år.

Ellers så er det selvsagt noe jeg vil ha, men ikke ting man kan ønske seg i bursdag... Som ferdigstillelse av huset, motorsykkel, hybridbil til familien, hytte på fjellet... Hadde man bare hatt en rik onkel i Amerika!

Jeg har fått penger på sparekontoen av kjæresten. Lommepenger til sydentur som jeg ønsker reise på i vinter, all inclusive, sammen med barselgjengen og babyene våres. Og av Storebror har jeg ønsket meg en fin tegning til å henge på kjøleskapet eller et kort. Han hadde vist ikke tid til å lage kort i går, sa han, så vi får se om han finner tid i barnehagen i dag. Ellers sa han her om dagen at han ville i butikken å kjøpe hjerteparfyme til meg. Den skulle være i glassflaske og lukte helt nyyydelig (ja, han dro ordet ut når han sa det). Den skulle visst være veeeldig god for mammaer!

 

Jeg sitter nå hjemme å koser meg med Lillebror. Akkurat slik en perfekt bursdag skal være! Lat og behagelig, med slumring på morningen, subbing rundt i joggedress og brødskive med Nugatti til frokost! I ettermiddag skal jeg lage taco til middag, min favoritt, og jeg skal unne meg en kald bursdagspils (alkoholfri siden jeg ammer). Kanskje vi spiser ute i dag, for nå ser det ut som godværet endelig kommer. Nå har det regnet non stop i en uke, men i skrivende stund skinner solen. Jeg har tydelig oppført meg pent i år og gjort meg fortjent til godvær. Ha en fin dag alle sammen.

Mariell Eriksen

11.08.2016 kl.11:32

Ååå,gratulerer så mye med dagen :))

liveterherlig93

11.08.2016 kl.12:12

grattis med dagen :)
Skriv en ny kommentar

Carina Chanel

Carina Chanel

Kontakt for samarbeid/ spørsmål: cdolsen1985@gmail.com Snapchat: carinachanel

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    Annonser